|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
6.2.2008 10:56:46   
Dinki
San, danes si pa res čvekica user posted image .....
drugače pa tudi jaz še nekaj stvari ne znam, pa kaj čmo, bomo pa še naprej na vsakega posebej odgovarjale user posted image ....al bom pa ob priliki spet kaj vprašala....
San, jaz pa ves čas v službi delam vmes...pišem neka pravila za nagradno igro....bog si ga vedi kakšno skrapucalo bo na koncu ven prišlo k skoz umes skačem na tale forum user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.2.2008 11:20:03   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: san

San  - glede bolečine na levi strani na vrhu trebuha. S tem imam jaz že nekaj probleme. No, ne vem če je isto, mene boli pod levo dojko takoj navrhu trebuha, zelo zoprna skeleča bolečina, ampak je površinska - se ne dogaja nekje v notranjosti ampak na podkožju oz. mišici. meni je G rekel da je to strgana prepona oz. mišica. Ne vem ali ti občutiš podobno ali kako drugače.

ja men se tudi zdi, da je površinska bolečina, ampak je res nadležno, moteče, ker noče nehat

ja mene tudi isto boli. In to že kar nekaj tednov. Mogoče imamo pa res kaj pretrgano???

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.2.2008 11:27:02   
Katy13
Evo mene, sem spet prišla pogledat, kaj ste kaj načvekale. user posted image

Spet se nisem držala in šla sedet za knjige, sem šla raje likat. Sploh ne vem zakaj se tako težko spravim k likanju...ker ko enkrat začnem, mi sploh ni problem likat in sem hitro fertik. Sam začet je bolj težko user posted image  No ja, bom pa user posted image  cotike raje likala.

Sedaj pa res grem za knjige, ima še eno uro časa, potem pa grem kuhat kosilo. Danes bom naredila torteline in sirovo omako, pa seveda solato zraven. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.2.2008 11:34:23   
Lona76
Katy tud jaz se težko spravim k likanju. Se mi je vedno full kup nabral pol pa sem en dva tri končala. Sedaj sem se pa odločila da sploh ne poberem če ne grem takoj zlikat. Tiste cunje mi pa zdaj ni za gledat in še če dam novo prat moram prej pobrat da lahko obesim. Za enkrat ta praksa deluje. Ampak šele 14 dni user posted image . Vprašanje pa kaj bo zdej k bo sušilc? Upam, da bom pridna pa sprot zlagala.
Aja pa še neki. Jutri pa baje res zamenjava zame pride!!!! Vsaj potrdila je da pride in je bila baje full vesela k je službo dobila. Bomo vidl če bo res pršla. Nč ne verjamem dokler ne vidim. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 929
6.2.2008 11:36:49   
Dinki
He, he Perp...sem šele sedaj opazila, ti imaš v "nogi" na postu napisan datum za PDP 24.3.2007 namesto 2008.....user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 930
6.2.2008 11:39:02   
Tejka.387
Anlu:  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Čestitam in dobrodošla med nami user posted image

Eva78: Sterilne gazice se uporabljajo za čiščenje popka, dokler se celi; lahko pa tudi za umivanje očesa.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 931
6.2.2008 11:53:16   
Arabela
OJla čveke!

Bila pri pedikerki, sem se prav luštno relaksirala, zda pojedla malico, mala je pri babici, jaz pa v ležeči položaj...

