|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
27.2.2008 20:30:54   
dajamaja
Jst sem si sposodia eno knjigo o akupunkturi (sicer še nisem do konca prilezla) ampak tam govori, da so aktualni kanali v nogah (do kolen)!? Ledvice bi naj bile stimulirane al kakorkoli že. user posted image  Eto iz knjige Yin kanali noge. Mala Yin noge bi bila naša user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
27.2.2008 20:32:47   
Abra
Dobrna zna bit fajn izbiira. O tej Dr. Ocvirkovi se kar veliko pozitivnega piše se mi zdi.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
27.2.2008 20:35:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Dejziuser posted image  takole nekako bi jst tebe.Kaj zaj to jaz poslušam?Nema!!!!Zdej sem spet v akcijo stopila in ko bom imela en dan časa ti bom par stvari razložila in maš da bosta delala tako in tisti bedni izgovori jst tega ne bom al pa ne verjamem.Brez kakršnega koli ugovarjanja!!!!!!!

user posted image  Razumem herr kapitan!!!!

Hvala. Saj včasih samo to rabim, da me nekdo malo zboksa. user posted image user posted image user posted image

Ha ha Deljzi,tale je pa dobra.Res te bom po riti

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
27.2.2008 20:37:19   
Abra
To o nogah mi je neki znano. Na refleksni masaži stopal (pa ne pri Karmen) mi je rekla, da so tam neki meridiani. Na tistih mestih je bolelo ko hučič, nekje na sredi piščali. Ko sem ji omenla bolečine, je rekla, da tam vse boli. Pa po zadnjem delu od pete navzgor.
Je v knjigi kaj napisano, da si lahko sami delamo?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
27.2.2008 20:42:15   
dajamaja
Nisem še prišla do konca, zaenkrat sem naletela le na "plan točk" v kitajščini - se mi zdi, da bi ble bol slabo v pomoč. user posted image  Javim, ko se prebijem do konca, če bova lahko kej z buckami prišparali.
Sem se pa zadnjič spomnila nate, ko sem tekla, da si ti tudi nekaj začela po planu in ti je bilo všeč.. si še pridna?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
27.2.2008 20:57:09   
Abra
Z rekreacijo nisem nič več pridna. Sem se med tem tko prehladila, da kar ne morem nehat kašljat, danes je malenkost boljš. Upam, da bo kmalu konec in začnem spet. Do teka pa nisem prišla, sem vseeno bolj hodila.
Sem zdaj že malo guglala za temi meridiani in čist not padla user posted image se mi zdi, da se bom jutri kar naročila k moji maserki. Nisem bla že od novembra al celo oktobra.
zdaj je pa user posted image prišel domov
čau, čau. mogoče pridem kasneje še kaj pogledat

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
27.2.2008 21:24:11   
banga
Sem vas malo prebrala za nazaj, in vidim nekaj dobrih user posted image in nekaj slabih novicuser posted image
Pikovit - ne vem zakaj, ampak pri tebi sem imela tako dober občutek, sem bila prepričana, da ti bo ratalo. En velik user posted image ti pošiljam
Mismis - pa ti si neverjetna, a kar 7 je padla? user posted image puncauser posted image user posted image user posted image Danes si pa kar privošči z družbouser posted image  Evo,na zdravjeuser posted image
Mihi -čestitke zauser posted image  user posted image user posted image
Anime - glede na rezultat HCG, sta se očitno kar obauser posted image user posted image  odločla pri tebi ostatuser posted image  Čestitamuser posted image user posted image
Zarja, Spelka - bravo kokoškiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anadejka - 3 jajčka so lep rezultat, upam, da se ti izide vsaj tako kot se je meni in da boš v soboto že 2 pikici grelauser posted image user posted image
Dobrovoljčica - glede na to kako opisujete vašega ata Reša, se je tvoj user posted image  odločil, da bo še malo zrasel in se okrepil, preden mu bo srčka pokazal. Navijam zate in za tvojo user posted image  user posted image
Mijavček, upam, da te bodo čimprej spustili domov in da bo vse ok , tudi zate in za tvoji pikici takole user posted image
Reni 70 - moja današnja soborka, kje si?

