|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
12.2.2008 9:19:53   
lejla007
Aha, HVALA!

In kako visok beta hcg si imela? A 1.UZ imaš potem še na GK LJ in to čez kakšnih 14 dni, a kako? Sej vem, da bom vse jutri zvedela, ampak sem kr malo neučakana user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
12.2.2008 9:33:15   
gold fish
Jaz imam enegauser posted image  in beta hcg je bil 1055 - so rekli, da je ful v redu.... Test sem imela 10.1,UZ pa 29.1- gledajo cca 1 mesec po Et (ET pa sem imela 26.12).   Jutri boš dobila eno številko za UZ in v sredo pokličeš in že boš imela datum.....
Prvi UZ je še v LJ, tam ti naredijo pregled, dobiš list na katerem piše kaj so videli in s tem greš potem k svojemu ginekologu in si tam normalno dalje...  Po UZ ko dobiš list lahko greš kar domov, ne rabiš nič več rihtat pri SIII.
Aja, pred UZ se greš prijavit v pisarno tam kot prvič -na isti strani ko je SIII, prva vrata....., pol pa kar na UZ...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.2.2008 12:16:57   
pikovit
Evo mene.Je mel Reško danes tako gužvo,da sve čakala 1h.Zadeva je sledeča.2 mi je stavil(jih je pohvalil,da so lepi),za dva bomo pa še videli ali jih bo zamrznil.Tako,pol sva šla na kalamare,po grozdje,rožice na tržnico in sedaj se izležavam.Punce moje naj bo to to.

Rada vas imamuser posted image

Se beremo kasneje.

Mismis me ni nič napenjalouser posted image ,čeprav sem imela skoz tvoje besede  v mislihuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.2.2008 12:37:04   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz se pa poteh stediril zelo slabo počutim,mene ful boli želodec in bruham.No s tem se le tolažim,da po mojem jih ne bom dolgo jemala.SEdaj bom pa pač bolje počivala.

V stranskih učinkih je navedeno vse kar čutim jaz sedaj.Kkao ste kaj ve prenašale te tabletke?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.2.2008 12:40:05   
lejla007
Pikovit, BRAVO za tvoji pikici, zdej ju pa čuvaj!

Pa še user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.2.2008 12:42:11   
Abra
Pikovit, user posted image user posted image zdaj si user posted image lepo ju grej in naj bo čez dva tedna en lep plus!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
12.2.2008 12:44:50   
mismis
Bravo Pikovit za dva user posted image .
Torej imaš TEST 26.02., a ne

Se mi he zdelo, da moraš razmišljati o meni, ker se mi je toliko kolcalo user posted image

Sulfinija, ti boga reva, tebi gre pa res vse narobe. Upam, da te tile stranski učinki čimprej zapustijo, sicer imaš pa tko že drug teden operacijo. Evo, ena user posted image samo zate...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
12.2.2008 12:45:55   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Torek, 12. 02.
Pikovit ET
Sobota, 16. 02.
Mijavček ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008
Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara Light - user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image , Gloria user posted image

user posted image NOSEČKE december/januaruser posted image

user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image NOVE NOSEČKE februaruser posted image

user posted image Dobrovoljčica (pregled?)

user posted image Lejla007 (pregled?)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1133
    12.2.2008 12:57:01   
    lara light
    Pikovit,  sem prišla pokukat, če si že nazaj....o, lepo, čuvajte se in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in naj bo čez dva tedna pluuuuuuus!user posted image user posted image  Pridna si bila, kar tako naprej!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1134
    12.2.2008 13:24:42   
    Amelia
    Hej punce, jaz sem tako srečna...nekatere me poznate, druge ne, skratka decembra mi je uspelo zanositi v drugem ICSI postopku pri Rešu (prej pa 2 leti preiskav, razočaranj, obupa,..), danes sem imela nuhalno svetlino in je z mojim otročičkom vse OK, so mi solze tekle ves čas pregleda, sem videla drobcene rokice, nogice, smo prešteli že vse prstke, srček veselo bije, otročiček je ves čas brcal in skakal....tveganje za napake je zelo zelo majhno, tako da sem sedaj končno pomirjena in srečna...

Skratka punce, držte se, vse vas to čaka, brez skrbi, tudi meni se je včasih zdelo nemogoče....

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1135
    12.2.2008 13:55:26   
    spelka12
    amelija user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico, ker tako lepo raste. Pa veliko lepih nosečniških dni še naprej.
    pikovit user posted image user posted image user posted image  za tvoji 2 pikici, naj gresta po poti amelijine in naj rasteta, rasteta, rasteta.....

14 bi mogla it k Rešu po injekcije pa se mi je danes pokazala user posted image . In seveda žalostna kličem za nov datum pa me skoraj napi....... po telefonu zakaj hočem nov datum če grem pa lahko v kratki postopek. In kako naj zdaj to vemuser posted image . Tale Reško pa je en živcuser posted image . Tko da že jutri na drugi dan user posted image  šibam v Dravlje po špike.user posted image
    sulfinija a imaš stediril M? Jaz sem jih še kar prenašala razen občasnih glavobolov. Pa pojdi nazaj, naj ti dajo kake druge npr. cilest, ki so bolj mile.

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1136
    12.2.2008 13:55:51   
    mismis
    Amelia
    bravo, super da je vse v redu, še naprej ti želim mirno nosečnost...

