Vilma
|
Ja zgleda, da je moj sine najmlajši, bo pa imela Katja vseeno mal manjšo razliko med otročkoma. Drugače pa Dominik še ne hodi, kar je zame mogoče boljše, mi ni treba toliko laufat za njim. Vidim, da se pogovarjate o bolniški, tudi jaz jo imam od 16.1. in ne grem več delat. Tudi zato, ker so punci, ki me je nadomeščala pri Dominiku podaljšali pogodbo do marca 2009, tako da se mi za mesec in pol ne splača delat. Vam pa povem, da bi te dni z veseljem šla v službo za kak dan. Da se spočijem. Malček je namreč bolan že od srede. Prvo bruhanje, zdaj vročina in driskanje. V soboto je zvilo še mene, sem celo noč prečepela na wcju, včeraj pa še mojega dragega. Non stop samo preoblačim Dominika in perem. Ponoči vstajam na dve uri, ker se malček zbuja. Zgleda, da ga boli trebušček. Pa je skoraj nič, tudi pije malo, tako da vsakič ko se ponoči zbudi, mu ponudim pit, da ja ne bo dehidriral in da ja ne bo treba v bolnico. Vam povem, da sem zmatrana. Zadnji teden nisem spala več kot tri ure v kosu. Al zaradi sineta al pa mene stisne lulat. Verjetno bo še težje, ko bosta dva majhna. Ma bom že, takrat bom vsaj bolj okretna kot zdaj. Nasy sprašuješ, koliko otrok bi imele. Jaz bi tri, moj dragi pa pravi, da samo v primeru, če imava tretjega takoj. Tega pa si jaz ne predstavljam. Zadnji dve leti sem samo noseča in samo dojim. In si ne predstavljam zanosit še v tretje takoj. Tudi moje telo rabi malo počitka. Bi pa čez tri leta recimo še enega. Samo mojega je preveč strah, da bi bilo z otrokom kaj narobe (zaradi najinih let), tako da bova verjetno kar pri dveh ostala. Perp jaz se strinjam s srečanjem. Najlažje se je dobit kje v slaščičarni. da vsaka pohopsa še kakšno tortico. Ali pa v BTCju. V Zgornjem štuku je slaščičarna, pa še igrala imajo, meni bi prav prišlo, če bi prišla s sinčkom.
|