Meni so kalamari teknili, tako kot že dolgo ne, zdaj imam pa namen ene 2 dni še malo bolj počivat, potem pa bomo videli dalje. Pa, pa punce, lepo bodite in se beremo

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
27.2.2008 21:48:24   
Amelia
Hej dakec, evo mene, oglašam se res bolj malo, ampak vedno pa pogledam seznamček in se veselim z vsemi, ki jim je uspelo. Jaz sem OK, sem v 15. tednu, v službi sem prejšnji teden povedala, ker že mal težje skrijem trebušček. Sem suha po naravi in potem se to hitro opazi. Naslednji pregled pri svojem ginekologu ima 12.3., sedaj po nuhalni sem bolj mirna, ker je bilo vse Ok, do nuhalne sem bila pa še čist na trnih.

Punce moje, špikarke, trepetalke, kokoške, držim pesti za vas, tudi jaz sem šla čez vse in poznam vse vaše strahove in dvome, ampak enkrat bo vsem uspelo!!! Evo, še pujski za srečo, da se bo to čim prej zgodilo...user posted image user posted image user posted image

Arneja moja tebe še posebej pozdravljam, sva bili v prejšnjem postopku skupaj v bitki, drži se user posted image user posted image user posted image  in prosim, prosim nikoli ne obupaj!!! 

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
27.2.2008 22:13:38   
Anonimen
Amelia, sem vesela, da je s tvojim pikecom vse ok. A je piška al je lulček?
Se je kaj videlo?

Zarja, ti si pa čisto taprava želvica. Čestitam za 20-tko. user posted image

Anja31, ni pravice na tem svetu, ampak dobr zrihtaj jutri pri atu Reš in hop v novi postopek. Tokrat se bomo bolj potrudle in zate navijale.

Arneja, jst srčno upam, da ti je že bolje. Mislim nate.user posted image

Lara, ta tvoja služba to je..... ma ne vem. Boščica, tako te mučijo. Jst bi rade volje kaj bolj podrobno vsaki razložila, kaj vse pomenijo stranski al pa pozitivni učinki po neuspelem IVF sam sem še sama zelena. user posted image
Pa kr prit na poročni sejem, bomo z Pikovit ga mal nazdravle. user posted image

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
27.2.2008 22:21:58   
Anonimen
Abra, bi blo fajn, da midve skupaj telovadima. Motivacija bi bla na višku. Pol pa kakšen pir. user posted image

Dajamaja, pol si pa ti tud iz Štajerskega konca. Evo še ena za našo čajanko. user posted image
Kaj pa praviš za bio resonanco? Imam eno tel. št. od stričeka iz Ljubljane. Dobila sem jo od kolegice, katera sicer nima probleme z zanositvijo, ampak še čisto vsaki, kateri je dala tel. št. in so obiskale stričeka so zanosile. Mislim, da bi probala? Izgubim lahko samo par evrov, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
27.2.2008 22:28:35   
gloria
Arneja nimam besed...user posted image user posted image user posted image
Anja 31 user posted image user posted image user posted image
Banga čestitke za dve user posted image user posted image
Zarja 1 čestitke za 20 celic...to bo otrok
Dejansenka še enkrat tuki čestitke za dobre rezultate na ns...zdej se pa bolj pogosto javljajuser posted image
Ribica drugače sem ok...mal na trnih ker komi čakam drug teeeeeden
Gita,Mihi pozitivno do +++++...pa nič bat ven ne bo nič palo prej ko pa mine 9 mesecovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
27.2.2008 22:32:33   
Anonimen
Pupike, grem si laseke posušit, pol pa srečo probat, da bom zaspala. Nočko.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
27.2.2008 22:35:35   
pikovit
ZA VSE NAS

Evo zdele imam čas,da napišem nekaj kar sem izbrskala.Verjetno ste že slišale za tablete Medrol.

Te tablete dobijo pacienti,ki imajo presajen organe.Pomen teh tablet je,da organizmu prepreči,da bi tujke izločil oz. da ga prelisiči in tujek sprejme.Z temi tabl. se zdravi tudi neplodnost.Vendar so opustili ta način zdravljenja,ker češ da ni toliko 100%.Pa vendar se z to terapijo strinja tudi dr. Pušenjak.V vednost,Reš se ne in ga je treba kar ornk pritisnit,da dobiš recept.
Na Mon-u je o tem nekaj napisanega,pa pojdite in si malo preberite.
Imam prijateljico,ki je trenutno na medrolu in se ji počasi kaže +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
27.2.2008 22:44:13   
pikovit
Za jutri pa bom zbrala še katere čaje je potebno piti in kakšno kopel je potrebna.In pa še kakšne zelenjavne sokove je potebno piti.Klinc bomo res vse nardila,da nam končno rata.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
27.2.2008 23:00:08   
lara light
Dakecuser posted image  si že lepa? No, prijetne in sladke sanjeuser posted image
Pikovit, ti si zakon bejba, od kje črpaš vso to energijo? Žuri, sigurno?user posted image
Daisy, ti moraš definitivno pridet k meni v meglo, da te razsvetlim... presneti lj-jevi...skoz mate sonce, tudi nam malo, plosim!!!
Abra, dajamaja, pija, pozdravček!user posted image

