|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 23:35:42   
gold fish
Žirafca hvala.....   Bom jutri pogledala, zdaj grem spat, ker imam jutri vznemirljiv dan.... imam  Uz in ns in spet bom vidla mojo malo #miš#..... zdaj je en mesec nisem.....

Nočko.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
28.2.2008 23:36:20   
sabsa
Žirafa, jaz sem v ponedeljek klicala na 01 522 62 61. Sem pozabila list s podatki o datumu uz. In mi je prijazna sestra povedala, da so ga našli in da ga dobim ob naslednjem uz v sredo.
Špikanje je popustilo, ne čutim nič več.
Kar se menstruacije tiče. Jaz sem jo dobila 28. dan ciklusa in je kot ponavadi trajala 4 dni.

Ej, ženske, ful ste face. Tudi jaz kdaj pa kdaj ruknem malce piva, pojem ananasov kompot in si skoraj vsak dan privoščim naraven pomarančni sok, ki mi ga na "povelje" pripravlja moj možek.

Nočko vsem!

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
28.2.2008 23:58:29   
masa74
OJLI>>>LEP POZDRAV PO DOOOOOOLGEM CASU!!!
CESTITKE vsem noseckam user posted image ...pri meni kar stoji...
ne vem kdaj bom s5 zacela z pikanjemuser posted image  strah me je,da s5 ne bo nicuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.2.2008 0:00:31   
Anonimen
Sem še nekaj pozabila prejle ko smo govorile o prestopih in bogih mamicah, ki so nas prenašale, tale verz:

Moja mati je imela veliko težav z mano,
toda mislim, da je uživala.
(Mark Twain)

Pikovit pa DaisyE, to je za vajino mamico.

Gold fish, ja sej bi še klepetala, nisem zaspana ampak jutri je še en naporen dan. Javi jutri kako je potekal UZ in držim pesti za tvojo miš, da nam boš lahko povedala kako si prstke štela. user posted image

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.2.2008 0:03:45   
Anonimen
Čarna, držim pesti za tvoji bebici, da ostaneta s tabo. Pa daj jim jutri vetra na predavanjih. user posted image

Masa 74, pa kaj bi spali sej je šele polnoč. user posted image
Nč bat postopka, tudi zate sije sonček. Bo, seveda bo. Na nič drugega ne smeš misliti. user posted image

(odgovor članu masa74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.2.2008 0:04:34   
Anonimen
Mislim, kak te tale forum not potegne. Sem hotla sam en verz še napisat. Zdej pa res grem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.2.2008 6:06:36   
arneja
Toliko čvekate, da res nimam časa vsega prebrati user posted image .

Jaz bom menda danes dragega domov dobila, vsaj upam user posted image .

Spati ne morem pa tabletka je tudi ena prejle spet padla, ker sicer kar v napade joka zapadam. Se še nisem sprijaznila, da se nama je to lahko zgodilo. Si trenutno tudi predstavljam, zakaj se nekateri ljudje fizično poškodujejo - fizična bolečina je neprimerljiva s psihično. Ker psihične ne moreš in ne moreš odgnati. Ampak, kakšna Margaret in kakšen Sayurin bratec na Iron man pokalu (se spomnim, ko sem vas samo še bala, kako ste navijale zanj), me, punce, Kajsica, Mlinčka, Dejzi, Pikovit, Abra, Pija, Pika, Čarna in vse ostale, me smo prave Železne lady user posted image . Kaj vse preživimo. Čeprav mene na trenutke prime, da raje sploh ne bi več vdihnila. Joj, kdaj bo že bolje user posted image ? Vsega bremena tega sveta pa tudi ne moremo samo me nositi. 

Šibam, da vsaj dragega dobim nazaj za crkljanje. Tile dve noči, ko sem bila sama, sta bili obupni user posted image . In ves čas samo razmišljam o svojih šestih foliklčkih, ki se nikoli ne bodo v otročičke razvili user posted image .

No, vsaj sončka bo danes menda nekaj user posted image . Ve ga pa kar biksajte še naprej tu gor, da se vsaj malo nasmejem user posted image . Kakšne slike Blanč lima, da te kap user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.2.2008 8:05:08   
Linda25
Dobro jutro punce.

Kolk ste natipkale!!

arneja: želim ti vse naj naj. Verjemi, da bo hitro novi postopek tu. Boš videla. Sedaj se osredotoči na dragega.

pikovit: se še prirpavljaš na poroko, imaš še veliko za splanirat?

sabsa in Goldy: jaz sem danes 7 dan špikanja s suprefaktom in Gonalom. Ful imam napet trebuh že in me špika.

Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.2.2008 8:10:01   
sayuri
Č V E K U L J E user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.2.2008 8:16:32   
Sulfinija
Dobro jutro!

Punce kok ste natipkale,....Komaj sledim ker seveda redno ne sodelujem.

