|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
21.2.2008 21:05:34   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Da ne boste mislile zakaj je ponovno ta seznam, preizkušam kako se to dela in mi je očitno uspelo.

Sem pa ravno prebrala, da se je za to nalogo javila Dinki. Tako, da ti prepuščam, lahko pa ti povem, da sem jaz označila seznam in dala CTRL+C, nato kliknila odgovori in stisnila CTRL+V, potem pa samo dodaš oziroma popraviš seznam. Poskusi če bo šlo.

no evo Katy13, če ne bom jaz, boš pa ti kdaj uredila ta seznamček...bova ena drugo mal spominjale, ker smo zdej user posted image  mal bolj sklerozne user posted image ...jaz se drugače nič ne grebem za to nalogo, tko da si jo komot delivauser posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.2.2008 21:10:07   
Lona76
Živjo vsem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Azzuri za Dašo!

Jst sem zmatrana k hudič. Ne vem a zato k se nikol zjutri ne naspim saj me sinko vestno zbuja ob pol sedmih. Mi je bilo danes že prav žal da sem mu obljubila da bo cel tedeb doma. V glavnem nosečke ki imate doma še otročke jaz vas občudujem!
Zlikala nisem še nič, ker se moram skos z malim ukvarjat pa kosilo skuhat... Ne vem a je naš zaradi bolezni tako zahteven ali pa zaradi polne lune. Ponavadi ni tak. Res pa je da sem tudi jaz kar malce lenauser posted image . Upam, da bom čez vikend bolj pridna. Pa pametno bi bilo spokati za v P kljub temu da imam še en mesec do roka. Vsaj pri prvi nosečnosti so nam govorili da en mesec prej mora biti vse pripravljeno.
Sem pa danes voziček oprala. Sem mislila da me bo kar konec. Sem mogla vse prevleke na roke oprati in to sklonjena v banjo. Me je križ bolel k user posted image . Sicer je bil pol moj dragi hud name, zakaj sem mogla tako  hitro vse na enkrat narediti. Loh bi mi pa pomagal a ne? user posted image Ja ampak ko se spravim se spravim. Tudi jutri bom bolj malo naredila, ker imam ob enajstih pregled. Sem se vsaj s taščo zmenila, da ji malega pripeljem, drugače bi mogel iti z menoj. Upam da bo vse tako kot mora biti.
Zdej grem dat pa sineta spat, jaz pa tudi počivati!
Lepo se imejte!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.2.2008 21:25:34   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Da ne boste mislile zakaj je ponovno ta seznam, preizkušam kako se to dela in mi je očitno uspelo.

Sem pa ravno prebrala, da se je za to nalogo javila Dinki. Tako, da ti prepuščam, lahko pa ti povem, da sem jaz označila seznam in dala CTRL+C, nato kliknila odgovori in stisnila CTRL+V, potem pa samo dodaš oziroma popraviš seznam. Poskusi če bo šlo.

no evo Katy13, če ne bom jaz, boš pa ti kdaj uredila ta seznamček...bova ena drugo mal spominjale, ker smo zdej user posted image  mal bolj sklerozne user posted image ...jaz se drugače nič ne grebem za to nalogo, tko da si jo komot delivauser posted image .

Velja, si jo bova pa delili, da bodo ostale user posted image  ažurno obveščene. user posted image  Saj ti verjamem, da se ne grebeš, vendar imava pač enako razmišljanje, da imava PDP na koncu marca in da imava čas to urejat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.2.2008 22:41:55   
gaya24
Me ni blo cel večer doma, zdaj pa pridem na RR in me je kar zvilo, ko sem vidla, da je Azzura rodila.
Azzura ČESTITKE tebi in mali Daši Upam, da bota čim prej doma.
Počasi se bo odprla tema 

