Anonimen
|
A sem vas zamorila? Sorry... Kolumbo super torbica! Ribicau js sm nazadnje pred cca 1 - 1,5 letom (ma sploh ne vem kdaj) dala samo za striženje neki čez 30 € Če bi se pa barvala, bi pa bilo po moje okol 50€, tako, da mene zelo cena štopa pri obisku frizerja. Na žalost! Je pa moja glava tudi ena velika žalost in ko se pozdravim, grem res k frizerju, sam cajt bo treba uskladit. Aja - v soboto sem zbolela. Pa moj tudi. Alen je zaenkrat ok, midva sma pa čist nahodna, kašljam kr iz pljuč ven, vse me boli... Upam samo, da ne dobim vročine. Pa še to - učeri sma povedala našim. Najprej tašči pa tastu - tašča itak solze, smeh, objemi, natolcevanje, da nam želi srečo, zdravje... Čez 5 min., ko sma ostale same (ko je tast šel kadit na balkon - zraven pa eno solzico potoču na skrivaj , pa ko je moj šel na wc) pa uleti "Uuuu, če si se do zdej tolk razpihnala, kaj šele bo... Sej ja čez vrata ne boš mogla! Hahahaha..." Mislim... Sej ne rečem, da sem se tooolk zredila, amapk za 2,5 kg plusa ona men take... Me je pogrelo, pa sm ji kr nazaj rekla "Kaj to tebe briga, sej me ne boš ti nosla. Se bom sama!" AAAAAAAAAAAAAAAA! Mi je bilo isto sekundo žal, da sem karkoli rekla o nosečnosti!!! Moja mama pa pri gledanju slikice UZ (sta bile 2 slikice, ena za drugo) upraša "a je to tvoje?" "ne mami, od sosede sm ti prnesla pokazat..." Sledijo solze, objemanje, pol pa upraša "a bosta dva?" ker so pač dve slikice in ker imam po mamini strani milijon dvojčkov Joooj kaj ga seka.... Smo se vsi režali. Ati pa standard - tiho, niti besedice, sam brki so se mu vihali od smeha. OK, dost nakladanja! Grem še mal okol, pol bo pa treba mal delat!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.1.2009 7:49:11 >
|