|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
18.1.2009 15:22:32   
LuLu
Đizus Kolumbo, kak se dereš, še mene si zbudla!!!
No jaz sem ok, malo, zelo veliko, sem nenaspana, malenkost,... saj ene boste že vidle kak je to imeti dve fedri doma... hehe
Moji pupiki, rojeni 18.9.2008 je ime Nika, je bila normalne teže in višine, spet CR, nič posebnega, je zdrava, danes ima 4 mesece in vas vse lepo pozdravlja.
Jani je itak v redu,...
Saj ne vem kaj bi še napisala, hehe, toliko se je dogajalo odkar se nisem oglasla, ampak nič slabega.
Torej, babnice, vse ki imate samo enega in še niste noseče, TAKOJ v akcijo, ni lepšega kot dva otroka doma...
Pa lep pozdrav, še sem tu... vsake tolko se bom oglasla, pazite kaj pišete hahaha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:22:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:22:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.1.2009 15:25:07   
LuLu
OOOOO Kolumbooooooo!!!! sem vidla, da si prisotna... in na hitro.. kako si kaj, kdaj imaš rok? živčna? he he

Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:25:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:26:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.1.2009 15:28:46   
LuLu
Zakaj CR? Saj prvi ni bil CR? Lahko so vsi LuLu, Moj pravi LuLa,... kaj češ lahko jim bo rečt LuLu LuLa :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:29:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
18.1.2009 15:34:26   
LuLu
sory, pozabla, meni so ga tudi drugič naredili, zato, ker sem bila spet 5 dni že po roku, malecki so napovedali nizko težo (imela je 3200 g, 600 g več kot so izmerli), pa zato, ker če ne bi imela popadkov svojih, bi šlo malo na težko ven, kar pa po CR ne priporočajo. Če pa bi vse blo, kot v učbeniku piše, hehe, bi pa rodila naravno, in vsi so bili navdušeni nad to željo. Pa žal, ne gre vse po načrtih... vendar, glavno je to, da  je vse bilo ok, da je punčka prišla ven in to črna, skuštrana, hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.1.2009 15:36:28   
DaniNeli
En lep pozdrav s Primorske!

kolumbo...glih vidim,da si tu...si kupila ful lepo torbico,res.

Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:38:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:38:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.1.2009 15:40:15   
DaniNeli
Joj,kak brezvezen dan.Tuki je taka meglauser posted image Držimo se noter,trenutno mi Neli nina na kavču...jaz sem zadremala tudi enih 20 minutk.Pol ko se zbudi pa jo moram skopat.Je nisem že fula časa,sem jo le umivala na hitro,zato ker smo bli bolni.Zdaj je bolje,le še malo ji teče z noska.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 15:41:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.1.2009 15:46:43   
LuLu
Kolumbo, naj ti mine čimprej, samo da bo punčka zdrava, ... vse bo ok.
Hudiča, pa zdaj mi je glih mali pado na zobe, ap si poškodoval ustnico... prekleto, ni hujšega, kot videti kri na otroku... hudiča... ajd, uživajte, pa še kdaj drugič spet...pozdravite mi metuljčico in vse ostale... malecka_mateja, ti tudi bodi pozdravljena...
čao

Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.1.2009 20:45:21   
malecka_mateja
OJla!

ne folgam. Izpit je šel upam da dobro javim rezultat!
drugače pa smo ok jaz na polno zdaj v  služboi. v torek spet jovona novo šola in nov premdet.pa služba.
v soboto smo meli RD od mnoojega brata, dane skoline.ma sej se bo umirilo.

lulu lepo te je spet brat.
grem še nekaj postrorit!lep večer!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.1.2009 23:09:16   
helimaša
čer!

