ribicau
|
Dobro jutro drage moje! Vikend je bil super. V soboto je imel od mojega stari ata roj dan in sem mu za darilo kar flancate spekla. Itak smo jih pojedl u nulo takoj . Popoldne smo šli pa kostanj nabirat in ker je pihal veter, smo ga v pol ure nabral 5kg. Noro. Tamala še zdej prav nono, nono (noro) ! Joj, zdej je začela tolk govort, da je prou nasmejim. V nedeljo smo bli pa dopoldan na enem teniškem turnirju - kot gledalci in so se otroci igrali cel čas, tko da je bilo prijetno mir, popoldan smo šli pa k mojim in smo pekli kostanj. Joj, posledično sem potem sredi noči imela dirko v wc, ampak je blo potem takoj OK. Včeraj pa že služba in spet noro, noro. Sem dobila po skoraj dveh letih spet normalno plačo, mislim (še zdaleč ne normalno), ampak hočem rečt za 8 urni delovni čas. Beda, pa samo še malo manj kot polovico jo imam, ker sem bla tolk u minusu. Jao meni. Kolumbo, a je Julija pridna? Men je Julija res tolk carski ime. za ta prehlajene. Jest mam tud občutek, da se Evi grlo baše, ker ponoči se je zbudila, pa je imela tak hripav glas se mi zdi. No ne vem no, sej mi potem čaj skuhala z medom in ga bo odnesla v varstvo. V soboto smo ji kupil flašo v Mullerju od Sigg-a, in morm rečt, da res kr en čas toplo ostane notri, no pa seveda še tisti tulec iz blaga zraven, da toploto kao drži. Joj, je blo vse skupaj 26 eur ! Bomo vidl, kolk časa nas bo držala flaša. Eva je včeraj pojedla dopoldne mleko in potem puding, potem ko se je zbudila je jedla zelenjavno juho - ona poje samo gosto iz juhe, ne tekočine, potem ko sva prišli domov je pojedla makarone in paradižnikovo solato, potem je pojedla ene home made piškote (ene 4 kom), potem je pa še za večerjo pojedla en krožnik gresa in spila 2,5 dcl mleka čez, pol je šla pa spat. Kdaj res ne vem, kam daje, kdaj pa nič noče jest. Če bo lačna, bo že jedla, si jaz pravim.
|