Anonimen
|
Morgen! Najprej Mateja za izpit! Naj bo tako vse dokler ne dokončaš šolanje - vsak izpit v prvo, pa še to kr visoka ocena! Bravo! Kolumbo mi tud že od začetka uporavljamo nastavek za školjko in sploh pomislila nisem na kahlo. Jo je pa tašča kupila, ker je mami noče! No, zdej kahla lepo počiva nekje v garaži Priporočam pa nastavek OK Baby - je plastišen in se ne lepi na rit tako kot uni oblazinjeni, pa še odspodi je ful fajn gumiran, tako, da se ne premakne niti za mm, res je stabilen. Ko bo pa Alen mal bolj ziher, mu bom pa kupla še tisto OK Baby pručko, ki je tud gumirana spodaj, da se ne premika. Bo mogoče kdaj sam šel na wc. Je pa vse skupi kr poceni - nastavek je bil cca 18 €. IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Mi lahko prosim ena pove, kako ga naj odvadim zize, ker ga sama ne znam odvadit. Poskusla sem že pa nee gre. Zdej je pa že cajt, da ga dam stran. Sej jaz po eni strani uživam v dojenju še vedno, po drugi strani mi pa gre že mal naživce, ker hoče vsako jutro zizike....pa najprej eno, pa pol še drugo, pa spet uno, pa pol unoooo...pa ga mam kmal poln kufer. No, če ima katera kak pameten predlog ga naj pove. Mogoče vas presenetim in pridem 28. Pa zakaj bi ga odvadla, če še očitno oba uživata? Bodi samo dosledna in mu razloži npr. zdej dobiš samo eno, in ko to poziza je konec. Naslednjič dobiš drugo... Pol pa recimo samo zjutraj eno, zvečer drugo... Tak se meni zdi. No HB js nism mela problemov z Alenom, čeprav je bil zizoman na kvadrat. V 2 tednih je bilo konec vsega. Pa mojega mleka tud. Najprej sma omejila čas dojenja in namesto obeh samo eno zizo. Pol pa smo ukinjal še zizo-obroke in uvedli flašo, ki pa je zdej tudi že bolj proti koncu. Ko se ustane in mu pokažem flašo - neeee, miciiiiiiiii. (hoče kosmiče vseh vrst, oblik, okusov...) Tako, da po moje v celem tednu cca. 2x poje iz flaške.
|