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1137
    12.2.2008 13:56:02   
    DaisyE
    Bravo pikovit! Bravo Pikovit! Bravoooooo!!! Kolk sem hepi. Bo, bo, zdaj pa bo. V septembru pa vidi tvoja šlogarca že en porod. Sicer smo pa mi najboljše šlogarce! Dajte abri kuglo nazaj, pa da pove, kako in kaj.

Jupiiii pikovit, pridna si!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1138
    12.2.2008 14:12:59   
    pf
    Pikovit držim pesti. Tudi jaz ti želim, da bi bilo to to.

Amelia superca. Vidiš, pa je za tabo. Jaz imam pa v petek.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1139
    12.2.2008 14:17:55   
    Anonimen
    Amelia, srečka nosečka. Čestitam za zdravo nosečnost. Poljubček.

Pikovit, kak lepo za dve pikici. Lepo jih razvajaj. user posted image

Spelka12, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pf, ti pa v petek nuhalno. A je že tko hitro minil. Lepo user posted image

(odgovor članu Amelia)
      Neposredna povezava do sporočila: 1140
    12.2.2008 14:21:08   
    pikovit
    punce hvalauser posted image vam.Zlate ste.Kaj bi brez vas.

Amelia bravouser posted image pa se ti je kamen odvalil od srca.Zdaj pa le pogumno naprej.
    Pf ti pa v petek.Želim ti veliko solzic sreče,ko boš gledala v ekean svojo pikico.user posted image

(odgovor članu pf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1141
    12.2.2008 14:22:30   
    Anonimen
    Sulfinija, user posted image  takšnih stranskih učinkov tudi jaz nisem imela. Vprašaj zdravnico ali jih lahko zamenjaš. Si mogoče kaj takega pojedla, da niso krive tablete?

(odgovor članu Sulfinija)
      Neposredna povezava do sporočila: 1142
    12.2.2008 14:22:41   
    pikovit
    Špelka bravo za štart.Pa saj veš kakšen je tale naš Reškouser posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1143
    12.2.2008 15:47:43   
    pikovit
    Punce a ima katera kakšen link o razvoju  celice-morule do blaistociste.Bi naš rad videl,kako to izgleda,pa nisem na netu nič pametnega našla.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1144
    12.2.2008 15:54:36   
    Anonimen
    Pikovit, mogoče tale link

http://www.fertilitylifelines.com/advancedtreatments/ovulationinduction/cycle.jsp

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1145
    12.2.2008 15:56:45   
    gold fish
    Pikovit - bravo za user posted image user posted image , zdaj pa ju lepo čuvaj..... sem ti rekla, da bo to dobitna kombinacija....

Amelija - lepe novičke... zdaj pa se sprosti in uživaj s svojo pikico......

Mene pa ta presneti modrostni zob še kar jezi... danes sem spet bila na zamenjavi traku, pa jutri moram iti spet.... Mi je rekla zobozdravnica, da naj grem do svoje zdr., da mi da neki antibiotikuser posted image ..., pa nisem šla.... bom videla kako bo stanje do jutri... bom rajši z žajbljem grgrala, pa vse zeliščne knjige naštudirala.... Ti antibiotiki sigurno niso dobri.....

Gloria -a ti pa že kar na šiht?   Kaj si to mislila s komisijo? Če bom dobila bolniško mi jo bo tako moja zdr. dala, pa napisano je v kartonu, da lahko grem ven.... Kaj bi še bilo takega?
    Veš, da me ful jezi, da se mi vse to zdaj dogaja, pa nič nosečniških težav, ampak vse druga.... bi bilo prelep, če tega ne bi bilo...

Pozdrav vsem...

Ribica

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1146
    12.2.2008 16:20:44   
    lejla007
    Pikovit, poglej na tej strani.

http://www.sgrh.com/dept/ivf/ivf.htm

Prikazano je približno po dnevih razvoja...

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1147
    12.2.2008 16:23:16   
    Sulfinija
    Eh punce nisme nič takega jedla,vsaj da bi vedela ne.Pa jaz nobenih KT ne prenašam najbolje bo že minilo,tolažim se z tem da bo kmalu konec tega tole škatlico pa bom ziher hitro pojedla pol pa akcija,user posted image user posted image user posted image .Vem,da mi bo tole vse en dan lepo poplačano z najino user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lejla007)
    Neposredna povezava do sporočila: 1148
    12.2.2008 16:25:43   
    lejla007
    Točno tako Sulfinija!

Amelia, tebi pa res iz srca čestitam! kar predstavljam si, kako pomirjena sta zdaj - komaj čakam, da bom jaz na tvojem mestu user posted image

Joj ribica, tebi pa zobobol dela težave user posted image Verjetno res ni dobro jemat kakšnih antibiotikov. Se spomnim kako je mene bolel ta modrostni zob, ko mi je prav tako basala ta trak med zob in dlesen... Želim ti, da se zob čimprej pozdravi!!!

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1149
    12.2.2008 17:29:22   
    pikovit
    Dakec in Lejla hvala vama.
    Dakec to že imam
    Lejla nekaj takega pa sem rabila.

Hvala vama obema

Evo pa bom našmu približala naš svet.Dokler ga zanima,moram zgrabit in mu pokazat,kako zadeve gredo.

(odgovor članu lejla007)
    Neposredna povezava do sporočila: 1150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?