Anonimen
|
Morgen! Eno brzinsko javljanje, ker so me štopali že pri vhodu, vsi neki rabijo! Sm rekla najprej kavica in RR, pol pa lepo počasi! Z Alenom sma bila pri P. Dru se je ko zmešan, čeprav so mu sam povoj dol dali, pogledali pa flajšter gor namontirali. Prstek je bolje, HB je AB prijel. Še 3 dni AB in bo ok. IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Ampak midva sva trmasta, čez 1,5 mes. bo 10. obletnica najine ljubavi! ...NO IN TO JE RAZLOG, DA TI ZA 10. OBLETNICO NATAKNE PRAVI PRSTAN (pa ne mislim tukaj samo na pravo velikost) No, tule sm ga posračkala... Vsa vesela mu odprem stran, pa mal gleda...Pa reče:"čez kolk cajta praznujema?" Ja čez 1,5 mes. Sej piše.... Hmm... Obletnico imama čez točno 16 dni! 22.3. Ah....Brezveze razlagat, še dobr da me pozna, ker sem izpadla taka lolika.... IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JASNA KAJ JE ZDEJ S SVADBO ? Jah, ne vem... Sej ga bom uprašala, al me misli ženit al ja? Ne, sej on bi takoj,... sam zdej ni dinarčkov za kakšno super potovanje, pa da bi se nekjee daaaaleč stran. Ker mojga fotra itak kap trofi, da grem neki kr tak naredit. Mene pa kap trofi, da mi gre po imeniku iskat koga vse pozna, in jih vabit na poroko. Sej vete kok je blo, ko sm rodila - 3/4 obiskov v P so bili prijatelji od staršev... Sem že takoj, ko sem povedala, da sem v drugo , rekla, da nočem enega obiska v P. Pa je že fotr jasku... Eh.... OK, js morm tele moje brzince mal skrajšat, a ne? V glavnem ROKSON En mesec je že, odkar smo navijale? Noro!!! Mateja - ti si Einstein! Čau!
|