|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
30.1.2008 21:46:39   
Zofy
Evo, pa sem si še jaz naštimala ticker user posted image .
Tejka.387, vidim, da si isto noseča kot jaz in perp. A imaš rok 24.3.? Ker na seznamu piše, da ga imaš 25.3. Hm, samo meni piše, da je do PDPja 54 dni, tebi pa, da je 55, a obema piše, da sva noseči 32. tednov in 2 dnevauser posted image . Hm...čudno....ma sej ni važnouser posted image .

Zdaj pa grem I am Legend gledat, sem si ga ravno povlekla z neta. Upam, da ne bo preveč grozno, čeprav imam rada grozljivke user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.1.2008 21:54:35   
Katy13
Vsem, ki ste imele danes preglede user posted image user posted image user posted image  za uspešne.

Sama tudi že komaj čakam, da bo ponedeljek, da bom imela pregled pri G. A ni zanimivo kako rade hodimo sedaj k G na preglede? user posted image

user posted image  tudi vsem, ki ste šle skozi vse te razne posotopke, da ste lahko zanosile. Tega nikomur ne privoščim, ker verjamem, da je zelo stresno. Tudi anjhujši sovražnici ne bi tega privoščila.

Paola - dobrodošla user posted image .

Hvala vsem za pohvale glede kompletka. Tudi sama že komaj čakam, da vidim user posted image  v tem kompletku, ker bo potem sigurno še lepši kompletek.

San - po moje ne boš edina tu na RR, ker imam občutek, da bom tudi sama šla čez PDP.

Lepo spite, grem še malo pisat seminarsko.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.1.2008 23:02:36   
Nasy
Punce, želim vam mirno noč in veliko spanja! Jst sem zdej jedla še krekerje in popila pol deci mleka, ker sem bila takooo lačna. Moj se mi samo smejeuser posted image Se tipkamo jutri, ob kaviciuser posted image lepo nočkouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.1.2008 23:13:20   
san
lahko noč nasy in ostale

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.1.2008 23:35:28   
gaya24
medica:(...gaya kaka pa je razlika med 3D pa 4D mal ne vedna.. ...)

MEN JE MOJ REKU DA 4d NE OBSTAJA IN SKLEPAM, DA JE DOBLA SAM NAJNOVEJŠI 3D NA PROBO, KER ONA JE BLA MED PRVIMI S TEM 3D PRED LETI IN SEM ZDAJ GLEDLA SLIKE OD NEKATERIH DRUGIH, KI SO BLE NA 3D UZ IN SE FUL BOLJŠE VIDI NA SLIKAH KOT PA NA MOJIH. BOM VIDLA KAKŠNE FOTKE BOJO-BOM DALA POL KAKŠNO V ALBUM, DA BOTE LAHK POGLEDLE.

Držite jutr pesti ob 9h, ko imam izpit. Moram že ob 7h krenit iz Koroške. Ostanem pa do petka v Lj, ker me v petek čaka še en izpit...upam na najbolše, da se rešim vseh grehov za nazaj pred PDP. Se beremo v petek popoldan.

Lahko nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 405
30.1.2008 23:39:29   
avak
JA, narava ima res svoje muhe. Še dobro, da je medicina že tako napredovala, da se da veliko parom pomagati pri uresničitvi največje želje. Tudi pri nama ni šlo na izi, je pa vseeno uspelo po naravni poti.

Kar se tiče prebave, je pa tudi poglavje zase. ZAradi pomanjkanja železa sem na tabletah, ki so na začetku povzročile pogosto obiskovanje wcja, pa se je k sreči situacija zdaj normalizirala.

Glede roka poroda, pa imam tudi jaz občutek, da se bo veseli dogodek prestavil v april. Tako vsaj kažejo moji izračuni, pa tudi v familiji otročki rajši malo podaljšajo svoje bivanje v toplem zavetju. Pa saj je vseen, glavno, da so zdravi. Ali boste kaj pile čaj iz malinovih listov, da bo porod čim lažji?

Moj interes za študij je pa kar malo upadel, vendar računam na dokončanje začetega. Ne sekirajte se, če ste trenutno malo lene, so zdaj pač druge stvari pomembnejše. Študirali bomo itak celo življenje.
Nočko zdaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 406
31.1.2008 1:22:56   
Katy13
Vidim, da že vse spite. Tudi jaz bom sedaj šla počasi spat (samo stuširat se še grem).

