Rubin.
|
(niti je ne pridejo pogledat pa so eno nadstropje niže, ko smo prišli k njim, sta se oba ukvarjala z večjim, male nista niti pogledala, ko sem rodila večjega so nonstop bili v P., sedaj so prišli 1x mimogrede, ker jim je mož omenil, večjemu so za spomin, ko se je rodil, kupili obesek, malčica ni dobila ničesar, če se vidimo, niti ne vprašajo, kako je....) Skor ne morem verjet, sem imela občutek, da se dobro razumete. Kaj naj ti svetujem, drugega kot pogovor. Bodi tudi do njih poštena in jim povej, da te to moti, ker imaš ti sedaj dva otroka, ki ju imaš enako rada in to pričakuješ tudi od dedkov in babic. Sej, če so ljudje normalni se da vse zmenit. Menim, da ne delata tega zanalašč, ampak mogoče iz kakšnega njima razumljivega razloga? Vprašaj ju. Jaz pravim tako: ko enkrat človeka soočiš s tem kaj te moti, mu daš na izbiro, da kaj ukrene ali pa nič, v kolikor pa mu nič ne rečeš, še vedno lahko trdi, da ni vedel. Kar z besedo na dan, vendar takrat, ko ne boš jezna, ker verjetno ti tvoj cilj, da se kregaš in da si dokazujete vsak svoj prav, ampak enakopravna ljubezen med sorojenci.
|