Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san in še tista bolečin, ki me matr - RITA mojega pobalinčka. mi pritiska gor z njo in me zato tako boli . evo, takole nas matrajo kar z rito nas spravijo na kolena. A me ne gremo na kolena, ane (Zdaj razumem Saško L., ki poje ne grem na kolena ... samo v katerem mesecu pa je v tistem videospotu??!) No, mene ta angina še matra, ponoči sem se zbudila morkra, ko da bi vodna postelja puščala ... pa imamo le navaden jogi. Pa zamašena in zlepljena od vseh teh bljak, bljak smrkolinov. Pa sem šla kuhat čaj. In medtem so me spet zasrbeli prsti, da bi vam napisala kakšno pisemce, pa ga nisem, ker bi verjetno spet izpadlo ... mesečno . Sicer pa HVALA vsem za lepe želeje po ozdravitvi!!! ! (In, Zofy, hvala za skrb, imam napisan recept za ene antibiotike, če bo zadeva slabša čez praznik in vikend. ) PARACETAMOL (Lekadol ga vsebuje ... ) ni bil testiran na ljudeh, niti nimajo zanesljivih podatkov za živali. Tako da le ni tako nedolžen, kot se zdi. Seveda to velja, če bi vsak dan jemala to "zdravilo". COLDREX in podobni pa itak da NE, ker imajo zraven še ene kemikalije za zoženje žilic (in tako se odsvetuje ščitničnim bolnikom in še nekaterim in seveda nam, ). AH, vsa ta kemija! Še najboljš bi bilo enega takratkega popit je vsaj bolj naravno ... . (ne se bat, ga ne bom, pri ans doma s slivovko tla in okna pomivamo ... samo pšt! ne povedat stricu!!!) Še tole, potem pa res neham čvekljat: ARABELA: si še med nami, tisto odtekanje mi je sumljivo ... Ali ti uide, ker tudi ti ne delaš Keglovih vaj? Še tole: Pomerila sem OT in odkrila, da je moj obseg enak trenutni velikosti mojega sina. Oba imava 103 cm! (no, imam pa 73kg, kar je veliko bolj ok, kot če bi imela recimo 73let, ane?) Zdaj pa res ne morem več, grem vodoravno! za vse!
|