Kako so naše nosečke? POGREŠAMO VAS...no gloria, dobrovoljčica in ribica, pa sayuri in mbd izvzete, ostale pa kje se skrivate?user posted image pozdravčke, ta posebno lepe ta vas v drugem stanju!!user posted image
In spidi spelka12? Situacija? Upam, da si okuser posted image

Punce, skrokana sem, grem pod tuš in ajatutaja...tudi jaz sem par ur nocoj spala, ne vem kaj dogaja...

Zna bit, da se bo kej zgodilo, da bo pršla k'šn tiedn prej,
ma kdo ju rabi, nej n' hodi ti presneti zluodij,
ma kej čmo, to smo, tako j' an neč drgači,
al si prej al pej po plači,
ne menja neč, ku samo cajt in kej češ več,
ku rečt hvala, d s'm, d' lohko grem,
d' lohko prijem, d' lohko pijem,
d' š' n' umrem, d' prej še k'šnu šutastu izvem!
Kolko krat si rečem, ma zahvaljen buodi, da jeh imam,
ma koga, une tiste iz rr-ja, k viju kej mi rečt, k znaju moju
bolečinu tanartabujši lečt!
An tudi če bo to zvenelo v depri spisano,
vam rečem, drage moje, to res ni takuo!
Svijet je lep, uzam ga ku ga češ, kar če nej mi naloži,
ma n' store neč tej moji utrjeni želvji kuoži.
An k pišem te reči, jemam u mislih Arnejči in Dejzi
in take borke k jem para ni.
Ma kako mi teče, sej ni za verjet,
če bi otroke tako delat znala,
za en vrtec bi jeh zdej nabrala.user posted image

Lahko noč!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
27.2.2008 23:03:05   
pikovit
Larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
27.2.2008 23:04:03   
reni70
Čer,se opravičujem,ker sem tko pozna sam dons nisem bla prej sposobna sporočit novičk.ker sm šla še mal spat popoldan.
No imela sm 10 zrelih celic.od 10 se jih je oplodilo 8,6 jih je blo zaostalih v razvoju.tko,da sm dobila k sebi 2,Reško je dal komentar,da sta zelo slaba,tko,da se pustimo presenetit.Zgleda,da se moje celice starajo in niso več tolk kvalitetne.Kaj storiti za boljše celice.Ima katera kakšen dober recept.
Test imam 12.3.
Vse vas lepo pozdraljam papa

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.2.2008 6:32:56   
arneja
Dobro jutro,

jaz spet šibam k mojemu. Na srečo res ni tako grozno. Sicer ima roko in nogo v gipsu, ampak čeljust pa ni počena, le čisto modra je zaradi udarca. Glava ga grozno boli, ampak glede na pretres možganov ni to nič čudnega. Zdaj me je strah edino še, da ni prišlo do kakšnih notranjih poškodb, čeprav kaže ne nič na to.

Zdaj sem se že malo sprijaznila, da za nekaj je to očitno moralo biti dobro. Itak ne morem nič narediti. Čeprav vam povem po pravici, da včeraj skorajda dihati nisem mogla. Me je prav dušilo. Sem klicala zdravnika in je rekel, naj kar Lexaurin vzamem, da gre očitno za napade panike. In sem ga in je bilo bolje.

Poskusila se bom postaviti na noge. Če se nekaj časa ne bom oglašala, bom spet zapadla v kakšno malo krizo. Ampak vas bom čez čas sigurno poiskala, upam, da na kakšni izmed sosednjih tem user posted image . Imate prav, zdaj sem vsaj videla, da imam tudi lepo velike folikle. Sicer še vedno ne vem, ali so bile celice notri zrele, ampak jaz verjamem, da so bile. Zdaj so mi folikli verjetno že popokali? Kdaj bi zdaj lahko začela se malo bolj gibati, ne da bi bilo nevarno, da se mi kakšen jajčnik okoli obrne ali kaj podobnega? Se mi je zdaj zgodilo že toliko groznih stvari, da se že prav bojim, da me lahko še kaj doleti. Sem prejle razmišljala, da bom v naslednjem postopku Reša verjetno kar prosila, naj seme še zamrzne, za vsak slučaj, da se ne ponovi kaj takšnega kot včeraj. Me je res kar strah že. Je Čedo včeraj najprej vprašal, če sem prvič tam in če imamo kaj zamrznjenega. Sem rekla, da prvič nisem, samo da zamrznili pa zadnjič tudi nič nismo.

