|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
6.2.2008 13:19:16   
ursi84
Sem vas na hitro prebrala, ker mi res kronično primanjkuje časa.
Moram pa vam povedat, da me je včeraj zvečer kar pošteno zvijalo v križuuser posted image (lažni popadki) in tak "špikalo" me je v nožnici. Sem mislila, da bo potrebno iti v B, ampak se je potem stanje izboljšalo. user posted image user posted image . Pa teta od mojga me je včeraj videla po full dolgem času in komentirala, češ kak se mi je trebuh spustil, da ga mam čist nizko in da lahko pričakujem, da bomo rodili prej user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa danes je user posted image nekam miren user posted image , bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo.
Zdej sva se najedla, moj je šel v službo, jst grem pa mal kavč polikat, ker sem slabo spala ponoč.
Se tipkamo

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.2.2008 13:20:50   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

He, he Perp...sem šele sedaj opazila, ti imaš v "nogi" na postu napisan datum za PDP 24.3.2007 namesto 2008.....user posted image

Haa haaej hvala ti sploh nisem vedla. no sej to se mi dostikrat zgodi na začetku leta ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.2.2008 13:28:20   
lucalu
Arabela user posted image user posted image user posted image  bravo za izpit!!!
Zofy kinderpet je otroška posteljica. user posted image  Za te oreščke sem pa jaz tudi nekje brala, pa eni pravijo, da je vredu, eni pa, da ne opere dobro user posted image  Jaz bom v glavnem kar s Sensitive praškom.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.2.2008 13:29:52   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san

ja jaz sem jih imela, samo pa madežev ne spravijo ven, ki so pa pri otrocih pogosti. ali pa meni ni uspelo, ne vem. so pa ok za perilo, ki ni tako močno umazano.

Točno to sem jaz slišala... user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.2.2008 13:43:01   
san
ursi, da se ti slučajno počasi ne odpravljaš v rimuser posted image ...hm, mislim, da mormo bit pri tebi že pozorne

no, punce, jst grem pa zdle ven na sončka, bom še pol proti večeru dokončala kar moram.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.2.2008 13:57:14   
Zofy
Hvala za prevod besede kinderpetuser posted image in san hvala za pojasnilo glede oreščkov. Naš pralni stroj je tik pred penzijo, tako da žeitak bolj slabo opere in se bom oreščkom kar izognila. Za začetek bom dajala pol manj praška, pa da vidim, če je potreben sensitive ali ne.

Joooj, kak lep sonček je končno v Lj. Sem od vsega navdušenja kar okna spucalauser posted image .
Zdaj pa šibam v Zibko po obrobo za posteljico, da lahko jutri operem prvo rundo taglavnih stvari, če me kaj preseneti... Ker se očitno začenja. Urši, kot kaže boš ti kmalu na vrsti user posted image user posted image .

Arabela, čestitke za izpit tudi z moje strani. Redno skrbiš, da imam slabo vest user posted image . Joj, jutri pa res začnem z učenjem...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.2.2008 14:07:28   
*BellaLuna*
Ste pridne klepetulje. user posted image

Jaz sem imela pa v ponedeljek pregled, vse je zaenkrat ok. Dobila sem napotnico za P, CTG pa imam šele čez 14 dni. Potem pa lahko grem kar že rodit, je rekla G. Ha, ha, saj ne bi imela nič proti.

Drugače se pa tudi sama navdušujem nad štorkljo ali slingom, samo se mi zdijo ful dragi, pa bi rada to kar sama sešila. Tako da če ima katera kroj ali ve, kje bi ga lahko dobila, se toplo priporočam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.2.2008 14:21:03   
Tejka.387
Sem ravno iz sprehoda, je trajal celi 2h user posted image . Zdej sem vas na hitro prebrala, zdej grem pa še mal za diplomo pisat, se mi prou ne da, ampak je treba to še pred prihodom malega naredit. Upam da mi bo uspelo.
Popoldne gremo pa še v MŠ.

Janet: Jaz likam zato, ker nimam sušilnega stroja, pa se vsaj malo tako razkuži s paro in vročino. Drugače pa me zanima, če se splača imeti sušilni stroj? Zadnje čase tudi jaz razmišljam o nakupu le tega, ampak odločila se pa še nisem. 

Arabela: user posted image  za izpit. Smo dobr pesti držale, a ne user posted image ?