Držim za vse vas izjemno močne pesti.Arnje aupma,da tvoj dragi kmalu okreva in pride domov,da se pocaratjata nabereta moči in gremo v novi boj.

Jaz sem dobila včeraj user posted image  in sedaj prve user posted image  po lapari ne čakam 26.3. in nato gremo v boj za našo user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.2.2008 8:22:01   
pikovit
Ja Sayuri očitno smo taprav taboruser posted image Sem mal razmišljala,od lanskega leta od poletja po do sedaj se kar lepo držimo.Veliko novih se nam je pridružilo.Smo prava mala druščinauser posted image

Linda sem zdej zopet malo bolj v pogonuuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.2.2008 8:27:56   
pikovit
Dakec a tok časa si ga včeraj še tle sralauser posted image Pa veš kdaj si že rekla,da greš spat.Joj si pa res neodgovorna jutr pa tako naporen dan pred sabouser posted image user posted image user posted image

Arnejči lepo,da boš dobila dragega domov.Lepo ga cartaj.Pravijo,da se stvari zgodijo z namenom.Bog si ga vedi a je to res.Sigurno pa je nekaj na tem.
Evo tuki pa imaš št. od une šlogarce,ki sm bila pri njej.Al sem ti jo že dala????

Jasmina 040666919

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.2.2008 8:37:40   
dajamaja
Kajsica, ne zdej na sebe vse vlečt. Zakaj bi bila ti kriva? Se strinjam z Abro, da izvida ni hotel komentirat, ker ni imela dovolj podlage, pa da je ne bi kdaj kasneje za jezik vlekla. Ti si kar uredi nov datum pri Rešu in naj ti on pove - on je brez dlake na jeziku in ne bo olepševal (čeprav bi kdaj tudi lahko, ko smo tko občutljive v teh postopkih). In javljaj se, čeprav slabe volje, te bomo že razvedrile!!! 

Lara, jst bi tud enkrat v prvi vrsti skakala. Vedno sem bila blj uzad (čisto naklučje, da je tam tud šank).

Bambi, nisem še bila na akupunkturi tako, da ne vem, če kaj boli. Kolikor sem zasledila naj bi šel v času postopka in naj bi bilo 4x dost tako, da bi bilo kot ogrevanje za punkcijo user posted image  Sem pa ne web straneh od Doberne videla, da je nmajo kot solo ponudbe, samo v paketu zblatnimi kopeli, masažo .. na mejl mi pa ne odgovorijo.  

Pika, držim močne pesti, da ne bo nadaljnih postopkov. Da bosta tvoja pingota zmagovalca!!!!

Abra, ti kar pošlji. Jaz sem zdej prijadrala do Papuge, ki je za akupunkturo in tradicionlano kitajsko medicino. Sem poslal mejl z opisom, kako je z mano in čakam. Berem pa tudi njegovi dve knjigi. Ena je o prehrani, sam tip je vegeterjanecuser posted image . Ti pošljem link za njegovo stran - ima neke vaje in napotke za prehrano v pdf.  

O Pija si le za mal dle prilezla!!! Čast bo imel kr Reš, ker se jst ne znam glih prebit do Voglerja pred datumom pregleda user posted image . Pa še vedno me moti, da me ne bi isti zdravnik spremljal cel postopek. Če pogledam + in -, je prevagal Reš. Na pregled bom šla, da se mu vsaj zahvalim za tako temeljit poseg. S hiško že finiširamo počas, zato mi dopust kr prav pride. Pa še sine je vesel, če ga mal razvajam doma. Pa za psa moram počas že blazino zašit. Ni dolg čas - paše pa fullll! V Tanzanijo noseča raje ne pojdi, saj se moraš tudi cepiti, kar pa za nosečko ni pametno. Ti raje kaj manj izpostavljeno lokacijo poišči .. svet je lep. Za pike ti bo pa katera bol frišna povedala. Pa vzami se kaj fraj - če sama ne boš, te šef tudi ne bo silil!

Vidim, da sem zamudila fešto včeraj user posted image

Čarna, držim pesti zate!!!  

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.2.2008 8:54:26   
Abra
Dobro jutro!
Je res dobro, kajne? Včeri ste nam očitno zacoprale lepo vreme. Bravo user posted image user posted image
Dakec, držim pesti, da ne bo alkotesta user posted image

Arneja, super, da dobiš dragega že domov. Boš precej lažje spala. Za tistih 7 foliklov pa ne skrbet, veš kako zalogo jih še maš. Zdaj že novi v vrsti čakajo, da bojo zrastli. user posted image

Čarna, veš da bo user posted image če se je že zadnjič bratec (ali sestrica) prijel, se bo zdaj najbrž tudi. Da preživi odmrzovanje je že dober znak, čeprav morula.

