|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
28.2.2008 14:29:04   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

Lucalu - hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
28.2.2008 14:32:17   
max81
Mene pa nekaj znaima, včeraj sva šla z dragim podpisat očetovstvo. Tiste, ki niste poročene, kdaj ste povedale kako se naj piše otrok?

takrat in tam ko je moj podpisal papirje na csd-ju

evo jest sem se malo spočila, zdej grem pa gor našo hiperaktivko iskat, ki se je kao naspala....iiii do sedmmih bo še dolga..vreme je pa za posrat

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.2.2008 14:35:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Mene pa nekaj znaima, včeraj sva šla z dragim podpisat očetovstvo. Tiste, ki niste poročene, kdaj ste povedale kako se naj piše otrok?

takrat in tam ko je moj podpisal papirje na csd-ju

evo jest sem se malo spočila, zdej grem pa gor našo hiperaktivko iskat, ki se je kao naspala....iiii do sedmmih bo še dolga..vreme je pa za posrat

Zanimivo, mene pa ni nihče ničesar vprašal. user posted image  Bom jutri poklicala in vprašala kako je s tem.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.2.2008 14:43:01   
Klaudia
Oprostite da se vmešavam, sam na tole bi odgovorila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

glede vložkov nam je pa babica v materinski šoli rekla, da tiste, ki jih imajo v Lj P niso bombažni in ne dihajo (tisti na oddelku, uni v porodni so menda super, zato najbrž nasvet Zofy), zato, če imamo možnost vzamemo kak paket s sabo. Veliko jih sicer potarnalo, da se vir80 zaradi une mrežce zatika za šive (če si šivan), zato sem jaz izbrskala Vir Nature, ki so 100% bombažne in imajo tudi prevlekco tako k iz blaga. Če pa nimaš šivov je pa najbrž vseen. Mam oboje, bomo vidli kaj od tega bo bolj prov pršlo.

Točno te vložke smo imeli na oddelku. Rodila sem 5 mesecev nazaj v LJ. Na oddelku smo imele vir nature z krilci. Sem pa prvi dan imela dva tista iz porodne (enega na drugem), pa še vir čez, pa mi je skoz prišlo. Tiste ki sem jih vzela sama v P pa splohn isem rabila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.2.2008 15:03:16   
lina10
Katy13 midva sva morala na CSD ju povedat kako se bo otrok pisal in tudi na zapisniku za očetovstvo tako piše samo za ime da se bo še naknadno sporočilo tako ,da ti ne vem povedati ali pa je to odvisno od uradov CSDja,če ne te pa v P. matičarke vprašajo ko te po porodu  pridejo popisat za matični urad vsaj zdi se mi tako potem pa one posredujejo podatke naprej.Upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
28.2.2008 15:14:22   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Katy13 midva sva morala na CSD ju povedat kako se bo otrok pisal in tudi na zapisniku za očetovstvo tako piše samo za ime da se bo še naknadno sporočilo tako ,da ti ne vem povedati ali pa je to odvisno od uradov CSDja,če ne te pa v P. matičarke vprašajo ko te po porodu  pridejo popisat za matični urad vsaj zdi se mi tako potem pa one posredujejo podatke naprej.Upam da sem ti kaj pomagala.

Očitno je odvisno od CSD-ja do CSD-ja. Na najinem zapisniku piše le:

Nevabljeni, ime+priimek, rojen, v, državljan, samski, prebivališče, zaposlitev, izkazana identiteta, izjavljam, da sem oče otroka, ki ga bo rodila ime + priimek, predvidoma dne...

Mati ime+priimek, rojena, v, državljanka, samska, prebivališče, zapslena, identiteta, soglašam z izjavo o priznanju očetovstva mojemu še nerojenemu otroku, ki jo je podal ime+priimek.

Po moje tu nikjer ne piše kao se bo pisal otrok, pa tudi vprašala ni...

Lina10 - a tebi na izjavi prav piše priimek otroka, ali tudi ne? 

