katj -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (2.2.2008 21:07:15)
|
ojla, sem bla zadnje dni mal poredna, sem vas pa prebrala, napisala pa bolj mal. deževen dan je minil, jutri pa čakamo na novega baje in še in še. dons mojga ni blo, sva bla s tamalim s prjatlco dopoldne na kavici v citiju, pol so pa pršl moji starši in so mi tamalga odpelal k njim na popoldankso spanje. pol sem šla še jaz tja na pozno kosilo, mal poigral še in je blo treba it domov. zdele pa z mojim gledava Emo, men so v večini bol švoh, kakšen se že najde. perp, bravo za hiško. je prov da se veseliš, sej se vsak po svoje. nekdo z garsonjero, drugi z mal večjo zadevo, ti srečka pa s hiško. mislim pa, da bi se lahko še katera od nas veselila hiške, pa ni vsaka pripravljena se spustit v to obsežno dejajne, torej vsaka čast vama obema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. kar se tiče hrane, jaz sem tud za domačo hrano, če pa greš na potep pa tud ne smemo preveč komplicirat in pač takrat papamo "umetno". jaz sem tu kupvala Hipp, ker je brez cukra. zdej pa za sabo za malco kakšne skutke, jogurte, piškotke. arabela, se strinjam...jaz tud komi čakam še na enga tazga srčka k je mark. samo da bojo zdravi! nasy, ja končno so se spametovali in nakazali. ti je odleglo ne? dnar je dnar. tejka, men je doma odtekla voda. prozorna, brez barve in vonja. je pa tega blo tako veliko in jaz sem tko začutla kot da bi me mali močno brcnil, ko je to notr počilo, da ni blo dvoma kaj je to. jaz mam že skor vse oprano in zlikano, še za zibelko stvari morm. otrjevanje trebuščka, jaz sploh ne vem kako to zgleda. men se to dogaja, tak občutek mam, kokr da bi se mali zvil v klopčič in je trebušček pol kr manjši in pač bolj trdo. a je to to al kaj? sem pa prejle nardila albumček Markija in mojga bauha.
|
|
|
|