Dajamaja, hvala. Ti bom jaz tut poslala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.2.2008 8:54:58   
mbd0411
Kolk velik ste načvekale.Vam ne sledim,pa vsak dan pridem.
Mijavček,upam,da si v redu.
Spelka12 kako? Berem,da si bla pridna.
Lara,kje si?
Dakec,bova mogle na kako pivo.Se mi zdi,da nisi ravno daleč od mene.Kam pa hodiš na preglede?Saj verjetno kje piše,a bi rabila 1 teden,da preberem.Tolk ste se razpisale.
Pomlad je tu-skoraj.Regrat je treba jest,da bo veliko železa.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.2.2008 9:10:23   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET
anadejka - ET

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET
Pika74 - ET

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE
Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
mismis  - user posted image  

Pikovit  - user posted image   
user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.2.2008 9:12:33   
mismis
Evo seznamček, da ne boste zmedene, katera ima test, UZ, ET ali punkcijo...

Vidim pa, da sem, včeraj zamudila eno ornk pijansko žurko. BAD, BAD mismis...

vendar je moja malenkost zajadrala v deželo sanj že ob 20.30 nekje vmes med trenji...

Zgleda, da me že spomladanska utrujenost daje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.2.2008 9:16:03   
anja31
Punce,

vidim, da ste se imele prav lepo včeraj......

Včeraj sem imela razgovor pri Rešu, kaj se je zgodilo, da nismo prišli do  1 ET:
-  v petek bi morala bit ET
-  oplojene celice so se ustavile v rasti 1 dan pred transferjem (5 celic - 3 oplojene - 3 nezrele - brez ET)
-  razlog: NE VEMO
-  2. postopek (Reš je odločil za ICSI)  nekje začetek maja..komaj čakam...:)))
-  ker sem se malo zredila v tem postopku, saj nisem nič pametnega zase naredila, bom zdaj bolj pridna in upoštevala pravila prehrane, pa gibanje...baje ful pomaga pri PCO

Punce, zdaj pa eno vprašanje, ki me mori in spravlja v negativno voljo:
A REŠ VSAKI REČE: SAJ SAMI VESTE, DA JE MAJHNA MOŽNOST, DA BOSTE KDAJ RODILA??? V BISTVU PA NI PRAVILA...LAHKO BOSTE PA 10 POSTOPKOV NEUSPEŠNI, POTEM PA ČISTO NARAVNO RATA....

To me ubija. Moj dragi pravi, da ga jaz vedno narobe razumem oz. na to pesimistično gledam....Reš želi kao samo povdariti, da naj ostanem na realnih tleh...Mah ...sej bo.....

Danes je petek in si bom kar malo na easy vzela službo, čeprav imam kar zahtevno delo....zunaj je lep sonček...

DRUGIČ - PROSIM - DA MAL BOLJ REKLAMIRATE PIVO PARTY, DA BOMO TUDI NOVE VEDELE, KDAJ JE..IN DA VAS MALO BOLJE SPOZNAMO...

Anja

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.2.2008 9:33:12   
ANIME
Čveke - čvekaste!!!!

10 strani sem morala prebrat in to ste napisale v pol dneva!
Očitno smo včeraj zvečer res zamudile dober party user posted image

Jaz sem včeraj zaspala ob 18 uri in se zbudila šele ob 23:30. Potem pa nisem mogla zaspat do 2:30. Ampak sem danes ko rožica. Popoldne sploh nisem opazila, da bi bila kaj utrujena. Enostavno sem se vlegla in kar zaspala user posted image

Moja napihnjenost je že skoraj zbledela, tako da sem lahko normalno spala na trebuhu user posted image user posted image user posted image  (sploh si ne morate mislit koliko meni to pomeni - 3 tedne sem bila čisto nesrečna, ko nisem mogla).

anja31 - Reš ti pove po pravici in ne zna olepšat stvari. Res se moraš zavedat, da pri vsakem postopku umetne oploditve je samo 20% možnosti da zanosiš (midva sva bila zdaj na ICSI in nama je tako povedal), zato pa vstavijo 2 zarodka, da malo povečajo verjetnost. Istočasno je treba vedet, da se kar nekaj teh nosečnosti konča s SS ali enostavno se plod neha razvijat. Žal, me smo res podvržene taki "grdi" statistiki, ampak samo poglej punce tu gori - polne optimizma!!! Trudijo se po par let, ampak ko jim pa uspe, pa je poplačano vse za nazaj! Samo obupati ne smeš.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.2.2008 9:43:53   
kajsica
Punce hvala vam vsem za moralno spodbudo. Res sem jo rabla včeraj, danes pa je malo bolje.

Sem včeraj prišla domov in se stisnila k svojemu user posted image  in mu pojokala na ramo in sva se potem pogovorila. Bilo mi je veliko lažje. Hvala bogu da imam vas in njega, ki mi stojite ob strani. Saj same veste da prihajajo takšni dnevi.