Lepo se imejte in uživajte na sončku.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.2.2008 14:23:49   
*medica*
pozdravljene..
matr ste se načvekale ...danes ste se pa res razpisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
sem se prav nasmejala na temo  glede postov..kako se kaj naredi..pa sem mi zdi da si mela dinki ti največ problemov..user posted image ampak dont worry sej se bomo vse še nekaj naučile do pohoda v rim..user posted image user posted image

noč je minila kar mirno no z 2× sprehodom do wc...in sem spala do pol12user posted image user posted image user posted image
zej pa kuham kosilo ..ričet..no jest ga ne maram ampak za mojga ...jest bom pa kej bl po mojmu okusuuser posted image user posted image

glede sušenja v sušilcu...no jest sem vse posušla v sušilcu ..ampak sem dala na funkcijo da ni čist posušen..ampak delno in sem pol likala ..pa se mi zdi da se ni nič skrčilo...

arabela čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image ..vsa čast..prav pridna si

se mi zdi da  en manjka te dni tukaj pa je to nasy..no sem tud jest pomislila da ni šla slučajno...user posted image a pa je le šla za cel teden na primorsko ...no sem mislila da je šla samo čez vikend...no upam da uživa...user posted image user posted image

pa dobrodošle nove..vidim da jih je kr nekaj novih..

ursy seznamček je pa tud fenomenalen..bravo zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.2.2008 14:29:22   
gaya24
Katy13
A ste vi same rekle G, da vam da napotnico za prevoz in CTG? Sama še namreč nisem nič dobila

Moja g. da vsaki dva meseca prej vse potrebno za CSD in pa za v P.

Arabela:
Čestitke za izpit, jaz pa moram še 2 dni čakat, da vidim al je al ni ampak upam, da je.

Sem vas zdaj spet skor eno uro brala, bom mogla začet že zjutraj gor hodit, sam če pa spim do 10.30. Mam čist zmešan bioritem. Ob 2h hodim spat in pol spim kot polh celo noč, če odštejem pribl. 4 obiske wc-jauser posted image

Zdaj pa kosilo, pol pa sprehod...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.2.2008 15:06:49   
lucalu
BellaLuna user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!

Neposredna povezava do sporočila: 961
6.2.2008 15:14:29   
san
Head to your local fabric store, or the fabric section of a department store. :o) Ask for help if you need it. You need three to five yards (9 to 15 feet) of cloth that meets these criteria:
1. Cotton or mostly cotton
(You may also like a very lightweight linen or a very lightweight hemp)
2. Breathable, flexible, soft
3. Washable
4. Is at least 25 inches wide (for a lightweight gauze, 45 inches is fine!)
5. Does not have a "wrong" side
6. Has a little diagonal "give"
7. Is neither slippery nor stretchy
8. Has a finished selvage

Look for cotton "gauzes", crinkle cotton, and cotton "weaves". By "gauze", I don't mean the stuff you wrap around an injured ankle. Gauze is fabric-store lingo for somewhat loosely woven cloth -- not extremely loosely woven bandage material! These plain gauzes are perfect for everyday use around the house. Not too gorgeous, maybe, but easily washed and dried, very easy to find and very comfortable.

Want to make it UV Protective? Try washing it with Rit Sun Guard.

Note that this white gauze is loosely woven enough that you can see the ceiling lights through it. Also, it's 100% cotton and breathable.

The selvage, however, is not finished. Remember, when choosing your fabric, be sure that the side edge, the selvage, is finished. If it isn't, you'll have to serge or hem the entire length of the cloth, both sides. That's fine by me if it's fine by you. But don't say I didn't warn you. (Sorry, Magda, for not warning you.)

On this cloth, not only is the selvage frayed, but the cloth also has a "wrong side". This happens when the design of the cloth is stamped onto one side. This is fine if you don't mind. If you want a wrap that does not have a "wrong" side, look for solid colors or stripes/plaids of different colored threads woven together.

This is an example of a finished selvage. This is a loose, soft, cotton weave of different colored threads. It has no wrong side

When held up to the light, you can see right through it. It will work just fine.

How much cloth should you buy?
A longer cloth can be used for a greater variety of positions. A shorter cloth is easier to work with.
No fabric store nearby? No problem. Try Dharma Trading -- they have excellent cotton gauze. You could also poke around at The Fashion Fabrics Club.

