ribicau -> RE: februarčki 2007 (23.1.2009 13:16:31)
|
Zdravo bejbe! Jest sem v službi, polno zaposlena seveda. Od ponedeljka do srede sem imela dopust. V pon. smo tko imeli pogreb, v torek sva z mojim vse tastove cunje, čevlje in imetje zrihtala po vrečah (rdeč križ, smetnjak, šenkanje), v sredo pa smo šli s tamalo do Celovca. Jest sem si privoščila čelado za smučat, pol smo mal zapravljal v Ikei, popoldne smo šli pa v Naklo in smo še za Evo kupili čelado za smučat. Včerej sem bla pa od 7ih do 24ih v službi. Popoldne smo imel občinski svet in sem mogla bit tam. Danes pa seveda ob 7ih že spet v pisarni. No danes ob 9ih sem bla že pr dohtarju, imam vnete sinuse, tko da sem po nevemkolkih letih fasala antibiotik. Jemala ga bom pa samo zato, ker se bojim, da bi se mi na ušesa zadeva prestavla, tam je pa potem hudo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] če boli. Je rekla dohtarca od kdaj do kdaj mi napiše bolniško...pa jo jest debelo gledam (ker v 8. letih službe še nisem bla na bolniški - razen 2x, ko smo Evo peljal na testiranje) in izjavim, sej jo ne rabim, sej sem čist cool. Napište mi jo za pon - sred., ko Evo peljem na provokacijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....Pa jo je brez besed napisala. Zaenkrat držte pesti, da se Eva kej ne naleze. V ponedeljek imava prvi dan provokacije in res ne bi rada prestavljala, ker KOMAJ ČAKAM. Jutri bi morala it v Kitzbuhel z mojim, pa bom jest doma z Evo, ker jo moja mami ne more čuvat, ima bakterijsko pljučnico in gnojni bronhitis. Zdej se z mojimi že 14 dni nismo vidl, ker se bojim da bi kdo kej fasal. Zaenkrat je to vse. Zdej morm delat do 13.30, ker morm pol ure prnest not, ker sem bla pr dohtarju. Pol grem pa domov mal ležat in ob 15ih po Evo. Jasna81 ubogi Alen....joj dons je bla pr dohtarju ena mamica z otrokom (cca 2 leti), čist zatečen, rdeč,...cel čas naslonjen na njo...pol so ga pa še matrali v laboratoriju...joj sem kr solzne oči dobila, tko se mi je revček zasmilil. Kolumbo ful luštne cunjice....bom šla tud jest u šoping....za mojo bodočo nečakinjo Manco :-)))) Mogoče še zvečer kej napišem, al pa jutri....
|
|
|
|