|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:30:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: februarčki 2007
4.10.2008 21:30:58   
DeMer
MI smo danes jedli kostanj in imamo malo prepiha po trebuhu in nižje user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:31:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:32:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.10.2008 21:32:53   
DeMer
U, dobre mandarine. Že dolg jih nisem jedla. A jih maš kej preveč?

Drgač se pa lepo imej v banji!

Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.10.2008 21:33:34   
DeMer
Lahko noč.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
5.10.2008 8:56:27   
malecka_mateja
jutro!

mi smose ga načagaliuser posted image moj je cwl dan prespal ker je zakuhaljaz pa sem se z otroci ukvarjala pa v kuhni pomagala!amapak je bilo super ker smo bili res čisto vsa žlahta niti en ni manjkal tako da res super!

demer seveday lahko odklonim sej sem si sama službo poiskala če bi mi borza napotnico poslala je drugo!pa sej jaz sem na borzi samo še 3 tedne ker dobivam nadomestilo polpa ne več ker sem tako v šoli!

tjaša tudi kašlja in šmrka amapk upam da pri tem ostane!sbomo videli!

grem zdaj delat nekaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
5.10.2008 20:15:10   
malecka_mateja
ČER!

kje ste vse?

mi smo cel dan bili na sončku je pasalo!ker ej blo res toplo!zdaj pa mala že aja!

aja nisem vam povedla vzrok našega celonočnega prebujenja!?prevroči ji je bilo pa mi ni kapnilo sem jo dala pol spat brez žakla in evo spet normalno spimouser posted image ja sorry no če mene zebe mislim da pol vse okoli mene!

zdaj pa grem spat kerse ful slabo počutim mamo neko drisko pa vse me boli v glavnem vsi so okuženi z nečim!

lep večer jutri pa dober začetek novega delovnega tedna!user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.10.2008 7:43:54   
malecka_mateja
jutro!

pa enauser posted image user posted image user posted image za vse!zdaj pa grem!papa

Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.10.2008 8:07:34   
Anonimen
Morgen punce!

Jooj kaj vam zavidam kostanj. Morm mal svojga nafehtat, da ga gre nabrat.

Js sem že opravla kr neki delauser posted image  Takoj, ko sem stopila v hišo, so že začeli..Jasna to, Jasna ono, pa da ne boš pozabla to..ono...tretje... Naši stanovalci se odpravljajo v Portorož na letovanje in se tooolk veselijo. Zraven pa vsak po svoje brunda in preglejuje prtljago, če imajo vse.user posted image  Hecni so!

Alen kašlja ko zmešan, zgleda ga je učeri mal napihal.user posted image  V soboto so bili cel dan starši - oboji - pri nas. Moj se je odloču verando renovirat in kr sili in sili neki delat. Men je pa tolk škoda talega lepega vremena, mi pa not user posted image  Sem celo soboto za štedilnikom stalauser posted image

No v nedeljo smo pa zuni jedli - je Alen zmazu skor polovico moje velike pizze. Js sm samo gledala... Včasih tolk poje, da me je mal strah, včasih pa po 2 dni skor nič.

Pa dans zjutraj takoj ko se je zbudu mi reče nam, namm - da bi jedu, kokr je pa spil flašo, pa kaka, kaka. Nimaš kej, isti foter.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.10.2008 8:12:45   
Anonimen
Sem raje poslala, ker če bi napisalo sorry, bi se mi zmešalo.

Mami ma v petek RD - abrahama, midva s tamalo pa še kr nimama darila. user posted image  Sem mal hodla po zlatarnah. Sma se odločle za kako zapestnico, pa če hočeš neki ornk, so cene take, da te kap.

V četrtek ma pa Alen cepljenje. Mislim, da ga bojo spret zavrnali, ker kašlja.user posted image  Sej ne vem, kdaj bomo prišli na vrsto. Pa še k urologu ga morm spet naročit... Za to tud mora bit zdrav! Shit, no...

Pa komi čakam nova okna, danes še zadnjič perem stara! user posted image  Pa zavese sem tudi zadnjič oprala. Morm si zdej nagledat nove, zihr bojo barvne, ker sem belih siiiitaaaa!

Nč, grem zdej delat naprej, se pa zihr še kej oglasim.

Uživajte, danes bo spet 18 st. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 8:15:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 8:15:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.10.2008 8:19:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
No tko, čakam Jasno če pride na kavouser posted image

Sem jo že spila, kaj nisi prej prišla. Aja - recept ma moja mami, jo morm poklicat pol.

Punce a ste že kej iskale bunde za tamale? Js sm bla ta vikend na lovu, pa nič najdla. V H&M imajo toooook frajerske za fantke, ampak samo do 86, pol so pa one na večjem oddelku. So pa take zabetonirane na tistem obešalniku, da po moje sploh niso udobne. Pa še nekam tanke se mi zdijo. user posted image

Lani vem, da sma totalno zabluzila z bundo in jo na koncu iskala ko zmešana, pa nikjer nič pametnegauser posted image  Letos jo morm prej nabavit

Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.10.2008 8:19:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

No tko, čakam Jasno če pride na kavo

sm tok cajt pisala, da je Jasna že popokalauser posted image

Sem že pripokala nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 8:21:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 8:23:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 8:24:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.10.2008 8:24:30   
Anonimen
Js dam Alenu vsak ponedeljek kompletek iz flisa. Se mi zdi, da so ponedeljki kr mrzli, ostalie dni se mi pa zdi pa skor mal pretoplo notri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.10.2008 8:27:30   
Anonimen
Ja to na razprodajah se ful pozna. Js sm letos poleti kupla Alenu v H&M tolk tistih hlač 3/4, pa vse 98, tak, da mu bojo nasl. leto prav. Pa če niso mel manjših, men so ble pa tolk frajerske, da bojo pač počakale. Aja - pa po 2€ so ble.user posted image

Letos na zimskih razprodajah bom js tud nakupla par stvari, zdej se jim je rast mal ustavla, pa če kupim 1 št. večje, bo glih prav

Se te pa spomnem, ja, za tisto bundo, ko se je Mateja pol znajdla user posted image  Vive RR!

Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.10.2008 8:30:50   
helimaša
jutro!

bi mogla it dons delat pa je Maša ful prehlajena.....pa se bojim da bi me iz vrtca klical sred dneva.....tko da sva kr obe dom......ponoč je blo lušno.....je skoz kašljala.....pposledično sm dons koma......komi čakam 12.....da gre spat in jst z njouser posted image .....
včer smo  bli v živalskem vrtu.....je blo prov lušno......so mel glih zabavo da pozdravjo "visoke goste".......pa je bla Romana Kranjčan......sm mi smo bli itak že prepozni......sm vseen je blo lušno.......
zdej pa spijem kavo do konca.....pol pa mal v skcijo.....

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.10.2008 21:38:37   
helimaša
čer!

ja kje pa ste vse?!kuga je zdej to babure......čudn da sm sm jst tle....ponavad je cela raja.....
ja pol grem pa še jst.....

nočko

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.10.2008 21:41:48   
malecka_mateja
čer!

evo mene iz prvega resnega predavanja!majo ful faca predavateljico poleg katere je predavanje res zanimivo pa čeprav je to kao slovenščin aampak je bilo ful zanimivo in prvič veliko več vem o pravilih pisanjauser posted image bravo jaz!

mala že aja!moj je špe v službi ga glih čakam da se že spoka domu!
jaz pa grem ajat ker morem dat možgane na off po vseh teh informacijah!user posted image user posted image

lep večer!
papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.10.2008 8:25:40   
ribicau
Dobro jutro drage moje!

Vikend je bil super. V soboto je imel od mojega stari ata roj dan in sem mu za darilo kar flancate spekla. Itak smo jih pojedl u nulo takoj user posted image . Popoldne smo šli pa kostanj nabirat in ker je pihal veter, smo ga v pol ure nabral 5kg. Noro. Tamala še zdej prav nono, nono (noro) user posted image ! Joj, zdej je začela tolk govort, da je prou nasmejim.

V nedeljo smo bli pa dopoldan na enem teniškem turnirju - kot gledalci in so se otroci igrali cel čas, tko da je bilo prijetno mir, popoldan smo šli pa k mojim in smo pekli kostanj. Joj, posledično sem potem sredi noči imela dirko v wc, ampak je blo potem takoj OK.

Včeraj pa že služba in spet noro, noro. Sem dobila po skoraj dveh letih spet normalno plačo, mislim (še zdaleč ne normalno), ampak hočem rečt za 8 urni delovni čas. Beda, pa samo še malo manj kot polovico jo imam, ker sem bla tolk u minusu. Jao meni.

Kolumbo, a je Julija pridna? Men je Julija res tolk carski ime.

user posted image za ta prehlajene. Jest mam tud občutek, da se Evi grlo baše, ker ponoči se je zbudila, pa je imela tak hripav glas se mi zdi. No ne vem no, sej mi potem čaj skuhala z medom in ga bo odnesla v varstvo. V soboto smo ji kupil flašo v Mullerju od Sigg-a, in morm rečt, da res kr en čas toplo ostane notri, no pa seveda še tisti tulec iz blaga zraven, da toploto kao drži. Joj, je blo vse skupaj 26 eur user posted image ! Bomo vidl, kolk časa nas bo držala flaša.
Eva je včeraj pojedla dopoldne mleko  in potem puding, potem ko se je zbudila je jedla zelenjavno juho - ona poje samo gosto iz juhe, ne tekočine, potem ko sva prišli domov je pojedla makarone in paradižnikovo solato, potem je pojedla ene home made piškote (ene 4 kom), potem je pa še za večerjo pojedla en krožnik gresa in spila 2,5 dcl mleka čez, pol je šla pa spat. Kdaj res ne vem, kam daje, kdaj pa nič noče jest. Če bo lačna, bo že jedla, si jaz pravim.

Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.10.2008 8:29:39   
ribicau
Drugače sem pa jest tud že razmišljala glede bunde. Bo treba kmal v akcijo. Najprej bom kle pr nas mal pogledala, pa če ne bo nč pametnega pa gremo v Celovc. Ej povejte mi, kje bi dobila volneno kapo - podloženo, ki ima pri straneh dva štrikana trakca - take, kot jih imajo npr. v Peruju....sej v H&M in C&A sem jih gledala, samo imajo same velike, naši so čisto prevelike!

Aja, pa da še to povem...včeraj smo plačali akontacijo za decembrsko smučarijo - ski opening! Gremo od 14.-17.12.. List za dopust sem tud že oddala, zdej samo upam, da dobim podpisano, potem pa si takoj skopiram, da slučajno takrat zadeva ne bi kam poniknila.

Nč, zdej pa grem delat!

Cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.