|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
26.8.2008 7:47:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Jasna81 prid na user posted image

U tenkju! Men je tole že tretja danes.user posted image  Sem doma dve spila, zdej pa še eno. Pa če še štejem tvojo, je 4. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.8.2008 7:48:12   
Anonimen

Dobro jutro!

Naši Evi je pa končno predvčerajšnjim spodnja enka ven pogledala - po enem mesecu pa pol. Ostale tri so že en čas zunaj, ta jo je pa ornk namatrala. Končno.

Enkica? OOoo, ja bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.8.2008 7:54:40   
Anonimen
Atena777, če ti bo kej v tolažbo, naša je tud tko prekleto trmasta, da joj. Poleg tega pa še nagaja tko, da se kr križam. Tašča pa gleda kaj ga tamala serje in si svoje misl. Sicer nikol nič ne reče, samo pomojem si misl svoje o moji vzgoji - sploh ker je vzgojiteljica. Samo jest res ne vem kaj nardit. Še vedno mislim, da je to faza v odraščanju in da bo prerasla. Sej ne mislim, da zdej ji bom pa zato popuščala, sploh ne, samo itak nobena stvar ne zaleže, če kej rečem, naredim....kakorkoli že.

Atena se strinjam z ribico, ker je naš tudi tak. Sej kak teden nazaj je tudi ena izmeda nas (mogoče celo js) načela temo o trmi. In pol smo itak vse pristavle svoj pisker. Se mi zdi, da ga ni otroka, ki ne bi bil vsaj malo trmast. Bo pa minilo, upam.

Pri Alenu sem pogruntala, da zaleže, če ga RES grdo pogledam in mu z jeznim, odločnim glasom malo bolj na glas nekaj povem, dret se pa nikakor ne smem, ker je pol kr jokica. Sem probala ene parkrat, sploh, ko je likalnik za štrik vlekel, on pa sedel pri likalni deski. Me je skor kap! Sem se tolk zadrla od strahu, da ga celo uro nism mogla pomirit. user posted image

Konec koncev, pa saj morjo bit mal trmasti. A ne? Kak pa je otrok, ki uboga vsako starševsko besedico in prepoved? Si ne predstavljam!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.8.2008 8:03:46   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Sem morala it vmes...

Pozabla sem vam povedat, da smo pol kupli tist nastavek za školjko in je super stvarca. Alena smo v kakem tednu navadili, zakaj se uporablja, sploh ni rabu dolgo. Je pa res, da smo ga kak mesec pred tem začeli spraševat, če kaka, ko smo videli, da stoji pri miru in menjuje barve na obrazu.Sedaj kr sam pove kaka, kaka in pol letimo v kopalnico. Mu je že kr parkrat uspelo kakat, sploh zjutraj je itak obvezno, no včeraj je še popoldne šel. Se vidi, da je pojedel kosilo v vrtcu. user posted image  No, uide mu pa še vedno, itak!

Bravo!

Za našo Evo je pa uganka 2,5 sek pri miru sedet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.8.2008 8:04:30   
ribicau

Dobro jutro!

Naši Evi je pa končno predvčerajšnjim spodnja enka ven pogledala - po enem mesecu pa pol. Ostale tri so že en čas zunaj, ta jo je pa ornk namatrala. Končno.

Enkica? OOoo, ja bravo!user posted image user posted image user posted image

O šit, zajebala, spodnja štirkica sem hotla napisat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.8.2008 8:05:53   
ribicau

Atena777, če ti bo kej v tolažbo, naša je tud tko prekleto trmasta, da joj. Poleg tega pa še nagaja tko, da se kr križam. Tašča pa gleda kaj ga tamala serje in si svoje misl. Sicer nikol nič ne reče, samo pomojem si misl svoje o moji vzgoji - sploh ker je vzgojiteljica. Samo jest res ne vem kaj nardit. Še vedno mislim, da je to faza v odraščanju in da bo prerasla. Sej ne mislim, da zdej ji bom pa zato popuščala, sploh ne, samo itak nobena stvar ne zaleže, če kej rečem, naredim....kakorkoli že.

Atena se strinjam z ribico, ker je naš tudi tak. Sej kak teden nazaj je tudi ena izmeda nas (mogoče celo js) načela temo o trmi. In pol smo itak vse pristavle svoj pisker. Se mi zdi, da ga ni otroka, ki ne bi bil vsaj malo trmast. Bo pa minilo, upam.

