|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
1.2.2008 22:09:46   
pikovit
Dejzi te bom počakala,lahko pa tudi jutri.Moraš jutri zgodaj vstat.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.2.2008 22:09:55   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz tud pikovit, samo v dolgih rokavih pa to še slabše zgleda. Naj ti pa za zgoraj eno tako tančico nardijo, ki si jo prek ramen ogrneš, pa bo. Čaki, grem gledat po netu.

bravouser posted image , si mi brala misli, sam n morem tolko klofat k moj oči obrača, šibam!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.2.2008 22:10:53   
pikovit
Lara lepo si napisala.Hvala enako!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.2.2008 22:13:16   
DaisyE
user posted image

Evo, neki takega je bla moja, pa sem bla prav fejst. Ti boš pa še lepša.

Kola, zdaj grem pa jaz tud spat. Pridne bote. Lara, ti nam tud častni post dolguješ. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.2.2008 22:14:48   
žirafca
Punce, o kakšnem pivu med postopkom govorite?

A je dokazano da so učinki boljši, al sam pomirja živce?user posted image

če pomaga, vsem v postopku na zdravje, jest grem pa naslednji teden po zalogo.

user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 380
1.2.2008 22:17:08   
DaisyE
Pomaga, pomaga. Tako psihično, kot fizično. Se pravi psihofizično. Učinki dokazani. user posted image user posted image user posted image  Se mi že poznajo. user posted image user posted image user posted image

Čau bele, lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.2.2008 22:18:07   
pikovit
O Dejzi ful lepa si bila.Pa še hvala ti za tvoj trud.Nočka

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.2.2008 22:27:50   
mismis
a tako izdajice, 20 minut me ni, pa vse zapustite prizorišče,
fuj in fej, tako se ne dela...pa sem rekla, da pridem nazaj...

Ja ni kej, se grem pa še jest crkljat...

Pikovit, kako celulitaste roke, a ne hodiš na aerobiko al kaj... drugače pa naj ti naredijo tisti šal, ki se ga vržeš samo preko ramen, sej to boš itak potrebovala, ker se zna septembra shladiti. Kje bosta pa imela poročni obred, sej mogoče si to že napisala, pa sem spustila, a bo v Bistri??

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 383
1.2.2008 22:30:47   
bambi75
No pa sem se odločila da se vam tudi jaz pridružimuser posted image . Sicer vas že nekaj časa spremljam sedaj pa sem se odločila da vam tudi kaj napišem. Nekje marca začnem  z postopkom in sicer bo to že moj 4 IVF ali ICSI. Ker do sedaj ni bilo uspeha (slabi zarodki) sem se odločila da malo raziščem po netu ali se še da kaj narediti za pozitiven izid in da bi prišla douser posted image . Vidim da ste same vredu punce in vam vsem želim da se vam izpolni želja in da pridete čimprej do zdravihuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.2.2008 22:32:11   
pikovit
Mismis a si še gor

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 385
1.2.2008 22:32:48   
pikovit
Bambi dobrodošlauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 386
1.2.2008 22:33:07   
mismis
ja sem spet gor, sej sem napisala, da samo psa peljem ven

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.2.2008 22:34:10   
mismis
zdej pa moj itak poročila gleda, jaz pa to itak nikoli ne gledam

a ja Bambi welcome to the this crazy  club

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.2.2008 22:45:46   
bambi75
hvala za dobrodošlico . Moj pa pravkar  user posted image čeprav bo rekel da gleda TV, no lahko vsaj na računalniku visim ker drugače mi vedno pravi da se naj z računalnikom poročim.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.2.2008 22:46:03   
mismis
ok, zdej grem pa tudi jaz v deželo pančevo, jutri moram zgodaj vstati, ker imam UZ

lepe sanje vsem in se tipkamo jutri
nočka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.2.2008 22:47:24   
kikaa
Ojla, pozdravljene čvekeeeeeeeee...komaj dohajam brat. No, da se še jaz pofočkam na novi temi...

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kočevski Rog je pa fejst. Direkt za take babe, kot smo mi. Medvedi bodo že preživeli...

Ajde, kje ste zdej, vas čakam direktno izpod Kočevskega rogauser posted image , samo na drugo stran od Sayuri, samo čez hrib...

Predno sem vas uspela prebrat in se oglasit, ste že vse odšle spat. Kakšen žur je to, da se ob desetih že konča??!! Zdele bi se moralo šele začet... aja, so leta tuuser posted image user posted image user posted image .

No nč, pol grem pa še jaz... user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.2.2008 22:48:08   
kikaa
bambi75 - dobrodošla!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.2.2008 6:46:44   
ANIME
Danes spet prva.
Punce, ve ste nore ... koliko postov sem morala samo prebrat!

No jaz od ata Reša. Skočila sem na mizo in ko je pogledal desno stran, je rekel da kar tekmujejo ker je večji in lepši ... sploh jih ni štel, ampak jih je bilo kar veliko vidt. Leve strani sploh pogledal ni.

A je možno, da je nameril enega 1.72 cm? Jaz sem mislila, da gre to v mm, ne pa v cm. Kako to sploh iz tebe spravijo?

