|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
16.3.2008 9:54:01   
perp
dobro jutro, dobr dan moje so user posted image

jaz sem že iz sprehoda. sve se z mojo mami in z našo user posted image  sprehodile do trgovine. Sem kupila kvas in nekaj za zajtrk. Smo hodile kar eno urco, je bilo prov luštno user posted image

san hvala za včerajšnjo  user posted image . Zgleda, da mi je pomagala, ker sem ful boljše volje in z več energije.

San jaz imam občutek, da na boš ti v začetku tedna pobegnila po user posted image . PA pomoje tudi Zofy že stiska svojo Julijo. ja pa medica, pa bellaluna pa ... ???? Zdej nas je pa manj kot pol ostalo.

lona user posted image user posted image user posted image  za vašega user posted image  . Ziher bo vse ok z vašo Tajo.

merry čestitke za malega Emila. želim vam čimveč cartanja, pa spanja, pa da bo mamica čim preje okrevala po CR. user posted image user posted image user posted image

ja, tele Viktorji. vsakič, ko dajo, da jih vodi kdo drug kot Zrnec, je eno veliko sranje. Ej punce, nič nismo komentirale petkovega BB. A vam je bilo dobro? Men je to itak kar nekaj. Sem gledala en film na POPu pa sem malo šaltala. Tko tko ....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.3.2008 10:12:08   
Zofy
Dobro jutro! Jaz še kar v 1 kosu, so me pa ponoči zbudili eni 3 popadki, tako da se pripravlja, ampak kdaj pa bo prava akcija, pa še ne vem... Zdaj bom hitro pozajtrkovala, ker sem fuuuuul lačna in pol regrad nabiratuser posted image Upam, da naju ne ujame dež in da najdeva kak fajn plac kjer ne gnojijo.

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Zofy - a ima mogoče ta tvoja kolegica še kroj za ta trak. Sama sicer nisem razmišljala o njem, sem včasih malo pogledala, vendar so mi pretirane cene, če pa bi lahko dala komu zašit, bi bilo super (cenovno bi bilo ugodno, še posebej, če ga potem ne bi uporabljala).

Po moje ga ima, samo to ni ta trak, ki je 5m dolg, ampak tak, ki je za otroka, ki že sedi - da si pomagaš in ni vsa teža na rokah. Tako da je še čas za si sešit tak trak, se ga pa ne ovija, ampak ga že skupaj sešiješ glede na tvoj obseg. Jo bom prosila ob priliki za kroj, slikala kroj in trak in ga dala v album.

San, user posted image user posted image user posted image za čep in 1. ornk popadekuser posted image . Mogoče pa me še prehitišuser posted image user posted image user posted image . Meni se čep še kar lušči, sem kot en polžuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.3.2008 10:12:24   
janet
Dobro jutro!!!!

Moje spanje - ni za pritoževat.user posted image user posted image user posted image

Meryy - iskrene čestitke, pa čimprejšnje okrevanje!!!!!!!

Z Nežo sma že po zajtrku, ona je pa trenutno v cerkvi, je nesla snop, pa sestrica, pa ata, js pa nisem hotela zraven, ne mislim tam stati s tem trebuhom, ker me potem kar začnejo kolki bolet, ma glavno da bo snop župnik poškropil.user posted image

Hvala vsem za lepe želje za dvojčka!! Mal sem žalostna, si ne upam zdaj v Ljubljano na obisk, da nem še js tam pristala, nikol ne veš kje te preseneti za pot v rim.user posted image No saj bo za obisk še čas. Saj sploh ne vem če so na intenzivni, a jih lahk greš obiskat, al sam oče pa mati (pri nas lahk sam ožje sorodstvo)??

Danes pa ne kaže na tak lep dan, je kar nekaj oblačkov na vidiku.

Grem zdaj kuhat juhico, da bo gotova, ko pride dragi iz službe.user posted image

Drage user posted image , moja Neža ma jutri roj.dan, kaj če grem js tud jutri rodit??user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi mela oba otročija na isti dan roj.dan, ma to je sam nekam za zapisat.user posted image user posted image user posted image

No lep dan vam želim, se še kaj javim.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.3.2008 10:13:06   
Zofy
Aja, ma merry, čestitke za "malo" štručko Emila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.3.2008 10:18:16   
Naša črtica koraka
dOBER DAN!

LONA76: user posted image . Vse mora bit ok. Kakšna sreča, da so hitro odkrili, kaj je s user posted image ! Zdaj bo pa user posted image  to prerasla, pa bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

SAN, vidim da si še tukaj ... ampak si pa že na začetku poti ... se že vidi napis: AUTOSTRADE via ROMA user posted image
ZOFY: hm, hm - če se po južni ne oglasi, vemo kje je

Na vaju moramo zdaj posebej paziti, ker sta že odčepene ...

