|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
7.2.2008 9:12:35   
lucalu
Lona76 user posted image user posted image user posted image  za zamenjavo!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.2.2008 9:13:38   
Dinki
Dobro jutro punce,
no da se še jaz malo oglasim...iz službe, kjer imamo danes selitve...cel štuk je na nogah, jaz bom pa itak samo "nadzorni", ker ne smem nič težkega dvigovati user posted image ....
Spanje - to noč bolj slabo, neki se tudi mene loteva prehlad in sem imela čist zabasan nos...pa glih moj se je mal pocajtal, zdej sem pa jaz fasala...upam, da ne bo nič resnega.

Včeraj sem imela fotografiranje....k meni je prišla moja prijateljica-fotografkinja in me je poslikala z bušijem, nekaj tudi z mojim dragim....uglavnem imeli smo celo foto seanso in mislim, da bo končen izdelek en prečudovit spomin na obdobje moje user posted image .

Arabela - user posted image  za še en opravljen izpit, res si faca....zdej pa možgane na off za neki časa glede šole.

Dobrodošle nove marčevke...

NČK - čestitke za uspešen pregled.

Zofy, držim pesti, da bodo današnji izvidi vode boljši oz. dobri user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.2.2008 9:17:29   
san

IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Ti pa,ki praviš,da te skrbi bolj mali trebuh, pa ti posledično to še bolj povzroča skrbi. To je verjetno pri vseh tistih,ki smo bolj šlankarce- kar se naših trebuhov tiče.

ampak, to naj vam ne povzroča skrbi, ker majhnost trebuha nima nujno veze z velikostjo otrka, vsaj iz mojih izkušenj ne. jaz nisem ne prvič, ne drugič prišla čez 100 z OT-jem. prvič sploh nisem imela nosečniških hlačuser posted image , drugič sem si pa jih kupila bolj za gušt kot za kaj drugega. pa je bila prva povprečno velika, drugi pa nadstandarden. sedaj npr., pa imam za moje pojme trebuh že zelo velik napram prvim dvem user posted image , pa je otrok velik ravno za svoje tedne.

petrca123 dobrodošla med namiuser posted image

max, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

lucalu, pa so se moje besede res pozlatile v tvojem primeru, pa v mojem tudiuser posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.2.2008 9:20:19   
san
lona, sploh ti ne upam prekmal ploskat za zamenjavouser posted image . držim pesti, da te bo res zamnjala in da je hita učenkauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.2.2008 9:22:29   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Dobrodošle nove!!!!

Punce, a mi pomagate??
Zdaj sem dala prati 30 tetra plenic in pol sem na embalaži videla, naj jih ne bi sušili v sušilcu user posted image . A jih ve tud ne?

Mislim ej, tolk stvari mam, na katerih piše, da niso za sušilc, da ne vem več, al jih prodajajo sam še za brisače
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sušit?????

bye, bye

Če so 100% bombaž potem jih lahko daš noter....user posted image ... jaz dam skoraj vse v sušilca (razen atijevih majic in puloverjev), od male sem vedno dala vse v sušilec, ker je potem vse tako lepo mehko in dišeče (predvsem pliš se ne uniči), pa ni bilo nič narobe...

Aja, edino žabic ne dajem v sušilec, te pa se mi res skrčijo, pa zoknčkov..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.2.2008 9:28:03   
Arabela
dobro jutro!

Spanje slabo, gor sem že od 6ih, sem pa eže skoraj vsa oblačilca oprala in zlikala...user posted image user posted image user posted image

Katera je že govorila da jo boli trebuh? Mene sp. del trebuha kot hudič... če le malce preveč gibam... da o odtekanju vode sploh ne govorim.... hlačke menjavam vsako uro se mi zdi..user posted image

Drugače pa je zunaj čudovit dan, bomo šli malce v park pa v akvarij, mogoče celo v knjižnico...