Aja, pa izpit sem tudi naredila...user posted image user posted image user posted image .. zdaj pa imam dovolj zaenkrat.. nova runda maja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 932
6.2.2008 12:08:47   
florc
Arabela čestitam za izpit. Upam da ti bo maja šlo tako dobro kot sedaj. Pri meni je vedno tako, da ko sem enkrat not padla pol je bilo ok, pol sem lahko študirala in študirala, ko pa nehaš se je pa težko spet pripravit. A mogoče katera ve kdo dela jogije za koške. Ne bi rada imela samo tisto 5-6 cm penco, ampak saj ene 12 cm. Imamo sicer doma enega starega cca.6 let samo je narejen iz konjske žime in meni ni da bi našega sončka gor dala, če pomislim kaj se je v tem času gor zaredilo. Fuj...Rabim pa urgentno, ker bo moja tašča to nabavila in dokler se ne premisli bi bilo dobro da ga nekje dobim.
Sedaj pa počasi priprave za kosilo. Jaz sem danes sama doma, ker je moj možek v službi in ima ravnateljica poslovilni žur in bodo tam jedli in pili, tako da bom imela juhico brokolijevo in full mal piščančka pa mo mojem da bo pire z korenčkom zraven. To sedaj k sem noseča full obužujem.
Čvekice kaj dobrega za kosilo pojejte pa mal na sprehod pojdimo vse.... sonček že sije.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.2.2008 12:10:39   
janet
Dobro jutro oz. kar dober dan!

Spet sem mela spanje z presledkom, od 23.30 do 4h in nato od 7h do 11h, upam da bom pol drugač spala ko bo mali prišel na svet.

Danes ste se pa razgovorile, sem rabila kar nekaj časa da vas preberem.

No da vam povem, mi je včeraj moj dragi vse napol naredil, vsaj spravil se je zravenuser posted image , smo prinesli iz podstrešja kinderpet, zaj pa ne najdemo vijakov, ker se moj ati ne spomne kam jih je dal ko je pospravljal, za znoret in zdaj imam kiderpet, vendar raztavljen.user posted image Upam da vijake danes najdemo, no pa voziček smo tudi prinesli, pa jajčko, sam ko se je to vse pospravljalo, je moja mami rekla atanu naj na podstrešju vse pokrije z povinilom in ati je vse preslišal in zdaj je na vseh stvareh kilo praha, hvalabogu, da gre iz vozička vsa prevleka dol, če ne lahk sam znoriš !!!!!!!!!!!!! Mam smolo res.

Tako da nekaj prevlek že perem, nekaj bom za tej rundi, cotke pa pol proti večeru, ali jutri, odvisno če mi bo danes naredil police. Bomo videli.

Anlu dobrodošla  !!!!

Mi bomo pa danes kar za kosilo sir pohali, pa krompirček zraven, saj en dan smo pa res lahk brez mesa.user posted image

Vreme je pa tako tako, bom pa kasnej videla če je mrzlo saj grem po tamali dve peš v šolo, sem brez avtija, mčeprav opažam da na eno stran še gre, nazaj me pa desna noga začne bolet, kot da bi mi nekaj živc stiskalo, pa zvečer se mi pozna, ker me začne sramna kost bolet, eh bo že, saj nimamo več tako velik do cilja.

Tudi jaz nimam kakšne tabele za štetje gibov, pa tud moj malo manj binca, se bol preteguje pa kolcanje je še vedno vsaj 1x na dan prisotno, je pa to pretegovanje tudi večkrat na dan, tak da se mi glih ne zdi da bi se bolj umiril.

Včeraj sem vprašala zakaj nekatere likate otroške stvari? Ker men se zdi brezveze, saj mam sušilni stroj pa nimam kaj zmučkano, razen če pustim stati suhe stvari notri, no likala bom edino pleničke, pa posteljnino. No a zaradi tega ker nimate sušilca, al da preparite vse od praška, al zakaj?

No grem zdaj neki pojest, pa ogrodje od vozička grem  umit, pa  kinderpet tudi, da spravim prah stran, se še pol kaj javim.

Lep dan vsem   user posted image !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.2.2008 12:12:28   
janet
Aja punce post je danes če se katera drži vas spomnem !!!!!!!!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.2.2008 12:14:38   
janet
O nisem videla mam že dve zvezdici         !!!!!!!!!!!!!

