DeMer
|
Ojla! Danes sem se pa jaz odločila, da vam kaj napišem. Sem mislila, kako bom pridna, pa sem malo obvisela na netu in z mojim delom ni bilo nič. Tempo je hud. Jaz sem počasi začela s službo. Zdejle v avgustu je potrebno urediti en kup administrativnih zadev. To ni zame. Tako da sem bila ves dan zaposlena. Čez dan Mark, zvečer pa svoje delo. Ampak mi še ni uspelo vse narediti, tako da gre jutri Mark v varstvo k mojim, jaz bom pa pridna in kaj naredila, da ne bo v nedeljo panika. Panika bo, ker začnemo v ponedeljek z vrtcom. Sva šla pogledat v predvčerajšnim in je bil Mark kr zadovoljen videti. Na koncu sploh ni hotel domov, ker je bilo tolk vsega. No, me prav zanima, kako bo to drugi teden. Jaz bom lahko zraven samo v ponedeljek do 9h, pol bomo pa še videli kako in kaj. Me malo skrb, kako bomo tole izpeljali, ker je moj tako neodločen. Mark je še vedno divjaček naspidiran 100 na uro. Zdej je pogruntal en jok, ki ga trenira danes že cel dan, tako da zraven še kriči al brunda, sej ne znam opisat. Uh, nisem navajena. Sej vas bi kej pokomentirala, pa ne vem, če se vsega spomnim. hm, da probam...... Mateja, upam, da se Tjaši čelo dobro zaceli, vsaj do poroke :) Maži z uno kremo za brazgotine. Jasna, drug teden bo v vrtcu sigurno bolje,, boš videla. Kolumbo, a viski še stežeš? Fajn, da si povedala, mogoče te bo pa le kdo malo pošparal. Atena, predlog fin, sam termin ni pravi. Moj predlog za srečanje je: sobota, park Tivoli, DJ Umek. MI bomo sigurno tam, če bo le vreme. Nisem ljubiteljica te zvrsti glasbe, ampak tam v Tivoliju o pa take vibracije, da se človek nafila, tako da ...... Če je kera za? Zdej grem pa spat, ker sem čist adijo. Aja, Jasna, slike iz Legolanda bojo, sam da pridemo do tega. To traja. papa