|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
29.2.2008 15:21:52   
sapi
Mijavček seveda bom hvala ... držim pesti za nedeljo ...

sapi

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.2.2008 15:30:37   
sayuri
Punce - tkole bojo vaši bušiji zgledali v 18. tednu user posted image

user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.2.2008 15:35:20   
ANIME
iiiii sayuri ... kaj si fletna.
Tebe bo do konca še kar dobro razneslo ... saj še na polovici nisi!

Kako se drugače počutiš. Kakor berem so slabosti ponehale...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.2.2008 15:39:58   
Shuka
Sayuri - kolk maš lepga bušijaaaaauser posted image user posted image user posted image

p.s. moj je že zdej takuser posted image user posted image user posted image user posted image , aja to je zato k mam par kil več, ja seveda kako pakuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.2.2008 15:42:26   
sayuri
Resno razmišlja, da bi si nosečniški pas kupila. Ker mene že zdaj križ tkooo boli user posted image . Res me bo razneslo. Saj me bo moral helikopter v porodnišnico spravit user posted image user posted image user posted image .

Anime, drugače sem ok. Dopoldne sem sploh fajn, ker sem spočita. Popoldne me pa potem začne utrujenost grabit. Tko da - še vedno večino dneva preležim. Pa 3kg imam zdaj nabrane - odkar ne bruham user posted image . Saj ni čudno - glede na trebuh user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.2.2008 15:43:29   
sayuri
Shuka, še 3x spat, pa bo ponedeljek user posted image . Maš popoldne UZ? Da ne bom že zjutraj živčna user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.2.2008 15:50:28   
Mijavček
O sayuriuser posted image , jest mam tud že zdej skor tacga , no upam, da bo čez tri mesece še vedno tak user posted image .
A križ te boli? bogica, ja pol pa kar nabav tist pas, pa počivej.

Anja, men je tud Reš, ko sem bla samo na razgovoru pr njemu in ni absolutno nič vedel o meni neki podobnega rekel. No, in sem šla lepo nazaj na GK; jaz sem že tko bolj pesimistične narave in takih izjav res ne rabim. Name prav res ni naredu dobrega vtisa. Po en stran je verjetno OK, da ti direkt pove kako pa kaj, samo, da pa take ven meče brez podlage mi je blo pa čist mem. Jaz takrat nisem mela nobenga IVF, samo 2 leti neuspehov pa eno laparo, kjer so mi ugotovil endometriozo.

Lejla? Kje si? Kako je blo na UZ?, sem že nestrpna.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.2.2008 16:04:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Shuka, še 3x spat, pa bo ponedeljek user posted image . Maš popoldne UZ? Da ne bom že zjutraj živčna user posted image
Ja mam ga ob 17h, še komaj, da sem dobila termin, čist je baje zabasan user posted image

Ti kr lepo mirno, ti bom javila kako je šlo, magari po smsuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.2.2008 16:28:35   
gugu
Saj nevem kaj si naj mislim sedaj pa si tile moji izcedki res delajo norca iz mene!! Sedaj imam izcedek sedaj ga nimam user posted image user posted image user posted image , upam da izgine za vedno! Ja tale moja vročina je res vprašljiva sedaj jo imam že popoldne in to celo 37,6 sam, da mi ne napoveduje user posted image .
mijavček-a ti boš pa kar v nedeljo delala test upam, da bo to tvoja najlepša nedelja v tvojem življenju in da se ti pokaže lep in močan user posted image zato že danes navijam zate  user posted image user posted image user posted image
Jaz pa si tudi pomisliti ne upam, da bi delala test sej me skoz neki matra, da si grem že sama na jetra! Verjetno bi bilo dobro, da bi namesto krvomočnice spila rahlo mrzel PIR in se nebi tolk ozirala na vse te nadležne znake!!!
sayuri-kako si lepa user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.2.2008 16:39:03   
Shuka
gugu - ni rečeno, da če imaš malo povišano temperaturo, da prihajauser posted image , vsaj pri meni je bilo ravno obratnouser posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.2.2008 16:46:45   
žirafca
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Žirafca, dobre karikature. user posted image  Vaša skupinska slika je v tretji vrsti, katera pa si ti? Me ful firbec. user posted image

Jaz sem una z rahlo rdečkastimi lasmi pa modrimi očmi. Sam ne vem kaj je karikaturist gledal, ker mam drugače rjavozelene oči. user posted image

Je pa tudi pomembno kakšne slike mu pošlješ, ker te osebno ne pozna in če na eni sliki izgledaš malo drugačen (odvisno od kota obraza), bo karikatura še bolj drugačna.

Najbolj je zadel otroke in mojega očeta, pa svakinjo, pa brata, pa sestro, pa brata, pa mojga... tko da v času, ki smo ga mu dali na razpolago, je presegel samega sebeuser posted image user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.2.2008 17:29:32   
dejansenka
user posted image user posted image Sayuri lep bušči ,kar tako naprej .Gugu nič se ne sekiraj za vročino ,lahko da je to dober znak samo pogumno naprej

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.2.2008 18:00:19   
Mijavček
gugu,

hvala, tud jaz držim pesti zate, pa dej te izcedke že pošlji nekam! A veš,da ne vem če je dobr, da zdej krvomočnico piješ,.., user posted image  Zdej smo itak nafilane z vsemi možnimi hormoni in se mi zdi, da je bolš, da ne mešamo še takih stvari zraven, koker jaz vem krvomočnica pomaga pri uravnavanju ravni hormonov in povečuje pretok krviuser posted image

Kaj pa vem, a je kera kej bolj pametna glede tega?