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
28.2.2008 15:24:28   
Katy13
Prej sem videla, da ste se pogovarjale kako pospešiti porod. Sem danes na CTG-ju brala eno revijo in je pisalo, da je ena od možnosti tudi masaža bradavic.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
28.2.2008 15:28:27   
sonca
perp: ugotovili so mi jo v 32 tednu ko sem dala kri, pol sem mogla dat še dvakrat in je bilo pozitivno, vendar zelo čudni rezultat. Zato so mi skoz pisali sum in ne nova okužba, tako da v bistvu ne vem če sem res okužena ali ne. So pa mi rekli, da je tega zelo veliko zadnje čase in da ne vejo ali v laboratorijo to okužbo zamenjajo s kakšnim virusom. Mi smo v začetku januarja res imeli rotavirus - sin je bil v bolnici zaradi dehidracije, ampak so rekli da to ni to. Važno je da je s punčko vse vredu.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
28.2.2008 15:39:57   
Dinki

katy13, najprej čestitke user posted image  za dober pregled, predvsem za ravno črto user posted image , torej ni še nobene panike zate. Tudi midva z mojim sva morala podpisati očetovstvo, ker še nisva poročena. tam sem postavila isto vprašanje kot ga postavljaš ti, in mi je rekla, da v P pride matičar in tam poveš ime, priimek in ostale podatke od otroka, tko da boš to tam urejala po porodu, no vsaj tako velja za Lj. P.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
28.2.2008 15:50:01   
Dinki
No, jaz sem ravno nazaj iz današnjega potepanja. sem bila pri mami na obisku, ki mi je podarila full nogavičk za user posted image , pa dvoje kao čeveljčke (ala All star-ke pa še ene...luškano za popuser posted image ) pol sem se pa dobila z mojo bivšo sošolko iz srednje šole in mi je predala album z mojimi user posted image  fotografijami....ne vem če se katera spomni ko sem to omenjala....me je fotkala v 8. mesecu user posted image .....punce, album je tako lep, da nisem mogla verjet, da sem na slikah jaz....prav zanimivo je bilo pogledati mene s takim trebuhom v vlogi nekega modela....sem prav lepo izpadla user posted image ....uglavnem, res lep spominček....
no pol sem šla pa še v DMa, sem kupla 4 vrečkice Aptamila 1, ki upam, da jih ne bom rabila user posted image , pa še nekaj malenkosti za v P (kozmetika), tko da mi smo pripravljeni....
zdej moram it pa kosilo narest...danes bomo jedli rižoto s šparglji in motovilec...jamiiiiiii.....

beremo....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
28.2.2008 16:48:36   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

katy13, najprej čestitke user posted image  za dober pregled, predvsem za ravno črto user posted image , torej ni še nobene panike zate. Tudi midva z mojim sva morala podpisati očetovstvo, ker še nisva poročena. tam sem postavila isto vprašanje kot ga postavljaš ti, in mi je rekla, da v P pride matičar in tam poveš ime, priimek in ostale podatke od otroka, tko da boš to tam urejala po porodu, no vsaj tako velja za Lj. P.

Dinki - hvala za čestitke in za informacije. Sem hotela tudi jaz vpršat, pa je bila ta pravnica ful zmedena, je moje podatke vpisovala njemu in obratno. user posted image  In potem sva morala še enkrat do nje, da je popravila in sem ji jaz narekovala podatke, da je potem pravilno izpolnila. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
28.2.2008 17:48:56   
Dinki
Sem prej pozabila rečt...hvala vsem punce za odgovore glede vložkov...torej mi ni reba trajbar s sabo cel bataljon bombažnih povštrčkov....

Katy13, moraš pa imeti s sabo v P ta dokument o očetovstvu če nista poročena, no vsaj tako je spet za Lj. porodnišnico...vidim, da je pri nas v Slo. za veliko stvari različno od kraja do kraja....še glede kolkov in širokega povijanja...mislim kot da bi rojeval različne user posted image  v različnih mestih user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
28.2.2008 17:59:32   
Katy13

Katy13, moraš pa imeti s sabo v P ta dokument o očetovstvu če nista poročena, no vsaj tako je spet za Lj. porodnišnico...vidim, da je pri nas v Slo. za veliko stvari različno od kraja do kraja....še glede kolkov in širokega povijanja...mislim kot da bi rojeval različne user posted image  v različnih mestih user posted image .

