|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
31.1.2008 8:59:17   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: perp
Zofy a si potem gledala I am Legend - nama je bil po dolgem času en spet ful dobr film. Ocena: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem gledala, mi je bil film ful dober, ne preveč strašen, pa Will Smith je ful dobro odšpilal. Sem bila namreč malo skeptična, ker se mi zdi on bolj za take lahkotne filme. Pa se je ful izkazal. Edino ne vem, če je bilo pametno gledat film tik pred spanjem...me je bilo kar malo strahuser posted image pa tudi sanje sem imela čudne.
Ocena: 9/10

Zdaj si bom pa dala tankat še 3: 10 to Yuma, hehe. A ima še kera kak dober film na spisku?
Pa še to: jutri bo spet na voljo Lost za downloadat - danes se v ZDA začne nova sezona..yeeee!!!user posted image user posted image user posted image A je še kera tle Lost maniak?
Zdej pa res šibam na vlak...adios!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.1.2008 9:09:21   
Dinki
A je še kera tle Lost maniak?
Zdej pa res šibam na vlak...adios!

ja, jaz user posted image ....čeprav sem vse kar je bilo na voljo pogledala že nekaj časa nazaj....super, da je končno nova sezona.....pa zelo rada gledam tudi Prison break....sem tud že vse v naprej gledala....Še najraje pa sem gledala Sopranove, sem imela vseh 6 sezon posnetih.....to so bili maratoni pred TVjem user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 427
31.1.2008 9:18:15   
lucalu
perp res sem bila danes še malo bolj zgodnja kot ponavadi, zato pa sem pila kavico pod odejo... user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.1.2008 9:20:21   
lucalu
Kje je pa kaj eva? Se mi zdi, da se že kar nekaj časa ni javila... upam, da je vse vredu!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 429
31.1.2008 9:26:30   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Jst sem zaspana k user posted image . Ponoči zopet obiski WC-ja, pa v grlu me je skos neki praskalo, tko da spanje katastrofa!!!! Zjutraj ko bi pa spala pa budilka!!! Še 10-krat grem u službo!!! Upam, da se  bom vsaj potem malo naspala.
San res sem bila učeri v City parku. Sem šla s prijateljico na kosilo v Kitajsko. njami. Očitno me res zasleduješ user posted image user posted image
Ampak učeri te pa res nisem videla. Sej na koncu bova še rodili skupaj. Mava tut blizu PDP. user posted image
Šibam delat

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.1.2008 9:26:33   
Vilma
Dobro jutro punce user posted image
čist na kratko se oglašam, ker šibam po trgovinah.
Mergetka AngelCare je super zadeva, midva ga še zdaj znava uporabljt, sploh ko je mali bolan. Takrat vklopim tudi tisto zadevo za gibanje, čeprav zdaj pri skoraj 14 mesecih res ni nevarnosti, da bi nehal dihat. user posted image  Ampak saj veš, ziher je ziher. Drugače pa je tko itak če kupuješ kakšno varuško, boš dala hitro 70 evrov, pol pa boljš da kupiš AC, ki ima še ta seznor za gibanje, pa imaš dvoje v enem. Zadeva pa je res kvalitetna! Sem vidla par drugih varušk pri prijateljicah, to skoz neki šumi, tale dela tipi top! Glede motenja naj te ne skrbi, ker ima naprava 3 kanale. Torej tudi če bi imel v bloku že kdo tako napravo, lahko daš na drug kanal pa je. So mel pred novim letom akcijo za 110 evrov, zdej je menda 140 kr drago, tko da mogoče se splača mal počakat, bo še kje akcija.
Sploh nam je ta naprava prav prišla, ko smo Dominika dali spat v svojo sobo (pri 6 mesecih) in ko je prvič prespal celo noč, je prišla še bolj prav. Ker bi ga drugače hodila gledat, če še diha user posted image  Skratkar es priporočam nakup
Tejka tvoj kuža je res lepkan, škoda za nesrečo. Imaš zdaj kakšno živalco doma? MI smo brez, ampak razmišljam, da bi mogoče kakšno nabavli, sploh potem, ko bodo otroci večji. Smo v stanovanju, tako da kakšno papigo al pa vsaj ribe. Mačko al pa psa pa ne bi imela v stanovanju, ni dovolj prostora.

