Anonimen
|
Čao babe! Sem vas prišla mal pozdravit, čeprav nobene ni (nas morm mal dvignat, smo nekje na sredi druge strani) No, pri nas je bil vikend deloven, dobili smo nova okna! Dans bi morali belit, pa je mojga mama učeri poklicala in sta se u treh besedah zmenla, da greta dans v Avstrijo. Sem mislila, da bom mojmu glavo odgriznla. Ampak mu oprostim, ker situacija je kr huda... Mamina teta, stara cca 65 let živi sama in je v prejšnjo soboto doživela nek napad (kap jo je, al kaj... ne vem še nč) in sta jo prijatelja najdla šele v sredo zjutraj, v nezavesti na tleh v stanovanju. Vdirat so itak morali gasilci...V glavne zdej je v bolnici, po čudežu še živa, poskuša mal govorit, ampak baje da ne gre... Bom zdej zvedla mal več, ker se vračajo domov. So glih v MB. Tako, da nas čakajo delovni prazniki. Bom (UPAM) v petek zdirigirala vse, da se prebeli, pol pa upam, da končam s pucanjem vsaj v soboto zvečer. Se pa neki čudn počutim, mi pritisk ful pada, pa počasi naraste, da sm ok, pol pa spet pade, da mam občutek, da bi bojo ušesa v glavo potegnal Sma z Alenom bla mal zuni in sma se šla "GOOOOOOOL" In mali tolk močno brcne, da sm se parkrat morala prav potrudit laufat, da žoga ni spičla na cesto. Sem pa srečala sosedove otroke, so albanci al neki takega, u glavnem mama jim je prnesla vsem trem vn piksne banditos ice. AAaaa js sm kr debelo gledala... Sem se tolažla, da so že spil pijačo, pa jim je pol sok nalila not... Pol pa začnejo tamali piksne odpirat in nagibat. Se pa obvezno po cesti vozijo rolerji in kolesi, pa da ne pogledajo levo - desno. Ko pa ker fejst zaškripa z gumami al pa popipka je pa ceu hudič z mamami, ker vozniki terorizirajo deco. Majko milo ej... OK, dost šinfanja, se slišimo u pondelk. Oz juter..Lepo se imejte! čaoooo
|