|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
19.1.2009 20:29:16   
DeMer
Ojla!

Popravljam kontrolne k nora že ceu vikend in ni ne konca ne kraja.

Sam en vprašanje: a ma kera mogoče kej odveč nalep merkator???? Bi prosila!!!

< Sporočilo je popravil DeMer -- 19.1.2009 20:31:42 >

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
20.1.2009 7:40:02   
Anonimen
Jutro!

Evo, dans je že boljše jutro! Alena je v igralnici pričakala luč in IGRAČE na tepihu - ona nikoli ne da igrač ven! user posted image  Ne morem verjet! Se je pa dotična izogibala vsakršnemu kontaktu z menoj - tud pogledala me ni, pa sem ji vseeno požugala, da naj bo luč VEDNO prižgana! Rekla ni ne bu, ne mu. user posted image  Čudne muhe ima tale naša cvetka...

Sej ne rečem, tisti otroci, ki želijo/starši zahtevajo/pridejo zelo zgodaj... Naj spijo! Sam ne rabi pa spat tisti otrok, ki pride 20-15 minut do 7h - pa še to v temi!user posted image  Sem učeri rekla Barbari, naj napiše naši vzg., da želim govorit z njo, in je verjetno Cvetka to videla, zato vsa ta pozornost Alenu. Ne vem...user posted image

Učeri me je zvečer ornk zabasalo, sem obležala okol 19h - še dobr, da je Alen zaspal. Spet sem spala v dnevni, pa ene 1000 šla na wc... Ampak sem vseeno dobre volje, sam da se ta kuruser posted image  tema že urihta!

Drugače pa me bebi vsak dan bolj brca - ta sploh ni nežen, kot Alen, ampak čist nasprotno. Pa tud buden je veliko, se mi zdi. Bo zgleda razgrajač.

Demer sorry, js nimam nobene M. nalepke.

Tjaša hitro se pozdravi! Mateja koktajl, plaža, sonce! user posted image

Tabali, lepo, da se oglasiš! Tudi mi smo se prejšnji vikend nasankali na bližnjem hribčku. Alen je tudi vreščal "še, šee, še" še preden so se sanke ustavile. Pa z mojim sta šla na največjo strmino, pa je bil čist navdušen.user posted image

Kolumbo kako si kaj?

Pogrešam Ateno!

Lep dan vsem! čau!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 7:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 7:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 7:47:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.1.2009 8:03:58   
Anonimen
Kolumbo tud mene je malprej vrgl vn! user posted image  

No, v glavnem še to - učeri smo Alenu kupli nove copatke - 24 številko.

V Cicibanu so imeli znižanje 20-30% in sma mu hotla uzet še ene šuhe za po zimi. Se pravi za nekje konec februarja, marec. Zimske gležnarje je imel 23, škornje ima št. 24, pa se mi skoz zdi, da so mu malenkost veliki. In zmerimo nogico, pa reče ženska - ja ima točno št. 24, se pravi morate kupit 25. user posted image  A vete, kera štruca je to od šuhov? Smo ga obuli v 25, pa je zgledu ko klovn. In nismo nč kupli. Popusti so itak do sredine februarja, boma šla tedaj, pa da vidimo, če bo kej nogica zrasla. Se mi pa čudn zdi, da mu v 24 lahko zadaj porinem polovico mezinčka. V 25 pa lahko cel palec.

Imam skor 2 leti starega otroka - kok se zdej šuhi kupujejo? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4231
20.1.2009 9:07:09   
Tabali
Jutro!!!
U Jasna pri nas je tut s šuhi tko, da zgleda v njih ko klovn user posted image , sam kaj čemo, če pa ma kar konkretne tačke - copatke in tiste njej omiljene gležnjare ma št 24, za sneg smo pa kakšen mesec nazaj nabavili ene super fitke 25 pa so kar primerne njeni velikosti. Sicer se pa že ene 14 dni kar sama obuva in preobuva user posted image user posted image user posted image , zadnjič v nedeljo je po kosilu kar zginila, jo vprašam Danaja kje si, pa pravi s hodnika tuuuuser posted image . In grem pogledat - je že bila iz copat v čevljih, naštimana kapa in šal, seveda brez bunde, ker to smo meli pospravljeno v omari, pa ni mogla do njeuser posted image , je stekla mim mene pobasala ključ od avta in pravi papa user posted image user posted image ... mislim...user posted image user posted image user posted image
Kolumbo - fajn zrhiti pr dohtarjih, pa neki lepega si kupiuser posted image
Malecka kako je bilo na izpitu? Ma saj vem, sej boš tut tega razturilauser posted image , kar tako naprej!!!!!
Grem delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.1.2009 11:26:23   
malecka_mateja
kolumbo fajn porihtaj!

jasnauser posted image user posted image user posted image sem ful vesela da je tako!res!zanima me kolikokrat greš lulat veliko?več kot pri alenu?sej ti pol povem zakaj!user posted image

tabali tale vaša danaja pa je res faca!glede izpita pa še nič nevem!

