Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: dakec Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. pr nas pač na igli mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala Maš prav, pr nas se vse začne z iglo. Pojstle sploh ne rabmo. Pa rjuhe tud ne rabmo menjavat. Mene bo kap.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:22:29
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec DaisyE, ti brez piva? Ma očitno se tud najboljšim zgodi. Men se to skoz dogaja. Sploh kadar se na mojga zanašam. Sama si vedno malo rezerve pustim. Al pa pir v karton od mleka skrijem. U ti mater, saj res! Mogoče mam pa kje kaj skritega... ..... Ne žal danes nisem te sreče.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:24:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj dela. V resnici greš pa po pir, a ne? ne pir je v hladilniku, sem ga že prej gor prinesla, ko sva šla ven na veliko potrebo Zgleda, da je pa zdaj dekca fasala svoje, ni kaj se mi zdi, da bo potebno čez cca 9 mescov oddajat majhne dekice
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul) Mater mi je všeč Sponž, je tk gejevsk
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:24:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra ne, ne, dejzi - dr. Beer Abra, saj je vseeno v kerem jeziku je. Samo da je hladen. Pa da teče.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.3.2008 21:25:12 >
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:26:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul) Mater mi je všeč Sponž, je tk gejevsk Dakec kaj pa če zamenjaš nick?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:27:16
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojoj, ste pa načvekale, sam za kakšno urco sem šla dol pa cel žur tukej! Sploh ne morem dohajat! Ja vidm, da ste gajbo prvlekle na plano. Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:28:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ojoj, ste pa načvekale, sam za kakšno urco sem šla dol pa cel žur tukej! Sploh ne morem dohajat! Ja vidm, da ste gajbo prvlekle na plano. Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!! Mijavček tako se govori
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:28:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mater mi je všeč Sponž, je tk gejevsk To moram pa resno protestirat! Sponž pa res ni gejevski! Sponži mogoč... Pa da se me ne bo kdo lotil, geji so mi prav pri srcu. Ampak Sponž je pa preveč udaren za geja!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:29:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!! Ti si našaaaaaa!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dakec kaj pa če zamenjaš nick? Hm, glas ljudstva? Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:30:45
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra ne, ne, dejzi - dr. Beer Abra, saj je vseeno v kerem jeziku je. Samo da je hladen. Pa da teče. tale moj je debel, včasih tudi teče (ko imam več časa ) hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:32:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Hm, glas ljudstva? Kaj pravite? Ne, ne... Sponž bo tvoj vzdevek. Saj veš, nick! Sponž dakec. Evo, pa mamo še eno S.D. S.D.jevkam se stvari dobro obračajo.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mater mi je všeč Sponž, je tk gejevsk To moram pa resno protestirat! Sponž pa res ni gejevski! Sponži mogoč... Pa da se me ne bo kdo lotil, geji so mi prav pri srcu. Ampak Sponž je pa preveč udaren za geja! Pa če sem punčka. Smo se sam hecali. Pa sej vem, da se sam hecaš DaisyE.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:33:22
|
|
|
|
Abra
|
moram mal pavzirat, čau
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:33:23
|
|
|
|
mismis
|
[/quote] tale moj je debel, včasih tudi teče (ko imam več časa ) hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame [/quote] a smo še zmeraj pri piru??
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:34:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame Daj ga v hladilnik! Si predstavljaš, kako bi tvoj pogledal, ko bi zjutraj knjigo v hladilniku najdu.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:34:57
|
|
|
|
Pija76
|
Joj Abra si me nasmejala to z iglo, ampak je tko, brez tega ni nič, no fiksy no funny bi lahk rekle Abra sej veš da Dejsi vse na pir obrne! Takšna je!! Daisy a si najdla zalogo? Pri k men, imam plato v klet, pa hladna je Mismis pazim na tipkovnico, bog ne daj da bi mogla spet prtiskat da bi kaj napisala Dakec ti kar takec ustani! Men je šimplastično. No a ve kera kej o 2 dnevu za ET in gnojiščih? Grem Kosti gledat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: dakec Hm, glas ljudstva? Kaj pravite? Ne, ne... Sponž bo tvoj vzdevek. Saj veš, nick! Sponž dakec. Evo, pa mamo še eno S.D. S.D.jevkam se stvari dobro obračajo. I love you baby......ne vem kok gre naprej tista pesem, je že kr en mal stara, mislim pa da jo poje Vana. No fajn zdej sem pa na konju.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:37:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame Daj ga v hladilnik! Si predstavljaš, kako bi tvoj pogledal, ko bi zjutraj knjigo v hladilniku najdu. evo pa še ena, ravnokar se mi je prikradla v misli, pa bo kar ta prava...ok jest slišim že melodijo v ušesih " Ostani tam, kjer si, na svoji strani nagajivega nasmeha."
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:38:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pa če sem punčka. Smo se sam hecali. Pa sej vem, da se sam hecaš DaisyE. Pa kako lahko dakec? Jaz, da se hecam? Ne, ne, jaz sem vedno smrtno resna! Saj sem rekla, da je Sponž udarno. Sponž se ne da, pa če kar koli z neba letijo!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:40:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: dakec Hm, glas ljudstva? Kaj pravite? Ne, ne... Sponž bo tvoj vzdevek. Saj veš, nick! Sponž dakec. Evo, pa mamo še eno S.D. S.D.jevkam se stvari dobro obračajo. I love you baby......ne vem kok gre naprej tista pesem, je že kr en mal stara, mislim pa da jo poje Vana. No fajn zdej sem pa na konju. Ta pesem je samo priredla pri ET, drgač v originalu je Frankie Valli - Can't take my eyes off you tle je pa refren I love you, baby, And if it's quite alright, I need you, baby, To warm a lonely night. I love you, baby. Trust in me when I say: Oh, pretty baby, Don't bring me down, I pray. Oh, pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, baby. Let me love you.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:40:55
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra me je dr. pir tok že naučil A jaz na pir obrnem? Mismis, bom ostala na svoji strani... Samo en pir mi lansiraj... Mislim!? Da jaz vse na pir obrnem!?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:42:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Bravo mismis!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pa kako lahko dakec? Jaz, da se hecam? Ne, ne, jaz sem vedno smrtno resna! Saj sem rekla, da je Sponž udarno. Sponž se ne da, pa če kar koli z neba letijo! Daisy, čak si bom še jst kak nick zate zmislila. jst rabim en mal več časa, da kej pogruntam. Pija, a šm šmplastična? Kaj bi jst brez vas?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?