|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 17:23:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: februarčki 2007
14.1.2009 17:31:12   
DaniNeli
OOJ!
Mi smo bli okrog poldan pri P. in sem se kar obrnila...Odprto je imela do 13.30 a v čakalnici 15 bolnih otročkov si kašljali vse povprek,starši pa zraven en več bolan kot drugi.Se bomo pa en drugi dan šle pokazat.
Jutri pa grem jaz delat,od nedelje sem doma.Neli pa ni še za v vrtec,kar teče z noska pa pokašljuje še vednouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.1.2009 19:19:18   
atena777
hi,na hitro se javljam...imam celo štalo v službi in tud na wc nimam cajt it.
Vglavnem šefica zbolela, delam namesto nje še, pa še v špici smo. Tole obdobje je potrebno predvsem preživeti.
No saj bo.
Bodte fajn, ajd čao. Smo pa vsaj zdravi, to je pa tud veliko. No tok tok, da ne bom murphy udaru. šc šc...

Lp,a.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.1.2009 19:47:03   
DeMer
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Crklna centralna oz del nje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tast kr misl, da jo bo sam popravu. Uh! Že crkuje en vem kolk časa, pa mu ne pade na pamet, da bi poklicu majstre, da bi ugotovili, kaj je narobe, ampak sam štima vse. Uh! Zdejle kurno 1 mali električni radiator, ponoči pa ne vem, bomo verjetno vsi v spalnici spali. Mah.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.1.2009 19:50:22   
DeMer
Drgač pa smo še kr. Mark je že boljši. Sem rekla, da gre lahko jutri za ene 10 min tud ven na sneg. Jutri bo 7 dni od kar je antibiotike, pa od nedelje že nima vročine. Tako da upam, da ne bo krj narobe.

Mi smo meli danes en sestanek, ki je trajal 1 h na katerem se nismo zmenili NIČ! Matr, to me pa res podraži. Pol so pa pametni ljudje in take izvaje, da te srat! Mislim!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.1.2009 19:58:58   
DeMer
Ribicau, upam, da ti rata potolažit tvojga.

Mateja, razturej jutri!

Jasna, si kr predstavljam tole zjutraj. Pr nas ga vozi moj, tako da sem jest daleč preč in ne vidim. Vem pa ko sem ga jaz 1x peljala, da se je jokal, po moje tud malo izkoriščal. Ta teden je pr mojih, je ok. Zdej mamo mal problemov, ker je ati v bolnici, no dane sje prišel domov. Ima na roki en flek, že pol leta in hodi od enga do druzga dohtarja, pa ne vejo kaj mu je. No, zdej je bil na dermatološki v Lj 2x po 4 dni, pa so mu naredili en kup preiskav, pa še vedno nič, no razen sum na borelijo. Mora počakat izvidi in it konec meseca še enkrat tja. user posted image Kriza!
In mami ne vozi avta in potem je malo več problemov, da vse porihtamo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.1.2009 19:59:30   
DeMer
Kolummbo vidim te, kje se skrivaš?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.1.2009 20:01:05   
DaniNeli
Ja,centralna je kar hudič... Jaz imam tudi doma komedije...ko se zbudim zjutraj in grem v dnevno je tam 18 stopinj.Za crknt mraz.Pa ne,da ne bi bla centralna v kvaru.Tašča ko gre spat ugasne vse skupi,zjutraj pa zalaufa nazaj.Sm rekla,da ni čudno,da je ta mala non stop bolana.user posted image user posted image Sej v naši spalnici in kjer spi ta mala je bil postavljen en radiatorček,ki je laufal ponoči.