Lep dan vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.2.2008 9:28:28   
san
ja, tole s sušilcem je res obup, ker na več kot polovici stvari piše, da se ne smejo sušit v sušilcu. jaz plenice in brisače vse notri sušim, pa posteljnino. pri oblekcah pa sama mal ocenim, če se mi zdi, da so ok kvaliteta - ala hm, jih dam notri, drugače pa kakšne majčke z raznimi aplikacijami in potiski ne sušim v sušilcu. pa nekaterih hlač tudi ne. čist odvisno. no, s samimi plenicami ni bilo nikoli nič narobe po sušenju. so pa bile bolj zmečkame, ampak mehke. sušene na zraku so pa manj zmečkane in bolj grobe.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.2.2008 9:32:49   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

dobro jutro!

Katera je že govorila da jo boli trebuh? Mene sp. del trebuha kot hudič... če le malce preveč gibam... da o odtekanju vode sploh ne govorim.... hlačke menjavam vsako uro se mi zdi..user posted image

ti s temle odtekanjem vode, bi se šla pa jaz pokazat. pa ne, da te strašim, ampak da se prepričaš, če ni slučajno plodovna voda in ne kakšen izcedek. jaz sicer imam zadnji teden tudi malo več izcedka in zamenjam hlačke ko pridem domov, amak mi ne odteka tako močno čez cel dan - se res samo malo več pocedi kot običajno.

trebuh pa mene še vedno boli, ampak ne tolk od otrdevanja kot od... ma ne vem česa, mogoče res pretrgane mišice. mi je res taka obupna bolečina.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.2.2008 9:35:45   
Dinki
Lona76...ja upam, da se ta teta obdrži...ne ji dovolit, da pokliče partnerja user posted image , da se ne bo še ta premislila user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.2.2008 10:00:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

ampak, to naj vam ne povzroča skrbi, ker majhnost trebuha nima nujno veze z velikostjo otrka, vsaj iz mojih izkušenj ne. jaz nisem ne prvič, ne drugič prišla čez 100 z OT-jem. prvič sploh nisem imela nosečniških hlačuser posted image , drugič sem si pa jih kupila bolj za gušt kot za kaj drugega. pa je bila prva povprečno velika, drugi pa nadstandarden. sedaj npr., pa imam za moje pojme trebuh že zelo velik napram prvim dvem user posted image , pa je otrok velik ravno za svoje tedne.

San, jaz pa sem se tolažila, da bo moja user posted image malo bolj majhna in lahka, da bom lažje rodilauser posted image . No, sej bomo vidli. Jaz sem se rodila 48 cm kratka, pa sem zdaj velika 178 cm in nič kaj podhranjena user posted image .

Urši, za seznam: kg: + 12, OT: 97cm (očitnoi je malce zraseluser posted image )

Arabela, jaz ti tudi priporočam, da pokličeš G glede odtekanja vode, da preverijo, če ni slučajno plodovnica. Naj pa povem, da je moja prijateljica mislila, da ji je voda odtekla in šla vsa prestrašena v porodnišnico. So jo hoteli kr noter zadržat, pol pa so naredili analizo in ugotovili, da ji je samo malo ušlouser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.2.2008 10:00:53   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,37 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

92 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 26
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjana
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.2.2008 10:06:51   
san
San, jaz pa sem se tolažila, da bo moja malo bolj majhna in lahka, da bom lažje rodila . No, sej bomo vidli. Jaz sem se rodila 48 cm kratka, pa sem zdaj velika 178 cm in nič kaj podhranjena

no sej mogoče pa bo malo manjši in bo porod ekspresenuser posted image , ampak sej moj je bil tud kar hitr glede na velikost tamalga - 6 ur. men se je zdel 5 minutuser posted image .

glede velikosti, men se moj mali sedaj sploh ne zdi pretirano velik, čeprav drugi pravijo, da je. ampak nič ne izstopa med vrstniki. suh je pa tut ko prekla.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.2.2008 10:07:41   
san
joj, sam še 8 nas manjka do 100-ticeuser posted image . kolk smo pridne.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.2.2008 10:15:54   
Katy13
petrca123 - dobrodošla med nami. user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Petrca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.2.2008 10:16:37   
lucalu

lucalu, pa so se moje besede res pozlatile v tvojem primeru, pa v mojem tudiuser posted image

Ja, res je san, zgleda, da sem po tvoji zaslugi res dobro spala... user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.2.2008 10:17:09   
Katy13
max81 - čestitke za uspešen pregled.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.2.2008 10:26:11   
mergetka
Ojla, nosečke!

