|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
28.2.2008 10:02:22   
Dinki
No, pa da vas pozdravim še jaz....dobro jutro!!!!
Ravno preletela vse kar ste (smo) načvekale user posted image , pozajtrkovala, zdej pa pijem kavico...moram priznat, da mi je ta jutranji ritual ko se usedem s kavico pred računalnik na RR, en od najljubših delov dneva od kar ne delam user posted image .
Jaz sem spala danes krasno, le enkrat sem se vmes zbudila za WC in je imel moj mišek - user posted image , tako čudno lego, da je bil trebuh ne okrogel, ampak skoraj kvadratne oblike user posted image .
Vsem, ki imate danes preglede, vam želim da jih dobro opravite. Jaz ga imam jutri in tudi že komaj čakam, da vidim kaj bo kaj rekla moja G, pa tudi da me bo mal pogledala, ne pa sam vprašala kako sem kaj user posted image ....

Gaya24, tudi jaz sem kupila Pamperske z oznako 1, imam pa še en cel paket 2, ker sem ga dobila od prijateljice. S plenicami si je dobro narediti le malce zaloge, ne pa preveč, ker nikoli ne veš kolk hitro jih user posted image  zamenja...sej plenice se danes kupi že povsod. Tudi vlažilne robčke sem vzela Pampers sensitiv.

NČK, tudi jaz imam danes zadnji dan dopusta, jutri pa začnem uradno s porodniškim user posted image .

Ursi84 se pa še zmeraj ni nič oglasila, zdej jo mam pa že resno na sumu, da je pobegnila v Rim.....

punce, eno vprašanje....koliko paketov vložkov Vir80 boste vzele s sabo v porodnišnico? enega ali več?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.2.2008 10:10:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

punce, eno vprašanje....koliko paketov vložkov Vir80 boste vzele s sabo v porodnišnico? enega ali več?

Dinki, najprej glede jutranjega rituala - zgleda, da imava istega, tudi jaz zdaj pijem kavico user posted image .

Kar se pa vložkov tiče, sem jaz dala v torbo za v P 1 paket, ker mi bojo mogoče odgovarjali vložki, ki jih bom dobila tam. Če pa ne bojo, pa bom mojemu rekla, da mi jih še prinese. Če boš rodila v Lj spomni babice še v porodni sobi, da ti dajo plenice, ker baje na začetku čišča tako lije, da je boljše imeti te plenice, ker si sicer čisto zapacan od krvi. Pa teh plenic na oddelku nimajo - vsaj 1 leto nazaj je bilo tako, ko je rodila moja prijateljica.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.2.2008 10:10:47   
lucalu
Dinki jaz bom vzela en paket, ker itak vložke dobiš v bolnici... če bo pa slučajno pomanjkanje, bom pa user posted image  naročila, da mi jih drugi dan še prinese. V enem dnevu, pa sigurno ne bom spraznila več kot en paket user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.2.2008 10:13:57   
Zofy
Maxi, ne se sekikrat glede teže, ker UZ ni toliko natančen. Če bi bila panika, bodi brez skrbi, da bi bila G zaskrbljena in te poslala na dodatne preiskave. Je že tako, da nismo vsi po JUSu user posted image . Poglej svetlo stran tega: boš lažje rodila in dlje uporabljala oblekice št. 56user posted image .

Mene je tudi na zadnjem UZ prestrašila, ampak sem se potolažila in v bistvu me zdaj bolj skrbi v drugo smer - da bo user posted image prevelik in pretežek in se bom mučila z rojevanjemuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.2.2008 10:19:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

V enem dnevu, pa sigurno ne bom spraznila več kot en paket user posted image

user posted image user posted image  ja, jaz tud upam, da ne bomo user posted image ....
hvala vama Zofy in Lucalu.....
Zofy, a v porodni sobi naj bi prosila še za nekaj njihovih vložkov oz. plenic? Plenic?????? o moj bog, kaj mene čaka user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.2.2008 10:23:18   
max81
ja lucalu, hvala za tolažbo, ne nič nisi zatežila...se bom probala čim manj obremenjevat...sam počivat  pa tud ne morem pri tem hiparaktivčkuuser posted image

spala sem ok, sem hotla zaspat na levem boku pa ni šlo...na koncu sem ugotovila da sem celo noč prespala na hrbtu....z wc jem nimam problemov, grem šele ko se zbudimuser posted image
danes je pri nas nekam čudno vreme, tko da bova z malo kr doma in malo počivale, če se bo dalo....moj gre itak na šiht spet popoldan..pospravljanje do nadaljnega itak odpade