Zdaj pa šibam po nakupih, grem tudi v baby center, moram kupit kakšne barvice za našega malčka. Včeraj je zagrabil kemik in tolkel po papirju, se mu je fajn zdelo, ker je puščal črte. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.1.2008 9:29:35   
Dinki
Zdej so mi prijateljice že začele take stvari po mailu pošiljat...mal poučnosti user posted image  http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE  

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 432
31.1.2008 9:31:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Zofy a si potem gledala I am Legend - nama je bil po dolgem času en spet ful dobr film. Ocena:

A res? No pol si ga morem pa tudi jaz sneti....je pa res danes zares dober film že prava redkost, se vam ne zdi? Meni je bil nazadnje všeč tudi 3:10 to Yuma user posted image

I am legend pogledala šele do polovice, ampak 3:10 to Yuma pa klasičen vestern po dolgem času...user posted image ... da pa o Russel Crowu in Christianu Bale sploh ne govorim...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 433
31.1.2008 9:35:02   
Arabela
Jaz pa zasvojena z nadaljevanko Beg iz zapora...user posted image user posted image user posted image .... vse downloadala in gledala med učenjem..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 434
31.1.2008 9:35:05   
jagoga
Nisem od včeraj popoldan nič brala, pa moram istočasno brat in pisat, če ne bom vse pozabila.
Paola, dobrodošla
Še se kakšna zasledi, ki ni prijavljena tudi pri nas, pa je marčevka.
Janet, v celi nosečnosti se nisi nič zredila, ali od zadnjega pregleda. Kakorkoli čestitke. Lepo da ni nič narobe glede tega tvojega bruhanja in bolečin v žlički, ampak to so drugači znaki HELLP sindroma (več si preberite med stalnimi temami pri nosečnost in porod), stvar se ni za hecat.
Orhideja13 - ja to je otrdevanje trebuha. pri meni se pojavlja že od 20 tedna, s to razliko, da mi otrdi cel trebuh in mi totalno onemogoča hojo. Ampak ne zaradi bolečine,ampak zaradi enega čudnega občutka (neznam ga opisati) kar ne morem nog premikat oz. z veliko težavo naredim nekaj naslednjih korakov. Pojavlja se mi konstantno ob vsaki hoji. Lahko rečem, da nimam trdega trebuha cca 10 x v dnevu oz. takrat ko mirujem oz. ležim. Sem se pa na to zadevo kar privadila in soočila, tako da vem, da kakšnih pohodov ne morem več izvajat in da sem trenutno kar vezana na dom. magnesol pa mi ne pomaga kaj dosti, v začetku pa je.
Zofy- jaz pa ne maram grozliv in sem tudi gledala I am legend - pa ne ves čas. Mi ni bil kaj dosti všeč. Zdaj si ga že pogledala , kako se ti je zdel?
San - mene tudi skrbi da bom šla preveč čez rok, ampak samo zaradi tega, ker smo očetovski dopust zapisali, da ga bo imel od 01.04.-15.04. in se ga pri našem delodajalcu ne da spreminjat. Upam da ne mom takrat v porodnišnici, on pa lepo doma pil.user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
31.1.2008 9:36:48   
san
dober dan, ste pa res čvekulje. vam zjutri bolj paše čvekat, al je pa zjutraj enostavno več časa.

ja, lona sej si šla čisto na hitro mimo, jaz sem se pa ravno s sinom neki pregovarjala in potem, ko si šla že naprej, mi se mi je posvetilo.

no, pridne bodite, vas kasneje mal pogledam, ker zdele ni časa.

aja, arabela, čestitam za izpituser posted image , ostalim pa držim pestiuser posted image

nasy in ostale, ki jim ne gre zdele v glavo, boste pa po porodu nadoknadile, sej je še čas. jaz se spomnim sebe, sem bila po hčerinem porodu tako naspidirana (sem začela pri njenih pol leta študirat), sem vse izpite po tekočem traku naredila. ti da otroček eno moč in si vsega zmožen.

se slišimo kasneje

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 436
31.1.2008 9:37:37   
Dinki
ampak 3:10 to Yuma pa klasičen vestern po dolgem času... ... da pa o Russel Crowu in Christianu Bale sploh ne govorim...

Res je klasika, ampak če je dobra zasedba, film enostavno pali, ni kaj, tko da se strinjam s tabo Arabela user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 437
31.1.2008 9:37:41   
lucalu
Dinki user posted image user posted image user posted image  full lep trebušček!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 438
31.1.2008 9:39:00   
Arabela
Filmi: Atonement (Pokora), romantičen... letos dobil nekaj Zlatih globusov
         Perfume: A story of a murderer...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 439
31.1.2008 9:46:27   
lucalu
Mimogrede punce, a je katera že začela z masažo presredka?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 440
31.1.2008 10:00:07   
Dinki
Dinki full lep trebušček!!!