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.2.2008 22:42:02   
Nasy
No, punce, delate KEGLA? Da vas mal spomnemuser posted image
Moj dojenček v trebuhu ima na večer take premike, da me kr zaboli. Pa kr pridno diham..uh, kaj mi dol tišči, kr lulat hodim. Danes sem si namakala noge, mi je mogel user posted image pomagat se obrisat, ker se zdaj skoraj več ne morem sklonit.
Prej, na sprehodu sva srečala eno mamico z vozičkom, se nama je nasmejala in smo se lepo pozdravili, čeprav smo se prvič videli. Si je verjetno tudi ona mislila, da se bova kmalu srečali z vozičkom. Pa še podobnega ima, kakor midvauser posted image No, pa še eno nosečko sva srečala z velikim bušijem tako, da se bomo po tej okolici kmalu vsaj 3 sprehajale z vozičkiuser posted image
Čestitke tistim, ki ste dobro opravile preglede, brez zamere, ne vem, katera je bilauser posted image mergetka se mi zdi?!
Za nocoj se poslavljam, grem še malo na kavč, če bo kaj najdit za gledat po TV. Lepo nočko vam želim, čimveč kvalitetnega spanja in malo obiskov WC ja! user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.2.2008 22:43:13   
gaya24
Mal me rač. j...
Sem hotla napisat, da se bo počasi odprla tema Starši čvekamo. Vedno več jih bo že tam in vedno manj na tej straniuser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.2.2008 23:03:32   
mergetka
Nasy in ostale, hvala za čestitke. Kegla pa kr pozabim delat... Fajn, da spomnimo ena drugo, da vsaj parkrat na dan naredimo nekaj vaj.

Azzura je pa tud mene pr orenk presenetila!!! Ja, user posted image user posted image user posted image user posted image za malo Dašo.

Upam, da bo tudi moj user posted image "zrel" za ven ene 10 dni prej! No, glede na ocenjeno težo se mogoče zna zgoditi kaj takega.

Glede na to, da mam rok konec marca upam, da bomo tiste, ki bomo še v enem, pridno čvekale.

Lepo noč vsem user posted image in mamicam!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.2.2008 23:27:27   
Zofy
Juhejuser posted image user posted image user posted image user posted image Azzurra, čestitke. Se razveselim vsake novice o novemuser posted image med nami user posted image .
Upam, da je bil porod kratek in lahek in da ni preveč bolelo. Pa seveda, da je mala Daša zdrava in pridnauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.2.2008 23:35:15   
gaya24
Hej čvekice!

Sem prej pozabla vprašat... A ve bote kuple tisto napravo oz. jo že imate, ki preverja če otrok diha- mislim, da se reče AngelCare.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.2.2008 0:39:54   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Sem prej pozabla vprašat... A ve bote kuple tisto napravo oz. jo že imate, ki preverja če otrok diha- mislim, da se reče AngelCare.

Jaz si bom nabavila navadno varuško.

Pogrešam San...

No, očitno že vse spite. user posted image  Tudi sama se bom spravila v posteljo in upala, da bo današnja noč boljša kot včerajšnja. Upam, da se ne bom preveč predramila, ko bo moj user posted image  vstal. Gre namreč na smučanje in mora vstati ob 3.00. user posted image  Tako, da jutri sem zopet sama oziroma moram reči danes. user posted image  Pa nič za to, naj izkoristi sedaj, ko še lahko.

Če bo katera šla v Rim, naj gre. Želim ji čim hitrejši porod. Vsem ostalim pa mirno noč, z minimalnim številom obiskov WC-ja.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.2.2008 1:38:58   
Katrin
Pa sem tretjič teta!!!

Bravo Wahoo RR ,  dobrodošel Nejc  user posted image
user posted image user posted image
Ob 01.02. smo rodili še eno čudovito detece, težko 2885g, veliko 49cm. Imamo Nejca!

Čestitke mamici, Lini, Tari in očiju pa koš poljubčkov user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.2.2008 5:57:09   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Kaj bo dobrega? Mi smo spali solidno... 2 obiska WC- ja in nekaj premetavanja, ampak nič hujšega...
Zunaj je zgleda spet mrzlo tako, da se bo treba toplo obleči za sprehod... ampak, gremo lepo o vrsti... najprej kavica user posted image
Nisem prepričana, da vem komu spada Nejc, vsekakor pa iskrene čestitke celi družinici user posted image user posted image user posted image !!!
Tako punce, pridne bodite, božajte bejbije (dokler so še v trebuščkih user posted image ) in pridno se javljajte!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.2.2008 5:57:31   
lucalu

Pogrešam San...

