Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: lina10 Katy13 midva sva morala na CSD ju povedat kako se bo otrok pisal in tudi na zapisniku za očetovstvo tako piše samo za ime da se bo še naknadno sporočilo tako ,da ti ne vem povedati ali pa je to odvisno od uradov CSDja,če ne te pa v P. matičarke vprašajo ko te po porodu pridejo popisat za matični urad vsaj zdi se mi tako potem pa one posredujejo podatke naprej.Upam da sem ti kaj pomagala. Očitno je odvisno od CSD-ja do CSD-ja. Na najinem zapisniku piše le: Nevabljeni, ime+priimek, rojen, v, državljan, samski, prebivališče, zaposlitev, izkazana identiteta, izjavljam, da sem oče otroka, ki ga bo rodila ime + priimek, predvidoma dne... Mati ime+priimek, rojena, v, državljanka, samska, prebivališče, zapslena, identiteta, soglašam z izjavo o priznanju očetovstva mojemu še nerojenemu otroku, ki jo je podal ime+priimek. Po moje tu nikjer ne piše kao se bo pisal otrok, pa tudi vprašala ni... Lina10 - a tebi na izjavi prav piše priimek otroka, ali tudi ne?