Danes sem kr potegnila, do pol desetih! Zbudila sem se pa ene 3x, sam sem kr hirto zaspala! Upam, da bo danes lepo vreme, da bom šla mal na zrak, zaenkrat je še megla.

ja, tole s sušilcem je res obup, ker na več kot polovici stvari piše, da se ne smejo sušit v sušilcu. jaz plenice in brisače vse notri sušim, pa posteljnino. pri oblekcah pa sama mal ocenim, če se mi zdi, da so ok kvaliteta - ala hm, jih dam notri, drugače pa kakšne majčke z raznimi aplikacijami in potiski ne sušim v sušilcu. pa nekaterih hlač tudi ne. čist odvisno. no, s samimi plenicami ni bilo nikoli nič narobe po sušenju. so pa bile bolj zmečkame, ampak mehke. sušene na zraku so pa manj zmečkane in bolj grobe.

Ponoči sem dala plenice kr v sušilca, ker sem jih dala vseh 30 prat, pa so res bolj zmečkane, ampak ni panike. Pol jih bom še zlikala in mam že skoraj vse pripravljeno za user posted image user posted image . Ponoči je 1x tolk fejst migal, da me je kr "prestavljalo"  user posted image user posted image .

No, lep dan vsem nosečkam in punce, dajmo eno 100-ko narediti!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.2.2008 10:30:59   
Dinki
ampak, to naj vam ne povzroča skrbi, ker majhnost trebuha nima nujno veze z velikostjo otrka, vsaj iz mojih izkušenj ne.

Tudi jaz se strinjam s tem, ker meni tudi vsi pravijo, da imam majhen trebušček za 8. mesec, pa če sem sigurna, da rodim že naslednji mesec user posted image pa je moj user posted image  težek in velik, več kot bi moral biti za čas moje user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.2.2008 10:32:50   
Katy13
Lona76 - čestitke za zamenjavo. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.2.2008 10:45:00   
Katy13
Pozdravljene!

Sedaj sem prebrala akr ste danes načvekale in se kr sproti odgovoarjala, da slučajno ne pozabim česa.

Drugače sem pa prišla iz laboratorija. Sem šla v laboratorij ij pridem tja, vzamem denarnico iz torbice, in sem hotela vzeti ven zdravstveno kartico in je seveda ni bilo. Nakar se jaz spomnem, da mi jo da pri G v materinsko knjižico in da je pač ostalo v njej. Sem se nazaj oblekal in šla domov po kartico in nazaj v zdravstveni dom. Ko pa sem prišla na vrsto, sem ji dala vse papirje in seveda kartico, pa mi reče, da ona kartice ne potrebuje. user posted image  Sem šla zastonj domov.

Drugače pa je pri nas začel sijati sonček, končno. user posted image

Vam moram povedat kakšno srečo sem imela včeraj. Dopoldan sem klicala na Vzajemno glede dodatnega zavarovanja (sedaj sem zavarovana po očetu, ker sem še študentka), z 18.2. se bom pa zaposlila in posledično si mram porihtat to dodatno zavarovanje. In sem klicala v koliko dneh moram to porihtat in mi ona reče, da takoj ko se zaposlim, da nisem več dodatno zavarovana in da se moram s 1.2., ker bom drugače doplačevala za vse storitve. user posted image

Se moram pa pohvalit, da sem porihtala tudi na Mobitelu in so bili zelo prijazni in mi dali na razpolago, da se sama odločim kaj bom naredila (povračilo denarja, nov telefon ali drug model telefona). Grem danes še to porihtat.