Punce, rada vas imam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.2.2008 8:48:43   
banga
Arneja - joj kako sem vesela, ker s tvojim dragim le ni tako zelo hudo in ga boš očitno kmalu spet dobila nazaj domovuser posted image  Sploh sem pa vesela, ker ti že pozitivno razmišljaš naprej. Bravo puncauser posted image user posted image Moja stara mama je vedno govorila, vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, kdo ve zakaj se je vama moralo to zdaj zgodituser posted image  Sicer pa jaz se na tvojem mestu še ne bi kaj preveč ven metala glede fizičnih aktivnosti, bodi še kakšen teden bolj na off - približno takoleuser posted image , da bodo folikli naslednjič vsaj tako lepi kot so bili sedaj, če ne še lepši. Drži se punca user posted image
Reni - bravo za user posted image user posted image  user posted image user posted image Nič se ne obremenjuj z Reševimi izjavami, zdravniki marsikaj bleknejo pa se potem ne izkaže ravno tako. Vsaj pri meni se je to izkazalo- npr. Tomaževič mi je, ko sem prišla prvič na UZ rekel, da so mi dali čisto premajhno dozo menopurja in da tokrat iz vsega skupaj ne bo nič, evo  pa tudi jaz kljub vsemu grejem dve user posted image user posted image  Ti samo pozitivno razmišljal in se pusti  crkljat. Mi je pa hecno, ET sva imeli na isti dan, tebi Reš reče ,da je test 12.3., meni na GK v Lj pa da je 13.3.user posted image  V glavnem drži se in pozabi na vse negativne stvariuser posted image

Vsem ostalim pa, lep dan vam želim drage dameuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.2.2008 8:51:22   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Tejki - ET
anadejka - ET

Nedelja, 02.03.
Špelka12 - ET

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ

NAŠE NOSEČKE
Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
mismis  - user posted image  

Pikovit  - user posted image   
user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.2.2008 9:21:49   
GITA14
zarja čestitke zelo pridna kokoška, želim ti da se vse oplodijo in postanejo lepeuser posted image

reni70 zdej si pa že naša trepetalka dobrodošla, želim ti da ti teh 14 dni čim prej mine in da zagledašuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.2.2008 9:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zna bit, da se bo kej zgodilo, da bo pršla k'šn tiedn prej,
ma kdo ju rabi, nej n' hodi ti presneti zluodij,
ma kej čmo, to smo, tako j' an neč drgači,
al si prej al pej po plači,
ne menja neč, ku samo cajt in kej češ več,
ku rečt hvala, d s'm, d' lohko grem,
d' lohko prijem, d' lohko pijem,
d' š' n' umrem, d' prej še k'šnu šutastu izvem!
Kolko krat si rečem, ma zahvaljen buodi, da jeh imam,
ma koga, une tiste iz rr-ja, k viju kej mi rečt, k znaju moju
bolečinu tanartabujši lečt!
An tudi če bo to zvenelo v depri spisano,
vam rečem, drage moje, to res ni takuo!
Svijet je lep, uzam ga ku ga češ, kar če nej mi naloži,
ma n' store neč tej moji utrjeni želvji kuoži.
An k pišem te reči, jemam u mislih Arnejči in Dejzi
in take borke k jem para ni.
Ma kako mi teče, sej ni za verjet,
če bi otroke tako delat znala,
za en vrtec bi jeh zdej nabrala.user posted image

Lahko noč!

user posted image The best!

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.2.2008 9:43:13   
Anonimen
Reni70, upajmo na zmago! user posted image

Arneja, hvala da nas obveščaš kako je s tabo in tvojim srčkom. Bodi močna in pokončna. user posted image

(odgovor članu reni70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.2.2008 10:18:16   
Mijavček
Ojla,

sem že doommaa!user posted image   Joj, kok je fino bit domauser posted image .

