san -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (1.2.2008 17:24:04)
|
sem se komaj prebila skozi vse te strani[sm=smiley36.gif] lucalu in margetka obe imata luškana trebuščka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. moj se mi zdi zelo podoben tvojemu lucalu arabela, upam, da je bil izpit uspešeno opravljen[sm=smiley20.gif] tisti dve..arabela in khm... pozabljivost[sm=smiley9.gif], ki sta dali fotki gor od otročk. sta prava cukrčka[sm=smiley1.gif] perp, me veseli, da se je končno začelo premikati glede hiške[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nasy, to je pa res božiček hodil pri vas okoli, sicer malo pozno, ampak bolje sedaj kot nikoli[sm=smiley36.gif] katj, si kar predstavljam, kako si se počutila. meni se je podobno že zgodilo. še dobro, da se je tako končalo. oblekici tudi jaz še nimam opranih, sem se pa ravno danes zmenil, da jih lahko pridem drug teden iskat[sm=bravo.gif] pa še glede presredka... v prvo mi ga niso prerezali, ker se je lepo raztezal in sta se obe babci trudili, da je ostal cel. tudi v drugo ga ni hotela prerezat, ampak se mi je žal na koncu sam raztrgal, ker je imel mali tako bučo, da ni mogel drugače ven prit. se je pa babca ful trudila, da ne bi do tega prišlo - sem bila jaz tista, ki jo je prosila, da bi to storila, sem mal bledla[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|