Ne da sem sama kriva, se pa sprašujem iz tega razloga, ker me močno muči ali je slučajno moje telo odreagiralo na celice kot na tujek?! Ma saj je brezveze, da se sprašujem, bom počakala na Reša!!!

Sem imela pa še eno prigodo; prvič sem bila naročena pri Rešu 31.3., pa je padel dan posega na ta datum in seveda jaz pokličem sestre in se prenaročim na 27.3. pa grem popoldne na faks in povedo da so tisti dan obvezne vaje ki prinašajo 30% ocene in so pogoj za pristop k izpitu. Hudiča, kaj naj pa sedaj, lahko grem na pregled in na faksu zgubim celo leto (upam da mi uspe še letos diplomirati) ali pa še enkrat pokličem sestre. No pa sem se odločila za drugo varianto in poklicala. Sicer me najprej ni hotela sestra prenaročit in dati datum pred posegom ampak sem lepo prosila in razložila svojo situacijo, no pa sem dobila nov datum in sicer 20.3 ob 12:45, samo mi je pa rekla, da naj se pripravim, da če bo potrebno mal počakati. Ni blema, pa če cel popodne sedim v ordinaciji!!!

Sedaj pa samo upam, da mi M ne bo zaostajala in da mi bo lahko naredil pregled. Ma nikakor mi ne gredo datumi skupaj, samo glavno mi je, da se pogovorim in da mi razloži moj izvid in kaj to pomeni zame v prihodnosti.

Arneja, dajamaja, sayuri, sulfinija,abra, marjetica, gloria, gitka, pika...... in vse ostale, vedite, da ne glede na to ali se oglašam ali ne, mislim na vas in držim pesti za vas in na naše uspehe. lepo se imejte in  še nekrat hvala za vzpodbudne besede!!!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.2.2008 10:10:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Dakec,bova mogle na kako pivo.Se mi zdi,da nisi ravno daleč od mene.Kam pa hodiš na preglede?Saj verjetno kje piše,a bi rabila 1 teden,da preberem.Tolk ste se razpisale.
Pomlad je tu-skoraj.Regrat je treba jest,da bo veliko železa.

Ni problema za pivo. Saj si vidla kol smo ga včeraj nesle. user posted image

Jst sem Celjanka. Na preglede pa hodim v MB dr. Vlaisavljevič. Stari je faca. Skor tulk kot Reš. Čeprav Reša ne poznam, so mi ga punce tukaj gor pomagale spoznati. user posted image
Kje pa je tvoj domek?

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.2.2008 10:11:42   
Anonimen
Mismis, pa kje si bla včeri?  Bom naslednjič letake delila za party.user posted image

Bravo za seznam. Smo kr mal zblojene ko ga ni blo. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.2.2008 10:14:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dakec a tok časa si ga včeraj še tle sralauser posted image Pa veš kdaj si že rekla,da greš spat.Joj si pa res neodgovorna jutr pa tako naporen dan pred sabouser posted image user posted image user posted image

Ke neka višja sila me je vlekla user posted image , da sem še bla kr tle. user posted image  Sem te mal pogrešala.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.2.2008 10:18:15   
Shuka
Čveke, čvekasteuser posted image user posted image user posted image  kolk ste se razpisale, še dobro da je mismis prisla nazaj, da osvezi seznamček.

Lep dan vsem želimuser posted image

Lejla poročaj kako je bilo na UZuser posted image

Ja pa ribica tuduser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.2.2008 10:20:07 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.2.2008 10:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dakec, držim pesti, da ne bo alkotesta user posted image

user posted image
Na srečo ga ni blo.

Sam sem pop****** v čakalnici. Naročena ob pol osmih user posted image , tretja na vrsti, ampak na vrsto sem pa prišla ob pol desetih. Potem pa pridem k zdravnici, seveda spet čakam ker je imela telefon in je dežurna za klice na dom, in potem se začne oblačit, ker je morala urgentno ven. user posted image . Jst seveda user posted image . In mi reče zdravnica, ja kva bi pa vi, kaj pa je z vami? Pa jst čist šokiranauser posted image  jaaaaa, alergijo imam. Pa ona ja ki pa mate kej jst nč ne vidim. user posted image . Pa ji jst rečem, ja gospa če sem pa oblečena, tko pa res ne morte nič videt. Pol pa men plafon dvigne user posted image , pa ji rečem veste kaj, to nima smisla, dejte mi kartico nazaj pa jst grem. user posted image
No pol se je pa ženska mal umirila, ker je res vidla, da mam alergijo, napisala recept in čao. user posted image

Ampak, dan je lep, jst pa zdle že ok. user posted image

< Sporočilo je popravil dakec -- 29.2.2008 10:28:20 >

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev
Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!