|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
16.3.2008 23:22:40   
mergetka
Dogaja, dogaja!!!!
user posted image ,  ki ste doživele popadke in čepe user posted image user posted image user posted image user posted image   in upam, da greste kmalu v Rim  (sploh  Zofy in Paola), sam ne še vse iti, da bom lahko še mal čvekale  user posted image .  Razen, če se zmenimo s kako agencijo, ki bo kr vse zapeljala. Kak predlog, kako to izvest?

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Ne vem, če smo se že kaj veliko pogovarjale o tem. Ali boste kupile te knjige, v katere se vpisujejo otrokovi podatki, razvoj ipd.

Katy13,men je ravno danes prinesla sestrična tako knjigo in sicer tisto, ki jo je ilustrirala Jecla Reichman. Ful je lepa user posted image in ene par stvari lahko vpišejo že user posted image .

No, dobra noč vsem!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
16.3.2008 23:54:04   
Nasy
Punce, hormoni..po porodu je bilo pri meni huje kakor v nosečnosti, kar jokala sem..sploh, ko me je tašča vrgla iz tira, kr jok me je zagrabil..in ko naša mala ni hotela nič spat, jaz sem imela še premalo mleka, dodajali smo ji dodatek..vsaka stvar, ki mi je šla malo narobe, me je spravila v jok. Sedaj je že malo bolje, čeprav me še kar dajejo jokajoči trenutki ali pa oblivi. Še dobro, da me je mojuser posted image tolažil, sem bila že čist obupana nad sabo in vsem. In ko je najmanj treba, ti še kak pameten soli pamet, da je treba otroka pustit, da se zjoče..tam, eni 2 uri naj se joče, sam v zibkiuser posted image po mojem me pobere, če bi to morala storiti!

No, katera gre v Rim?user posted image Dejmo marčevkeeeee!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.3.2008 0:08:04   
mergetka
Nasy, hormoni delajo svoje v nosečnosti in po porodu in v menopavzi, da ne govorim o pms-u user posted image

Ampak, tak je, s tem se mora vsaka ženska sprijaznit in soočit in super je, če ima zraven ljudi, ki to razumejo!

Men se je v user posted image kr parkrat zgodilo, da so me prevzeli in sem user posted image za ene stvari, ki si niso zaslužile takega odziva, ampak takrat tega nisem čutila in vedela. Sam enkrat sem se pa pol hitro zavedala in sem se pol med jokom že začela vsemu skupaj smejati.

Ma, važno je, da se zavedamo, da je to nekaj normalnega in damo iz sebe občutke, a ne? Sam v naši družbi je včasih še vedno prisoten predsodek, da so novopečene mamice skoz v user posted image in da MORJO bit srečne. Zato je pa fajn met partnerje, prijateljice in kake pozitivne forumke, katerim se lahko potožimo!!!! user posted image user posted image user posted image

Sem mal zafilozofirala....

Aja, ko ste se menile o Viktorjih, men sta  Slon in Sadež všeč in mi je prav fajn poslušat , kar se bosta spet spomnila (sta mi že od štafete mladosti faci).  A nista  dobro  komentirala slovenskega naroda sina? Kako se vam zdi pa ta novi NLP- jevc Klemen?

Ajd, čau bejbe, se čujemo jutri!user posted image

< Sporočilo je popravil mergetka -- 17.3.2008 0:17:51 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.3.2008 5:30:22   
janet
Dobro jutro!!!!!

Paola in Zofy - upam da sta že odrinle, pa da je že vse za vama!!!user posted image user posted image user posted image

No tak čas pred sedmimi leti sem pa že bila v porodni sobi, so mi priklopili umetne popadke in potem muke do enih dopoldan, nato pa je najlepše bitjece pokukalo na svet - moja draga Neža - še zdaj se spomnim vsakega trenutka!!!!!user posted image

NEŽA VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image TVOJA MAMICA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Ma me že čustva dajejouser posted image - zdaj pa sam še eno najlepše bitjece čakamo - našega user posted image fantka - kdaj se bo kaj odločil priti??????user posted image

Nič, dragi je na poti v službo, js pa grem zdaj mojo princesko zbudit, da se spravima za v šolo, nato bom pa verjetno poskusila še malo zadremati na kavču, namreč bedim že od pol petih, pa spanje je trajalo samo dobre štiri ure - bom poskusila dokler še lahko spim......

