ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: Margit Jest sem tudi gledala Mamut sobico za Mašo. Mi je bla luštkana sto na uro, sam sem se premislila ker ni lesena. Mamo pa omare od Hensvika v Matičevi sobici in pa tele stolčke in mizico: Ma ne najdem zdele, bom pogledala in prilepila. So pa taki v redčo, rumeni, oranžni barvi -stolček, klopca in mizica. Ful luštkano, včasih se še mi babe tja vsedemo za kavo, pa še tamale mamo pod kontrolo ko se igrajo. A da mamut ni iz lesa? Kaj pa je - plastika mogoče? Zato je bolje, da se kr zAPELJEMO TJA, KER preko neta naročevat, pa da te pol tako preseneti... Sej čist možno, da piše kje, da ni les, sam kaj ko se js ne spuščam v take podrobnosti. Me je bolj dizajn zanimu Pa še neki, a vse mislite dat otroke v tavlke postelje, mislim dolžina cca 2m? Te od mamuta so široke 70, dolge pa okol 160 cm. Js mela v planu neki takega. Sej kolk cajta pa rabijo otroci, da zrastejo na cca 140 cm? V tem času bi pa itak pol nabavli mladinsko sobico. Jest sem pa gledala tudi otroške/mladinske sobe v Kiki in Lutz-u! Pa majo tud luštne stvari. Pa na lesninini spletni strani imajo linke slovenskih proizvajalcev otroških/mladinskih sob, katere oni prodajajo, pa sem šla tud mal gledat, predvsem zaradi postavitve in kombinacij ipd. Jasna81 mi bomo dal tamalo kr u ta veliko postlo pomojem. Jest ne bom komplicirala, mogoče če bo moj, ampak kar ga jest poznam, ne bo. Razen, če bomo dobil kakšno luštno, dobro otroško sobo v kakšni akcijski ceni, potem pa itak. Ampak pogoj zato, da jo kupimo bo itak ta, da se jo potem da še nadgradit v mladinsko....čeprav, men je itak vseeno, če že takoj nabavimo mladinsko (je več omar in manj nepotrebne šare), pa potem stene pobarvamo in porišemo bolj na otroško, pa na pohištvo nalepimo kakšne figure ipd, pa bo čist otroška in luštna. Čez par let pa samo stene pobarvamo, pa bo spet OK, kar jih bo pa itak treba. Voščenke se pa men ne zdijo še primerne za našo tamalo. Naša, sej riše po listu, samo kdaj jo pa tud na tla zanese , dober, sej po ploščicah se ne bi poznal in se da spucat, samo kaj pa kakšna stene! To se pa še prebarvat ne da, če prej ne zbrusiš in z jubolinom ne letiš en krog. No ne vem, a so zdej kej drugačne kot v naših cajtih. Jest sem ji pa hotla kupit plastelin pa une modelčke za delat figurice iz plastelina, samo ne vem, če ma naša 5 sek potrpljenja! To sem hotla zato kupit, da vidm, če lahko zamesim za piškote in bi mi jih pomagala delat .
|