Katy13 -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (24.3.2008 16:46:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Torej so te protibolečinske larifari. No, ja bomo že nekako preživeli te bolečine. Si jih bom pač lajšala s tem, da si bom predstavljala , kako ga cartam. Ma, ne, tista maska nekaj pomaga. Sicer pa ti povem, da vse pozabiš. Jaz sem po prvem porodu ( ki je bil grozen) rekla, d ane grem nikoli več roditi. Pa evo me zdaj. Ampak se nočem s tem preveč obremenjevati, saj mislim, da bi bilo težko še huje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Jaz nimam niti ene oblekice št. 56. Že pri prvem mislim, da je imel kar takoj 62. Glede na pričakovano velikost, mislim, da bodo tudi 62 čist ok. Sicer sem zadnjič v H&M kupila en kompletek, za 0 -1 mesec, ki ga bo verjetno imel samo iz porodnišnice domov. Je bil samo 10 eurov, pa se nisem mogla upreti, kljub temu, da imamo doma že nekaj podobnih kompletkov. Sicer še nisem dala nobenega poroda skozi, vendar že skoz zagovarjam, da vse hudo pozabiš. Res je, da ne čisto, vendar gre v pozabo in kasneje ni več tako zelo hudo. Sama imam nekaj oblačilc št 56, vendar večina imam 62. Kompletek za iz P imam tudi št. 56.
|
|
|
|