Marogica
|
Raho, še ena v "klubu" se javlja. Mislim, da sem na neki temi že o tem pisala...se ne spomnim točno. Pri nas je ta razlika bila več kot očitna že, ko sem povedala, da sem noseča. Sem imela občutek, da bila moja mama nekako "zmedena", pa saj ne vem, kako se naj izrazim , pri prvem so pa v luft skakali od veselja. Kar se tiče telegramov, prvi jih ima celo VREČO, drugi samo nekaj komadov. Ko je mož naredil "party, so se za prvega otroka prijatelji pripeljali celo iz morja!!, da bi praznovali rojstvo, dva kolega sta bila pred vrati bajte, še preden je mož prišel domov iz porodne sobe , pri ta drugem je bilo pač normalno. Mama še vedno raje vzame samo ta starejšega oz. eno obdobje je jemala samo njega k sebi, kjer sem pa naredila sedaj (pred pol leta) red in ji pač povedala, da ta manjši to že čuti in je žalosten-kar je res, saj je jokal, da se je meni srce paralo. Tako, sem rekla, da naj vzame oba ali nobenega. Pa saj bi lahko še naštevala.......razlike so skoraj pri vseh stvareh, tudi midva jih konec koncev delava. Pri ta prvem sva fotografirala skoraj vsak njegov vzdihljaj , pri tam malem fotografiramo samo občasno, da o cotikah ne govorim, ker ta manjši "mora" ponositi cotike od starejšega, redko dobi kaj "svojega". Me zanima, kako bi bilo pri tretjem...če bi sploh opazili, da sem noseča?