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.2.2008 10:23:32   
Balerina
Maxi res ne vem zakaj te sedaj na koncu s tem straši. Pa če tako gledaš sploh ni tako majhen, veliko otročkov se rodi v 40. tednu pa imajo komaj toliko g ali pa malo več. Veliko ima tudi manj g. Meni je moja G v 33. tednu ko je bil moj user posted image težak 2050g rekla da če se pa sedaj rodi mu pa ne bo nič hudega. Nekako gledajo da je težji od 2 kg kar pa tvoj je pa še kar nekaj ima pred koncem.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.2.2008 10:35:10   
max81

IZVIRNO SPOROČILO: max81

oj oj so nosečkice, kar vas je še ostalouser posted image
jest sem iz pregleda in sem kr malo slabe volje in žalostna, ker ma naša žabica šele slabih 2400g, dejte mi prosim napisat kolk kej vagajo vaši polhci, ker se ful sekiram
drugače  je ok, zdej pa res ne smem rodit pred rokom, da se naša user posted image  še mal poredi

Max81, nič biti preveč zaskrbljena, ker si s tem ne boš nič pomagala, ne sebi, ne user posted image ....mi je pa čudno, da ti je G šele zdaj to povedal user posted image ...majhna teža se pri tvojem user posted image  verjetno pojavlja že celo user posted image , ni mogel kar zdaj shujšati....no ja, jaz bolj verjamem, da so to spet bolj okvirne ocene in, da ko boš rodila, bo tvoj user posted image  čisto normalno vagal user posted image .....meni je G mojega, prav tako kot Katy13, vagala v 32 t 1d in takrat je imel 1811g, je bilo pa to en mesec nazaj. Jutri imam spet pregled in če zvem težo, ti jo sporočim. Torej predlagam ti, da se ne obremenjuješ in se poskusiš čim večkrat v dnevu uležat in počivat na levem boku, to je edino kar lahko sedaj narediš.user posted image

ja en mesec nazaj ni rekla, da mali-a premalo vaga..je blo ok....zdej ji pa ni blo preveč všeč..jest mam čez 14 dni pregled, pa ctg..bomo vidl kaj bo takrat

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.2.2008 10:35:17   
Zofy
e čaka

Zofy, a v porodni sobi naj bi prosila še za nekaj njihovih vložkov oz. plenic? Plenic?????? o moj bog, kaj mene čaka user posted image

Kaj nas čaka vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno sem pričela z branjem knjige Modrost rojevanja od znane babice Ine May in moram reči, da sem vse bolj zaskrbljena, a učinek te knjige naj bi bil ravno obraten. Je več kot 100 strani porodnih zgodb na začetku knjige in ne vem, če je pametno, da to berem. Šele zdaj se res zavedam, da porod resnično boliuser posted image . No ja, vse so ga preživele, pa ga bom tudi jaz. Samo upam, da mi ga zaradi kakršnih koli razlogov ne bojo sprožili, ker se umetnih popadkov in strogega ležanja na tistih nekomot posteljah najbolj bojim...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.2.2008 10:40:55   
Joži79
Dinki, glede vložkov nam je pa babica v materinski šoli rekla, da tiste, ki jih imajo v Lj P niso bombažni in ne dihajo (tisti na oddelku, uni v porodni so menda super, zato najbrž nasvet Zofy), zato, če imamo možnost vzamemo kak paket s sabo. Veliko jih sicer potarnalo, da se vir80 zaradi une mrežce zatika za šive (če si šivan), zato sem jaz izbrskala Vir Nature, ki so 100% bombažne in imajo tudi prevlekco tako k iz blaga. Če pa nimaš šivov je pa najbrž vseen. Mam oboje, bomo vidli kaj od tega bo bolj prov pršlo.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.2.2008 10:43:32   
max81
Maxi, ne se sekikrat glede teže, ker UZ ni toliko natančen. Če bi bila panika, bodi brez skrbi, da bi bila G zaskrbljena in te poslala na dodatne preiskave. Je že tako, da nismo vsi po JUSu . Poglej svetlo stran tega: boš lažje rodila in dlje uporabljala oblekice št. 56 .

