|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 20:16:17   
zarja1
Mijavček, bowling???? user posted image
Jaz pa že dva dni samo postelja, wc in kavč v dnevni. Včeraj po punkciji ni bilo nobenih bolečin, nič krvavitve,... Danes pa je zbadanje malo močnejše (a ni krize, gre še brez tablet) le en izcedek je bil čist temno krvav. A je to normalno?

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.2.2008 20:19:37   
Abra
Dakec, da imaš spet veselje user posted image uff, moja ura je pa draga user posted image user posted image user posted image

Pija, je bla telepatija? user posted image Kaj si v hudi gužvi še dodano delo delaš, avto ... user posted image počakaj malo, boš noseča lažje izbirala in kupovala. Včeri zvečer sem gledala eno novo nadaljevanko/komedijo/ je je namesto zmede v zraku. Same zmešane nosečnice user posted image no, včeri so avte kupovali user posted image Te pa prav dobro razumem, kako je hudo, kot ti s takim veseljem razlagajo o nosečnosti. Se mi zdi, da je že boljš, pol je pa zmeri kaka nova ... prijateljica je pa najbrž itak razumela.
Glede potovanja najbrž nisem pravi človek, ker sem zdaj zelo presrana. Jaz najbrž v tem času ne bom nikamor šla, vsaj planirala ne bom. Ko bom vidla, kako bo stanje, mogoče že, pa še to nekam, kjer imam zanesljivo zdravstveno oskrbo. Tanzanija?? Najbrž ne. Pa se mi zdi, da se je še cepit treba proti rumeni mrzlici ...
Aja, pri Rešu imamo 1. UZ 8 dan ciklusa
Akupunkturo zelo priporočajo pri neplodnosti. Bom spodaj prilepla še en članek. Sicer zdaj to Dajamaja študira, bo ona več povedala.

gugu, to je user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.2.2008 20:21:42   
Abra
Akupunktura in neplodnost

Akupunktura kot "zdravilo" za neplodnost obljublja čudeže tam, kjer tudi moderne znanstvene metode zatajijo.
Akupunktura je osnovana na kitajskih metodah. Kitajci so nekoč verjeli, da mora energija skozi telo potovati uravnoteženo, če želiš ohraniti zdravje. Ko pride do blokade v tem potovanju energije skozi telo, se bodo pojavile infekcije, druge bolezni in bolečine. Ker energija potuje po takoimenovanih meridialnih točkah v telesu, se pri akupunkturi uporabljajo igle, ki se v telo zapičijo v teh točkah, da bi energija lažje potovala po telesu. Vtikanje igel v določene dele telesa, sprosti blokado energije, kar pomaga pri določenih vrstah bolezni.

Kaj bo akupunktura storila zate?

Raziskava o akupunkturi in neplodnosti v povezavi je pokazala, da je uspešnost zdravljenja odvisna od vsakega posameznika. Kakorkoli že, priporočljivo je, da obiščeš zdravnika, skupaj bosta opredelila tvoj problem in se odločila, kateri tip akupunkture je primeren zate. Zdravniku povej vse o svojem fizičnem in psihičnem stanju, saj se bo na podlagi čimvečih informacij lažje odločil za vrsto akupunkture, ki bo najbolj primerna zate. Ni važno, kaj je tvoj problem; slaba kvaliteta jajčec, težave s splavi, težave z ovulacijo - akupunktura ima zdravilo za vse.

Akupunktura je najbolj primerna za ženske, ki so že dale skozi raznorazna zdravljenja neplodnosti, ki niso pokazala rezultatov. Primerna je tudi za tiste, ki bi se rade izognile visokim stroškom določenih zdravljenj neplodnosti. Akupunktura je varna, zanesljiva in neboleča metoda, ki hitro pomaga ozdraviti neplodnost. Akupunktura kot zdravljenje neplodnosti vključuje pikanje z iglami v ušesne mečice, obrni, veke, ušesa in prstnih konic. Ko so vse igle zapičene v telo, se pacient sprošča okoli 30 do 45 minut, za zdravljenje neplodnosti pa so potrebne le kake 3 do 4 terapije.

Akupunktura na neplodnost deluje s povečanjem delovanja endorfinov oz. možganskih kemikalij, ki pomagajo zmanjševati stres. Povečuje tudi dovod krvi v ovarije in maternico, kar maternici omogoča bolje oskrbovati fetus in tako zmanjšati možnost splava.