No zdaj pa res grem.user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.2.2008 12:34:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

San, jaz pa ves čas v službi delam vmes...pišem neka pravila za nagradno igro....bog si ga vedi kakšno skrapucalo bo na koncu ven prišlo k skoz umes skačem na tale forum user posted image

zato se jst odlogiram, ker če ne nič ne nardim, ampak samo beremuser posted image in pišemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: perp

IZVIRNO SPOROČILO: san

San - glede bolečine na levi strani na vrhu trebuha. S tem imam jaz že nekaj probleme. No, ne vem če je isto, mene boli pod levo dojko takoj navrhu trebuha, zelo zoprna skeleča bolečina, ampak je površinska - se ne dogaja nekje v notranjosti ampak na podkožju oz. mišici. meni je G rekel da je to strgana prepona oz. mišica. Ne vem ali ti občutiš podobno ali kako drugače.

ja men se tudi zdi, da je površinska bolečina, ampak je res nadležno, moteče, ker noče nehat

ja mene tudi isto boli. In to že kar nekaj tednov. Mogoče imamo pa res kaj pretrgano???

no, še dobro, da nisem edina, ker pol gotovo ni kaj hujšega in me to tolaži. me je mal skrbelo zaradi tega. bom pa jutri še G vprašala in sporočim kaj bo rekla.

arabela, čestitke za izpituser posted image

janet jaz pa naj bi voziček dobila od brata, pa so tud zdej delal, ker so se selil v hišo in ga ni zaščitu in je voziček čisto umazan. me je kar stisnilo, ko sem to videla, ker sem jaz glede teh zadev ful picajzlasta.
bom mogla pogruntat kako ga zdrgnit in očistit, da bo šlo čimveč umazanije stran.
jaz bom vse prelikala prvič, tko za boljši občutek, potem pa ponavadi nisem več, ker mi je enostavno časa zmanjkalo za vseuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.2.2008 12:40:11   
Zofy
Janet, likanje je bolj zaradi "gušta", ker danes so dobri praški in načeloma ni potrebno dodatno razkuževati oblek. Menda so zato nekoč naše mame vse likele, vsaj tako mi je moja razložila. Je pa na enem drugem postu pisalo, da punce likajo samo tiste stvari, ki so se sušile zunaj in so lahko prašne. In jaz se bom tega držala (pa likala bom seveda plenice in posteljnino), ker nisem najbolj fan likanja in že zase in moža likam le kar je nujnouser posted image .

Kaj pa je to kiderpetuser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.2.2008 12:46:12   
Zofy
Aja, pa še neki, že li smo pri likanju in pranju. A uporablja katera tele pralne oreščke? Sem danes brala, da so ful dobri, ker so eko in ker niso alergeni. In baje je ceneje s tem prat. A ima katera izkušnje? Kako se to obnese?
Nosečniška skleroza me daje in nisem ziher, če smo o tem debatirale na tem forumu al sem to kje drugje prebrala...

P.S. Glede na to, da me taka skleroza daje, res ne vem ali ima smisla, da se za izpit učimuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.2.2008 12:46:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Katy tud jaz se težko spravim k likanju. Se mi je vedno full kup nabral pol pa sem en dva tri končala. Sedaj sem se pa odločila da sploh ne poberem če ne grem takoj zlikat. Tiste cunje mi pa zdaj ni za gledat in še če dam novo prat moram prej pobrat da lahko obesim. Za enkrat ta praksa deluje. Ampak šele 14 dni user posted image . Vprašanje pa kaj bo zdej k bo sušilc? Upam, da bom pridna pa sprot zlagala.
Aja pa še neki. Jutri pa baje res zamenjava zame pride!!!! Vsaj potrdila je da pride in je bila baje full vesela k je službo dobila. Bomo vidl če bo res pršla. Nč ne verjamem dokler ne vidim. user posted image

Dobra taktika. Bom tudi sama poskusila. user posted image Sama tudi uporabljam sušilec in tiste cote takoj zložim. Na fraj sušim pa razne majice.