In njej se ne da dopovedat,da se porabi več goriva,če se izklaplja neprestano,al pa če se pusti naštimano neko normalno temperaturo čez noč.
Zdaj ji je reku moj,da naj pusti naš štuk prižgano non stop!!!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.1.2009 20:10:33   
DeMer
Joj, DaniNeli. Ma teli tastari imajo ene svoje fore. Pr nas je sicer večkrat prevroče kot premrzlo. Najbolj mi gre na živce, ker zakuri do daske okoli 8h zvečer, ko gremo že vsi spat. In mi luftamo na veliko. Imamo pa talno, tako da sami težko kaj sami regurilamo. Imamo tam okoli 24, 25 skoz in smo verjetno tud zaradi tega vsi bolani. Ampak tole danes je pa tud odklop. e scene da ponoči odklopijo centralno so pa tud močne. Jao. Pr enih so imeli potem zjutraj v wcju 7 st.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.1.2009 20:55:40   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VISNJAAAA pdp mam 10. februar....upam d bo prej k se komej premikam in ful bi želela bit 15. za Majklov rojstni dan že doma u 4user posted image

O kolumbo, da ne bo francluser posted image user posted image user posted image
Drgač boš pa rodila pomoje v začetju februarja....si skoz u nizkem štartu...pa jaz te dobesedno občudujem kam vse ne greš....ja jaz ti želim, da bi tud pol imela tolk energije..ma vsaka ti čast.

Drgač sem pa že boljš volje...edino Nejc noče nič jest....samo jabolke mu pašejo. Pa čist premal pije..nima skor nič poscanih planic. Bi lahko imel eno čez cel dan. Kriza...upam, da bo kmal na starih tirih.

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 14.1.2009 20:56:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.1.2009 20:58:32   
DaniNeli
Ja,ti rečem,da so prav mimo vsega!!!
Nič zdaj grem jaz oprat mal posode,pol pospravt igrače in pod tuš,pol pa spat.Prej sem nardila 15 minutk na kavču,in Neli zraven,tako,da mi spi od 19.ure,kar je za zapisat pri nas.user posted image Bravo Neli!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
15.1.2009 8:37:50   
Anonimen
Čau punce!

Js sm mal zabluzila zdejle, sem morala par stvari poštimat, pa še kr en kup me čaka. Ni bilo cajta za kakav in RR. user posted image  

Spet nisem spala od 2h zjutri do pol 5h. Ampak se super počutim - nisem nič zaspana. Spat sem šla okol 21h user posted image  - obvezno pred TV-jem, pol sam vem, da sem se okol 23h skidala v spalnico. No ob 2h pa kot sova... Do pol 3 sem vztrajala, pol sem pa šla jest, pa dala eno žehto prat, eno sušit, pa pobrisala po tleh, pa čisto posodo zložla po kuhni... Kolumbo kdaj se začne gnezdenje?user posted image

Alen spet po starem... Ma js ne vem, tud ko pridemo domov iz vrtca je samo eno dretje do kakih 17h, pol OBVEZNO spat do kakih 18h in pol večerja in ob 19,30h spet koma. user posted image  Js res več ne vem, kje ga biksam...

Aja - je pa učeri pojedu 3 sarme - no, zelje je pustu mami, meso in omakco pa zmazal v šusu. Morm se mal pohvalit - tele sarme so mi uspele, kot še nobene. user posted image  Ribicau - a sm pridna? (btw: mislim na vas! user posted image )

OK, zdej bo pa treba it, se slišimo!

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
15.1.2009 8:40:14   
Anonimen
Aja - sneeeeeg jeeeeee!!!!! Učeri sma z Alenom popoldne pred garažo prvič sprobala sanke - sam špage nimajouser posted image  In sem se js pol tam guzila in ga vlekla gor pa dol, tako da danes definitivno gremo na en bližnji hribček sankat. Komi čakam!!!!

Bolančki pozdravite se hitro! user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne zamudite snega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 9:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
15.1.2009 10:22:12   
ribicau
Bravo jasna81, vse pohvale za kuhinjo. Da po pravici povem, jest sarm še nikol nisem delala - enostavno se sploh ne spomnem, da bi to kuhala. Si mi pa zdele ful lušte nardila, tko da, enkrat bojo na sporedu. Dons bo pizza na sporedu, sem že objavla mojima dvema. Oba se itak strinjata.

