mergetka
|
Ojla, drage moje! Danes vas nisem utegnila nič brat (smo imeli čistilno akcijo - sta mi mami in tašča prišli pomagat ) in včeri tudi ne (ker sma z mojim prebarvala 2 steni in tud kr dost pospravljala, pa pekla sem...). Zofy, pecivo mi je ratalo in ga skor ni več ! Sem ful radovedna, katera je šla rodit in komi čakam, da vse preberem! Sama sem bila prepričana, da ponoči romam, ker sem včeri res velik migala, ampak ni, ni, ni še bil čas... IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 san: Js sem si preko neta naročla pestunjo. Je moj rekel, da bi on mel neko takšno stvar za nosit, sploh za na morju.Nimam pa kakšnih izkušenj, sem si mal prebrala in se mi je zdelo kr fajn in sem naročla. Bom povedla pol, ko bom preizkusila v praksi. http://www.ekokamra.com/index.php Gaya24, a je ta pestunja kaj podobna onemu za nosit, ki se je dobilo v paketu? Meni ga je posodila friendica in nimam navodil zraven, mi je pa kr slično. Pri tem tvojem piše, da se da v 7 položajih nosit, pa ni slikic zraven. A jih ti imaš? A ima še katera probleme s hemeroidi. Js sem mela v celi nosečnosti sam enkrat tistega mal odzunaj pa je šlo nazaj. Zdaj pa zadnji teden mi pa tolk pritiska vse dol, da imam kr tri bunkice okol tazadnje. Na srečo me še ne peče ampak me pa skrbi kako je to, če imaš tud med porodom. Mažem z vsemi žavbami, pa ni nič boljše. G mi je rekla, da naj si zmešam rumenjak in svinjsko mast in dam gor.... A ve mogoče katera še za kaj drugega, ker tisto glih ne bi prakticirala... Če pa ne bo druge, bom pa očitno mogla tudi tisto sprobat... Glede hemeroidov, mam jih in si jih mažem z ognjičevo kremo (kr tisto iz Dm-a). Se mi zdi, da se po porodu itak poslabša in si bom raje pol pozdravila z zdravili. Lona, za tvojo pikico in zate, da prideš čimprej v formo! San, čebriček že imam, kr onega Tummy Tab al kaj je že, za tega tvojega pa nimam pojma, kje se ga dobi. Tejka, hvala za informacije glede slikanja.