ja no sej to maš pa tud prav..ja sej prvauser posted image  je mela 3130 pa je šla kr težko vnuser posted image ...oblekce 56 pa smo res uporabljali kr dolgo, ker je bila velika samo49cmuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.2.2008 10:52:13   
max81
a ja vložki, jest sem v prvo imela en paket s seboj..pa sem ga tko prinesla nazaj, ker so itak vložki v sobi in si jih menjaš po potrebi, ko pa jih zmanjka pa sestre prinesejo nove

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.2.2008 11:03:55   
Nasy
Zofy, tudi jaz berem to knjigo, pa sem tko tko..bom probala do konca prebrat. A tebi se zdi, da opisujejo vse tko boleče, ker meni ne, meni se zdi, da vse tko navdušeno vse pišejo, res pa je, da v tej knjigi rojevajo večinoma doma oz. tam v tisti Farmi brez kakih sredstev proti bolečinam. Vsaj jaz tako razumem.

Glede vložkov-jaz imam v torbi naštiman en paket, če bom rabla, mi jih bo že prnesla kolegica ali pa moj. Drugače pa imam doma še ene vložke, so malo večji,  mi jih je dala nona, ki jih rabi zaradi uhajanja urina. Sicer so mi malo nerodni ampak pri hudi menstruaciji, za doma, so idealni. In so lepo mehki in gladki, brez mrežic ali česarkoli. Pa še zastonj jih dobimuser posted image

Medve s sestro se mastiva z domačo čokoladouser posted image ki sva jo včeraj narediliuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.2.2008 11:04:57   
janet
Dobro jutro še iz moje strani!!!!!

Končno sem se naspala!!!! Sem sicer vstala ob pol petih pa mojmu kavico skuhala pred službo, sam pol sem lahko nazaj zaspala, in sma z Nežo spale do desetih!!!!

Zdaj sma pa že tud po zajtrku, tu pri nas je pa vreme tako tako, mal oblačkov, mal sonca, sam da nebi kaj dol šlo, pa že bo.

Vse ki imaste danes preglede, jih uspešno opravite, vam pošiljam eno user posted image za srečo.

Js sem pa danes nastopila porodniško, zaj se pa lahk potepam brez skrbi( no saj js se potepam že celo bolniško - me ne gane )!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js mam pripravljen en paket vir80, sam pravijo naj si jih nebi tk menjal z svojimi, ker morajo sestre preverjat čiščo in če si pol sam menjaš preveč, da ni ista čišča, oz. da je je manj.user posted image

Js se tud ne obremenjujem zarad teže malega, saj moja Neža je bla devet dni čez rok pa je imela 3040g, pa me ni noben v nosečnosti strašil, da bi imela premalo kil, in se mi zdi edino pravilno, baby si tk vzame kolikor potrebuje, brezskrbi da ni lačen.user posted image

Tud js sem se zbudila danes s tako čudno obliko trebuha, saj verjamem da zaj so pa že bogi ko nimajo tolk prostora, moj pa tk ne, ker sem mala, sem 158cm, pa se mi zdi da mu je že tk tesno, saj se skoz špona v moja rebra, ma mal še.

No js sem včeraj zvedela, da če rodiš na 29.2. da te vprašajo kaj naj napišejo v roj. list, al 28.2 al pa 1.3, da menda 29.2 sploh ne vpisujejo v roj.list. Js bi zihr izbrala marec, mi je februar tk čudn mesec, pa ne vem zakaj.user posted image
A je že katera čula za to?

No zaenkrat se poslavljam, pridem kasneje še čvekat.

