Nasy
|
Dan punce, kaj ste pridne ene! Sploh ve, ki se uspete kaj naučit še! Jaz imam še tudi 2 stara greha, pa mi ne gre in ne gre, moj spomin je kot rešeto. Zadnjič sem se pripravila na en izpit, občutek je bil ful dober, ko sem prišla vn, vse sem napisala, eno vprašanje celo splonkala, potem pa izvem, da sem ruknla vse mi je padlo dol. Sedaj pa mi ne ostane nič v glavi, že za kak dan moram presneto razmišljat kako stvar, kje, da bi še ostalo v glavi učenje. Tako da, vsaka čast vsem, ki vam uspeva, jaz zdajle nisem med temi srečneži, čeprav sem imela v planu to končat pred porodom. Urši 84, daj mi popravi, zdaj nisem več iz LJ pač pa iz Ribnice! Saj jaz sploh porajtala nisem, je moj sinoči gledal in opazil Joj, kakšno vreme imamo, kot bi bila v LJ, megla je in vlaga..prav grdo. In nič kaj lepo vreme ni napovedano, kajne? No, škoda, pa ne bodo nič lepi karnevali letos, vsaj kar jih bo. Se mi zdi, da je tako lepo, če je takrat lepo, sončno vreme.