|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
7.2.2008 21:48:00   
mavrica72
Sulfinija, jaz sem imela tudi skupaj laparo in histero. Tebe verjetno zanima kako je v Ljubljani, sama sem to dala skoz v Postojni. Na vrsto sem prišla zelo hitro, tudi brez kakršnihkoli predhodnjih tabletk. Prejšnji dan zvečer sem vzela samo odvajalo, zjutraj prišla v bolnico, dala skoz osnovne preglede (kot ti je že Abra opisala), ob dvanajstih pa bila že na operacijski. Popoldan sem prespala, zvecer dobila juho, zjutraj pa že odsla domov in 10 dni bolniške.  Glede na to, da mi niso našli nobene "nepravilnosti", mi je rekel ginekolog, da lahko takoj grem v postopek. Samo menstruacijo sem počakala, in že sem začela z injekcijami.
Soncek75 - bravo, in čim lepšo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

Lara - tebi pa pošiljam še enga user posted image  , da ti le prinese user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.2.2008 21:50:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, Dr. Beer piše tudi o endometriozi. Jaz to temo preskakujem, ker nimam teh problemov. Če ti zdaj slučajno ne rata, bom še to naštudirala. Mislim pa, da mi ne bo treba! user posted image
V božja ušesa, Abra...veliko sem sama že o E prebrala, a ni nikjer nič dognano ali preverjeno. Sama nekakšna teoretična dognanja in nič o tem, zakaj se pojavi, kako jo omejit ali preprečit v smislu preučevanja obolelih. Nič. Nikjer. V italiji imajo združenje za endometriozo s spletno stranjo in vsemi strokovnjaki...pa nič pametnega še nisem našla. Veš celo življenje delam na tem, da bom zdrava. Se trudim, odpovedujem, matram, sem dosledna, hočem bit ozaveščena, izbiram kvalitetno hrano itd itd...brez veze, določenih zapisov v genih ne moreš spreminajt, verjamem pa, da sem kakšnega omilila. Toliko meni v tolažbo. Mogoče boš kdaj res preletela tudi to poglavje...hvala.
Jem pa jaz drugače zelo zdravo, skoraj nič slabih OH, sam klinc, ko kake torte priletijo in se jim pol ne morem upret user posted image Zdaj sem še vsa zagreta, upam, da bo šlo.
Seveda bo šlo, če si že zdej tako pridna, da teh reči ne ješuser posted image ....sej jih ni veliko za zgubit, a ne? user posted image

Miške, grem ninat...mi bo lepše ležečkiuser posted image , lahko nočko!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.2.2008 21:52:43   
Abra
dakec, si na pirčku? user posted image user posted image jaz na vodi user posted image uki pa ne bom več dolgo, moram še user posted image malo razvajat. Moram počasi spet začet malo vračat user posted image

Sulfinija, imaš pa kar velik procent nezrelih celic, se mi zdi. Drugič je blo kar ok. Jaz sem imela obakrat vseh 10 zrelih. Pa sem kar starejša od tebe. Je že boljš, da imaš še kako preiskavo, kot hitet z novim postopkom. Saj je tečno, ko se ti vleče ... mah kaj, saj maš skoz neke žurke za organizirat, pa bo čas hitro minil, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.2.2008 21:52:46   
lara light
Mavrica, hvala, vso srečo tudi tebiuser posted image !

Coelho

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.2.2008 21:58:01   
Anonimen
Abra sem na bambusu. user posted image   Sem raje kr nehala, ker bi drgač pisala bedarije. user posted image

No pa kr razvajaj tvojga user posted image . Včasih se res počutijo odrinjene.
Nočko.

Lara, lepo noč.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
7.2.2008 22:01:40   
Sulfinija
Abra,kaj pa vem smao vedno vse zrele so se mi vedno oplodile ali ISCI metoda ali IVF vedno vse oplojene od zrelih,pa še naravna zanositev le tile moji ss so zelo moteči zame.No bomo videli kaj bomo sedaj ugotovili.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.2.2008 22:15:33   
Anonimen
Nimam več kaj početi, zato bom šla user posted image .