Ja, to mi je pa povedala, da moram imeti zraven. Včasih se tudi jaz sprašujem , če bomo mi rodile v istem letu, ali so desetletja med nami user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
28.2.2008 18:05:08   
Lona76
Živjo vsem!
Naša noč. je bila krasna. Vstala sem sicer ob pol osmih, da sem user posted image pomagala pripraviti malega za vrtec, ker sta po čudežu zaspala. Ko pa sta šla, sem šla pa nazaj spat in sem spala do desetih!!! Sem pa tudi jaz sanjala da sem rodila in sicer kar doma in to mi je mami naredila carski rez.user posted image Ja kr neki.
Tista ki je spraševala za pritiskanje pri porodu. Jaz sem pritisnila trikrat. 1. glava zunaj, 2. ostalo telo, 3. posteljica. Tako da ne vem, kako je to z dvournimi pritiskanji.
Vložke vem da smo v prvo dobili v P in jih je bilo dovolj. Bom pa za vsak slučaj en paket vzela če se je slučajno kaj spremenilo v štirih letih.user posted image Drugače pa sem jaz tudi kupila te Vir Nature pa me zanima a so v redu. Sem v Tosami samo rekla da rabim bombažne pa mi je te dala. Šele doma mi je kapnilo da sem prvič uporabljala Vir 80.
Vsem ki imate jutri preglede držim pesti, da bo vse ok, jaz ga imam ponovno v ponedeljek.
Ena je pa spraševala za pregled, da je G ni pregledoval, ker naj bi ji naslednijč gledal maternični vrat, no meni je to prejšnjič pregledovala in moram povedati da me je res kar malo bolelo, ker se je full uprla da je videla kako je prehoden. Sem se spomnila da ko gre zares te takole skos pregledujejo oz. na eno uro. Ja neprijeten občutek se je vrnil. Meni osebno je bilo full zoprno, ker te skos šlatajo. Bolj to kot sam porod. Ja pa še klistirja se bojim oz. mi je neprijeten, drugače pa mislim da bo kar šlo.
Sedaj grem pa kosilo pojesti. Ja danes je bolj pozno ker je imel sine telovadbo, pa sem ga mogla jaz peljat, ker je bil možiček na poti.
Pridne bodite

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
28.2.2008 18:20:54   
san
pozdravljene, z mojim počitkom tudi danes ni bilo nič. sem bila dopoldne z eno kolegico po opravkih, pa pol sem letela na Ad, potem pa še na en obisk in po malega v vrtec in do sedaj sva se irala. no, zdej pa se igra sam in čakava na hčero, da pride domov - je na obisku. jst mam pa 5 minut časauser posted image . vidim, da rodila ni nobena danes. hvala za recepteuser posted image . sem si jih shranilauser posted image . pol sem vseeno na koncu naredila to kar je hotela hči in je rekla, da je pošlo v trenutku. so bili vsi zadovoljni. še dobro, saj sem že ob pol šestih vstala, da sem naredila vse, da je bilo sveže.

nisem vas pa uspela čisto prebrat, sem nahitro preletela, si bom kasneje čas vzela.

katy, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.2.2008 18:26:28   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tista ki je spraševala za pritiskanje pri porodu. Jaz sem pritisnila trikrat. 1. glava zunaj, 2. ostalo telo, 3. posteljica. Tako da ne vem, kako je to z dvournimi pritiskanji.

no meni je v prvo tudi uspelo, da sem z drugim potiskom porodila glavico in pol takoj še vse ostalo. pri drugem porodu sem pa pritiskala skoraj dve uri, da je glava ven šlauser posted image . no ampak, sej ni take panike, da vas ne bo kej strah. men se je itak zdel vse skupaj 5 minutuser posted image .

aja, glede porodnih zgodb sem hotla neki napisat, k ste neki pisale, da ste jih brale. jaz moje nisem niti ene še opisala, sploh ne kakšnim nosečkam, ker se mogoče mal strašno sliši, sploh drugi porod, ampak v resnici pa ni bili tako strašno. sej so zato tam usposobljeni, da pomagajo, če se kaj zalomiuser posted image . pa se mi zdi, da imajo/mo tudi mal bujno domišljijouser posted image , ko porod opisujemo in pol se včasih kakšna stvar mal pretirano sliši.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.2.2008 18:32:08   
san

Sem prej pozabila rečt...hvala vsem punce za odgovore glede vložkov...torej mi ni reba trajbar s sabo cel bataljon bombažnih povštrčkov....