No lep dopoldan vsem!!!!!user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.3.2008 6:19:43   
san
JANET, TVOJI NEŽI ŽELIM VSE NAJBOLJŠE ZA NJEN 7. ROJSTNI DAN IN SEVEDA LEPO PRAZNOVANJEuser posted image user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.3.2008 6:21:35   
san
pri nas vse po starem...

držim pesti za paolo in zofy, da sta odromali v puser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.3.2008 7:06:53   
pomlad08
Tudi pri nas nic novega. Ampak mi kar ustreza, imam za danes nekaj opravkov v glavi user posted image

Med drugim grem v 3 MUHE, si me spomnila, San, da imajo tam tiste trakove za nosti dojenčka - pri njih si z veseljem kupim originalnega, medtem ko mi je pa res škoda dati 50 EUR za uvoženega ameriškega, ki v USA stane 20 EUR.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.3.2008 7:49:02   
pomlad08
Aja, hotela sem še vprašati, če katera ve, kako je sedaj z obiski v Ljubljani, a je še vedno prepoved zaradi viroz (da lahko pride samo mož)?

Če kdo kaj ve ...
Hvala!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.3.2008 8:37:51   
san
a je prepoved spetuser posted image ... jaz nič ne vem, uapm, da ni...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.3.2008 8:49:02   
pomlad08
ne, jaz samo ugibam, ker imajo vsi, ki jih poznam, neko hudo virozo trenutno. upam, da ni prepovedi!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.3.2008 8:51:57   
Zofy
Dobro jutro!  Jaz sem še kar v enem kosu, čeprav mislim, da bo danes dan D. Imam popadke na 10min-15min-7min že od 2h ponoči, tako da sem bolj malo spala...Upam res, da v Lj ni prepovedi obiskovuser posted image . Pa sej ni virozuser posted image
Punce, držite pesti, da bojo popadki kmalu redni in da ne bojo boleli dosti bolj kot že zdaj bolijo (jih komaj predihavam) in da bo Julija hitro zunaj... Joj, koliko žejla...

Paola pa je najbrž že ponoči v Ruim pobegnila, a nauser posted image .
No, srečno vsem, če gre kira v Rim pa upam, da se vidimouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.3.2008 9:42:40   
marita
Dajmo marčevke, dajmoooo, katera gre danes v P???

Držim pesti, da se nam čimprej pridružite na sosednjem forumu.

Mi smo ok, mali je zaenkrat priden, lepo se doji in kar je zame pomembnejše, lepo spi ponoči. Juhuhu.

Komaj čakam, katera bo naslednja postala mamica. Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.3.2008 9:47:17   
mergetka
Dobro jutro!

Spali smo dobro, danes mam pa G in komaj čakam !

Zofy, drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj Julija pride čimprej vun!!!!

Glade obiskov sem bila v sredo v Lj.P in takrat je pri dvigalu pisalo neki o omejitvah obiskov.  Sam se da mogoč kaj zmenit, če ne bo preveč gužve user posted image .

Lep dan vsem marčevkam in srečno!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.3.2008 9:51:06   
Katy13
Dobro jutro!