počasi tjaško peljem k dohtarju da vidimo kaj je!pol pa itak direkt v šolo!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
20.1.2009 11:41:11   
Anonimen
Nej vam sporočim, da imam jutri, ob 14.45h sestanek z Alenovo vzgojiteljico. user posted image  Vsaj neki, no. Bom pa vseeno še spremljala stanje zjutraj, pa če se karkoli ponovi, bom zatežilaaaaaaa, da ji jasno ne bo! Sorry, moj otrok si NE zasluži teme in strahu ob vstopu v vrtec! Pa nej si kdo misli, kar si če! AMEN!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.1.2009 11:42:26   
Anonimen
Mateja - prvo tromesečje sem pri Alenu hodila fuuul večkrat lulat, od drugega tromesečja pa ne več. No, razen na koncu. user posted image  zdej pa prvo tromesečje skor nikol ponoči, se je pa zdej v drugem tromesečju stanje pokvarilo - lulat grem zihr 2-3x na noč.

Kaj mi boš lepega povedala? user posted image

P.S.: dobr zrihtajta pri dohtarju!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 20.1.2009 11:44:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.1.2009 12:24:15   
malecka_mateja
jasna men se ful po znakih zdi da tale vaš lulček se je spremenil v luliko.nevem no jaz se ful malkrat zmoti pri tem sam lažje mi je napovedat če te vidim v trebuh.amapk ziher se bomo videli kaj do juija pa ti povem kaj bo.

tudi lulu sem napovedala punčko pa ni verjela pa jo ima.pa tudi kolumbo sem napovedala zdaj punčko, čerprav nisem čist prepričana amapk skoraj pa bomo videli kaj bo.
tebi bom pa povedala ko te vidim, ampak sedaj po teh znakih in če hodiš dostikrat na wc tudi čez dan je pupika.
sicer pa vseeno sam da je zdravo.

evo pičima k zdravniku in vam zvečer javim.
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 12:59:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4237
20.1.2009 14:41:35   
barmaz
No, da se še jaz mal oglasim. Prešpricala sem itak cel mesec, tako da sem malo out.
 Glede številke čevljev. Katja nosi številko škornjčkov 23. Pa se mi zdi, da so ji ravno prav, tako da bo pomladi verjetno že imela čevlje s številko 24. Je pa res razlika od modela in firme.
 Tudi mi smo sedaj uživali na snegu. V vrtcu so se (pri tavečjih, kjer je Urška) dva dopoldneva šli »lopatat«, v soboto in nedeljo pa smo vsi uživali na bližnjem hribu.  No zdaj pa tale dež!!!
 Kolumbo vidim, da si že na štartu za rodit. Se mi zdi to tako že daleč bit noseča in rodit, ampak če se dobro vživim v tiste čase, pa še lahko vse podoživim.
 No glede lulanja med nosečnostjo. Jaz pri nobeni od nosečnosti nisem pretirano hodila lulat (pa sem pila), pač malo bolj pogosto kot zdaj. Ponoči pa se zaradi tega nisem zbujala. Torej mislim, da frekvenca lulanja ne vpliva na spol.
 Sicer pa smo zdravi (trkam na mizo) – nobenih bolezni do zdaj, kljub vsemu da sta obe v vrtcu od septembra. Upam, da bo to trajalo in razen prehladov ne bo kaj hujšega. Sicer pa sezona tahujših virusov šele prihaja.
 Aja, Jasna. Pri nas v vrtcu ob pol sedmih gori luč in otroci se cartajo pri vzgojiteljici ali se igrajo.
Mal sem dolgočasna, saj nisem napisala nič zanimivega.  Morda bom drugič mal bolj kreativna!!
 Lep dan in veliko zdravja vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4238
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 19:58:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
20.1.2009 21:31:01   
DaniNeli
Čer!!
Zdaj pa malo na RR.Do zdaj sem bla na Facebooku,zdaj pa še mal sem pokukam.
Danes sem kot zombi.Prejšnjo noč sem spala samo štiri urce in pol.Delala sem zjutraj...še pred uro sem vstala.ker sem vedla,da bom Neli mogla budit pol ure,...danes smo šli po dolgem cajtu v vrtec...in ni blo panike ji za vstat.Sem se prav bala kako bo,ker se navadla vstajat ob 9h,10h.
V vrtvu je blo super.Domov smo prišle okrog 16h,pa se je še pol fejst zdivjala,tako,da mi je zaspala na kavču pred 19.30...to je nekam za zapisat.
Jaz grem zdaj pod tuš potem pa še mal tukaj čekirat....zjutraj pa delat.