Gold fish, vidim, da si tu pa očitno se prebijaš med posti. Tudi tebi lahko noč.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
7.2.2008 22:53:57   
gold fish
Soncek75 -user posted image user posted image user posted image  čestitke...... sem vesela zate...... Mirno nosečnost ti želim...

Pozdrav,

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.2.2008 23:14:03   
gold fish
Dakec...prav si sklepala...  sem se prebijala med posti..... in

pridem do konca....

.. ve pa vse spat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.2.2008 23:45:35   
kajsica
Pozdrav punce!

Se vidi da je danes "petek" ko tolk pridno čvekate.

Lara držim pesti, jutri pa naredi test in nas čimprej sporoči.

Sonček, suuuuupeeeer. čestitam!

Sulfinija, tudi jaz sem imela laparo in histero par let nazaj. Tablete so za tanjšanje maternične sluznice in jih začneš jemat normalno kot kontracepcijske, samo ne me spraševati kateri dan jih začneš jemati. To ti naj pove katera, ki jih je kadarkoli jemala. Vse ostalo, pa ti je itak Abra že napisala. Samo jaz ti priporočam, da tisti dan ko boš šla na poseg, nimaš na sebi kakšnih ozkih oblačil (jaz sem bila napihnjena ko slon in si nisem mogla normalnih kavbojk zapret). Ti pa priporočam, da po posegu resnično počivaš.

No, pri meni nič novega, na pregledu so mi ugotovili še vedno povečane jajčnike zaradi hiperstimulacije (odvajanje vode še vedno malo nagaja), pa dve cisti na desnem jajčniku (verjetno zaradi stimulacije), ki naj bi izginila počasi (se nekako sušita), M še vedno ni vendar nisem noseča, tako da sem se odločila, da ko pride ta M pokličem na kliniko in grem po pingvinčka, ker bo itak marec preden bo ET.

Abra, men so na pregledu rekli, da prva menstruacija ni bila menstruacija ampak le krvavitev po abraziji (trajalo 10 dni močno), da prva prava pride šele sedaj, ki jo še vedno čakam. To sem ti povedala zato, ker si par dni nazaj govorila o rahli krvavitvi.

Sem bila danes na izpitu (hvala bogu še 5 do konca - brojimo sitno user posted image user posted image user posted image ) in sem komaj domov priletela in šibala na RR da vidim kaj se dogaja.

Vsem trepetalkam želim čimmanj trepetanja in magični +, špikarkam mirno roko, nam vsem pa ki se podajamo v nove boje, pa moč in voljo da zmagamo naslednjič.user posted image user posted image user posted image

ciao

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.2.2008 23:47:21   
kajsica
U kaj sem grda,

ja pa vsem nosečkam, naj vam bodo lepi meseci, čuvajte pikice, ker vi ste naša inspiracija in da vidimo da se da, čeprav bi včasih kar na klin obesile vse!user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.2.2008 8:40:56   
Sulfinija
Kajsica,tudi tebi hvala za tvoj odgovor glede histero-laparo.Ne ne bom te vprašala kateri dan začnem jemati tabletke bom v ponedeljek klicala na številko,ki jo mam na listu in baje tam dobim vsa navodila.
Ko dobim datum za laparo,ko bo šel tisti dan zraven se bom pa kar k Zornu naročila takoj,da ne bom spet dolgo čakala na posvet in,če bo vse ok gremo še pred poletjem vsaj upam,da po naše user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.2.2008 8:58:46   
dajamaja
Abra, danes tudi jaz ne bom kulturno proslavljala, bo pa delovno. Skuham za mojstre, potem greva pa z malim okol hiše pujsarijo pospravljat, pa odpaden les kurit.

Oj, Dakec, vidim, da si se pridružila pridnim rekreativkam. Punce to bomo pokale od  zdravja!

