|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
31.1.2008 10:46:33   
Dinki
Ja Dinki ti imaš pa res lep trebušček, čist ga imaš naprej. Pravi manekenski trebušček.

user posted image user posted image user posted image  ja hvala Perp....res si prijazna user posted image ...sam da bodo šli te bušiji tud po porodu lepo nazaj....

Joži79...dobrodošla med nami, ja pa kje ste se skrivale tolk časa? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.1.2008 10:47:20   
lucalu
joži79 user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med marčevkami!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 452
31.1.2008 10:49:57   
lucalu
medica jaz sem se tudi full spremenila v obraz... stare vraže baje govorijo, da, če se spremeniš v obraz, je znak, da nosiš fantka user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 453
31.1.2008 10:50:05   
Joži79
Joži79...dobrodošla med nami, ja pa kje ste se skrivale tolk časa?

user posted image Nisem se prijavila, sem pa že večkrat brala kakšne koristne nasvete na tem forumu... Upam da bomo kakšno konkretno rekle.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 454
31.1.2008 10:52:40   
Dinki
Glede sprememb na obrazu...jaz spremembe pri sebi opazim če gledam kake fotke. Se spomnim npr iz podelitve diplome - sem gledala slike in sem takrat prvič opazila, da sem drugačna, vendar bolj kot pravi San....mal mam bolj okrogla lička, tud roke (zgornji del)sem opazila, da so se malce popolnile....jah, take smo bolj - baroške lepotičkeuser posted image . Drugače pa na splošno velja, da vse delujemo bolj prijazno, mehko in to mi je tudi dosti ljudi reklo....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 455
31.1.2008 11:00:31   
jagoga
Jaz sem pa imela zadnjič eno kolegico na obisku, pa sva si pogledali Good luck Chuck - to je ena pocukrana romantična komedija (ocena: enkrat pogledat). Ma ker nisem imela ideje, kaj bi gledali pa sem šla na stran od Koliseja in sem si izbrala eno lažjo varianto - romantično komedijo, pol mi je pa možek to "dol potegnu".

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.1.2008 11:06:53   
Katy13
Pozdravljene!

Da ne boste mislile, da sem do sedaj spala. Nisem. Zbudila sem se malo pred 9.00, spat sem pa šla ob 2.00. Sedaj se ubadam z anketami. Sem jih danes še nekaj dobila po pošti, sedaj pa enih ne najdem. Na enem papirju imam obkljukano, da sem jih prejela, jaz jih pa nikjer nimam. user posted image  Pa končno sem dosegla magično številko 200.  user posted image

Joži79 - dobrodošla. Ja te, ki ste se javile tako pozno, boste pa morale sedaj nadoknadit s čvekanjem. user posted image

Sama sem manijak na Beg iz zapora in sem tudi pogledala že vse kar obstaja in komajčakam na nadaljevanja.

Arabela - čestitke za uspešno opravljen izpit.

Gaya24 - upam, a bo tvoj izpit danes uspešen.

Masaža presredka - tudi sama še en izvajam, imam pa končno kupljeno olje.

Lepo se imejte, vas bo kasneje malo prebrala. Sedaj pa grem poiskati še tiste ankete in nato malo pisat seminarsko nalogo. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.1.2008 11:09:49   
Arabela
Tudi jaz sem si enkrat všeč, drugič se mi zdi da sem debela kot nilski konj...user posted image user posted image user posted image .. mislim da je to nihanje nosečniškega razpoloženja...
Meni se tudi zdi da sem zabuhla v obraz, ja kaj češ, če pa sem se zredila..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.1.2008 11:22:13   
jagoga
Babe, veste, kaj jaz zdaj delam - barvam si lase/narastek. Nekje sredi marca, bom pa še frizerko obiskala, da bo ona še nekrat pobarvala in postrigla, da bom potem lepa za dojenčka.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.1.2008 11:23:37   
Tejka.387
Dobro jutro čvekice user posted image , kolk ste že natipkale user posted image .

Tejka.387, vidim, da si isto noseča kot jaz in perp. A imaš rok 24.3.? Ker na seznamu piše, da ga imaš 25.3. Hm, samo meni piše, da je do PDPja 54 dni, tebi pa, da je 55, a obema piše, da sva noseči 32. tednov in 2 dneva . Hm...čudno....ma sej ni važno .