Sem bila pridna, sem do sedaj pisala seminarsko nalogo.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.1.2008 5:47:21   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega? Mi smo nocoj spali vredu... brez obiskov WC-ja...
Katy prav imaš glede pregledov pri G. Ne bom pozabila, ko sem pred dobrima dvema mesecema rekla prijateljici: komaj čakam, da grem h G... pa je rekla: si pa verjetno edina, ki rada hodiš tja user posted image  Pa sem se samo zasmejala in ji rekla: Ne, vse nosečnice rade grejo - boš že videla! user posted image
gaya ima tvoja G kar prav... 4D UZ obstaja... malo po netu pobrskaj, boš sigurno našla kake posnetke... V tujini je tega več, pri nas še pa res ne. Drugače pa držim pesti danes za izpit user posted image !
No prav, mi gremo zdaj kuhat kavico in jo spit nazaj pod odejo user posted image , potem pa na sprehod... se mi zdi, da danes ni tako stzrašno mrzlo.
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 408
31.1.2008 6:24:03   
mergetka
Dobro jutro! A sam še ti, Lucalu, si danes tko zgodnja?

Mal sem se premetavala po postelji in pol kr ni šlo nazaj na spanec. In tko sem si privoščila RR in namočene slive za začetek. K sreči so mi ful dobre in zjutri komi čakam, da jih pojem in popijem tisto vodo user posted image .

Prebava se mi je zdaj zares uredila. Da mi ne bo treba več na porodničnico zaradi zaprtja...

Ah, dolga zgodba.... Mogoče jo kdaj povem... U glavnem, po tem dogodku se res pazim pri raznih čokoladah in dovolj pijem, pa slive in laneno seme... Ena je spraševala, kaj vse pomaga, pa sem zvedela še, da je proso zelo dobro, sam tega nisem prakticirala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 409
31.1.2008 6:39:06   
katj
Jutro mamice,

smo dons spali tako tako, mali je mel vročino ponoc in pol nisem mogla več tok dobr spat.
zaenkrat ni nič hujšga, zdele je nima več, je pa ostal doma z mamico. se bova mal pocrkljala, bi ga mami vzela k seb v postlo spat.....samo je mami to od začetka zatirala in se je navadil svoje postle, tako da ne bo nič iz tega. razen če bi bla visoka vročina.

gaya, srečno!

tud jaz hodim rada h G, ja res zanimivo. ja sej je tko, k da bi hodile na modno revijo, vsakič vidmo neki lepga, no, vsaj slišmo!

smo zanimive, ena je slive, ena pa nutela pa žlička in kozarec vode.
jaz mam prebavo kr solidno, če pa ne, pa morm napadit sadje in jogurte in je pol ok.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
31.1.2008 6:54:48   
lucalu
mergetka jaz imam tudi drugače non-stop neke probleme s prebavo, ampak začuda... v nosečnosti pa sploh ne! Nasploh se je meni v nosečnosti marsikaj uredilo kar prej ni bilo vredu: kri, pritisk... zanimivo user posted image , ponavadi je ravno obratno.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 411
31.1.2008 6:56:05   
lucalu
katj upam, da bo tvoj sinek kmalu bolje!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 412
31.1.2008 7:20:16   
Arabela
Dobro jutro!

Tudi jaz sem že pokonci od šestih.. imam tako poln nos da komaj diham in sem zato slabo spala... pa še krč me je zgrabil v nogo ko sem se pretegovala  tako da sem bila v hipu budna...user posted image

Zaprtje... v prvi nosečnosti je bilo vse ok, zdaj pa katastrofa.. enkrat gre, drugič se matram...  resnično komaj čakam da pride mali na svet...

Jaz se bom z veseljem udeležila kakšnega srečanja po porodu, zdaj mislim pa da ne bo časa...
Pa kaj ste skoraj vse iz centra slo... Ljubljana, Kranj.....