Pri Alenu sem pogruntala, da zaleže, če ga RES grdo pogledam in mu z jeznim, odločnim glasom malo bolj na glas nekaj povem, dret se pa nikakor ne smem, ker je pol kr jokica. Sem probala ene parkrat, sploh, ko je likalnik za štrik vlekel, on pa sedel pri likalni deski. Me je skor kap! Sem se tolk zadrla od strahu, da ga celo uro nism mogla pomirit. user posted image

Konec koncev, pa saj morjo bit mal trmasti. A ne? Kak pa je otrok, ki uboga vsako starševsko besedico in prepoved? Si ne predstavljam!

Ti grdo pogledaš, pa mal bolj naglas rečeš....hm, jest pa to naredim se mi pa u glavo smeja tamala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.8.2008 16:04:49   
atena777
Ribicau hvala enako! Kaj šele bo! Ena stvar mi je že jasna, David se bo moral ful s športom ukvarjat, ker ima tuuuuuu mač energije!

šibam v tivoli!

Kdaj bo srečanje spet?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
26.8.2008 19:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.8.2008 8:26:18   
atena777
ALI JE MORDA KATERA ZAINTERESIRANA, DA SE NAM JUTRI PRIDRUŽI V ŽIVALSKEM VRTU?

SREČANJE FEBRUARČKOV/FEBRUARČIC!

SE DOBIMO OB 17:00 PRED ŽIVALSKIM VRTOM!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.8.2008 8:42:30   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

ALI JE MORDA KATERA ZAINTERESIRANA, DA SE NAM JUTRI PRIDRUŽI V ŽIVALSKEM VRTU?

SREČANJE FEBRUARČKOV/FEBRUARČIC!

SE DOBIMO OB 17:00 PRED ŽIVALSKIM VRTOM!

uuuuuuu......tole zna bit zanimivo.....upam da tudi izvedljivo......sm za če bo šlo......

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 11:03:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.8.2008 12:04:55   
Anonimen
Dan!

Joj js sm dans čist zmozgana. Kr ena laufarija je... Zdej mam še neki malga na naredit, pol pa še pičim v rčn.

Atena dobra ideja, sam js tud ne morem, ker imamo jutri sestanek za vrtec in to okol 17, baje pa da bo itak deževalo. Vsaj kolikor je za verjet tistim jutranjim vremenskim slikicam na slo1.

Alen je spet jokica...user posted image  Ja js ne vem no.... Komi, res komi čakam drug teden, da bo imel vsaj eno stalnico v vrtcu. Tole je res že tuuuuuu mač - tolk tu mač, da sem se že resnično navadla na dretje zjutraj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.8.2008 12:11:49   
Anonimen
Helimaša lepo, da si se oglasila! Daj se še večkrat!user posted image  Sem ti glih zadnjič mislila mail poslat, pa je spet moj kampiral pred računalnikom.

Mateja se nam je zgubila.user posted image

Js mam danes zmenjeno kavico z eno bivšo sodelavko. Zadnjič sma se videle, ko je njena Tajda imela 4 mesece, zdaj pa ima 1 leto. user posted image  Pa sploh nisem imela občutka, da je tako hitro minilo. Komaj čakam, da ju vidim!

Jutri je potem sestanek v vrtcu, v petek pa tudi nekaj, sam sem že pozabila kaj... Moj gre danes okol 18h v LJ, pa sma mislila z Alenom zraven, pa kaj ko more jutri spet v vrtec in bo cel neprespan. Včeraj je šel okol 20.30h spat. Da ne govorim kake smo mel ponoči...user posted image

OK, zdej pa grem, se slišimo.

Ribica je tudi prešpricala kofetkanje danes! Pa še niti na dopustu ni! user posted image user posted image

Lepo se imejte, se slišimo! Čauuu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.8.2008 21:56:07   
DeMer
Ojla!

Danes sem se pa jaz odločila, da vam kaj napišem. Sem mislila, kako bom pridna, pa sem malo obvisela na netu in z mojim delom ni bilo nič.