Hm, ja no res ne vem kako je s temi tedni in dnevi na trakcu. Pa saj ni tolk važno. Kakšen dan gor al pa dol, itak so mi že ne vem kolkokrat spremenil datum. Ampak tisti čist prvi je bil pa 25.3. 2008. Pol mi je G po morfologiji rekla da je PDP med 20 in 28. 3; pol si pa misli svoje user posted image  Važno mi je da je dete zdravo in da bo po porodu vse vredu.

Vilma: Zdej imamo dve mačkici. Sta prov fletni, ampak ko sem zvedela za nosečnost smo ju pa ven preselili, smo se bali zaradi toksoplazmoze. Včasih kadar je res mraz prideta lahko noter ampak samo na njun prostor pa brez igranja, ker potem tista dlaka leti vsepovsod. Ena ima namreč zelo dogo dlako. Če boš kupovala živalce, ti priporočam ribe. Jaz si jih tudi želim, ampak vse ob svojem času.  Papagaja sem že imela, apak to je tolk dela. Vsak dan sesanje zaradi tistega perja k frči naokoli. Pa še večja možnost pri otrocih je za astmo.

Joj Dinki kakšen dober filmček.

Nasy olje od Welede za masažo presredka imajo v DM. Drugače pa bom jaz še malo počakala s to masažo.

Joži79: Dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  , lepo da si se nam pridružila. No pa nas je že 82.

Medica: Tudi js sem se spremenila v obraz. Je bolj poln user posted image  in mal napihnjen, apak to so pomoje nosečniške muhe. Prej sm imela bolj suh obraz pa lica so bila malenkost vdrta.

Zdej grem pa mafine delat, pol pa mal v službo pogledat, pa v trgovino po sadje je treba it. No pol je treba pa že kosilo kuhat: fižolova juhica in slivovi cmočki user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
31.1.2008 11:37:51   
mergetka
Vilma, ful hvala za to o AngelCaru. Sem videla, da so imeli novembra ful akcijo in mi je kr žal, da ga nisem vzela. Sam takrat se mi je res zdelo še prezgodaj user posted image .

Dinki, ja kak maš lepega bušija!!! Sploh ne zgleda tko velik. Jaz mam šele velikega... morm ga kaj slikat.....
Glede linka pa: otroček se kr namatra, da pride ven in mamica, da se vse lepo raztegne user posted image . Ma, bomo že!

Lucalu, pred dnevi sem si kupila sem si olje za masažo presredka in sicer je v oni knjižici od Dm-a kupon zanj, pa kr cca 3 € ceneje. Moj lubi me pa pridno masira user posted image .

Joži, user posted image welcome!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 461
31.1.2008 11:48:57   
Dinki
olje za masažo presredka in sicer je v oni knjižici od Dm-a kupon zanj, pa kr cca 3 € ceneje. Moj lubi me pa pridno masira

Mergetka, bravo za tvojega dragega in zate user posted image ...prva, ki sta se upogumila med nami marčevkami user posted image

mmmmm punce, jaz sem pa ravnokar pojedla krof...njami....je častila sodelavka za debeli četrtek...ker ima sama malce več kil, pravi, da je to njen osebni praznik in da nas zato časti......nikoli pa ne tekne krof toliko kot za pusta user posted image ....boste letos kaj za maškare? mogoče nosečnice? user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
31.1.2008 11:50:51   
Nasy
Še ena marčevkauser posted image Dobrodošla Joži 79! Ma dobre ste, da ste se skrivale toliko časauser posted image zdej pa hitro nadoknadit zamujeno!
Joj, se še kateri tolk spi danes..jst sem kr neki zaspana, čist po vremenu, si grem kavico skuhat ali pa pravi čaj, se še nisem odločla za okususer posted image Pol moram pa it malo pospravit, da bo vsaj nekej od dneva

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
31.1.2008 11:54:06   
Nasy
Dinki, lahko bi ble kr klovniuser posted image samo je nevarno, da te keri v trebuh sune, k misli, da imaš poušter. Jaz sem bom samo malo bolje umila, pa bouser posted image drugače pa nameravam v nedeljo domov, na primorsko in po vsej verjetnosti gremo pogledat en pustni sprevod čez mejo. Upam, da bo vreme ok, da ne bo prehudega mraza ali dežja. Baje je po SLO celo sneg napovedan?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 464
31.1.2008 11:59:49   
perp
Nasy iz katerega dela primorske pa si originalno?