Katy, san je na počitnicah... vsaj mislim, da so šli za cel teden.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.2.2008 7:11:26   
Vilma
A sem vam rekla punce, da bo vsaj kakšen dojenček na polno luno. user posted image
Čestitke, čestitke in še enkrat čestitke Azzuri in njeni mali princeski! user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da je porod minil brez problemov in da je vse ok!
Komaj čakam, da se nam Azzura javi in poroča! user posted image  

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.2.2008 7:30:46   
perp
Ja punce WahooRR je bila tudi naša marčevka, rok PDP 9.3.2008
Čestitke vsem novopečenim mamicam, še posebaj Azurri in njeni mali novi princeski Daši.user posted image user posted image

Tudi jaz še nisem vsega oprala. Do sedaj sem oprala en stroj in ga tudi zlikala. V ponedeljek pa smo dobili nov pralni stroj user posted image user posted image , katerega še nisem dobro preštudirala. Danes ugotavljam na svojih cunjah kako se naštima dvojno izpiranje user posted image user posted image user posted image

Koliko je še novih mamic včeraj postalo, glede na to, da jih dosti sploh ni prijavljenih na forumu RR.

Danes za kosilio bomo imeli sardince, pa pomfri (pečen v pečici na foliji, brez masti seveda), pa solatka .... Mjnam.

Ja naša mala je tud tolk aktivna v trebuščku, tko da se mi sploh ni treba se bati za štetje gibov.

< Sporočilo je popravil perp -- 22.2.2008 7:31:37 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.2.2008 7:34:08   
marita
Azzurra: user posted image user posted image user posted image
Wahoo RR: user posted image user posted image user posted image

Bravo za dojenčke!!!

Jaz sem spala odlično, tako da sem vsa naspana in spočita, očitno me luna nč ni trkala.user posted image  Se mi pa zdi, da je šel trebuh mal dol, k prej me je vse bolelo v predelu medenice in sramne kosti, zdj pa kot bi odrezal, nič več. Počutim se odlično, včeraj sem naredila spet en dolg sprehod, pa sem nazaj pršla čist ok, vsa sem se počutila lahko kot perešček. He, he, he. Tko da danes bom spet eno fajno rundo naredla, sam očitno to mojga user posted image  nč ne gane, da bi ga kaj prej ven spravilo. Aja, pa še po štacunah mam dons namen it. No bo pester dan.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.2.2008 7:57:45   
Katiandi
Ojla!
Čestitke obema mamicama: Azzurra in Wahoo RR user posted image , lepo se cartajte in čimprej domov. Upam da je porod gladko potekal; js se kr bojim, da bom po cel dan v bolečinah pa potem sploh ne bom imela moči za pritiskatuser posted image . Že zdaj cele dneve bol malo naredim pa sem zvečer kr zmatrana.
Sem pa že iz sprehoda, včeraj sem jih naredila kar 3, ko je bil tak lep sonček.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.2.2008 8:03:47   
Vilma
No pa mi je "ušla" še ena marčevka.
Čestitke tudi Wahoo in malemu Nejcu! user posted image
Res me zanima, kako polne so bile včeraj porodnišnice. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.2.2008 8:10:14   
Vilma
Včeraj sem si dala duška. Bila s še tremi prijateljicami, smo čvekale pet ur skupaj. Zraven pa dobro jedle, je prav pasalo. user posted image  Ko sem prišla domov, sem bila prepričana, da bom dobro spala, pa nič! Tako da sem zdaj kar utrujena. Ampak vseeno prijetno utrujena, očitno je čvek dobro vplival name. user posted image  

Dobila sem še eno vrečo cunc, ne vem kam bomo vse to dali. In to za malčico in Dominika. Zdaj imam za oba cunc do njunega vsaj četrtega leta starosti. user posted image  
Zdaj ko sem doma sem si malo zložila po velikosti, spolu in hlače, majčke skup, pa še malo po letnih časih. Mislim tega je res ogromno, po mojem bomo prali samo med vikendom.

Danes bodo za kosilo ribice. Po mojem bom kakšne orade kupila, jih imam ful rada. Pa veliko solate pa bo.

San tudi jaz pogrešam. user posted image  In mislim, da je res na dopustu. Saj verjetno kmalu pride ane?
Jagoga za zmeniva za kak drug dan, tudi meni v torek ne bo zneslo. Se ti javim na privat. user posted image

No katera je naslednja za rodit? user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.2.2008 8:18:26   
lina10
Čestitke novopečenim mamicam,Azzuri in Wahoo RR!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa da se je vse lepo izteklo,sedaj smo pa še ostale na vrsti,danes imam pregled ,ko se vrnem vam poročam o novostih.Lep pozdrav vsem marčevkam.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.2.2008 8:29:57   
jagoga
Čestitke tudi WahooRR in njenemu Nejcu. user posted image user posted image user posted image

Te, ki rojevajo zdaj, so pa že ob pravem času. Kakšne 14 dni prej pa res ni nobeno presenečanje, tako da moramo biti pripravljene na vse.