evo mene....končno umirjeno....Maša spi......jst sm stuširana in končno sm pršla mal k seb.....drgač sm pa čist nenaspana.....in Maša je popoldan spet vročino fasala.....tko da gremo jutr spet kri dat da vidmo kaj je to za en hudič.....
Kolumbo jst sploh nism šla nč delat......to se pravi da sm že od poletja doma.....in mi prov paše da je tko .......drgač pa se mi porodniška začne 12. februarja......ma sm že tok vsega naveličana......trebuh mam tak da mi ni nč jasn......katastrofa......zarad kil se pa ne sekiri......itak bo šlo počas vse dol.....jst se sploh ne obremenjujem več s tem.....men bo itak sm trebuh ostal.....itak ga pa ne bom mogla dol spravt.....tko da sm že obsojena da bom malo bol vampastauser posted image user posted image ......
zdej se grem pa mal k mojmu stisnt.......če bo kej iz njegauser posted image
nočko

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 0:32:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.1.2009 7:38:05   
Anonimen
Morgen!

Js sm dans razpičena do konca!!! Sem mela mali konflikt z tisto vzg, ko vedno zjutri prevzame Alena. Ko se pšoslovimo, ga vedno pričaka na hodniku, pa reče "grema lučko prižgat" Alen pa seveda "uuuuaaaaaa"user posted image  In danes sem 15 min. čakala tam, pa ni prižgala lučke. Sem pa tudi doma že novembra opazla, ko se je zjutri začelo temnit, da se boji teme.

Nisem sicer hodla nazaj v igralnico, da ne bi razburjala Alena, ampak sem jo poklicala na telefon, ki je namenjen za 1. in 2. starostno skupino (ga imajo v hodniku pri vratih) 1 min. pred klicem ni bilo luči, a ko sm jo polkicala, mi zatrjuje, da je takoj prižgala luč.user posted image  Sem ji lepo povedala kako in kaj je doma, Alen že pol leta hodi v vrtec, pa se še kr ni navadu, pa nej omenim da itak najbolj joče, ko ga ona prevzame...

Kaj naj naredim? Sej podnevi je vse ok, tud ko pridem po njega je ok, sam tista jutra men vzamejo tolk energije in živcev,...

Kolumbo, ker si ex-vzg., a maš kak pameten predlog? Ne bi rada šla do ravnateljice, ker sem z vsem drugim res, 1A zadovoljna, sam z našo vzg. se bom pa pogovorila glede tega. Sam res me zanima, zakaj ga vedno ena in ista prevzame zjutri? Sej to je super, da je otrok ene navajen, sam njen način ni ok...

Enkrat sem celo prišla v igralnico, pa je Lara (Alenova naj, naj prijateljicauser posted image ) stala v kinderpetu vsa objokana, noter trda tema, vzg. pa v kuhni čvekala s kuharco. user posted image

Dejte mi prosim svetovat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.1.2009 7:47:55   
Anonimen
A sem vas zamorila? Sorry...

Kolumbo super torbica!

Ribicau js sm nazadnje pred cca 1 - 1,5 letom user posted image  (ma sploh ne vem kdaj) dala samo za striženje neki čez 30 € Če bi se pa barvala, bi pa bilo po moje okol 50€, tako, da mene zelo cena štopa pri obisku frizerja. Na žalost! Je pa moja glava tudi ena velika žalost in ko se pozdravim, grem res k frizerju, sam cajt bo treba uskladit.

Aja - v soboto sem zbolela. Pa moj tudi. Alen je zaenkrat ok, midva sma pa čist nahodna, kašljam kr iz pljuč ven, vse me boli... Upam samo, da ne dobim vročine.

Pa še to - učeri sma povedala našim. Najprej tašči pa tastu - tašča itak solze, smeh, objemi, natolcevanje, da nam želi srečo, zdravje... Čez 5 min., ko sma ostale same (ko je tast šel kadit na balkon - zraven pa eno solzico potoču na skrivajuser posted image , pa ko je moj šel na wc) pa uleti "Uuuu, če si se do zdej tolk razpihnala, kaj šele bo... Sej ja čez vrata ne boš mogla! Hahahaha..." user posted image  Mislim... Sej ne rečem, da sem se tooolk zredila, amapk za 2,5 kg plusa ona men take... Me je pogrelo, pa sm ji kr nazaj rekla "Kaj to tebe briga, sej me ne boš ti nosla. Se bom sama!"  AAAAAAAAAAAAAAAA! Mi je bilo isto sekundo žal, da sem karkoli rekla o nosečnosti!!!