(http://kofetek.com/content/view/887/269/)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.2.2008 20:34:16   
gugu
punce hvala za odgovore sploh tebi Abra, da se ti besede pozlatijo saj si zelo, zelo želim čudežni user posted image ! Drugače se počutim čisto ok sploh podnevi samo zvečer mi temp. naraste. Upam, da ni to znak kakšne user posted image !

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.2.2008 20:44:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec še nate sem pozabila: kako si deklič? Je že manj mesecev? Zakaj ti ne greš v LJ, če bi bila manjša čakalna doba, a maš pingvine? Ne, ne sej mislim da vem kaj imaš!

(/quote]

Čao moja Pija. Bi se ti že prej javila ampak sem pravkar končala z
user posted image  in user posted image  in  user posted image  pa še user posted image .

Mesece že pridno štejem, pošte še ni user posted image , zakaj MB? Točno zato, kar imaš v mislih,  user posted image  so v MB.

A ja pa pralni stroj sem popravla. user posted image  

Berem, da si zelooo zaposlena. No, tudi to se zgodi. Pa avto, pa poroka, pa zavese, pa počitnice.....user posted image , kje pa si ti pa tvoj srček pa ljubezenski sprehodi, pa večerjice, pa kino, pa romantika? user posted image  

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.2.2008 20:49:38   
Goldy
Sabsa - midve sva isti dan začeli in ja, jaz že čudtim špikanje in tako, se mi zdi malo hitro, ampak lej je že tako prav.

Žirafca - kako pa kaj ti?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.2.2008 20:50:50   
Anonimen
Gugu, te čisto razumem, kakšna je želja po user posted image  in potem, kar iščeš razne znakce.
Bomo vse močno močno navijale zate da boš zagledala user posted image .

Abra, pa ti bi že lahko predavala na šoli. Hvala za poučne poste. Sej vem, da nam boš pol izstavla masten račun. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.2.2008 21:01:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zna bit, da se bo kej zgodilo, da bo pršla k'šn tiedn prej,
ma kdo ju rabi, nej n' hodi ti presneti zluodij,
ma kej čmo, to smo, tako j' an neč drgači,
al si prej al pej po plači,
ne menja neč, ku samo cajt in kej češ več,
ku rečt hvala, d s'm, d' lohko grem,
d' lohko prijem, d' lohko pijem,
d' š' n' umrem, d' prej še k'šnu šutastu izvem!
Kolko krat si rečem, ma zahvaljen buodi, da jeh imam,
ma koga, une tiste iz rr-ja, k viju kej mi rečt, k znaju moju
bolečinu tanartabujši lečt!
An tudi če bo to zvenelo v depri spisano,
vam rečem, drage moje, to res ni takuo!
Svijet je lep, uzam ga ku ga češ, kar če nej mi naloži,
ma n' store neč tej moji utrjeni želvji kuoži.
An k pišem te reči, jemam u mislih Arnejči in Dejzi
in take borke k jem para ni.
Ma kako mi teče, sej ni za verjet,
če bi otroke tako delat znala,
za en vrtec bi jeh zdej nabrala.user posted image

pfuj j  e  b  e  m  t  i!

Tole pa je! Jaz pa ko zmešana iščem po netu, kako bi prišla do mlakarjevega koncerta, pa mam enega podobnega poeta tik pred nosom. Mater Lara, tole ti je pa res uspelo. Rezerviram karto.

Dakec, pa ti si pravi serviser. Jaz sem mislila, da jaz obvladam, ampak pralnega stroja mi pa še ni uspelo razstavit. Samo filter znam ven potegnit. user posted image user posted image user posted image

Mijavček, ti si pa faca s tem bowlingom. Ena moja kolegica je rekla, da nosečke pa ziher ne hodijo na bowling. Jaz sem se zraven bedasto režala, čeprav mi ni blo čisto jasno zakaj ne. user posted image  Sem pa prepričana, da si tokrat zadela v polno. 17 dni po ET.... Bravo.

Pija, kaj pa vem... Po moje jaz še ene konkretne travme nisem sposobna skup spacat user posted image user posted image user posted image  Pač vegetiram. And the days go by... Ma saj ni tako hudo, samo malo samodiscipline mi manjka. Vem jaz točno, kako se opremit za boj, samo v nabavo se mi ne da. To bom mogla pa pač pri sebi razpucat. Ti si pa hiper! Tanzanija. Kul. Čeprav ma Abra prav, dohterja je fino met pri roki. Klinc, boš šla pa v terme Snovik na poročno potovanje. user posted image user posted image user posted image

Pir v meni. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 21:03:31 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.2.2008 21:01:47   
Anonimen
"Bog ni mogel biti povsod, pa je ustvaril mater"

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.2.2008 21:07:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
ne menja neč, ku samo cajt in kej češ več,
ku rečt hvala, d s'm, d' lohko grem,
d' lohko prijem, d' lohko pijem,
d' š' n' umrem, d' prej še k'šnu šutastu izvem!