In, si dobila že kakšne znance v Ribnici, da boste lahko skupaj vozičkale?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
31.1.2008 12:05:42   
marita
jaz sem iz ta dolgega cukr testa, rezultate dobim v torek. a ste ve tud par dni čakale na rezultat? No, sem kr dobr dala skoz, nč hujšega me ni zadelo, čist lepo na izi je vse potekalo, tud počutila sem se skoz ok. Pikice se mi malo poznajo, mi je ena sestra res lepo kri jemala. Najboljš je blo pa na koncu, ko sem si privoščila sendvič, pa belo kavo. Mnjami. Zdj pa rezultate čakat.user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 466
31.1.2008 12:14:19   
*medica*
marita upam da bodo rezultati ok...da ne bo cukra..user posted image user posted image user posted image

nasy tud jest sem razmišljala da bi bla klovn..vendar sem bla že lansko leto..sam s to razliko da sm rabla ene par blazin..user posted image user posted image

evo ravno sem dobila odločbo s CSD-ja ...ja enkratni denarni znesek je 259€..user posted image fajn..samo ne vem kdaj bo nakazn verjetno do 15.2 nič ne piše..user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 467
31.1.2008 12:17:33   
lucalu
marita glavno, da si preživela test in da te niso mrcvarili kot mene... user posted image  drugače sem pa jaz rezultate zvedela kako urco po končanem testu.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
31.1.2008 12:17:35   
Dinki
He, he Nasy....ma res je nekaj napovedan sneg, sam je bil tudi danes napovedan dež, pa se kar neki sonce kaže, tko da ni nič za verjeti. Tud pri nas imamo vsako leto pustni sprevod, sam jaz nič kaj rada ne hodim, ker so ponavadi vsi že čist nasekani in totalno razgrajajo....samo za od daleč so fajn za videti, blizu jim ni za hodit.

Marita, držim pesti, da bodo rezultati dobri user posted image ...mislim pa da rezultate kar hitro dobijo...en dan, dva....

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 469
31.1.2008 12:22:23   
Dinki
evo ravno sem dobila odločbo s CSD-ja ...ja enkratni denarni znesek je 259€.. fajn..samo ne vem kdaj bo nakazn verjetno do 15.2 nič ne piše..

Medica, sem tudi jaz včeraj dobila odločbo pa tudi nič ne piše kdaj bodo nakazali....mogoče katera druga ve kdaj nakazujejo? Verjetno samo enkrat na mesec user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 470
31.1.2008 12:36:17   
Tejka.387
Marita: js sm delala test v četrtek 24.1. rezultat so mi takoj povedal, ampak so rekli da bodo poslali še po pošti izvide in jih do danes še nisem dobila.

Dinki: meni so včeraj, ko sem bila na CSD v LJ na Viču rekli da bo nakazano okoli 15 marca.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 471
31.1.2008 12:40:37   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 95 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +562 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 95 cm, + 11 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

82 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 23
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 472
31.1.2008 12:41:30   
Nasy
Marita, me veseli, da si dobro prestala, jaz sem bila v drugo plava po rokah še cel teden, ker mi ni tekla kri in so me večkrat špikaliuser posted image rezultat sem pa izvedela po nekaj dneh, se ne spomnim prvič, kdaj sem klicala, zdej v drugo pa sem izvedela na pregledu pri G, ker nisem uspela doklicat prej. Držim pesti, da bo cukr v mejah normale, pa saj če bo slučajno povišana vrednost, itak ne bo dolgo hudo, kajne?

Perp, originale sem doma 12 km iz Nove Gorice, imela sem pribl. 2 km do italijanske meje. No, ribnčanko sem do zdej spoznala samo eno, je iz RR, ni pa še nosečka. In še ironija, se bo preselila na primorskouser posted image čez nekaj časa. Bom že najdla kakšno z vozičkom, ni vrag, da ne.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 473
31.1.2008 12:44:27   
Dinki
Dinki: meni so včeraj, ko sem bila na CSD v LJ na Viču rekli da bo nakazano okoli 15 marca.

Šele? user posted image  Hvala Tejka za info. Bom pa verjetno tudi jaz šele takrat dobila, ker spadam pod isto občino kot ti user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 474
31.1.2008 12:47:06   
Nasy
Jst pa, mislim, da dobimo že 15.2. od CSD. Še dobro..ker o plači ni ne duha ne sluha.. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!