Margit -> RE: februarčki 2007 (2.2.2009 22:54:32)
|
Uglavnem... Sem opazila, da vneto zbirate darila za svoje malčke. Mi smo ga Maticu že kupili. Matiček ima že čez tri dni roj.dan. Takrat ko Kolumbo D day. Joj, ne morem verjet, da je že dve leti naokrog. Rorija - tacga k se ga da še fino razšravfat, šravfenciger ma pa zraven. Med drugim je dobil pri nas v službi za dedka mraza Rori knjigico in CD. In to je bil zadetek v polno. Včasih mora še s knjigo spat. Joji gor in joji dol. Sam še od njega sanja. Še na njegove traktorje je pozabil. Drugač pa umap da ne bo spet preveč igrač dobil za darilo. Ker jih imamo za izvoz. Zdaj že klet polnimo z njimi. Vsake tolk časa naredim mal smene. Nekaj jih odnesem v klet in nekja iz kleti. In po doglem času sta oba navdušena da imata spet "nove" igrače. V tolkih letih, pri tolkih božičkih, dedkih mrazih, mlikavžih, roj.dnevih, da ne govorim o miljonski žlahti se je tega nabralo .... rajš ne govorim. Drugače pa prebovolevamo nek sranje al kako naj rečem. Tamal je mel dva dni 41 vročine, natančno 40,7. Se mi je že kar mešalo zraven. No vsaj Maši ni šla čez 38. Jutri bom še doma, potem pa bomo z babicami mal poštukal. Ker jaz bi mogla že mal v službo pogledat. Sem brala kako so vaši cukrčki že veliki. Ne morem verjet. Pri nas 4letnica pa še 4 mesce ma zraven skor manjša. Nosi cunje 104-110, čevlje 25-26, kg pa ma tam okrok 14. Da ne rečem da ma eno miniko št.74. Tamal pa ma tam 86-92, čevlje 23, kg pa okrog 12,5. Očitno smo res pri manjših. No ja. Bodo že zrastli. Zdej grem pa spat, ker taml nima usmiljenja in me bo ob sedmih auf vrgu. Mejte se krasno in upam da se kmalu slišimo.
|
|
|
|