katj
|
čau, ma res smo čveke, no dons nisem kej dost prispevala. moj mali mislim da je ok, ni mel nč vročine čez dan. jaz sem koš za plenice dobila in men je ful fajn, samo kasete pa niso zastonj, tako da ga ene 3 mesce že ne uporabljam.....upam pa, da bom zdej spet kupla kakšno kaseto. jaz mam pa mozoljev po hrbtu manj oz. nič, drugač pa ni kakšnih sprememb. janet, sem pa opazla da sva enako "velike" (158, a ne). jaz mam tud velik trebuh, sem se zredila za 12 kg, samo mi kr precejšna žoga ven štrli. amapk se počutim fajn s trebuščkom. joj tale sladkor, se mi zdi da je kr nekaj nosečnic s tem problemom....sam da ni hujšga. da vam opišem kaj se mi dons zgodil; so montiral okno v markijevi sobici, jaz sem pa mela eno marčevko na obisku, nč ne piše, samo mal nas bere. in mark je bil z nama v dnevni, in pol on hodi v kuhno, hodnik in spet nazaj. pol je pa začel v svojo sobo hodit in sem rekla monterjem, da bom sobo zaprla ker drugač bo tamal skoz motil in lah še kej nanjga pade. nikol ne hodim za njim, vem da ni nč nevarnega in s tem mu želim dat zrak da lah po svoje diha in lahko gre v svojo sobo in se igra, pa itak pride kmal nazaj. in potem kar naenkrat vse tiho. in rečem tej punci, no ko pa otrok čist utihne, morš bit pozorna, takrat dela neki čudnga. grem na hodnik, vhodna vrata odprta, njega nikjer. v bloku smo doma. pogledam, vidim njegovega poganjalčka parkiranega pod štengami za v 2.štuk! še zmer ga ne vidim. in pol neki zaslišim v 2. štuku, sploh ne vem kako sem pršla čez vse tiste štenge, kot da bi jih preskočila. on pa že pred vrati enga stanovanja čiča in se smeje. skor me je kap. sploh ne morem opisat. kakor v kakšnih filmih, ko kaže da kdo pide ven iz hiše po otroka, otroka pa nikjer samo npr. osamljeno kolo. sploh se ne zavedam kaj bi se lah zgodil čez tistih 20 šteng, če jih ne bi uspešno preplezal. nisem pomislila da bi ga kdo ugrabil, samo da je padu. monter je šel po eno stvar v kombi in pustil vrata na ornk odprta! da te kap. in pol premišljujem, a sem malomarna mama? joj, grozn.
|