san -> RE: Marčevke 2008 - 2.del (24.3.2008 22:52:31)
|
drage moje HVALA VSEM ZA ČESTITKE! čisto na hito poročam, da smo doma. sicer so danes ugotavljali, da je rumen, ampak test je bil pa ok. sam porod je bil brzinski. v porodno sem prišla ob 23-tih, rodila pa ob 2:08. fantičku je ime Urban[sm=smiley1.gif] - res je, ni na črko I[sm=smiley36.gif]. ostale mere vidm, da že imate. no glava je bila pa 36,5 cm velika, me je mal namtral, ampak v 3 popadkih mi je uspelo. BABCI LILI GRE NESKONČNA ZAHVALA, KER JE POROD SPELJALA TAKO KOT SE ŠIKA. sicer sem dobila 3 šivčke, ki me danes pošteno pečejo in ne morem sedet in tole tipkam v stoje, ampak bo. mali me je tud namatral z dojenjem, ker prvič ni bilo takoj mleka in je cele dneve skoz vlekel. no, včeraj je mleko prišlo in sedaj mi bo prsi razneslo[sm=smiley36.gif]. no, ostalo, ko bo čas in malo več moči - sem pošteno utrujena, od tavelikih otrok, ne od malega[sm=smiley36.gif]. PA ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] aja, iz RR pa ni bilo nobene z menoj v sobi[sm=smiley36.gif] držim pesti še za vse vas, ki vasa še čaka vaš dan D, da bo vse kot mora biti[sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|