Ostale pa lahko štrikamo ali pa TV gledamo ... ja Viktroji včeraj so bili razvlečeni, čeprav so se mi zdeli podeljevalci duhoviti, npr. Lucija, pa Jan (on je pa vsakič fejst-ejši user posted image ). Jah, jure pa igor sta bila pa suverena, sproščena ... kakšne fore so bile pa prelazvlečene, kakšne pa user posted image  ... pa ta glasovni bend, ta mi je bil sprva ok, potem pa je s skos istim brlap-pa-bu ... naredil stvaa user posted image .
Od nagrad pa mi je najbolj dopadlo, da oddaja As ti tud not padu NI dobila viktorja user posted image  

BB pa ne gledam! So mi te "resničnostne" oddaje nekaj tako ponižujočega, tako žalostnega ... da bi jih zavoljo mladih možgan, ki jih spremljajo, kar pod plačano kodo dala ... Ma, otroci potem stari manj ko 10 to gledajo in nič dobrega od tega ne odnesejo ... preverjeno! Je NMK velik boljša stvar - zanje!

Uf, modrujem spet, se še kaj beremo

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.3.2008 10:20:43   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, ma merry, čestitke za "malo" štručko Emila user posted image user posted image user posted image

user posted image  aaaa, ZOFy, si bila hitrejša od mojih prstov! Lep  dan!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.3.2008 10:24:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Dobro jutro!!!!
Drage user posted image , moja Neža ma jutri roj.dan, kaj če grem js tud jutri rodit??user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi mela oba otročija na isti dan roj.dan, ma to je sam nekam za zapisat.user posted image user posted image user posted image

Moj sine pa naslednji teden praznuje ... vidim, da nismo edini, ki imamo za otroke delat isti tajming ...
Uf, da bi imela otročka na isti dan r.d. user posted image , ja znalo bi biti zabavno ... v sekakor ne bi pozabljali na rojstne dneve user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.3.2008 10:38:20   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: san

no, mi smo iz sprehoda, smo šli do tivolija pol pa še do špice in pridemo domov pred pol ure in kaj se mi je zgodilo... mislim, da se mi je odluščil ščep... taka kepa prozorne sluzi, ampak nič okrvavljena... no, bomo videli kako pa kaj se bo odvijalo nprej...

a zdej bom pa res sama tlele ostala ... user posted image  

Ne, ne, ne boš NČK, bom še jaz tukaj user posted image , če bo vse po sreči pa če ne bo moj tamauček neučakan, da spozna svojo mamico in atija user posted image
Jupiiii San...če je to - to, ti čestitam user posted image  in držim pesti, da gre tokrat zares pred PDPjem user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.3.2008 10:39:42   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: max81
mam prižgan tv na viktorjih in je porov ena srednja žalostuser posted image , a ne znajo 2 voditeljev najdt al kvauser posted image  

jah, no nista ravno seksi ala Jure user posted image

Men sta bla pa čist simpatična, dobr sta se odrezala....pa všeč mi je bilo, da ni spet POP tv vse viktorje domov odnesel, tako kot že vsa leta do sedaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.3.2008 10:45:22   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: janet
 Saj sploh ne vem če so na intenzivni, a jih lahk greš obiskat, al sam oče pa mati (pri nas lahk sam ožje sorodstvo)??

Janet, v Lj v intenzivno pustijo samo ožje sorodstvo, ne vem če ne samo moža oz. očeta otroka. Še za starše mamice nisem ziher. Tako, da če res misliš it, se splača prej preverit.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.3.2008 10:51:16   
Katy13
Nič grem stanovanje posesat, potem bom pa začela kuhat.

Popoldan pa bomo videli kaj bomo počeli, predvsem je odvinso od vremena.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.3.2008 10:52:02   
Tejka.387
Tejka.378, tebe pa že dolgo ni bilo slišati/brati. Si še 2v1, kajne ... PDP pa imaš ...

NČK: Je vas bolj berem in občasno kaj napišem, kolikor mi čas dopušča. Drugače smo še kar 2/1, PDP pa imam 25.3.

Menda tuširanje (ali kopel) z bolj toplo vodo lahko sproži porod. Sama se zelo rada tuširam s tako toplo vodo, da je moj ne prenese, zato sem prej morala paziti, zdaj pa si naštimam že malo bolj toplo. Preveč si ne upam, da se ne bi pregrelo kaj (sem nekje brala, da vseeno ni za pretiravati, samo sem malo pozabila), pa tudi ne bi rada skuhala. .