Včerej zvečer pred TV sem se pa mal stiskala k mojmu in vam ne morem povedat, kolk je pasal. Dons pa to že odpade, moj gre na en sestank, jest mam pa mini generalko, ker je četrtek.

Kolumbo jest sem bla ista. No jest po štacunah nisem hodila, ampak pr mir pa glih tko nisem bla. Na dan PDP-ja sva bla u Kranjski gori, kjer je potekal navtični VSL. Cel dan na nogah, od 7ih do 20ih (tam na smučišču od cca 10h-16h nisem sedela, ker ni blo nobenga stola), ko sva domov prišla in vam povem, da sem bla zvečer tko zmatrana, da če bi mogla it rodit, pomojem ne bi mogla. Moj je šel pol še na eno pjačo s kolegi in sem ga napizdla, da ga v primeru popadkov sploh ne pokličem, če zdej ne more bit pr men...ipd., u glavnem cel izpad sem imela (ampak je zalegl, ker je bil ob 22ih doma user posted image ), ker sem bla tolk zmatrana. No drug dan sva pa pol spoznala Evo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
15.1.2009 11:08:30   
Anonimen
Mateja držimo pestiiii! Fajn piši! user posted image user posted image user posted image  

Uf, kaj sta mi obudile spomine. Js sm v soboto in nedeljo ceeeele dneve delala bureke, pa golaž, pa kaj pa vem še...Ker so delali pri mojih zunanje tlakovce. No v nedeljo sem pol še par uric fugirala te tlakovce. user posted image  V pon. je že bilo malo manj smešno - šla k G zaradi bartolinijeve žleze, v torek sprejeta v P in okoli 2h poseg v polni narkozi, v sredo zjutraj sem se pa šminkala ob popadkih, češ js grem domov, sej še ne bo,... (pa sem bila že 6 dni čez rok!!!) Ob 18.55h je Alen prvič zajokcu. user posted image

Kako bo v drugo vam sporočim čez cca 5,5 - 6 mesecev!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 15.1.2009 11:09:16 >

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
15.1.2009 11:10:28   
Anonimen
Kolumbo dobro jutro!

Če bi vedla da ti tudi bediš sredi noči, bi te poklicala za kako matinejo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
15.1.2009 12:53:52   
visnjaaa
Jojj Jasna, al še kr ne moreš ponoč spat? Tebe pa dajejo hormoniuser posted image user posted image user posted image ..no sej vem, da ni smešno, če ne morš spat,....pa, da greš še pospravljat sred nočiuser posted image user posted image user posted image ta je šele posrečena...user posted image user posted image user posted image user posted image pa kok se ti da? Pa dej drugič rajš kako knjigo preberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc je še kr doma, zdele sem ga dala spat...sej grem jaz tud v vodoraven položaj, ker me neki glava  boli....lekadol sem vzela...ma se bo.

Bla sma pa z Nejcem na snegu....kak je fajn, pa še mrzlo ni...glede na mrzloto, ki je sekala do sedaj, je tole prava toplota. Mal sem še skidala in mi je blo dobesedno vroče...sej zdele me pa zebe ko psa, ker tlele sedim in sem se čist shladila...grem kr pod dekno.

LP

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 15.1.2009 12:54:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
15.1.2009 14:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Jojj Jasna, al še kr ne moreš ponoč spat? Tebe pa dajejo hormoniuser posted image user posted image user posted image ..no sej vem, da ni smešno, če ne morš spat,....pa, da greš še pospravljat sred nočiuser posted image user posted image user posted image ta je šele posrečena...user posted image user posted image user posted image user posted image pa kok se ti da? Pa dej drugič rajš kako knjigo preberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišuka, pa veš, da bi res lahko! Par mesecev sem čakala na Jesper Juul-ovo knjigo, pa jo glih nimam cajta brat. Bom dans ponoči (če se zbudim) user posted image

Drugače sem pa spala ko top zadnje dni, sam tu pa tam me kej "rukne"user posted image

OK, za dans se poslavljam, ker sem že tečna, sam kaj ko nimam glih nekega dela.

