DeMer -> RE: februarčki 2007 (4.2.2009 20:28:16)
|
[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Me je zdejle tašča čist iztirila. Buffff! Pametna k 100 [sm=hudicek1.gif]. Mark ima norice in to jih je dobil po 2 dnevih v vrtcu. No ja, pa bomo dal še to skoz. A kera ve, kakčni so previdnostni ukrepi? GAL IN DAVID VSE NAJ NAJ!!!! Uh, že druga svečka! MAMA KOLUMBO DRŽ SE JUTRI! ŠIME NAJ PA LE SPOROČI IME MAJOVEGA BRATCA! [sm=jezicek.gif] Mateja, vsaka ti čast za tvoje študijske uspehe. Dobra si. Tabali, želim ti čimprejšno gradnji in čim manj zapletov. Vam bomo sledili, upam, da kmalu. Jasna, probi se prepričat, da je tale ta jutranja mal ta svoja in jo začni na svoj način "ljubiti", ker če jo boš sovražila, bo to al pa že Alen čutil in bo imel strah, še bolj. Joj te tašče, ampak res. Kr neki. Me je kr v vratu zategnilo. Pršla je gor (in vedno pride ko gre mark že spat) in mi začela govort kako naj pazimo na marka. Mislim, k da ne skoz in men se že res meša od teh skrbi za sinkota. Ona mi pa še to nabija. BRRRRRR!R!R!R!RRR Sej vem Mateja, [sm=morje.gif][sm=morje.gif]
|
|
|
|