san
|
pozdravljene, toliko čvekate, da komaj dohajam. včeraj smo se ves dan potepali, popoldne smo bili na rožniku, zvečer smo šli pa še bisnono obiskat. no, danes sem imela zadnje predavanje v MŠ o dojenju - mislim, da je to ednina stvar pri kateri ni nič sprememb. potem sem imela pa še abdominalno dekompresijo. tako da, poročilo za perp: bila sem na tistem močnejšem aparatu in morem rečt, da na začetku nisem čutila drugega kot pritisk zraka oz. stiskanje v noge, tudi v trebuh me ni preveč stiskalo, je bilo pa dete izrredno živahno. no, potem, ko sem začela malce sama uravnavat ta pritisk oz. kroženje zraka - ti sestra pokaže kako je bilo pa fino. edino glava me mal..hm... ne boli, ampak tko mal čudn občutek. pa ne vem, a od tega, ali pa od utrujenost (včerajšnje celodnevno potepanje, slabo spanje oz. bolj nespanje ponoči). tko da bom šla zdele mal počivat. naslednjič imam zopet v ponedeljek. upam, da se vse, ki bolehate hitro pozdravite in seveda vaši otročki pravtako nasy, pokliči še enkrat zzzs, drugače pa kar inšpekcijo, ker tole si pa žal ne smejo dovolit v tvoji službi. dolžni so te izplačat! sej nisi sama kriva, da si na bolniški. pa glavo gor in držim pesti, da bo danes vse ok na pregledu, itak da bo dinki čestitke za uspešen pregled . zanimivo, da sem jaz zadnjič ravno tako dobila samo slikco glave katj uspešno na izpitu aja, iz prsi tudi sama še ne puščam, ponavadi začnem vedno po porodu
|