Moje spanje je bilo dobro, sicer sem šla 3x na WC, vendar sem takoj nazaj zaspala. Trenutno zajtrkujem in vas berem in sedaj pišem. To je sedaj moj ritual. user posted image

Sem pa malo prej izvedela slabo novico. Ne vem, če se katera spomne, da me je zadnjič zdranik, ki nam je predaval o EA napotil na en pregled. No, prejšnji teden sem šla in dobila izvide, danes sem ga pa poklicala in mu povedala kakpni so izvidi in mi je rekel, da os se že prej pogovarjali o mojem primeru in se odločili, da nisem primerna kandidatka za EA, ker je preveliko tveganje zaradi strjevanja krvi. user posted image  Sicer tolaži me misel, da nisem bila 100%, da bom imela EA, ker sem rekla, da bom poskusila z anravnim porodom in če res ne bi šlo, potem pa EA. No, sedaj vem, da bo porod sigurno naraven in bom imela pač tiste protibolečinske stvari, ki jih dajo vsaki user posted image .  

Neža - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Lepo praznujte. user posted image user posted image

Zofy - je pa res prišel tvoj dan D. Držim pesti, da bo čimprej za tabo. user posted image  in da boš še danes stiskala k sebi Julijo.

mergetka - hvala za odgovor. Verjetno si bom tudi jaz po porodu nabavila eno od teh knjig, sedaj bom pa še počakala, če slučajno dobim katero za darilo.

Po pravici povedano sem pričakovla, danes zjutraj kar nekaj novih mamic.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.3.2008 9:52:52   
Katy13
Hormoni - sama nimam ravno težav z njimi v user posted image , upam, da mi ne bodo po porodu ven udarili, ker potem zna biti pa hudo. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.3.2008 9:56:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Ne vem, če smo se že kaj veliko pogovarjale o tem. Ali boste kupile te knjige, v katere se vpisujejo otrokovi podatki, razvoj ipd.

Sedaj grem pa še malo brat - Dojenje in materinstvo iz srca.

Katy13, jaz sem dobila v dar - Dojenčkov album se imenuje, in ga bom izpolnjevala kolikor ga bom pač zmogla. Se mi zdi zelo lepa zadeva, ampak zahteva tudi kar nekaj tvojega časa in dela.
Dojenje in materinstvo iz srca sem pa tudi jaz že prebrala in je zlo luštna knjiga. Jo tudi zelo priporoča moja G.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.3.2008 10:06:01   
Dinki
No dobro jutro punce tudi iz moje strani user posted image ...
mi smo se danes spet lepo in kvalitetno naspali, ni pa nobenih sprememb v smislu priprav na porod.

Janet, tvoji punci Neži želim vse naj, naj, da bo še naprej tako zdrava, pridna in uspešna user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo Zofy, dejmo Paola user posted image user posted image user posted image ....sta pa face, da se obema dogaja istočasno in se o tem še debatirata na forumu user posted image ....

Mergetka, dobro opravi pri G in nam sporoči če je kaka sprememba na vidiku user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.3.2008 10:50:08   
janet
Najprej hvala vsem za lepe želje! Praznovanje imamo namenjeno za otroke v petek, če bo mami še v enem kosu, danes bomo pa sam doma kakšen kos tortice pojedli, no darilo je pa tak dobila en teden prej ( user posted image ).user posted image Bo pa nesla nekaj sladkarij danes tudi na trening, da jih še tam pogosti, v šolo pa tud ni hotela danes nesti, tak da boma prištimale verjetno za v sredo.user posted image

No moje dremanje je bilo uspešno, od pol sedmih, pa do mal čez deset, pa če nebi dobila sms-a, bi verjetno še dremala.user posted image Zdaj smo pa naspani.user posted image

No zdaj grem pa neki kopirat pa na pošto naprej poslat, sam me ven sploh ne vleče, ker je tko murkasto vreme.user posted image Pa morm to opravit.user posted image Ma bom kolegico poklicala, če je za kavico, pa bo.

No men se zaenkrat nič ne dogaja, mogoč pa koj ne bota imela isti dan roj.dan.user posted image

Držim pesti za vse, ki boste,oz.imate danes preglede, da bo vse kot same želite!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.3.2008 10:52:25   
perp
ooo, dobro jutro oz. danes je že dobr dan.

