arneja
|
Orkadijo, ne morem spati. Sem čisto v tisti bioritem padla, da ob 6-h vstajam. Zdaj bom pa na bolniški, pa že ob 6-h pokonci . Še danes se matram v službi, potem pa pavza vsaj do petka. Sem bila včeraj na smrt utrujena. Se bom kar zdravnikovih navodil držala, da v službo bom še lahko hodila, in da mi je dete zdaj prioriteta . Pikovit, toliko punc navija zate, da se mora tisti rjavi izcedek stran pobrati . Ti še jaz pošiljam v podporo armado . Dejzi, saj si rekla, da že druga prihaja, to pomeni, da vstopaš v obdobje tretje . Čeprav je res, da se mora človek najprej psihično pobrati, preden gre spet v nove boje. Brez energije in priprav se ne moreš boriti. Jaz niti pomisliti ne smem na to, kaj pa če ne bo uspelo, ker se mi takoj začne svet podirati. Abra, ne vem, kaj je tokat pomagalo, da so foliklčki večji. Jedla sem precej vitaminov (Tifol, E-vitol, B-komplex), antistres kapsule in matični mleček tri mesece, sladkarije sem se vsaj v teh dneh injekcij ubranila, bele moke skorajda nič, zelenjavni sokec sem in tja, sadni večkrat, bionergetik je verjetno naredil svoje, Gonal tudi, pa še Rešu se nisem pustila ustrašiti . Čeprav tip poskusi vedno znova mi strah v hlače nagnati .