Paola: Meni je G rekla, da če mi paše se lahko tuširam s toplo vodo, ki je, bi lahko rekli, da že vroča. Je tudi moj ne prenese. Ni pa priporočljivo se kopati in namakati v vroči vodi. Jaz se že celo nosečnost tuširam s tako toplo vodo kot sem se pred nosečnostjo. Tudi kar se tiče ležanja na krušni peči oz. lončeni peči, je meni G rekla da dokler mi paše ne bo nič narobe. In sem se celo nosečnost grela na njej. Včasih sem celo zaspala. Sej telo ti samo pove kdaj ima dovolj, samo prisluhnit mu moraš.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.3.2008 10:53:39   
gaya24

Dobro jutro!

Sem šele pred slabe pol ure vstala. Zdaj pa zajtrkujem in vas berem.
Noč je bla super, sicer 4 odhodi na wc, drugač sem pa spala ko polhuser posted image

Glede viktorjev...men je blo kr ql, pa tud voditelja. Je pa res, da se lahk vsi skrijejo pred Jurijem Zrncem.

BB pa tud js nisem gledla. V bistvu sploh še nisem gledla nič takšnega (bar, sanjska ž. m., BB1....) Mi ne potegnejo tile resničnostni šovi.

Od nagrad pa mi je najbolj dopadlo, da oddaja As ti tud not padu NI dobila viktorja

Je dobila viktorja! Pa spet sta bla Lado in Zrnec najbolj duhovita na odru poleg Lucije ćirović.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.3.2008 10:58:47   
Dinki
Lona76, dobrodošla ponovno doma (kljub temu, da si verjetno že nekaj časa) in lepo, da si se nam malce oglasila...tole z vašo Tajo pa ni čisto nič prijetna zadeva....vsekakor mislimo nate in na njo in držimo pesti, da se bo kar se da čim hitreje pozdravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janet, čestitke za dvojčka user posted image user posted image ....

San....tole s popadki....zdej jaz ne vem, ker sem prvič user posted image , ampak mislim, da sem jih včeraj zvečer doživela tudi jaz. Do sedaj sem zmeraj govorila le o špikanju oz. zbadanju spodaj, vendar tole ni bilo to, to je bilo toliko bolj boleče....sicer podobno menstrualnim bolečinam, vendar bolj intenzivno in po nekaj časa skupaj je držalo, pa malo popustilo, pa spet držalo....pa najprej nisem vedela kaj je zdaj to, a so me kaki hemeroidi napadli, ker je bila bolečina prisotna na celotnem spodnjem delu....pa na začetku se mi je zazdelo, da me boli zaradi premikov user posted image , da me nekam čudno pritiska, potem sem pa dojela, da le ni tako....no, na srečo je minilo, sva pa bila z mojim (sicer v smehu) že pripravljena, da bo to noč ko bova spoznala najinega user posted image ....men se moj zmer smeji pri takih stvareh ker ni navajen, da jaz kaj jamram user posted image ....A misliš, da je to, to? user posted image  sej ne vem če sem sploh smiselno napisala.....

Meryy....čestitke punca za vašega korenjaka Emila user posted image user posted image user posted image ...želim ti čimhitrejše okrevanja po CR in čiiiiim več zdravja tebi in Emilu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.3.2008 11:19:32   
Tejka.387
Lona76: Upam, da bo s tvojo Tajo vse vredu. Še dobro, da so opazili na pregledu, da nekaj ni vredu. Želim vama hitro okrevanje, veliko cartanja Taji pa user posted image  user posted image  user posted image .

Janet: Četitam za sestrično in bratranca. Sej ti boš pa tudi kmalu cartala svojo kepico.

Meryy: user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega Emila, tebi pa user posted image . Je bil pa res velik korenjak.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.3.2008 12:20:58   
*medica*
dobro jutro..

marry čestitke za malega korenjaka Emila..user posted image user posted image user posted image tud mi mamo enga emila doma..user posted image

lona76..dobrodošla spet med nami...dobr je da so še zgodaj ugotovil da je neki narobe s user posted image ..ampak zj se pa držta pa pridno napredujta in vse bo ok..user posted image user posted image

punce kot vidite se še vedno vlačim tu okoli..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..včeraj sem imela oreng sprehod skoraj tri ure..noge so me tako bolele pa vsa sem bla otečena..user posted image
sem mislila kako mi bo kak fajn špiiiiiiikkkkk naredl da se odpravim v rim ...ampak nič..otroček je samo pritiskal dol pa vse je blo nekam lažno..zaspala sem pa ponoč ko angelček no ene parkat sem se zbudla ampak ni bloo sile sem koj nazaj zaspala..
no zj sem že pospravla..še mal perem..kosilo se kuha..drgač pa sploh ne vem kaj naj delam...samo po stanovanju hodim in čakam in čakam in...

vsem ki bote danes odromale v rimuser posted image user posted image user posted image ...veliko sreče čimlažji porod ...user posted image user posted image user posted image in moram rečta da sem vam fovž..user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.3.2008 13:20:42   
Naša črtica koraka
Dinki, če praviš, da je bilo podobno menstruaciji, potem JA, to so bili popadki.