Kaj pa štajerk je kaj med marčevkami?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.1.2008 7:21:17   
Arabela
Včerajšnji izpit je uspel, zdaj se pripravljam še na jutrišnjega.. nato pa se začnejo priprave na prihod novega člana, ker zaenkrat še nimam nič urejeno..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 414
31.1.2008 7:23:36   
Zofy
Dobro jutro tudi z moje strani. Sem mislila, da bom prva danes, pa sem daleč od tega user posted image .
Jaz se pa odpravljam na kontrolo in po bolniški list, pol pa z vlakom na obalo, tako da vas bom imela zvečer fuuul za brat, ker boste ziher ful načvekaleuser posted image .

Kar pa se tiče 4D... 4. dimenzija je pač čas in 4D posnetki so filmčki, medtem ko so 3D samo slikice. Tako bi bilo logično. Ima pa moja G. tudi 3 oz. 4D napravo, vendar uporablja samo 2D, ker je una glava pretežka (tako ona pravi). Pa tudi 4D ne zna najboljše uporabljati. Pravi, da to pride v poštev le, če veš, da je neka napaka in jo pol s tem UZ iščeš. Tako da nisem imela nič od tega 4Dja pri njen. Pa tudi naša pupa je bolj sramežljive sorte. Na zadnjem UZ je imela glavo čisto v mojo hrbtenico obrnjeno, tako da smo samo njene laske vidli. Baje je prava kosmatinka user posted image user posted image .

No, da ne pozabim še čewstitati vsem user posted image , ki ste uspešno opravile pregleduser posted image . Jaz ga imam naslednjo sredo in tudi že komaj čakam.
Zdaj pa šibam h doktorju. Lep pozdravček vsem!user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.1.2008 7:24:00   
lucalu
Arabela user posted image user posted image user posted image  bravo za izpit!!! Jaz sem iz Celja tako, da je tudi nekaj Štajerk med marčevkami... user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.1.2008 7:24:40   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Včerajšnji izpit je uspel, zdaj se pripravljam še na jutrišnjega.. nato pa se začnejo priprave na prihod novega člana, ker zaenkrat še nimam nič urejeno..user posted image

Joj Arabela, kako si ti pridna user posted image user posted image user posted image . Ko bi le jaz imela tvojo vnemo. Sploh se ne morem spraviti za knjige... Danes se pa res začnem učit! user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.1.2008 7:26:15   
lucalu
Zofy super obrazložitev 4D UZ!!! Točno tako tudi je...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 418
31.1.2008 7:35:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Joj Arabela, kako si ti pridna user posted image user posted image user posted image . Ko bi le jaz imela tvojo vnemo. Sploh se ne morem spraviti za knjige... Danes se pa res začnem učit! user posted image

V prvi nosečnosti se meni tudi ni dalo, sem samo mislila na bebico in komaj čakala da pride... Sedaj se včasih tudi učim tako da mi mala sedi v naročju in barva in me posluša kaj se piflam..user posted image user posted image user posted image ... Ker pa vem da prihaja še en škratek ki bi se mu rada v prvih mesecih fajn posvetila mi je to največji motivator.. da se končno rešim te piflarije.. Tako da ko se mora se mora...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 419
31.1.2008 7:55:56   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Evo, pa sem si še jaz naštimala ticker user posted image .
Tejka.387, vidim, da si isto noseča kot jaz in perp. A imaš rok 24.3.? Ker na seznamu piše, da ga imaš 25.3. Hm, samo meni piše, da je do PDPja 54 dni, tebi pa, da je 55, a obema piše, da sva noseči 32. tednov in 2 dnevauser posted image . Hm...čudno....ma sej ni važnouser posted image .

Zdaj pa grem I am Legend gledat, sem si ga ravno povlekla z neta. Upam, da ne bo preveč grozno, čeprav imam rada grozljivke user posted image

Dobro jutro,
Tole bom jaz napisala, da vidim koliko pa meni piše.