No danes mi je dal še zadnjič injekcije user posted image user posted image user posted image  jutri zvečer pa pade STOPKA in v torek v postojno na punkcijo. ET predvidevam da bo v petek ali soboto.

A mi lahko samo ena še napiše kako punkcija zgleda (ali je to tudi vaginalno, s čim jih ven poberejo in podobno...)

Hvala in lep vikend!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.2.2008 9:50:15   
DaisyE
Ja anime, tako se folikle meri. To pomeni, da je neki čez 17 mm velik. Punkcija se opravlja vaginalno. Z ultrazvočno vodeno sondo, gre z eno iglo (slamco) čez nožnico do folikla, ga piči in potem ven posesa tekočino in jajčka. Vse skup spravlja v eno epruvetko, ki jo Čedo al pa Reš jr. sproti odnaša v laboratorij, ki je takoj zraven. Tvoj vmes poskrbi za plavalčke, ko opravi pride pa k tebi. Seveda, če ga Reško ne prehiti (to se ne zgodi malokrat, saj veste kako je hiter). Ti lahko cel postopek spremljaš na monitorju od UZ, al pa gledaš na drug monitor, ki je povezan z mikroskopom in gledaš celice - če jih prepoznaš. user posted image  Čedo se iz laboratorija sproti dere, kolk celic je nabral. Po končanem postopku te Reško spodaj še malo spuca, sprintajo ti list, na katerem piše, kolk maš celic in kdaj prideš na ET (čez 2, 3 ali 5 dni). Pa še plavalčke skup pogledate. Potem ti predpiše Prometrium - po punkciji dva na dan, na 12 ur (dobiš ga v Italiji) in to je to. Pol pa domov in te tvoj cartlja. Obvezno.user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.2.2008 9:52:51   
DaisyE
No bambi, pa sva že dve s slabimi zarodki. Pa ste vi kaj pogruntali zakaj je temu tako? Si našla kaj na netu? Vsaka info mi bo dobrodošla.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.2.2008 10:24:42   
dajamaja
Ojla, babnce!
Bambi dobrodošla!
Anime, super vmesn cajt. To bo dece!!!
Shuka, kako, ste že doma?
Moje piromanke, ste spet pometale!? user posted image  Jst nisem mogla več nazaj, je hotel sin biti družaben, kar je redko zvečer (njegov PC je crknu user posted image ) ....
Kaj bo danes še dobrega v planu? Jst bom mal kuhala, pa šivala, ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.2.2008 10:28:07   
Sulfinija
Ojla!

Zunaj prav turobno vreme.Danes je pustna sobota punce jaz sem tkole žalostna skozi okno vidim kolone namaskiranih ljudi jaz pa nikamor ker me viroza zdeluje že cel teden 100 na uro in verjemite nič boljše.V tem tednu sem dol potegnila 2kg nič jest.Grozen no.Če ne bo sedajle čez vikenD bolje bom v pon. mogla do osebne kajti jaz sem že čisto zdelana prav rumena v obrazu,iz rok mi le leti rozno kak sem tokrat oslabela.

Bambi dobrodošla med nami.Vsem ostalim,ki vas nisem omenila vsako posebej pa želim lep vikend.

lpuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.2.2008 10:41:48   
zorica

Pozdravljene punce!Se oproščam da tako vpadam v debato, ampak ne bi rada odpirala nove teme, ve pa boste vedele.

Mi je zadnjič rekel dr.Vlaisavljevič da me bodo dali med marec/april za umetno.Pa me zanima kaj to pomeni.Moja naslednja  user posted image pa bo tam nekje okrog 20.02

To bo moj prvi IVF in res nimam pojma .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.2.2008 10:42:30   
bambi75
Še enkrat hvala za dobrodošlico.
Vsem ki ste sedaj v postopku želim da čimprej zagledateuser posted image seveda pa tudi sebiuser posted image  , ko bom na vrsti. Zaenkrat me lahko date med navijačice.
Daisy,  ne ne vedo točnega vzroka, kaj bi lahko bilo. Dali so me celo na genetske preiskave ampak je z obema vse Ok. Sicer pa ko sem imela transfer 3. dan (malo celic) je bilo vse normalno pri zadnjem postopku pa so čakali do 5. dne (9 celic)in ni prišlo do transferja, ker so 3. dan začele propadati. Ker pa imam okvarjene jajcevode mi je dr. rekel da bi mogoče lahko to bil tudi vzrok, ker drugega nič ne najdejo. No bomo videli sedaj kako bo,če ne bo uspeha me še enkrat čaka laparoskopija, da bodo rešili, če se kaj rešiti da user posted image drugače pa mi jih bodo odstranili pa bomo pa bomo videli. 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.2.2008 10:48:17   
bambi75
Zorica a si že dobila list s katerim te razvrstijo v skupino. če boš dobila user posted image okrog 20.2. boš mogoče v isti skupini kot jaz ko je punkcija predvidena za začetek aprila, zdravila pa že od 10. marca dalje. Moraš pa dobitiuser posted image do 22.2.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?