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.2.2008 18:05:26   
sonček75
gugu- meni je temperatura tudi narasla,pred predvideno user posted image sem jo imela 36.8,ko pa naj bi dobila user posted image pa mi je narasla na 37.2 zjutraj,čez dan sem jo imela pa tudi do 37.8.
To je bil pri meni vedno prvi znak user posted image ,pa sem bila user posted image že 5x.
Sayuri-zelo lep trebušček,upam da bo moj čez 8 tednov tudi tak.
Mijavček- držim pesti da ti tokrat uspe,ponedeljek bo kmalu tukaj,potem pa en velik user posted image

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.2.2008 18:19:06   
lara light
Lepotičke, kako ste? Vesele, ker je petek, a ne...velja za nas v delovnem razmerjuuser posted image
Lejla, se je že javila???? Na hitro sem pogledala, pa je ne najdem. LEJLA? Sporoči mi, kako je s tabo, no z vami, bolje rečenouser posted image
Pa Dobrovoljčica? Si dobro? pozdravček...user posted image
Mbduser posted image  Kje sem sprašuješ? Niti sama ne vem...samo letam in delam...utrujena sem in manjka mi zrak....
Mijavček, kako si ti? Še malo in pade testuser posted image  bravo! Dobra si!

Dajamaja, sayuri-lepi buši, daisy, abra, arneja-sem vesela, da je ok, vse se bo uredilo, dakec, pikovitek,shuka, anime, kajsica..... in ostale...uživajte in imejte krasen konec tedna!user posted image
Brez zamere...grem ven na sprehod, da se malo naužijem svežega okolja...topel objem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.2.2008 18:28:37   
blanč
žejnaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
A bomo danes tudi fešto mele
user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.2.2008 18:29:45   
pika74
ajoooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.2.2008 18:35:47   
blanč
Gu gu, vidim, da si tu. Jaz zelo, zelo zelooooooo močno navijam zate. Bom zdej tudi s teboj delala test čeprav sem ravno med rdečimi dnevi. Lani sma ga delale na soboto se mi zdi, ko je tvoj imel rojstni dan.

< Sporočilo je popravil blanč -- 29.2.2008 18:36:16 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.2.2008 18:41:24   
gugu
Joj nebi rada bila na njegovem mestu!!! Blanč kje jih najdeš, moram reči, da si prava popestritev tuki na forumu.
mijavček  a misliš, da naj preneham piti krvomočnico user posted image , krvomočnica ja odebelji maternico, da se zarodek lažje vgnezdi! Al ne???? Zdej pa res rabim vaše mnenje! ČAJ KRVOMOČNICE PO ET DA ALI NE?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.2.2008 18:51:58   
Mijavček
Jooj gugu ne me zdej za besedo držat, jest sam na glas razmišljam;

ok, krvomočnica pomaga pri debeljenju sluznice, ampak kako pa veš, da ti to rabiš, kaj pa če je tvoja že dovolj debela in je lahko tud prevečuser posted image , saj že ves tist estrogen ki smo ga jemale debeli sluznico.

Moj glas je bolj ne, no, ampak dejte punce glasovat, da ne bo punca v dvomih... mam zdej slabo vest..., sej lahko da čist v temo brcamuser posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.2.2008 18:53:09   
pika74
Jst pa mislim, da krvomočnica ne more nevemkok vplivat na sluznico... pa sm čist laik pr tem.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.2.2008 18:53:58   
pikovit
Punce moje jst zdele pospravljam,pol pridejo frendice in gremo danes ven žurat.

Gugu to pomeni,da si noseča.Če ti temperatura pade,pomeni,da se ti prikazala Muser posted image .Izcedki pa veš da morajo biti tu,drugače je že dolgočasno,če se nič ne sekiraš.
Sayuri lepa siuser posted image

Shuka ku ku

Dakec a ga že kaj serješuser posted image

Zdej pa pičim se beremo jutri kaj,če bom lahko k sebi prišlauser posted image

Punce moje vse vas mam radauser posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.2.2008 18:55:22   
pikovit
Gu gu raje povečaj progesteron kot pa piti krvomočnico,kot je meni znano je dobra za prekrvavitev.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.2.2008 18:56:50   
gugu
blanč- lepo ,da se me spomniš! Res sva lansko leto (maja) bile skupaj v postopku in sva skupaj trepetale.Hotela sem dati mojemu dragemu najlepše darilo, ki bi ga lahko dobil od mene user posted image pa mi ni uspelo! V tem času sem zamenjala zdravnika, odstranili so mi pregrado in sem se pripravila na nov postopek sedaj pa spet kot lansko leto trepetam bo al nebo??? user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.2.2008 18:59:36   
pika74
gugu držimo pesti!!!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!