Še enkrat! Sem si kar na kompjuter shranla! Pa nič ne zveni deprasto, to je to. Mah j'h ni čez primorce (ta severne seveda). Lara zrihtaj parcelo, pa pridem kuj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.2.2008 21:07:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image Ti si faca. Ne morem se nehat smejat user posted image .

Pivo piješ? Ko bi le bla zdle ob meni. user posted image  Bi ti pridno sledila.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.2.2008 21:10:37   
DaisyE
Dakec, kaj pa na virtualni pir praviš? Navsezadnje je četrtek! Odpri si enga, jaz častim. user posted image

Grde besede po netu pisat me je pa mlinčka naučila. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 21:12:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.2.2008 21:10:51   
Anonimen
Goldy, Sabsa, vidve sta na dobri poti. user posted image

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.2.2008 21:11:57   
Anonimen
Evo že grem po pivo, mal počak............

Sam že se ti bom odprla, glej da me boš pol poslušala. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.2.2008 21:14:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec
Sam že se ti bom odprla, glej da me boš pol poslušala. user posted image

Pa to mi je služba... user posted image user posted image user posted image  Ti sam pazi, da se meni ne utrga, ker to pol zgleda, ko da bi greznica puščala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.2.2008 21:16:45   
Goldy
Dakec, sva ne?! Še jaz nazdravljam s pivom - sicer alcohol frei, sam jaz ko imam rada sam temen pir, drugač pa nič od tega, jež to dosežek.

Prej sem pa sojino mleko vase zlivala - kakšna kombinacija!user posted image

Aja, pa še ananas me še čaka! Juhu.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.2.2008 21:19:56   
DaisyE
Goldy saj veš kako abra reče, nazdravlja se s človekom, ne s pijačo. Vseeno kaj piješ, samo da si. Malo pozabim... kolk še do testa?

Kje je zdaj dopustniška dajčamajča? Bi člouk pričakoval, da bo kerga ruknila...

Dakec, a ti si šla v trgovino? Ampak, saj je že po deveti...

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 21:21:04 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.2.2008 21:21:21   
blanč
user posted image

NA ZDRAVJE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.2.2008 21:22:01   
DaisyE
Lara, kaj pomeni, da lohko prijem?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.2.2008 21:22:40   
Goldy
DaisyE, do testa je še daleč, zdej sem 4 dan menupurja + suprefakt. Zato sem pa na pivu....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.2.2008 21:23:37   
Anonimen
Goldy, jst ponavadi piva ne pijem, ne po navadi, jst piva ne pijem, ampak me je DaisyE zdle kr primamila, pa sem si ga odprla.
Sem pa zdle skor pol ure ga iskala v hladilniku, pa ne da mam tak vlkega, tolk je razmetan. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.2.2008 21:25:18   
žirafca
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Sabsa - midve sva isti dan začeli in ja, jaz že čudtim špikanje in tako, se mi zdi malo hitro, ampak lej je že tako prav.

Žirafca - kako pa kaj ti?

LP

Pozdravljene. Vas berem, pa toliko natipkate, da ste vse že v rjuhah preden neham.

Goldy, sem kar dobro. Že po drugi injekciji Menopurja me je začelo špikati. Obliva me vročina, se počutim kot v meni. Edino to me skrbi, ker imam že 11. dan menstruacijo. Ali je možno, da Suprefakt tako deluje?

No, zaenkrat lep pozdrav, ker imam goste!
Jaz pa res nisem dobra gostiteljica, kajne!user posted image

Čau!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.2.2008 21:25:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa to mi je služba... user posted image user posted image user posted image  Ti sam pazi, da se meni ne utrga, ker to pol zgleda, ko da bi greznica puščala. user posted image user posted image user posted image

user posted image  mene bo kap.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.2.2008 21:25:56   
DaisyE
Hehehehe blanč, upam, da ne bo šlo tako daleč. Evo pive zate, da te bodo spet kregale na kaki drugi temi. Si tak borec, da si ga kar zaslužiš. user posted image

Daj, če ti ni odveč, zadnjič si napisala, da je tvoj prestar za posvojitev. Če maš info, bi me samo zanimalo, kakšna je starostna meja?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
28.2.2008 21:29:27   
Anonimen
DaisyE sem prvi kozarček kar eksala. Mater paše. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?