ribicau -> RE: februarčki 2007 (29.1.2009 15:08:25)
|
Hojla! No tkole je, siol je spet zbrcou, jest bom pa enga u LJ zbrcala, če do jutri ne poštimajo. Zdej jih mam pa pol k...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. NO pa še napišem, kako je blo v LJ včeraj....zjutraj ji doma nisem dala nič za jest in za pit, potem v Lj. pa ob cca 8.30 ji zmešam 250 ml vsega skup, od tega 160 ml alpskega mleka in 90 ml Pregomina. Od tega je pojedla 130 ml, in teoretično je to 80 ml kravjega mleka. Eno uro vse lepo in u redu, brez pikic, brez oteklin, pol je pa vse zbruhala - pa tud ko je zbruhala je bla OK, nič slabotna, u glavnem res OK. Pikce sta ble dve na bradi, drugače pa vse OK. Dohtarca je rekla, da ni nobenega panike in da ji ni jasno zakaj je bruhala, če ni drugih znakov. Moje sklepanje: KM na prazen želodček, pa ker ga ni vajena ipd. - mislim, da je to povzročilo bruhanje. U glavnem, zdej smo zmenjeni tko, da ji vsak dan dam cca 50 ml mleka ali skute ali jogurta oz. nekej mlečnega in čez 3 mesece zopet pokličem P, da se pridemo pokazat in na ponovno provokacijo. Sem ful vesela, da smo naredil en korak naprej in da se nam ni treba strogo pazit. Jesenice sem zdej čist skenslala, ker v zadnjem izvidu je pisalo, da imamo marca kontrolo, s tem, da je do takrat potrebno imeti strogo dieto na KM in po novem še na jajca. Ta v Lj pa nam je rekla, da če jajca ne delajo težav, da naj jih normalno uživa, pa zdej po novem še mleko lahko. Na Jesenicah marca bi nam pa sigurno rekli (ker krvni testi še ne bi bili negativni), dieta še naprej, kontrola čez 6 mesecev. Sej je pa tko, če Eva ne bo imela težav z uživanjem mlečnih stvari ji jih bom dajala, če bodo pa težave, potem bomo pa pač naprej na dieti. Ampak vredno je blo pa poskusit, ker sem vidla, da tud če bo v prihodnosti kej pojedla, da ne bo nič kaj hudo narobe. Šibam, cao
|
|
|
|