Glih ko sem vidla debato od čevljev...pri nas v Kopru je katastrofa s čevlji,številke so bile pobrane že pred razprodajami,niti enega para ni blo številka 24. Pa sem ji kupla ene od Chiccota v Italiji.Jutr grem v Koper,na eno mega razprodajo v Trends,zapirajo trgovino in je vse do 70% popusta.Za ta male imajo ful dobre stvari od Disneya,pa neko francosko firmo,emblem njihov so tri jabolka,nevem kako se kliče.
Ima katera za ta male obutev od Geoxa,katera priporoča al ne?!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.1.2009 5:28:15   
malecka_mateja
jutro!

sam na hitro ker letim delat!
tjaša ima vneto uhop smo na Ab in pa na kremah in sirupih proti alergiji zdravnica pravi da ni od hrane in da če v enem tednu ne zgine me da an teste!

drugače pa kolumbo dober opravi jutr!pa upam da prideš v enem kosu nazaj!
pridni bit!
papa

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.1.2009 7:40:30   
Anonimen
Morgen!

Barmaz lepo, da si se oglasila! In še lepše, da ste zdravi! user posted image

Js mam pa danes sestanek z vzg. Ko sma z Alenom prišla v vrtec, je spet bila tema in preden ga je prevzela, je prižgala luč. user posted image  Lepo, a ne? Je pa fora v tem, da js vedno pozdravim, ona pa je tiho. Zgleda mulo kuha...user posted image

Dans mam kr neki dela, urejam nam program za trajnike in se je učeri toooolk zakompliciral.... Kako mi bo uspelo, nimam pojma. A katera dela s trajniki in zbirnim centrom Bankart? user posted image

Sem pa kr bolje z zdravjem. user posted image

Aja - a sem vam poevdala, da se mi je bartolinijeva žleza verjetno ponovila? No, učeri se je spet povečala, če bo šlo tako naprej, bom morala na pregled. Pa verjetno spet na poseg - 2 dni hospitalizacije. user posted image

Tjaši user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravi!

Kolumbo sem videla novo kolekcijo, se mi je kr mešalo... Morm kolegici neki kupit, ko je rodila. Za sebe se pa morm feeeejst nazaj držat, ker sem "komi" 17. teden, pa eš poletje bo, ko bom rodila. Moj vztraja, da bo skuštrana punčka in da bo po porodu šel kupit eno kiklco, jo bo doma sam opral in zlikal (user posted image ), pa da bo taka šla domov iz P. user posted image

Js bom pa verjetno kr neki unisex zbrala, tako kot pri Alenu, pa bo.user posted image

OK, grem zdej! Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.1.2009 8:55:58   
Tabali
Ojle babe user posted image !
Jaz sem te teden dobesedno ko en zombi - samo bi spala. Mah ta dež je res groza, snega ni več niti za vzorec user posted image . Sicer pa pri nas mamo ta teden same žureuser posted image  - trije rojstni dnevi en za drugim - včeri smo začeli (svak), danes mal pavze, jutri tašča v petek pa svakinja user posted image user posted image . Pa sej, sam da je veselo user posted image . Edino kaj me mori, je da nimam sploh nobenih pametnih idej za darila user posted image  Koliko sem uspela dojeti v teh nekaj letih odkar sem tukaj majo itak najrajši darilo v denarni obliki user posted image , sam... men se to tok neosebno darilo zdi, mah ne vem, najbrž preveč kompliciram... bo že.
Kolumbo - držim pesti za danes user posted image  dobro opravi!
Tjaši eno user posted image . Čimprej se pozdravite!
Jasna - srečno danes na sestanku!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.1.2009 14:15:32   
Tabali
Hej pa kje ste vse????? Vas je dež uspaval?

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 15:47:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 16:39:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.1.2009 21:10:05   
DaniNeli
Kolumbo...res srčkan kompletek...mi dela prav gušte za  enga user posted image .
Ja,ta H&M raztura...jaz ga tako pogrešam,ker moram hodit v Ljubljano al pa v Trst.Bližje mi je Trst-10 minut.Ampak sem slišala,da pride v Koper spomladi v Koper.user posted image

Prej sem bla na razprodajah v Kopru..,.bla sem v Trendsu,kupla sem samo 3 pižamce od Disneya,ene karatke hlače za zdaj in puli od Wenice.Okaidi je vse pograbljeno,nimajo skoraj nič...razen nove kolekcije.user posted image

Zdaj grem mal pomit potleh,pol pa grem pod tuš,...pridem še kaj sem....
user posted image Tjaša pa naj čim prej ozdravi!!

Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:11:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:14:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.1.2009 21:17:31   
DeMer
O, Kolumbo, kako si vedla, da spet to delam. Men se že kr meša.

Zdejle urgentno kupujemo tisto varovalo za na pojstlo. Mulc noče več spat v svoji postli in spi samo pr naju. In zdej k moj gre, bom sama z njim v taveliki postli in morm kupit uno varovalo, med počitnicami ga pa prestavim v veliko negovo, ker sem ga že sita da se valja celo noč pr nama. user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.