Moja mama pa pri gledanju slikice UZ (sta bile 2 slikice, ena za drugo) upraša "a je to tvoje?" user posted image  "ne mami, od sosede sm ti prnesla pokazat..." Sledijo solze, objemanje, pol pa upraša "a bosta dva?" ker so pač dve slikice in ker imam po mamini strani milijon dvojčkov user posted image  Joooj kaj ga seka.... Smo se vsi režali. Ati pa standard - tiho, niti besedice, sam brki so se mu vihali od smeha.user posted image

OK, dost nakladanja! Grem še mal okol, pol bo pa treba mal delat!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.1.2009 7:49:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 8:52:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 13:47:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.1.2009 14:17:55   
Anonimen
Kolumbo, pa dej no! Rešla se boš slonskih oblačil. Pa trebuh te ne bo več oviru. Pa čez kakih 14 dni (+ / - ) boš držala eno miceno štručko v rokah, pa razlagala Majklu, kdo je to!user posted image  A si pozabla, kok je lušno? user posted image

No, pozabla sem vam povedat, da imam nove nosečniške hlače! Men so zdej ta slonovska oblačila najbolj simpatična oblačila na svetu! user posted image  Pa eno nosečniško majčko sem tudi našla! Skratka, počasi se veča moj izbor oblačil za službo! user posted image user posted image

Komi čakam, da bo ura 15. Bi tolk šla po Alena! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.1.2009 14:47:14   
malecka_mateja
ojla!

kolumbo dihaj no!sej se bo vse poštimalo boš videla,me pa ti itak ob strani stojimo. nič se ne obremenjuj sam mirno porihtaj vse če pa ti nebo uspelo in te preseneti pa ti bodo itak vsi pomagali.sam mirno sej veš da user posted image  vse čuti.

jasnauser posted image user posted image user posted image  jaz se kr pod kolumbion post podpišem.začni kr samaluči prižigat. pa povej vseeno vzgojiteljici kako je na stvari...pa tebi tudi želim veliko potrplenja, ker vem kako je meni bilo hudo ko je tjaša mela tako obdobje ko ni hotela v vrtec amapk vse bo.verjemi.

tjaša mi je zbolela kašlja kot slon vročina, jutri pa bi morali biti proti klpnemu meningitisu ceplejni zadnjo dozo ampak gremo tja se pokazat ker smo bolani.

jaz nisem razpoložena za nič tko da je vse v p....!
grem!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.1.2009 14:57:01   
Tabali
Daaaaanuser posted image !
Hej Kolumbo nič bat - vse bi OK, zadihaj... pa misli na to da boste na Majklov RD praznovali skupaj "u četiriuser posted image "user posted image
Jasna še malo pa šibaš po Alena, če že nisi user posted image ... tko da bo (tak pravi naša Danaja če ji slučajno kaj v prvo ne ratauser posted image ). Pa full je štajersko -prleško -zgornje međimurski naravnana user posted image , vse je TOTI (toti Dada (njen mišek), toti papu (copat), toti dudanu (to je knjiga user posted image user posted image ), jah geni pač, kaj pa moremouser posted image ...
Za vikend smo se kar redno hodili sanjkat in princesa se kar da odnest do sanjkališča (beri do bližnjega hriba) in nazaj. Bog ne daj da jo vlečem na sanjkah, al pa da bi sama peš šla po snegu - NI ŠANS, je karaakter, bo tut celo uro stala na enem mesti, v sneg se pa ne premakneuser posted image . No ja - sicer pa ful uživa ko drvimo s sanjkami dol po hribu, kar začne vpit - še še še user posted image user posted image user posted image
Kar pa se mene tiče - cel dan kr neki bluzim - komi čakam da bo 16 da pičim domu. Sem prejšnji teden bila ne nekem izobraževanju po službeni dolžnosti user posted image  in sem še dons čist zamorjena od teh zgodbic user posted image user posted image
Ajde punce mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.