Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:09:46
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi te bom počakala,lahko pa tudi jutri.Moraš jutri zgodaj vstat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:09:55
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz tud pikovit, samo v dolgih rokavih pa to še slabše zgleda. Naj ti pa za zgoraj eno tako tančico nardijo, ki si jo prek ramen ogrneš, pa bo. Čaki, grem gledat po netu. bravo , si mi brala misli, sam n morem tolko klofat k moj oči obrača, šibam!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:10:53
|
|
|
|
pikovit
|
Lara lepo si napisala.Hvala enako!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:13:16
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo, neki takega je bla moja, pa sem bla prav fejst. Ti boš pa še lepša. Kola, zdaj grem pa jaz tud spat. Pridne bote. Lara, ti nam tud častni post dolguješ.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:14:48
|
|
|
|
žirafca
|
Punce, o kakšnem pivu med postopkom govorite? A je dokazano da so učinki boljši, al sam pomirja živce? če pomaga, vsem v postopku na zdravje, jest grem pa naslednji teden po zalogo.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:17:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Pomaga, pomaga. Tako psihično, kot fizično. Se pravi psihofizično. Učinki dokazani. Se mi že poznajo. Čau bele, lahko noč.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:18:07
|
|
|
|
pikovit
|
O Dejzi ful lepa si bila.Pa še hvala ti za tvoj trud.Nočka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:27:50
|
|
|
|
mismis
|
a tako izdajice, 20 minut me ni, pa vse zapustite prizorišče, fuj in fej, tako se ne dela...pa sem rekla, da pridem nazaj... Ja ni kej, se grem pa še jest crkljat... Pikovit, kako celulitaste roke, a ne hodiš na aerobiko al kaj... drugače pa naj ti naredijo tisti šal, ki se ga vržeš samo preko ramen, sej to boš itak potrebovala, ker se zna septembra shladiti. Kje bosta pa imela poročni obred, sej mogoče si to že napisala, pa sem spustila, a bo v Bistri??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:30:47
|
|
|
|
bambi75
|
No pa sem se odločila da se vam tudi jaz pridružim . Sicer vas že nekaj časa spremljam sedaj pa sem se odločila da vam tudi kaj napišem. Nekje marca začnem z postopkom in sicer bo to že moj 4 IVF ali ICSI. Ker do sedaj ni bilo uspeha (slabi zarodki) sem se odločila da malo raziščem po netu ali se še da kaj narediti za pozitiven izid in da bi prišla do . Vidim da ste same vredu punce in vam vsem želim da se vam izpolni želja in da pridete čimprej do zdravih .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:32:11
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis a si še gor
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:32:48
|
|
|
|
pikovit
|
Bambi dobrodošla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:33:07
|
|
|
|
mismis
|
ja sem spet gor, sej sem napisala, da samo psa peljem ven
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:34:10
|
|
|
|
mismis
|
zdej pa moj itak poročila gleda, jaz pa to itak nikoli ne gledam a ja Bambi welcome to the this crazy club
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:45:46
|
|
|
|
bambi75
|
hvala za dobrodošlico . Moj pa pravkar čeprav bo rekel da gleda TV, no lahko vsaj na računalniku visim ker drugače mi vedno pravi da se naj z računalnikom poročim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:46:03
|
|
|
|
mismis
|
ok, zdej grem pa tudi jaz v deželo pančevo, jutri moram zgodaj vstati, ker imam UZ lepe sanje vsem in se tipkamo jutri nočka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:47:24
|
|
|
|
kikaa
|
Ojla, pozdravljene čvekeeeeeeeee...komaj dohajam brat. No, da se še jaz pofočkam na novi temi... IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kočevski Rog je pa fejst. Direkt za take babe, kot smo mi. Medvedi bodo že preživeli... Ajde, kje ste zdej, vas čakam direktno izpod Kočevskega roga , samo na drugo stran od Sayuri, samo čez hrib... Predno sem vas uspela prebrat in se oglasit, ste že vse odšle spat. Kakšen žur je to, da se ob desetih že konča??!! Zdele bi se moralo šele začet... aja, so leta tu . No nč, pol grem pa še jaz...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:48:08
|
|
|
|
kikaa
|
bambi75 - dobrodošla!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 6:46:44
|
|
|
|
ANIME
|