Drugače si pa gremo danes popoldan ogledat porodnišnico. Ima moj user posted image  željo, da vidi kje je to, da ne bo imel potem težav. user posted image

Nič, grem še malo migat za seminarsko nalogo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.2.2008 11:03:37   
Dinki
Drugače sem pa prišla iz laboratorija. Sem šla v laboratorij ij pridem tja, vzamem denarnico iz torbice, in sem hotela vzeti ven zdravstveno kartico in je seveda ni bilo. Nakar se jaz spomnem, da mi jo da pri G v materinsko knjižico in da je pač ostalo v njej.

Katy13, enako se je meni zgodilo zadnjič. Prej sem imela zdravstveno vedno v denarnici in sem mislila, da jo imam tudi sedaj, mi jo pa G zmeraj da v materinsko, ki jo ne nosim s sabo. Zadnjič sem pa šla iz službe ven, po recept za Ferum Lek in brez kartice, pa so ble na srečo tko prijazne sestre, da so mi ga izdale brez recepta....sam v lekarno pa nisem mogla iti tisti dan user posted image ...jah Katy13, kaj čmo, temu se reče skleroza v user posted image  user posted image ....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.2.2008 11:13:52   
pomlad08
meni je pa moja ginekologinja ze na zacetku nosecnosti zabicala, da moram imeti materinsko vedno s seboj - ce se ti kadarkoli kje na poti karkoli zgodi in prides v bolnico, da imajo zdravniki podatke o poteku nosecnosti.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.2.2008 11:37:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

meni je pa moja ginekologinja ze na zacetku nosecnosti zabicala, da moram imeti materinsko vedno s seboj - ce se ti kadarkoli kje na poti karkoli zgodi in prides v bolnico, da imajo zdravniki podatke o poteku nosecnosti.

Sej to drži, sam jaz jo ne nosim zmeraj s sabo, ker se mi zdi, da bi imela še večje komplikacije če bi jo slučajno kje kdaj zgubila. Bom jo pa zagotovo nosila s seboj zadnji mesec...sej če ne ti jo pa kdo prinese v P.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.2.2008 11:49:54   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Drugače sem pa prišla iz laboratorija. Sem šla v laboratorij ij pridem tja, vzamem denarnico iz torbice, in sem hotela vzeti ven zdravstveno kartico in je seveda ni bilo. Nakar se jaz spomnem, da mi jo da pri G v materinsko knjižico in da je pač ostalo v njej.

Katy13, enako se je meni zgodilo zadnjič. Prej sem imela zdravstveno vedno v denarnici in sem mislila, da jo imam tudi sedaj, mi jo pa G zmeraj da v materinsko, ki jo ne nosim s sabo. Zadnjič sem pa šla iz službe ven, po recept za Ferum Lek in brez kartice, pa so ble na srečo tko prijazne sestre, da so mi ga izdale brez recepta....sam v lekarno pa nisem mogla iti tisti dan user posted image ...jah Katy13, kaj čmo, temu se reče skleroza v user posted image  user posted image ....

Dinki, imaš prav to je user posted image  skleroza. Sreča je v tem, da nimam daleč do alboratorija (ca. 400 m eno stran). user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.2.2008 11:51:57   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Sej to drži, sam jaz jo ne nosim zmeraj s sabo, ker se mi zdi, da bi imela še večje komplikacije če bi jo slučajno kje kdaj zgubila. Bom jo pa zagotovo nosila s seboj zadnji mesec...sej če ne ti jo pa kdo prinese v P.

Meni G ni nič rekel, sem pa prebrala v materinski knjižici. Je pa tudi jaz ne nosim zraven, še posebej če grem le tu naokrog po Koroški. Sedaj sem jo 2x nesla zraven, ko sem šla v Mb, prej pa še to ne. user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.