Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dakec ti čisto verjamem.Evo nekaj za tolažbo iiiiiii kako luškano. Hvala Berem, da te špika. Otročka si delata prostor.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:48:13
|
|
|
|
pikovit
|
Jst sem pa bila v torek na tržnici in sem kupila v eni izmed čokoladnic čokoladne srčke.Ravno toliko da je ena mala pozornost.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:49:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Berem, da te špika. Otročka si delata prostor. Iz tvojih ust vame
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:50:33
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis a ti je spet wireless crknu
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, maš prav. Eno malo pozornost bom tudi jst kupila. Nikoli ne pretiravam za valentinovo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:52:07
|
|
|
|
mismis
|
Fino, če ima rad čokolado, pri nas je pa tako, da potem vse kar samo diši po čokoladi, najde shrambo v mojem trebuščku, potem grejo pa kilce gor... Mogoče mu bom pa kakšno voščilnico naredila in notri napisala kakšno hudo stvar, sej veš neki v tem stilu:" Bodi moja čista 9-ka in pol..." Zdej moram pa mal na off, grem na sprehod mrcino peljat, da se malo razgiba. Ker če ne bova dva bajska pri hiši
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:53:35
|
|
|
|
pikovit
|
Lepo se imejta.Naj vaju kdaj na naš konec zanese.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 12:54:50
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec ja itak.Sej smo prenasičeni z vsem.Tako da se mi zdi da so zadnje cajte spet v modi malenkosti.In tako je prav.Sam poglej kakšna draginja je!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 13:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, zdej grem pa na kosilo. Sem že pošteno . Se slišimo več kasno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 13:33:45
|
|
|
|
pikovit
|
Dober tek Dakec
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 14:55:13
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, do Brezovice nama je malo daleč za peš hojo, saj zaenkrat dokler je še mlad. Ko pa bo zrastel, mu bo pa moje tudi do tebe premalo, najbolje da si kupim rolerje, pa me bo vlekel za sabo. Lejla, kje si? Kakšen je Beta HCG, hitro povej, da malo pošpekuliramo ali je eden al sta dva?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lejla ziher skače do oblakov, zato je še ni. Hmmmm
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupike kje ste? Jst mam zdej energije po dobri hrani. Vam lahko eseje pišem, sam nimam teme
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, se opravičujem, ker sem anonimna. Rada bi vprašala, če veste, koliko časa po stop injekciji (oziroma injekciji HCG) lahko urinski test še kaže lažno pozitiven rezultat? Prejšnjo sredo (6.2.) sem imela transfer enega zamrznjenčka s stimulacijo, po transferju sem dobila še injekcijo in nobene druge terapije. Dolga bo čakati še en teden do krvnega testa, zato me zanima, če ga lahko doma naredim kaj prej oziroma kdaj, da se ne bom veselila in bila potem razočarana. Hvala za kakršno koli informacijo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Želim, da bi čimprej vse začele z postopkom, ker ste takrat mele čas in vas je bilo tukaj veeelikooo vsak dan, celi dan. imam prav?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimen, danes je šele sedmi dan od tvojega ET, to je še prekmalu za test. Nekatere naredijo test že deseti dan pa jim pokaže lepi plus, nekatere pa ga naredijo 12 dan pa še nič ne pokaže, tko, da priporočam, da počakaš na 14 dan. Veliko sreče ti želim, da zagledaš lepi plusek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:47:33
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa Tia-na - Povej mi, kdaj greš po zdravila in kdaj se začneš špikat? Jaz grem tudi drug teden, tako kot ti. 19.2. dvignem zdravila, 20.2. se začnem špikat. Pa ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:50:24
|
|
|
|
gold fish
|
Anonimna - ravno včeraj sem brala nekaj na to temo..... če je stopka 5000 enot - po 7 dneh, če je 10000 enot - kar ponavadi dobimo ... - po 14 dneh po stop injekciji.... se hcg izloči iz telesa....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj kikaa, končno, vsaj ena, da lahko mal počvekam s tabo. Urca pomeni, da še čakaš na datum?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:50:49
|
|
|
|
gold fish
|
Dakec - kako si kaj?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Gold fish, kako se počutiš? A zob še kr boli? Mislim, da je nekaj v zraku, ker je tud men začel ponovno rastit modrostni zob. Nima nobenega smisla imeti te modrostne zobe, so same nadloge, pa še notranjo ustnico si ful grizem s pomočjo njega.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 16:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Gold fish, Ista sekunda jaz tebi ti meni. Jst sem ok. Dobro se počutim, datuma za novi postopek šeeeee nimmmaaaaammmm , komaj čakam poletje, danes sem skoraj zmrznila, tko je bila nizka temperatura, počasi končujem z službo (ja, ful delam a ne?), grem mal po trgovinah, pol pa na aerobiko. Tko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 17:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
, kje si?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 17:13:02
|
|
|
|
lejla007
|
Čauli! Evo me... Joj kolk je imela danes sestra na GK LJ z mano dela, da mi je kri vzela... Imam zelo tanke žile, potem mi pa še kri ni hotela tečt (pomoje od nervoze, pa še zeblo me je malo). Skratka, splačalo se je potrpet Izvidi so bili res šele ob 12h in sicer imam beta HCG-ja 1846. Nisem čist zihr kaj to pomeni, ampak vem pa, da bom zihr verjela na UZ Gold fish, hvala ti, ker si mislila name! Shuka - zdej je tvoj zagovor že mimo... No sej, zato pa čestitam! Konina - jaz bi se na tvojem mestu vozila v LJ. Poglej koliko punc je doma iz MB, la pa še iz daljih krajev, pa se vozijo v Ljubljano...Če pa ni tak problem prestavit, pa prestavita. Dobrovoljčica, a ti imaš pa že naslednji teden 1.UZ? In čez en teden že spet? Meni danes na izvidu piše, da se moram pri svoji G naročit na pregled za čez 1 mesec, na GK LJ bom pa jutri poklicala in videla, kako hitro bo... mismis - sej mu boš namesto slončkanja dala za darilo najlepši +!!! dakec - do oblakov, ja
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 17:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Lejla, čestitke za tako visok hormon. To sta ziher .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?