Happy daddy, sleepy baby. I "made" this sling at the fabric cutting counter, with two rubber bands. If your cloth is 45 inches wide, try using it as it is, and if it works, don't cut it at all. This is the best solution, because then you don't have to worry about raw edges. If it is bulky and will not work at 45 inches, then you can cut it narrower. For very lightweight gauzes, or anything even close to slippery, I would not use anything narrower than 30 inches. There is a temptation to cut it straight down the middle and get two wraps, but if it is too narrow for safety, you will just end up ruining the fabric and having no wrap at all.

Making "Hammock" Ends on Simple Baby Wrap
So you bought a pretty cloth and you want to use it right away? But you don't have time to sew the cut ends because you have a BABY to take care of? No problem! Got five minutes and two rubbers bands? Here's an easy a way to stop the ends of the material from fraying without having to sew!

Stretch out the cloth completely flat. Fold the frayed outside edges in toward the center.
Repeat as many times as necessary until the folded fabric is two or three fingers wide.

Wrap a very strong rubber band around the folded edge. Wrap it as many times as you can. The rubber band should be on there super tight. After a run through the washer, it should be very difficult for an adult to remove and nearly impossible for a child to remove. However, always keep a close eye on any child young enough to think that a rubber band is a good thing to put in a mouth. Use scissors to cut off any long loose threads.

Go to the other end of the cloth, and fold it also. Be sure to fold it up towards the center, in the same direction as for the first end of the wrap.

Once you have folded and secured both ends of the cloth with rubber bands, turn each fold inside-out. Now use this cloth just exactly however you like, and no one will ever know you cheated and didn't sew the ends. Unless you tell them. Or they visit this website. Your secret is safe with us. :o)

An Added Bonus, Accidently Discovered...
The bulk on the ends of the Mamatoto Hammock makes it easier to tuck the ends through the shoulder straps for the Tibetan Carry shown here.

< Sporočilo je popravil san -- 6.2.2008 15:21:13 >

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.2.2008 15:17:42   
san
to so navodila, kako sam narediš sling oz. trak, če se kateri da bratuser posted image . sej gotovo je kje na netu, ma jst mam to že neki časa shranjen pa se ne spomnim kje sem dol potegnila. so pa na netu potem tud navodila kako se nosi v različnih položajih.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.2.2008 15:18:12   
san
bellaluna, čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.2.2008 16:04:34   
mergetka
BellaLunauser posted image user posted image za pregled. Mene je pa naročil šele po 4.tednih po pregledu v 31. tednu na ctg. Kr mal pozno se mi zdi.

Zofy, ta "tvoja" štorklja fajn zgleda, men je tudi že v oko padlauser posted image . AMpak mi je friendica dala ono štorkljo, ki si jo lahko dobil včasih pri paketu. Sam ne vem, kako točno se uporablja, ker ni navodil zraven. Pa ko sem jo probavala, se mi zdi, da bi lahko  ven padel. A ma kdo izkušnje z njo?

Arabela, user posted image user posted image za izpit. Te kr občudujem, da se spraviš zraven. Jaz se ne morem, vse se mi vrti sam okoli in stvari, ki jih urejam okrog tega.... Danes sma bla na CSD in uredila očetovstvo in ostalo.

Janet, jaz sem ene par stvari res zlikala, čeprav sem jih mela v sušilcu; predvsem nove, ker se mi zdi, da so lepše (sej to zihr pol ne bom več delala, ker ne bo cajta) in mal tud, da paro čez spustim.

A ti (in ostale) daš vse v sušilca? Ker na enih je prečrtano sušenje v sušilcu, pa so iz istega materiala kot npr. h&m, kjer lahko  daš vse v sušilc. Pa tudi me zanima, če se ti pol cotke kaj skčijo in na kak program jih daš?

Neposredna povezava do sporočila: 965
6.2.2008 16:20:51   
lucalu
mergetka za CTG ni pozno v 35. tednu... ponavadi se dela samo v zadnjem mesecu... to bi lahko bilo pa še kak teden kasneje user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.2.2008 16:46:47   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

mergetka za CTG ni pozno v 35. tednu... ponavadi se dela samo v zadnjem mesecu... to bi lahko bilo pa še kak teden kasneje user posted image

Jaz pa sem se spraševala zakaj me moja G še ni naročila. Danes sem imela pregled namreč in sem vesela, da se je mala poredila. Nažalost sem se tudi jaz, tako da imam že + 12,5 kguser posted image . Pa urin imam tudi zanič, tako da moram jutri še 1x. Upam, da bo ok, če ne bom dobila baje zdravila.

