jagoga -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (4.2.2008 8:45:29)
|
Sonnja in Bugi, čestitke za otročičke, res je, da so bili zgodnji, ampak samo da so zdravi in polni borbe, pa bojo kmalu doma pri celi družini. Držite se in veselite se veselega dogodka, pa čeprav malo prej kot ste ga pričakovali. Kje sta pa nastanjeni - v Ljubljanski porodnišnici? Sprašujem le zato, ker me zanima ali so se kaj izpraznili oz. ali še vedno pošiljajo take v Maribor. Ker zame je ta Maribor pa res predaleč, ampak če ne bo druge, bo tudi ta dober. Ja, zdaj nam je pa vsem dalo misliti, kaj pa če nas tako preseneti in še nič nimamo pripravljeno (vsaj v večini ne). Jaz sem ravno včeraj dala prve cunje prat. Nekaj časa sem čakala da bo lepo sončno vreme, potem pa sem se včeraj odločila, da je tega zadosti in da bom vseeno oprala in posušila kar v stanovanju (nimam sušilca). Danes moram pa vse zlikat in pospravit v predale. Kaj imate vse pripravljeno tudi za široko povijanje? ali res v večini porodnišnic tega ne prakticirajo več. Sem slišala, da v Postojni naredijo ultrazvok kolkov, ampak čeprav je vse uredu vseeno priporočajo široko povijanje do 3 meseca. Jaz sem si pripravila kar še tiste stare previjalne plenice, tiste dolge, ki se jih vkup zloži (tiste, ki imate strejše otroke boste sigurno vedele, o čem govorim), si nisem novih kupila. Po eni strani so res bolj zoprne, ampak zakaj bi denar zapravljala za nove, če pa so stare še čisto nerabljene.
|
|
|
|