no, jaz vložkov ne bom nosila s seboj v P.

to pa tud jst prvič slišim, da morm met s seboj dokument o očetovstvu. midva greva ravno jutri to uredit na csd, ke rnama je nekako iz glave ušlo.

glede razlik med kraji, jst se sam čudim. to kar pri nas pravijo, da je ”belo”, drugje pravijo, da je ”črno” in to v isti državi. ne vem, a se te babce med seboj nič ne dobijo in pregledajo material. sej ni čudno, da je pol taka zmeda med novopečenimi mamicami. kolki, pa čiščenje popka, pa dojenje, pa prehrana, ma v vsem si kontrirajouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
28.2.2008 18:38:14   
perp
živjo,

danes pa je pri nas enkraten dan. Dobila sva previjalno, sva jo sestavla. Trajalo je 3. ure, ker je bil res vsak delček posebaj razstavljen. Ampak je ratalo, no in jutri pospravim notri cunjce in to je to. Jaz lahko rodim user posted image user posted image user posted image

Zofy se bom probala jutri slikati in dati gor slikco mojega buška, da bove lahko primerjale.

Glede PDP-ja ga imam že enakega od začetka. No čeprav mi RR izračuna 23.03., mi ga je G postavla 24.03. Je pa res, da mi je na nuhalni po velikosti izračunala 23.03., na  3D ultrazvoku v 26. tednu pa 22.03. Vendar mi G ni nič spreminjala. Upam, da bom po teh podatkih malo pred rokom rodila.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
28.2.2008 18:39:13   
san
Gaya24, tudi jaz sem kupila Pamperske z oznako 1, imam pa še en cel paket 2, ker sem ga dobila od prijateljice. S plenicami si je dobro narediti le malce zaloge, ne pa preveč, ker nikoli ne veš kolk hitro jih  zamenja...sej plenice se danes kupi že povsod. Tudi vlažilne robčke sem vzela Pampers sensitiv.

jst mam zaenkrat en paket eco moltex plenic 3-6 kg, pa od kolegice sem dobila pol paketa 2-5kg babylove in pampers 4-9 kg, ker jih ni porabila. robčke mam tud jaz vlažilne pampers sensitive in navadne to-to en paket, pa od mullerja en paket.
včeri mi je tud uspelo kupit še trdo milo panten, pa mandljevo olje iz lekarne in lekarniško hladilno mazilo, pa nov bepanthen. kolegica mi je dala še za testirat tomi teepi (al neki podobnega) prsne blazinice in zgledajo super. niso predebele in baje se dobro oprimejo prs.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
28.2.2008 18:42:50   
san
perp, čestitke za previjalnouser posted image

no glede pdp-ja. men ga je tud pri morfologiji hotela spremenit na 18.3., pa sem rekla, da ne, ker mi ga vedno spreminja in nikoli ne rodim prej, še po taprvem roku so mi vedno zamujal otroc 2 tedna. drugače sm si pa jst sama izračunala da bi ga imela 24.3., ampak ona mi je pa določila po koledarču 23.3. jst se pol kr tega držim. čeprav bi bila čist vesela, če bi rodila en teden prejuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.2.2008 20:28:33   
gaya24
Dober večer.

Sem že bla dans dvakrat gor in vas začela brat, pa sem mogla vedno na sredini branja ituser posted image

Že dva dni vstajam ob 9h, kar ne morem verjet, da se to dogaja. Očitno me hoče nekdo spomnit, da ne bo več spanja do 11h. Sicer je pa zadnji čas, da se mi mal bioritem spremeni in ne bo pol šok, ko bo user posted image na svetu.

Prej sem vidla, da ste se menle glede podpisa očetovstva itd. Men tud ni noben rekel, da moram kakeršnikoli papir v P nest. Na CSD so mi celo rekli, da očetovsrtvo pa itak po porodu podpišeš. Verjetno je pri večini vas drugače, ker so vaši user posted image že zaposleni in podpišejo prej zaradi očetovskega dopusta. Midva pa sva še oba študenta.

Dans pa še nismo doble kakšnega sporočila, da je še katera marčevka postala februarka...Sam en dan še zdržimo pa bo.