Tempo je hud. Jaz sem počasi začela s službo. Zdejle v avgustu je potrebno urediti en kup administrativnih zadev. To ni zame. Tako da sem bila ves dan zaposlena. Čez dan Mark, zvečer pa svoje delo. Ampak mi še ni uspelo vse narediti, tako da gre jutri Mark v varstvo k mojim, jaz bom pa pridna in kaj naredila, da ne bo v nedeljo panika. Panika bo, ker začnemo v ponedeljek z vrtcom. Sva šla pogledat v predvčerajšnim in je bil Mark kr zadovoljen videti. Na koncu sploh ni hotel domov, ker je bilo tolk vsega. No, me prav zanima, kako bo to drugi teden. Jaz bom lahko zraven samo v ponedeljek do 9h, pol bomo pa še videli kako in kaj. Me malo skrb, kako bomo tole izpeljali, ker je moj tako neodločen.user posted image

Mark je še vedno divjaček naspidiran 100 na uro. Zdej je pogruntal en jok, ki ga trenira danes že cel dan, tako da zraven še kriči al brunda, sej ne znam opisat. Uh, nisem navajena.

Sej vas bi kej pokomentirala, pa ne vem, če se vsega spomnim. hm, da probam......

Mateja, upam, da se Tjaši čelo dobro zaceli, vsaj do poroke :) Maži z uno kremo za brazgotine.

Jasna, drug teden bo v vrtcu sigurno bolje,, boš videla.

Kolumbo, a viski še stežeš? Fajn, da si povedala, mogoče te bo pa le kdo malo pošparal.

Atena, predlog fin, sam termin ni pravi.

Moj predlog za srečanje je: sobota, park Tivoli, DJ Umek. MI bomo sigurno tam, če bo le vreme. Nisem ljubiteljica te zvrsti glasbe, ampak tam v Tivoliju o pa take vibracije, da se človek nafila, tako da ...... Če je kera za?

Zdej grem pa spat, ker sem čist adijo.

Aja, Jasna, slike iz Legolanda bojo, sam da pridemo do tega. To traja.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.8.2008 8:13:11   
DeMer
Jutro!

Ewo, danes vam pa jaz postrežem s user posted image in user posted image .

Jest že auf, pa se mi še prav nič ne da, no sej tud nič ne smem, da ne bom preveč ropotala, da ne zbudim mojih dveh.

Grem zajtr pripravit.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.8.2008 8:42:39   
malecka_mateja
jutro!

mal sem se res zgublače je gužva!

včeraj sem papire za hišorihtala imamo vse in smo odali za gradbeno tako da sam štemlp še čakamo!vmes pa mormo samo služnost dobit ker zdaj bo to občinska cesta...nič takega v glvanem perajt je vse samo stric da štempl in že delamo!

tjaša si je včeraj šive te umetne dol vtrgala in no ja eno stran ma zelo lepo zgoraj pa ne in ker hvalabogu imam jaz doma nekaj teh umetnih šivov sem ji nazaj zalepla do ponedelka ko mamo zdravnika!pa da vidimo!

danes sva spale celo do 8 user posted image  nemeorem verjet!

kaj bote kuhale??nimam ideje rabim eno!?

hvala za kavico!je bla dobrauser posted image

aja tjaša je od boterce svoje dobla sintisajzer in zdaj mamo veselico!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 8:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.8.2008 9:14:01   
malecka_mateja
bravo kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image

mene je tudi strah kako bo v pon za vrtec it!user posted image upam da nebo velike krize!

Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.8.2008 9:30:38   
malecka_mateja
ki steeeeeeeeeee???

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 9:43:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 9:44:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.8.2008 9:47:37   
malecka_mateja
haha kolumbo!sej prav tak!

pijem sokuser posted image user posted image pa nevem kaj naj kuham!

Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.8.2008 10:07:20   
atena777
hi,

sam na hitro se javljam. No midva danes v živalski vrt greav, tako, da če se kera vseeno pridruži kul. Helimaša vabljena. Mislim, da bom kupila letno karto in potem se seveda lahko včekrat tam dopbimo. David je pripravljen na živalice, ful gleda skos pse in to,,...in ćas je za naravoslovno vzgojo...

Danes delam s polno paro, smo na vezi.

Bravo Kolumbo!

Lp a:

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 11:16:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.8.2008 14:09:19   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čau bejbe!

Najprej Ribicau, čestitke za voziček, sm bla zanč tok u wiskiju da sm čist pozabila pohvalt, sploh barvo, ki bo uporabna tut za naslenjga če bo fantuser posted image .

...ja kva pa nej, če je bil pa samo ta bil....sej bomo naslednje user posted image  delal tko, da bo spet bejba....user posted image

Čestitke za službo! Jest sem tud taka, samo me zdej to tepe....šefom sem trn v peti, ker več vem in sem bolj sposobna in se me zdej hočjo losat...

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.