Ste ble kr pridne čveke, sem malo prečekirala ene tri strani;

najprej lara hvala, ker si posredovala moje sporočilo pa kapo dol za pesmico,..., jooj sem se nasmejala, ti si pa res talent, kaj če bi kakšno zbirko izdala? Resno mislim.

Potem pikovit, mi je res žal, res. Pismu pa tazadnji dan ... Ampak vidim, da si že v polnem pogonu, le tko naprej!

Vidm tud na seznamu, da se ful dogaja, ful punkcij je blo, pa ET ji, jooj, kok gre čas hitr; špelka že v nedeljo ET? Bravo za jajčkauser posted image   pa anadejka, teb tud, kok držim pestiuser posted image .

Lejla, ti maš pa jutri že UZ?, tud nate bom mislila user posted image   Shuka pa nate tud!

Kajsica, tud tvojo štorijo sem prebrala,..., veš kaj moj tast pravi; več glav-več zelja, ti kar pejt in v LJ in k Rešu!

Arnejči, uf, sej ne vem kaj naj teb napišem,..., zgleda da res tale februar ni bil lih pravi za vaju... Ampak važn, da bo s tvojim vse Ql in čez kakšen let, ko bosta pestvala user posted image , bo tole vse skup samo en čuden spomin. Drži se!

Ojoj, sej sploh ne morem vseh naštet. En lep pozdravček vsem, tud tistim, ki vas nisem omenila. Sem vas res pogrešala!

Zdaj pa še raport iz bolnice:
ker sem se v pon. ful slabo počutila, brez sape, pa trebuh ko balon, sem se šla pokazat na GK in je bla lih dr. Ribičeva na UZ, kar po hitrem postopku so me spakiral na oddelek, na intenzivno..., jaz pa čeljust do tal,.. sploh nisem dojela kaj se dogaja; no potem so mi karnaprej merli pritisk, pa temperaturo, pa lulat sem mogla v posodo, da so vidli kok gre not, pa kok ven, pa kri dat, aja, pa trebuh merit, pa tehtat se,..., za obroke sem pa dobivala poseben beljakovinski dodatek,...., vglavnem pital so me ko kakšnega pujska, potem pa tehtal pa trebuh merliuser posted image , ker je operacijska v sosednjem prostoru, sem se že ustrašla, da ne bojo kakšnih kolin uprizoriluser posted image .  No, šalo na stran, tale hiperca ni prav nč lušna stvar, trebuh me boli, ko pr norcih, pa vse moram delat ko v počasnem posnetku. No, ker so po treh dneh ugotovil, da se kri izboljšuje, da sem pridno lulala in da trebuh ne raste,..., so me končno spustil domov. Čeprav se je sestra ta zadnji dan zmotila in je obseg trebuha v karton namesto 76cm, napisala 67 cm..., jest sem vidla, ampak sem bla kar tih, ker se mi res ne zdi potrebno, da bi še naprej tam not visela. (aja, drugač mam okol pasu tam okol 50 cm)... Res sem ko en balon,..., približno v 6. mesecu zgledam...user posted image
Aja, pa najpomembnejše... M user posted image še ni, danes sem 12.dan po ET in 17.dan po punkciji,..., sej vem da to še nič ne pomen,..., si kar ne upam upat, se bojim, da bi bilo potem razočaranje preveliko.

Punce, hvala za vse pestke in lepe želje. D best ste!user posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 28.2.2008 10:22:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.2.2008 10:19:30   
Bety upa
Pikovit in ostale....Jaz sem pila Medrol in meni je pomagal, da ni prišlo do zgodnjega ss-ja!!!

Na te tabletke se moraš malo navaditi, ker spodbujajo apetit in se začneš rediti.

Reš nima pojma o učinku teh tablet. Sem mu pred enim letom razlagal vse, kaj delajo v tujini in kaj mi je svetoval Pušenjak. Potem je rekel, naj vprašam Pušenjaka, kolikšno dozo naj mi predpiše. In sem vparašala. Reš je za nasvet vprašal farmacevtko, ki mu je trdila, da se Medrola ne dobi več pri nas im ji je predpisal eno drugo zdravilo. Pa sem za vsak slučaj vprašala Pušenjaka za nasvet. IN  GROZA!!! Pušenjak je rekel, da v nobenem primeru ne smem vzeti tisto drugo zdravilo, ker ŠKODI. In da se Medrol dobi v vsaki lekarni. ufffff....Čisto malo je manjkalo, da si uničim zdravje.

Medrol v dozi 4 mlg na dan ne pusti posledice na zdravju, Koristi pa!

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?