Danes spet prva. Punce, ve ste nore ... koliko postov sem morala samo prebrat! No jaz od ata Reša. Skočila sem na mizo in ko je pogledal desno stran, je rekel da kar tekmujejo ker je večji in lepši ... sploh jih ni štel, ampak jih je bilo kar veliko vidt. Leve strani sploh pogledal ni. A je možno, da je nameril enega 1.72 cm? Jaz sem mislila, da gre to v mm, ne pa v cm. Kako to sploh iz tebe spravijo? No danes mi je dal še zadnjič injekcije jutri zvečer pa pade STOPKA in v torek v postojno na punkcijo. ET predvidevam da bo v petek ali soboto. A mi lahko samo ena še napiše kako punkcija zgleda (ali je to tudi vaginalno, s čim jih ven poberejo in podobno...) Hvala in lep vikend!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 9:50:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja anime, tako se folikle meri. To pomeni, da je neki čez 17 mm velik. Punkcija se opravlja vaginalno. Z ultrazvočno vodeno sondo, gre z eno iglo (slamco) čez nožnico do folikla, ga piči in potem ven posesa tekočino in jajčka. Vse skup spravlja v eno epruvetko, ki jo Čedo al pa Reš jr. sproti odnaša v laboratorij, ki je takoj zraven. Tvoj vmes poskrbi za plavalčke, ko opravi pride pa k tebi. Seveda, če ga Reško ne prehiti (to se ne zgodi malokrat, saj veste kako je hiter). Ti lahko cel postopek spremljaš na monitorju od UZ, al pa gledaš na drug monitor, ki je povezan z mikroskopom in gledaš celice - če jih prepoznaš. Čedo se iz laboratorija sproti dere, kolk celic je nabral. Po končanem postopku te Reško spodaj še malo spuca, sprintajo ti list, na katerem piše, kolk maš celic in kdaj prideš na ET (čez 2, 3 ali 5 dni). Pa še plavalčke skup pogledate. Potem ti predpiše Prometrium - po punkciji dva na dan, na 12 ur (dobiš ga v Italiji) in to je to. Pol pa domov in te tvoj cartlja. Obvezno.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 9:52:51
|
|
|
|
DaisyE
|
No bambi, pa sva že dve s slabimi zarodki. Pa ste vi kaj pogruntali zakaj je temu tako? Si našla kaj na netu? Vsaka info mi bo dobrodošla.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:24:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla, babnce! Bambi dobrodošla! Anime, super vmesn cajt. To bo dece!!! Shuka, kako, ste že doma? Moje piromanke, ste spet pometale!? Jst nisem mogla več nazaj, je hotel sin biti družaben, kar je redko zvečer (njegov PC je crknu ) .... Kaj bo danes še dobrega v planu? Jst bom mal kuhala, pa šivala, ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:28:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Zunaj prav turobno vreme.Danes je pustna sobota punce jaz sem tkole žalostna skozi okno vidim kolone namaskiranih ljudi jaz pa nikamor ker me viroza zdeluje že cel teden 100 na uro in verjemite nič boljše.V tem tednu sem dol potegnila 2kg nič jest.Grozen no.Če ne bo sedajle čez vikenD bolje bom v pon. mogla do osebne kajti jaz sem že čisto zdelana prav rumena v obrazu,iz rok mi le leti rozno kak sem tokrat oslabela. Bambi dobrodošla med nami.Vsem ostalim,ki vas nisem omenila vsako posebej pa želim lep vikend. lp
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:41:48
|
|
|
|
zorica
|
Pozdravljene punce!Se oproščam da tako vpadam v debato, ampak ne bi rada odpirala nove teme, ve pa boste vedele. Mi je zadnjič rekel dr.Vlaisavljevič da me bodo dali med marec/april za umetno.Pa me zanima kaj to pomeni.Moja naslednja pa bo tam nekje okrog 20.02 To bo moj prvi IVF in res nimam pojma .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:42:30
|
|
|
|
bambi75
|
Še enkrat hvala za dobrodošlico. Vsem ki ste sedaj v postopku želim da čimprej zagledate seveda pa tudi sebi , ko bom na vrsti. Zaenkrat me lahko date med navijačice. Daisy, ne ne vedo točnega vzroka, kaj bi lahko bilo. Dali so me celo na genetske preiskave ampak je z obema vse Ok. Sicer pa ko sem imela transfer 3. dan (malo celic) je bilo vse normalno pri zadnjem postopku pa so čakali do 5. dne (9 celic)in ni prišlo do transferja, ker so 3. dan začele propadati. Ker pa imam okvarjene jajcevode mi je dr. rekel da bi mogoče lahko to bil tudi vzrok, ker drugega nič ne najdejo. No bomo videli sedaj kako bo,če ne bo uspeha me še enkrat čaka laparoskopija, da bodo rešili, če se kaj rešiti da drugače pa mi jih bodo odstranili pa bomo pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 2.2.2008 10:48:17
|
|
|
|
bambi75
|
Zorica a si že dobila list s katerim te razvrstijo v skupino. če boš dobila okrog 20.2. boš mogoče v isti skupini kot jaz ko je punkcija predvidena za začetek aprila, zdravila pa že od 10. marca dalje. Moraš pa dobiti do 22.2.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?