Lara, ne se predat!!!!  

Sulfinija, stediril si dobila, da boš z njim uravnavala dan v ciklusu, ko je najbolje izvesti laporo. Kateri je tisti dan, sem pa že pozabila. Ti bo sestra povedala, mi bomo pa pesti stiskali. Ti si čimprej operacijo zrihtaj, ker potem ne moreš takoj naprej v postopek - se moraš mal zacelt. Ma vidim, da so punce že vse razložile.

Pija, uživaj na smučariji in sončku! Za vikend se pa kej za dlje javi na RR.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.2.2008 10:05:38   
mismis
Lara
kje si? a si naredila test? upam, da se je vse dobro izteklo in da si zagledala magični +

Anime
tudi tebi vse dobro na današnjem ET

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.2.2008 10:11:36   
lara light
Tako, punce moje drage, končno sem se privlekla pred laptop...nisem naredila testa, ker žal ni bilo treba, dobila sem močno krvavitev in pravljice je konec. Kratka je bila, res in niti preveč sladka. Ces't la vie!

Lep praznik in prijeten vikend vsem trepetalkam, bodočim mamicam in nam!user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.2.2008 10:29:18   
gloria
Lara moja res mi je hudo za te...ne vem kaj naj ti rečem da sem kje blizu bi te močno objelauser posted image user posted image
Tejki,Lejla čestitke za zamrzjenčke....sam to bote rable čez nekaj letuser posted image
Dajamaja si me mal zamenjala glede hujšanja med postopkomuser posted image
Sonček 75 čestitke za nosečnost...zdej pa uživaj naslednjih user posted image
Dejansenka ja ziher mi je narobe zračunal ker ni logike da je tolk...včeraj ko sem se naročila za ns je povedala da je dober 8 teden...a ti si bila pa v toplicah.Jaz sem se tud odločla da bom na suhem...sem si spakirala knjige z seboj ter bom lepo lenarlauser posted image ...
Punce želim vam lep dan...uživajte kol se dauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.2.2008 10:30:45   
dajamaja
Lara, tako mi je žal, da se je nesrečno izteklo! Življenje je včasih res ko kurja lojtra. Ampak me se ne damo! Gremo spet naprej v nov postopek in ima da rata! Drži se!!!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.2.2008 10:32:49   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Dajamaja si me mal zamenjala glede hujšanja med postopkomuser posted image

A sem tebe napisalauser posted image ? Mislila sem na Goldy seveda. Uživaj na oddihu, tudi ob knjiga se da prav lepo uživat!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.2.2008 10:47:00   
kikaa
lara light - drži se pa en user posted image !

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.2.2008 10:49:27   
Sulfinija
lara light,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.2.2008 10:50:08   
mismis
Lara,
tako zelo mi je žal user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.2.2008 12:03:52   
Darja*
Halo punce,

lara user posted image user posted image user posted image user posted image  pogumno naprej.

Jaz pa sem si danes dala drugo špikico,....še mesec dni do punkcije,..madoniša če me ti folikli ne bodo ubogali, jim že pokažem,...user posted image user posted image

uživajte v prazniku,..

papa
Darja

user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je pa za vse vas,........ker ste to kar ste.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.2.2008 13:26:39   
pf
Lara light hudo mi je zate, en objem ti pošiljam. Sem res mislila, da boš nova nosečka.

Sonček čestitke, superca.

Vsem ostalim puncam pa lep sončen dan.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.2.2008 14:07:51   
**NiNa**
O Larauser posted image  boga. Še predobro vem kako se počutita! Bodita pogumna, veliko se pogovarjejta in bolečine ne zadržuj v sebi, ker sicer bo enkrat kar eksplodirala, vsaj tako je bilo pri meni. Moš videla maj bo pa najin!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.2.2008 14:44:49   
dejansenka
Lara drži se ne sekiraj se bo drugič boljše bi te kar objela če bi bila zraven .Držite se vse ostale punce .Za dežjem vedno posije sonce !!user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?