Čestitam za zamenjavo.  user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.2.2008 12:47:38   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aja, pa izpit sem tudi naredila...user posted image user posted image user posted image .. zdaj pa imam dovolj zaenkrat.. nova runda maja...

Čestitam za izpit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.2.2008 12:51:12   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: florc

A mogoče katera ve kdo dela jogije za koške. Ne bi rada imela samo tisto 5-6 cm penco, ampak saj ene 12 cm. Imamo sicer doma enega starega cca.6 let samo je narejen iz konjske žime in meni ni da bi našega sončka gor dala, če pomislim kaj se je v tem času gor zaredilo. Fuj...Rabim pa urgentno, ker bo moja tašča to nabavila in dokler se ne premisli bi bilo dobro da ga nekje dobim.

Če se ne motim, delajo te jogije v zibki. Sicer so tudi iz pene. Evo, povezavo na njihovo stran.

http://www.zibka.eu/shop/index.php?main_page=index&cPath=3

Če en delajo takšnih kot si sama želiš, se bo morda dalo zmenit. Meni je mama razrezala gobo in jih več skupaj sešila in vse to oblekla z blagom.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.2.2008 12:53:48   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Včeraj sem vprašala zakaj nekatere likate otroške stvari? Ker men se zdi brezveze, saj mam sušilni stroj pa nimam kaj zmučkano, razen če pustim stati suhe stvari notri, no likala bom edino pleničke, pa posteljnino. No a zaradi tega ker nimate sušilca, al da preparite vse od praška, al zakaj?

Sama bom likala posteljnino, plenice in pa razne bombažne bodije, haljičke, žabe. Kar je plišasto pa ne bom likala. Drugače imam tudi sama sušilca, vendar ga ne bom uporabljala za user posted image  cotike.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.2.2008 12:55:18   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

To je otroška posteljica, se vidi, da živimo blizu avstrijske meje in uporabljamo njihove besede. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.2.2008 12:58:25   
Lona76
Arabela čestitke za izpit!

Matr men se pa dons tok vleče v službi. Tok mi gre počas. Sem misnla da je ura 3 pa še ena ni. Gorza! Pa kr mislim da smo jutri že doma. Na pa nič od tega.
Ja voziček moram tudi jaz oprati, dobro da gre dol prevleka. Pa tudi posteljico bo potrebno očistiti. Ja me kar veliko dela čaka predno bo vse pripravljeno za user posted image . No mi vsaj dolgčas ne bo ko bom enkrat doma.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.2.2008 13:07:09   
Lona76
Katy zakaj ne boš uporabljala sušilca za otroške stvari?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.2.2008 13:13:22   
san

kinderbett - iz nemščine: otroška posteljica

A uporablja katera tele pralne oreščke? Sem danes brala, da so ful dobri, ker so eko in ker niso alergeni. In baje je ceneje s tem prat. A ima katera izkušnje? Kako se to obnese?

A uporablja katera tele pralne oreščke?

ja jaz sem jih imela, samo pa madežev ne spravijo ven, ki so pa pri otrocih pogosti. ali pa meni ni uspelo, ne vem. so pa ok za perilo, ki ni tako močno umazano.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.2.2008 13:14:30   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let,Slovenj Gradec, user posted image   ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 95 cm, + 11 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

90 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 26
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjana
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.2.2008 13:14:53   
san
hmuser posted image , zdej sem se pa naučila že dvojno citiratuser posted image , sam škoda k ne vem kako mi je to rataluser posted image

lona, mislim, da je katy enkrat napisla, da se boji, da se ji ne bi cunjce skrčile v sušilcu

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.2.2008 13:15:27   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Katy zakaj ne boš uporabljala sušilca za otroške stvari?

Plenice in posteljnino bom sušila v sušilcu oziroma sem že. Ostalih stvari pa ne bom, ker sem si cotke sposodila in prej niso bile sušene v sušilcu in ne bi rada, da se kaj skrči. Tako da jih tudi jaz ne bom.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.