Tudi danes ponoči nisem mogla spati, user posted image user posted image user posted image  sem šeel ob ene 2 zaspala. mogoče tudi zato, ker sva danes prvič zamenjala legi v postelji - zdej sem jaz bližje zibki.

paola in Zofy držim pesti in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  danes.

Tudi pri nas se nekaj dogala. Se mi zdi, da imam spodnje hlačke kar od včeraj zvečer skoz malo mokre. Pa malo me špika, pa ful mi trebušček otrdeva, pa še mirna je naša ful ratala. No bomo videli kaj bo danes pokazal CTG. Pregled imam ob 13:30. Poročam kaj in kako bo.

Janet user posted image  user posted image  za nežo, pa veliko user posted image  in čimveč user posted image  user posted image  user posted image  ter eno dobro user posted image  zanjo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.3.2008 11:15:53   
Dinki
Perp, srečno tudi tebi danes na pregledu user posted image ...tudi tvoj dan D je že tik pred vrati user posted image ...ja daleč smo že punce, daleč....

Pri nas se je pa ravnokar sonček prikazal. Bi ga blo za izkoristiti, ker je popoldan spet dež napovedan....grem malo noge ven pretegnit...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.3.2008 11:36:08   
Vilma
Marita jaz bi šla danes v porodnišnico. user posted image  Samo zaenkrat nič ne kaže. V sredo imam pregled, me zanima, če bo kaj videt. Drugače sem tako računala, da bo tale pupa prej prišla na svet. Sine je bil 12 dni prezgodnji in če bi računala po njem, bi morala včeraj rodit. Jaz pa še v enem kosu. No pa saj bo, samo da ne bo čez rok.
Katy škoda za EA. Poskusi čim več popadkov predihat doma, bo potem v porodnišnici hitreje minilo.
Zofy držim pesti, zgleda da boš danes pestvala svojo štručko. Ki bo imela bajdvej lepo ime user posted image
Zdaj pa šibam v ležeči položaj, sine je zaspal, pa moram izkoristit mir. user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.3.2008 11:37:40   
san
no evo, jaz sem tudi ravno iz gradu prišla. sem šla v 3 muhe pogledat za trak in s emi blazno dopade, samo so pa imeli na izbiro le dva, enega, ki mi je bil prekratek, drugi mi je bil pa predolg in preveč nemogoče barveuser posted image . tko, da sem se za denes smeenila s to gospo od škratka, da si pridem ogledat trak na fužine.

popoldne grem pa verjetno v P, sem z babco zmenjena da me pregleda in da se zmeniva za naprejuser posted image .

zofy, si še tuki? držim in stiskam pesti zate in da se ti izpolni vse kar si naštelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za paolo predvidevam, da je že šla v rim.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.3.2008 11:39:16   
san
katy, sej še dobro, da ste to ugotovili, da se ne bi kasneje kaj zakompliciralo. sej ni tako hudo, se da preživet tudi samo s temi sredstvi, ki ti jih babce dajo.

perp, srečno na pregleduuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.3.2008 11:41:09   
san
kaj pa je z medico? se je že kaj začelo? a se je kaj javila včeraj?

no, navijam kar za vse, da se nam čimprej vsem začneuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.3.2008 11:41:19   
lucalu
Pozdravljene nosečke!
Da se še tu malo javim... Pri nas je bila pravkar patronažna in smo full dobre volje! Smo se stehtali in imamo 2900 g. user posted image user posted image user posted image  No, pa tudi prvo kopanje je padlo, dokaj uspešno... najprej mu je blo full všeč, potem ga je pa lakota zgrabla in je začel protestirat. user posted image
Pa še najboljša novica: lahko gremo ven user posted image user posted image user posted image ... in mislim, da bomo popoldan že sprobali voziček - če bo seveda vreme še vedno tako lepo kot je zdaj.
Veliko sreče vsem, ki ste na poti v Rim, ostalim pa čimprejšnje in čim lažje potovanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?