Zofy a si potem gledala I am Legend - nama je bil po dolgem času en spet ful dobr film. Ocena: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
31.1.2008 8:04:48   
Dinki
Ura ni niti 8, ve pa že čvekate na veliko user posted image ....
Arabela, čestitke tudi iz moje strani, da ti je šel izpit dobro in verjamem, da bo tudi drug mala malica zate user posted image
Gaya24...držimo pesti tudi za tvoj izpit user posted image

Ko vas takole berem, da se učite kljub visoki user posted image , nekatere še z enim user posted image  doma, me prav motivirate, da se tudi jaz lotim še nadaljnjega študija čez nekaj časa....sej mlade smo še user posted image

No, h G grem tudi jaz rada, predvsem če mi naredi UZ in vidim mojega user posted image ...pa nekako je lepo, sploh če gre vse tako kot mora iti, torej da ni nobenih komplikacij.
No, jaz sem včeraj le prejela odločbo iz CSD-ja o porodniški in paketu user posted image . Pa še nekaj oblekic - plavih sem dobila, mi jih je prinesla mami, ki jih je dobila od sosede. Oni so namreč dobili user posted image  pa so odstopili.....in oblekice so fenomenalne! Tudi mala bundica je vmes, tko da če bo marca še mraz, smo mi na to pripravljeni user posted image , čeprav upam, da ne bo....joj, komi čakam, da bom doma in začnem vse te male oblekice prati....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 421
31.1.2008 8:10:18   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Držite jutr pesti ob 9h, ko imam izpit. Moram že ob 7h krenit iz Koroške. Ostanem pa do petka v Lj, ker me v petek čaka še en izpit...upam na najbolše, da se rešim vseh grehov za nazaj pred PDP. Se beremo v petek popoldan.

Gaya vso srečo user posted image user posted image  na izpitu. Držimo pesti.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Katy prav imaš glede pregledov pri G. Ne bom pozabila, ko sem pred dobrima dvema mesecema rekla prijateljici: komaj čakam, da grem h G... pa je rekla: si pa verjetno edina, ki rada hodiš tja user posted image  Pa sem se samo zasmejala in ji rekla: Ne, vse nosečnice rade grejo - boš že videla! user posted image

user posted image user posted image  Ja samo to je čist res, me kar odštevamo dneve kdaj gremo spet k G. Ja še 1-2 meseca, potem bo pa spet po starem. No potem pa 6-tednov po porodu spet (takrat nam dajo user posted image  luč ali user posted image   luč za user posted image (sex).

Lucalu ampak danes zjutraj pa si bila pa ekstremno zgodna.

Arabela čestitke za izpit user posted image user posted image  Še veliko user posted image  user posted image na jutrišnjem izpitu.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 422
31.1.2008 8:13:00   
perp
Ja glede mraza v marcu. Prov dobro se spomnim, kako je bilo lansko leto mraz v marcu in sicer 20. marca je zapadel še zadnji sneg. Vem pa tko, ker je moja kolegica rodila 18.marca. Ha, upam, da letos takrat ne bo več snega in mraza.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 423
31.1.2008 8:15:15   
Dinki
Zofy a si potem gledala I am Legend - nama je bil po dolgem času en spet ful dobr film. Ocena:

A res? No pol si ga morem pa tudi jaz sneti....je pa res danes zares dober film že prava redkost, se vam ne zdi? Meni je bil nazadnje všeč tudi 3:10 to Yuma user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 424
31.1.2008 8:56:51   
Nasy
Dan punce, kaj ste pridne ene! Sploh ve, ki se uspete kaj naučit še! Jaz imam še tudi 2 stara greha, pa mi ne gre in ne gre, moj spomin je kot rešeto. Zadnjič sem se pripravila na en izpit, občutek je bil ful dober, ko sem prišla vn, vse sem napisala, eno vprašanje celo splonkala, potem pa izvem, da sem ruknlauser posted image vse mi je padlo dol. Sedaj pa mi ne ostane nič v glavi, že za kak dan moram presneto razmišljat kako stvar, kje, da bi še ostalo v glavi učenje. Tako da, vsaka čast vsem, ki vam uspeva, jaz zdajle nisem med temi srečneži, čeprav sem imela v planu to končat pred porodom.

Urši 84, daj mi popravi, zdaj nisem več iz LJ pač pa iz Ribnice! Saj jaz sploh porajtala nisem, je moj sinoči gledal in opaziluser posted image

Joj, kakšno vreme imamo, kot bi bila v LJ, megla je in vlaga..prav grdo. In nič kaj lepo vreme ni napovedano, kajne? No, škoda, pa ne bodo nič lepi karnevali letos, vsaj kar jih bo. Se mi zdi, da je tako lepo, če je takrat lepo, sončno vreme.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

IME
USIKA

MIA (21%)

TAJA (29%)

ŠPELA (9%)

EVA (24%)

LEA (9%)

TEJA (9%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!