Tako sem jih občutila jaz na porodu ... bilo je kot ena velika, boleča M ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.3.2008 13:25:28   
Naša črtica koraka
Ne, ziher ni "As ti tud not padu" dobila viktorja ... ! Bizovičar pa Zrnec vsak posebej že, oddaja pa ziher ne ...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.3.2008 14:01:29   
Dinki

Dinki, če praviš, da je bilo podobno menstruaciji, potem JA, to so bili popadki.

Oh my god NČK user posted image ...ma sej se mi je zdelo ker je kar orng bolelo pa ne konstantno ampak je kar "valovalo"....hvala ti za info....sam jaz imam še 12 dni do roka, tako kot ti...sej to ni nujno, da kej že pomeni ali pač user posted image ....sem imela še v petek kontrolo pa mi je G rekla, da ni še nič....

mi smo se ravnokar ponovno najedli regrata, celo skledo sva ga zmazala....je bil super user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.3.2008 14:12:07   
san
no, dinki, zdej ti je že nčk odgovorila, jaz tudi mislim, da so to bili popadki. sploh, če so te zbudili. no in ko bodo še bolj intenzivni in na par minut bo treba kar akcija in v P, ali kot je napisala nčk avtostrada via romauser posted image user posted image user posted image

me prav zanima katera bo naslednja, privoščim seveda medici, ker ona si pa res že zasloži mal porodni oddelek obiskat.

perp, me veseli, da ti je danes boljeuser posted image

zofy, men se tud še malček ščepa odluščilo, pa sem bila prav vesela, ampak sem na pušenjakovem forumu prebrala, da to lahko traja tudi teden ali večuser posted image . jst sm vedno mislila, da tam do tri dni, i wishuser posted image ...

viktorjev nisem gledala, pa bb tud ne - v bistvu tv sploh ne gledam, sm mal čudna, ampak razen forenzikov in dnevnika se mi zdi ostalo dolgčas. pol pa berem pa kej delam raj tist čas, al pa za compom visimuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.3.2008 14:13:40   
san
merry, čestitke za emila in veliko lepih trenutkov skupaj vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim manjuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.3.2008 14:16:40   
san
tejka, jaz se tudi že celo nosečnost z vročo vodo tuširam, sem se tudi že prej. meni to tako paše in se prav sprostim. sploh mi paše, če mi trebuh otrjuje je po parih minutah precej boljše.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.3.2008 14:20:16   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Oh my god NČK user posted image ...ma sej se mi je zdelo ker je kar orng bolelo pa ne konstantno ampak je kar "valovalo"....hvala ti za info....sam jaz imam še 12 dni do roka, tako kot ti...sej to ni nujno, da kej že pomeni ali pač user posted image ....sem imela še v petek kontrolo pa mi je G rekla, da ni še nič....

mi smo se ravnokar ponovno najedli regrata, celo skledo sva ga zmazala....je bil super user posted image  

o, dinki, to gre lahko kar iz danes na jutri. sej ponavadi je tko, da tiste, ki popadkov nimajo, jih pol na koncu kar naenkrat dobijo in letijo v p in to je to. take (kot npr. mene), ki pa dolgo heca, se pa načakajouser posted image

pa saj sedaj smo počasi lahko kar vse na vrsti, ker smo že prešlii na drugo polovico marca in zdej smo vsak dan vse iz seznama potencialne kandidatke za it rodituser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.3.2008 14:21:02   
san
joj, regrat, jutri, če bom še doma, si ga bom pa privoščila tudi jazuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.3.2008 14:31:47   
Nasy
Pozdravljene, kaj ste še kr tukaj, v enem kosuuser posted image user posted image
No, vas lepo pozdravim, naša Maša spančka pri tetici v naročju. Smo odkrili, da je to edina rešitev za spanje čez dan. Ponoči pa nam uspe že zibkauser posted image in 5 ur spanja skupaj. Potem je ponavadi dojenje in še kak podaljšek spanja, če uspemo, tako da spimo vsaj toliko. No, kdaj se bomo orng naspali pa ne vemo..enkrat bo že.

Vsem mamicam iskrene čestitkeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?