No, da vam še mal lušt nardim...Greva z mojim zdaj v kitajsko na večerjo. Njami...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.2.2008 20:48:30   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Dans pa še nismo doble kakšnega sporočila, da je še katera marčevka postala februarka...Sam en dan še zdržimo pa bo.

JA, ampak urši84 se še kar ni javila, če se ne motim, tako da ne govori prehitrouser posted image .

Jaz sem pa iz pregleda in ne najbolj zadovoljna. Je rekla G, da so spet ketoni (če se prav spomnem) v urinu in da je možno, da imam povišan cuker, ker je bil že ko sem delala test na zgornji meji. Mislim, zakaj mi tega ni prej nikoli omenila??? Zadnjič sem dala 2x urin, ker je bil prvič zanič, pa je rekla, da je bil drugič ok, zadaj pa, da ni biluser posted image . In da se zato najbrž toliko redim (btw: danes sem imela 1 kg več kot predvčerajšnjim, torej sem pridelala 14 kguser posted image ).

V glavnem jutri moram na tešče v laboratorij dat kri in potem domov na zajtrk in čez 2 uri spet dat kri. In v ponedeljek naj bi bili rezultati. Če ne bojo ok, me bo k diabetologu poslala. Ni mi pa hotela sploh nič več povedati o nosečniški sladkorni, pa sem jo spraševala. Je prav smotana. Najbolj me muči kake so lahko posledice na user posted image in če sem sama kriva, da sem (če sem) to fasala. Zdej grem malo brat po netu, da se izobrazim...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.2.2008 20:58:14   
mergetka
Ojla, drage moje!

Danes sem vas pa imela šele zdaj priložnost brati, ker sem bila pri friendici in njenem malčku na obisku.
Pa kolk ste napisaleuser posted image user posted image .

Čestitke za preglede, Maxi in Katy!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Jaz bom v P vzela el en paket, ker jih lahko tam dobiš kolikor hočeš. Vzela bom za vsak slučaj, če mi tisti iz P ne bi ustrezali. Drugače pa imam kupljene 3 pakete.

Jaz mam glede vložkov enako.

Janet - jaz bom naredila pomfri in pleskavice ter zeleno solato. Na vrh pa sladoled (si lahko danes privočim,ker sedaj ni 14 dni vaganja).

user posted image user posted image Ti si kr privošči. Jaz si zmeri vzamem kaj za posladek, sam ne pretiravam pri količini..
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Najbolj me muči kake so lahko posledice na user posted image in če sem sama kriva, da sem (če sem) to fasala. Zdej grem malo brat po netu, da se izobrazim...

Ne se preveč sekirat, sploh, da si sama kriva, da si to dobila (za to bi bili po mojem kvečjemu hormoni krivi); probaj jesti nerefinirane zadeve (sladkor, moko, riž, testenine) in nič velik cukra. Mislim, da če je bilo s tvojim user posted image do sedaj vse ok, bo tudi še teh nekaj tednov, sploh če ti bodo naredili test (in ti svetovali, kako pa kaj). Pol te bodo sam še bolj kontrolirali, kar je pa tudi ok.

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.2.2008 20:58:51   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ena je pa spraševala za pregled, da je G ni pregledoval, ker naj bi ji naslednijč gledal maternični vrat, no meni je to prejšnjič pregledovala in moram povedati da me je res kar malo bolelo, ker se je full uprla da je videla kako je prehoden.

Lona76 - hvala za informacije. Sem očitno res prav razumela, da bo naslednji pregled boleč in da me je zato danes šparal. user posted image

San - hvala tudi tebi.

Gaya24 - glede očetovstva je fajn, da si porihtaš prej, ker morata biti prisotna oba in oče en more prej koristiti dopusta. Vendar kot si rekla, je pri vama to drugače, ker sta še oba študenta.

perp - čestitke za previjalno.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.2.2008 21:10:51   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

In da se zato najbrž toliko redim (btw: danes sem imela 1 kg več kot predvčerajšnjim, torej sem pridelala 14 kguser posted image ).

Zofy - po moje imaš ta kg več zaradi tega, ker si malo več jedla, ali pa nisi šla na veliko potrebo. Za 1 kg so hitro odstopanja. Je ap vsekakor bolje, da preverita.

Mergetka- hvala tudi tebi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.