|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špinačna juha
29.1.2008 7:35:28   
Maxica
Ima katera kak dober, preizkušen recept za špinačno juho? V službi nam zdaj večkrat pripravijo to juho in se mi zdi ful dobra, pa bi jo probala tudi doma narediti, ker imamo radi take kremno zelenjavne juhice. Sicer ne vem, a je ta v službi iz kakšne argo vrečke ali kaj podobnega, ampak je dobra, vendar jaz bi jo kar sama naredila.
Hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špinačna juha
29.1.2008 7:44:11   
cmokec
Na margarini prepražiš sesekljan česen, vendar ne sme porjaveti, ker dobi grenak okus. Dodaš malo moke (1/2 čajne žličke), popražiš, zaliješ z 1dcl mleka in dodaš zmiksano špinačo. Še soliš, na koncu lahko dodaš malo kisle smetane in je narejeno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 8:28:47   
žigolino
Na olju prepražiš čebulo,dodaš žlico moke ostre,malo česna še malo prepražiš zaliješ z vodo in dodaš špinačo,malo majarona soliš in kuhaš.Na koncu dodaš dve žlici Knorr juhe od špinače zmešano z malo mleka če je preredko še lahko zgostiš z ostro moko in mlekom.Tako kuhamo v naši kuhinji.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 8:46:51   
nuala
Na maslu malo segrejem na drobno sesekljan česen.
Dodam na kocke zrezan krompir in oprano špinačo.
Solim in zalijem z vodo. Včasih dodam zelenjavno kocko.
Kuham cca 20 min.
Zmiksam s paličnim mešalnikom in dodam malo smetane za kuhanje.

Serviram otrokoma ponavadi z na koščke zrezanimi ribjimi palčkami (kot zakuho ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 11:23:21   
piščanc
meni je všeč tudi redka špinačna juha - v juho daš liste špinače ali grobo zrezano + riž (ali riževe testenine) in česen. lahko malo zgostiš z moko. kremno jaz naredim kar moka + olje, čez voda in špinača + česen. zgostim s smetano in moko. otroka imata ful rada

iz malega zraste veliko

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?