Hvala Lucalu user posted image , ampak je pa že orng velik, a ne?
od strani mi še gre slikanje, ko ga pa slikam od spredaj pa nimam več dovolj dolge roke in mi ne naredi fotič ostre slike user posted image ....no ja, kljub temu, da se meni zdi res velik, mi v službi kar ne verjamejo, da sem že v 8. mesecu....
...glede presredka....jaz mam še mal časa, grem (šele) v 33. teden pa se s tem mal zgovarjam user posted image , pa ti?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 441
31.1.2008 10:02:43   
Nasy
Kje ste kupile to olje od Welede za masažo presredka? K za navadno masažo sem ga že kupovala v DM se mi zdi al je bil to Muler, to vedno mešam. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 442
31.1.2008 10:08:21   
san
nasy imajo ga v dm, mullerju in sanolaborju

dinki res maš luškanga buškotauser posted image . ja na fotkah ni videt, da bi bil preveč velik.

lucalu, masaže pa jaz tudi še ne izvajam. delam pa zdele kegla, sem se spomnilauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
31.1.2008 10:09:18   
lucalu
Dinki jaz se kar nekako ne morem zraven spravit... sem mislila, da je katera že sprobala pa, da čujem kako je šlo user posted image
Nasy v DM-u ga imajo... in, če imaš baby bone, je še popust na njega!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
31.1.2008 10:29:56   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

A je še kera tle Lost maniak? 

ja, jaz user posted image ....čeprav sem vse kar je bilo na voljo pogledala že nekaj časa nazaj....super, da je končno nova sezona.....pa zelo rada gledam tudi Prison break....sem tud že vse v naprej gledala....Še najraje pa sem gledala Sopranove, sem imela vseh 6 sezon posnetih.....to so bili maratoni pred TVjem user posted image .....

No super, da je še katera od vas manijak na tele nadakljevanke: mene je Lost izgubil v polovici 2.sezone, Prison break na začetku 3. sezone, sem pa absolutni fan Grays Anotomy (Zdravniki v belem) in še enih par, katere v Sloveniji še niso predvajali.
Mislim, saj če že gledaš TV, potem glej vsaj neki kar ti paše in ne kar nekaj (kar pa je na rednem programu običajno).
Ej, a katera pogreš A si ti tud not padu? Vrneta se nazaj takrat enkrat, ko pridejo naši sončkiuser posted image na svet.

Ja Dinki ti imaš pa res lep trebušček, čist ga imaš naprej. Pravi manekenski trebušček. No sej jaz sem ga tudi iemla do nedavnega samo naprej, zdej sem pa tudi malo od strani zlezla narazen.

Od Welede olje za masažo sem ga jaz kupila v DM, mislim da je bil 8 pa še mal EUR.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 445
31.1.2008 10:37:12   
*medica*
dobro jutro user posted image ...
arabela čestitke za izpite...gaya zate pa držim pestkeuser posted image user posted image
san kokr si omenila keglove vaje avtomatsko stiskanje..user posted image user posted image  

punce kva ma te za ene programe za downloadanje filmov..user posted image mela sem enga niti ne vem več kako se mu reče niti ga najdem več...zj k mam cajt gledat pa nobnga filmauser posted image vse tiste tastare k sem jih 100* gledala..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 446
31.1.2008 10:38:23   
Joži79
No, da se vam še jaz pridružim - še ena marčevka (rok 11.3.).

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 447
31.1.2008 10:40:53   
*medica*
punce ..nekaj sem opazila pri sebi..dones zjutraj sem se pol ure gledala v špegu..in opazila da sem se v faco ful spremenilauser posted image user posted image ..ful sem si čudna..ko da bi bla vsa nabuhla pa spodnja usnica se mi je nekak čudn povesla to mije še moj reku..prav zdela sem si čudna in grda v facouser posted image user posted image user posted image al pa je to sam ena od nosečniških muhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
31.1.2008 10:41:36   
*medica*
joži79 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
31.1.2008 10:46:12   
san
joži dobrodošlauser posted image

medica, jaz sem tudi v obraz drugačna, ampak to že od začetka in to je eden prvih znakov, ki nakažejo nosečnost pri meni. obraz postane tak okrogel - ker drugače imam lica bolj vdrta in lisastuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?