Sem pa takoooo utrujena, kar k tlom me vleče in res si ne predstavljam kako bom naslednji teden zdržala 8 ur v službi. Bom kar zdravnico obiskala po vsej verjetnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Zofy, ta "tvoja" štorklja fajn zgleda, men je tudi že v oko padla . AMpak mi je friendica dala ono štorkljo, ki si jo lahko dobil včasih pri paketu. Sam ne vem, kako točno se uporablja, ker ni navodil zraven. Pa ko sem jo probavala, se mi zdi, da bi lahko  ven padel. A ma kdo izkušnje z njo?

Jaz mislim, da sem jo vidla v enem 2nd hand shopu in če se ne motim je v ležečem položaju samo čez eno ramo. Oziroma tako po diagonali. Medtem ko je tista iz BCja na obe rami kot nahrbtnik in je zato boljša za hrbtenico. V glavnem ti preveri kako se nosi, ker če ni na obe rami te bo fejst hrbet bolel.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.2.2008 17:01:11   
lucalu
Zofy čestitke user posted image user posted image user posted image  za tvojo bejbiko!!! Kaj pa je z urinom? Imaš kako vnetje ali kaj?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.2.2008 17:09:36   
Zofy
Pojma nimam kaj je. Visoka sedimentacija, preveč levkocitov in beljakovinuser posted image . Vnetja pa nobenega, nič ne peče, nič srbi. Po moje sem samo narobe lulala...upamuser posted image . Bom jutri javila kakšna je situacija.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.2.2008 17:21:13   
lucalu
Meni moja G vedno reče, da naj dam SREDNJI curek vode...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.2.2008 17:22:09   
lucalu
No, pa vsekakor držim pesti, da bo vse vredu user posted image ... res ni fajn, če gre kaj narobe tik pred koncem!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.2.2008 18:12:05   
Arabela
Punce jaz pa sem zadnje čase tttttaaaaaakkkkkkkkooooooo uuuuuuuutrrrrrrrruuuuuuuujjjjjjeeeeeenaaa..  pa bolj se bliža večer slabše je... bi spala, pa če čez dan zaspim se še bolj utrujena zbudim.. se sploh ne morem naspati...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.2.2008 18:56:33   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: san

btw, punce, sej nasy je na počitnicah, ne? če se dobro spomnim, ni šla še rodit, al pa kej podobnega?

Nasy še sonči trebušček na primorskem...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.2.2008 18:58:16   
Naša črtica koraka
VIROOOOOOOOOOOOOZA je GROOOOZA!

Še vedno imamo to virozo, ki se je sedaj preoblikovala v angino. Mali je na antibiotikih, jaz pa seveda brez.
In njemu je že prijelo,  je ko ena veverica, skoz skače okrog,
jaz pa trebušasta, oteklih bezgavk pa se vlečem za njim ...
Še sreča, da imamo malo stanovanje user posted image !

No, prejle je mali gledal dokumentarec po tv in zraven zaspal ... sem takoj šla na RR pogledat. Ma, alora ste tooolk pisale, sem brala vse od 32 strani user posted image  in vse pomešala ... user posted image , mali se je zbudil in  zdaj so risanke na RTV SLO, pa vam bom na hitro napisala, da sem bila na pregledu

in je G na UZ pomeril glavico in rekel, da je velika za 35t, jaz sem pa v 32 5/7 ... je rekel da to ne pomeni, da bi kaj prej rodila, niti da bi bilo kaj narobe ...

Sicer pa imam premalo železa (100 oz. 3.7)
(zato še bolj utrujena kot ponavadi)
Ščitnica je začela spet poganjati malček preveč 
(to pomeni npr. , da tudi ko mirno sedim telo oz. srce dela tako kot da medtem brcam z nogami po luftu)
pa žejna sem ko žolna user posted image

Bom že. Bolniška prav pride.

Glavno je, da je malemu v bušiju vs ok, da me BOKSA, da se razteguje ...

Evo, konec risank!
Kdo mi že visi za vratom?user posted image user posted image

En gromooozanski  user posted image  za vse souser posted image !!!

NČK

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.2.2008 19:17:18   
lucalu
Andrej77 lepo pozdravi Nasy!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.