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
16.1.2009 7:44:01   
ribicau
Dobro jutro!

Malecka_mateja  poročaj kako je bilo, smo mislile nate.

DeMer a ste že popravl centralno? Kolumbo, kaj si lepega kupila?

Ej, kolk kej daste za frizerja? Jest sem bla v torek, pa sem dala 38 eur. Dolžino las mam nekej 1cm čez ušesa, naredila mi je pa pramena take zlato blond barve, ostale mi je pa na svetlo čokolado pobarvala (al nekej tacga). Strigla me ni nič. Se mi zdi, da je to že prou kraja. Pa vsakič ko grem, mi drugač zaračunajo. Tam med 32 in 40 eur. Ni mi jasno, če je vsakič enaka zadeva, da je potem različna cena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
16.1.2009 9:17:10   
Anonimen
Jutro punce!

Js sm glih z zajtrka - pred tem sem bila pri ginekologu. In bebi veselo skače! user posted image  Mal je baje mejčkan oz. pokrčen, ampak je pa vse ok, kolikor je lahko pogledala. Nasl. pregled bo že morfologija, in to 27.2. - en dan pred Alenovim RD. Js srčno upam, da bo vse ok..

Sem pa na +2,5 kg. user posted image  Pa kaj nej, če sem pa skoooooz lačna!?!user posted image

Učeri smo mel mi kr mal paniko - ob 16h je bil moj doma, pa me kliče mama, da ji je avto crknu, ko je šla iz službe user posted image , pa če jo lahko peljem k zdravniku. Ja, ok. Pridemo tja, ona pa ceeeela zatečena v obraz + tako neko čudno vijolično barvo je imela, da sm mislila, da se je za maškure napravla, noge pa kot hlodi - majke mi, take je še nisem vidla.user posted image  Zdravnik jo je takoj poslal v bolnico CE na dodatne preiskave, ki pa se še danes nadaljujejo. No, čez noč je šla domov. Zgleda, da je ščitnica spet mal ponorela...user posted image

Začuda sem pa  noč js prespala, sam Alen se je zbuju, tako, da sem ga okol 2h dala v najino posteljo, pol me je pa tako lepo objemčkau, da ga kr nisem hotla prestavit nazaj. user posted image

OK, dost čebuljenja, uživajte!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 18:19:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 18:20:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:34:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.1.2009 8:09:41   
helimaša
jutro!

Kolumbo že odšteva dneve......blagor teb.....men bo pa trebuh raznesl tok je velik.....zredila sm se za 4 kile.....tko da me je itak sam trebuh in si grem že na živce.....user posted image user posted image user posted image
Maša mi je v četrtek zakuhala in so me iz vrtca klical nej jo pridem iskat.....sm šla zdravniku pa je kao sam ena manjša virozica.....in potem je blo v petek vse super.....naspidirana do konca....v soboto pa spet vročina.....in potem ji dam svečko in popusti......in popoldan spet vsa naspidirana razmetava podnevni in nori.....in me ne uboga.....in na koncu razbije še bunko iz smrekce.....in jst v jok vsa znervirana ker sem bla totalno nenaspana in izmučena......ker sm tud jst neki prehlajena......pa še same sva ble doma ker je mel moj neke izpite in predavanja dva dni.....pol me je moj pomiru k je pršu domov in me odpelu na pico......tko da sm mal k seb pršla.....
upam da je ne bo še kej usekal.....ker dons je čist kul z njo.....
tko zdej sm pojamrala in dala vn iz sebeuser posted image user posted image .......zdej pa grem za južno prpravla......
se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.