Jaz sem pa danes prvič sanjala o dojenčku. Do zdaj sploh nisem imela še takih sanj, s takšno vsebino. Je bilo pa zanimivo, da so se začele sanje z dogodkom ko sem prišla domov oz. prvo jutro, ko sem bila že doma in se sploh nisem mogla spomniti, kako je potekal porod. To me je pa zelo mučilo, ker sem mogla ves čas spraševat moža, kako je izgledal porod in kaj se je dogajalo.

Veste koga imam na "obisku" - monterje, ki so mi prišli montirat kuhinjo. Komaj čakam večer, ko bo vse zaključeno in bom imela končno novo kuhinjo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jagoga -- 22.2.2008 8:30:45 >

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.2.2008 9:32:27   
lucalu
jagoga user posted image user posted image user posted image  za novo kuhinjo!!!
In pa opravičilo WahooRR, ker se je prej nisem spomnila... user posted image sem morala na seznam pogledat... tistih čvekic, ki niso aktivne, se sploh ne spomnim user posted image  Še enkrat torej čestitke user posted image !!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.2.2008 9:41:08   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 8 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 103 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +8 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

89 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 27
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? user posted image Tajo (2015 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image   

[/quote]

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.2.2008 9:58:51   
Nasy
WahooRRuser posted image čestitke za Nejca!!! user posted image
Moje spanje je bilo danes še kar, ne ravno super ampak se je dalo..edin zjutraj me je nekaj tako zagrabilo v desni strani, pri križu, da sem že mislila, da je to štart. No, pa je počasi spet šlo mimo, sem se komaj dvignila in šla do WC ja, pol je kmalu popustilo.
Danes pa ni sončka. Bom še videla, če bom sposobna it na sprehod, zdej sem bolj v počitku. Da ne bo kot včeraj, ko smo bolj stali kakor hodili.

Punce, eno vprašanje. V MŠ so nam rekli, da lahko na sprejemu poveš, da ne želiš, da dajejo informacije o tebi v porodnišnici. Vedno bolj razmišljam v tej smeri, ker mi postaja tole počasi tečno. Naši in njegovi so glih en podoben šmorn in se bojim, da bodo klicarili in klicarili v porodnišnico. Vsem sva povedala, da bova sporočila, ko bo kaj novega, to itak, pa kar kličejo, če je kaj novega. No, sej razumem, da jih skrbi ma počasi mi začenja it na živce, k so vsakič že ista vprašanja, je kaj novega, ste doma al v porodnišnici, je že rodila..mislim..če sva rekla, da bova povedala, bova, sploh nisva razmišljala, da ne bi. No, zanima me, če je katera razmišljala o tem, da bi rekla, da naj ne dajejo informacij. Najprej se mi je zdelo to glupo, zdaj pa vedno bolj razmišljam o tem.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.2.2008 10:18:30   
Dinki
Dobro jutro (še) user posted image  user posted image ,
vidim, da smo danes kar aktivne in tako je tudi prav.

WahooRR, čestitke za Nejca user posted image user posted image user posted image

Gaya24, tudi jaz ne bom imela AngelCare, imam pa že navadno varuško.

ja, naša San je pa na dopustu, je šla za cel teden si še mal frišne energije nabrat user posted image

Lona76, nič ne imej slabe vesti, da si premal aktivna. Jaz nimam doma nobenega otroka pa prav tak nimam še nič speglanega. Imam oprane 2 rundi (posteljnino, brisačke in potiskane plenice) to ja pa tudi vse. Torba za v P tudi pri meni še ni pripravljena, je le nekaj vsebine na kup spravljene (vložki, copati ipd)...sej midve mave še cajt user posted image .

mergetka tudi jaz bi si želela roditi malce prej, če bi lahko izbirala, vsaj kakšen dan. Raje vidim, da me preseneti kot pa da grem čez rok.

Perp, tudi jaz imam pravega akrobatka v trebuhu, ni panike za gibe user posted image

jagoga, nova kuhinja, to pa bo užitek user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.