By the way, kaj bote kuhale danes za kosilo? Js sem čist brez idej.user posted image

Lep dan želim vsem!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.2.2008 11:08:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Zofy, tudi jaz berem to knjigo, pa sem tko tko..bom probala do konca prebrat. A tebi se zdi, da opisujejo vse tko boleče, ker meni ne, meni se zdi, da vse tko navdušeno vse pišejo, res pa je, da v tej knjigi rojevajo večinoma doma oz. tam v tisti Farmi brez kakih sredstev proti bolečinam. Vsaj jaz tako razumem.

Ma zaenkrat sem prebrala kakih 5 zgodb in vse so neznansko trpele in seveda doživele na koncu kot neke vrste katarzo, nekaterim je bila to ekstatična izkušnja, ampak kakor sem jaz razumela je bil tak šele iztis. Do takrat pa so trpele in si mislile "o bog!" user posted image Ena je potiskala 2 uri, jaz sem pa živela v zmotnem prepričanju, da potisneš 3x in je konec user posted image . No ja, bomo že preživele, moški so hodili v vojne, ostajali brez nog, okončine so jim na živo amputirali... napram temu je porod prava šala user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.2.2008 11:18:06   
Nasy
Ej, Zofy, tolaži se, da je ena doživljala porod kot orgazemuser posted image

A res, da vpišejo kar želiš, če rodiš na 29.? To sem slišala, da drži in da ne držiuser posted image No, bomo videli. Meni je tašča rekla, da to nardijo v NM porodnišnici. Samo, sej pol veš, da nisi rodila na 29.? No, vsaj meni bi blo mal čudno. Jaz pravim, da bo prvi marecuser posted image naš dan. Mi je tko simpatičen ta datum, ne vem, zakaj. Morda zato, ker sem na prvem pregledu dobila ta datum za pdp in sem postala marčevkauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.2.2008 11:31:59   
lucalu

user posted image user posted image  ja, jaz tud upam, da ne bomo user posted image ....
hvala vama Zofy in Lucalu.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dinki, s temle postom si me pa naglas nasmejala!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.2.2008 11:41:45   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Jaz pravim, da bo prvi marecuser posted image naš dan. Mi je tko simpatičen ta datum, ne vem, zakaj. Morda zato, ker sem na prvem pregledu dobila ta datum za pdp in sem postala marčevkauser posted image

Nasy, jaz sem tudi na prvem pregledu (po zadnji menstruaciji), dobila datum 1. 3. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.2.2008 12:05:25   
Zofy
Lucalu, Nasy, meni pa je moja G rekla, da imajo politiko spreminjanja datuma samo, če je razlika več kot 1 teden. Se mi zdi malo blesava ta politika, ker jaz imam PDP po M 24.3., pa nisem nikoli imela ciklusov na 28 dni, povprečje je bilo 32. In glede na UZ bi morala imeti PDP 6 dni kasneje, pa mi ni nič spremenila??? Jo bomo že spravili našo pikico ven, če ne drugo, jo bova probala s user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.2.2008 12:29:17   
max81
Ej, Zofy, tolaži se, da je ena doživljala porod kot orgazem

hudoooo, to bi pa rada jest dožvela, pr men je blo vse drugo kot pa orgazmičnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.2.2008 12:41:09   
Zofy
Ja, moj user posted image je tudi leta nazaj govoril, da porod ne boli in da je to erotična izkušnja. Zato bo pa za kazen moral z mano v porodno, da ne bo mislil, da sem orgazme v porodni doživljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.2.2008 13:04:18   
Katy13
Pa sem iz pregleda. Sem imela CTG, ki ga je G ocenil z 10 (po ne vem kateri lestvici že), za popadke je bila ravna črta, kar je bilo pričakovano in je tudi vredu.

Pridelala sem še 2 kg in danes mojih kg ni niti omenil, po moje je imel zadnjič slab dan. Drugače me ni pregledal, je rekel, da me danes šparajo, d aimam naslednjič pregled (pa ne vem, če sem ga prav razumela, da bo bolj boleč), gledala bova maternični vrta. Imam pa CTG tudi naslednjič, in sicer je to čez 14 dni.

Jaz bom v P vzela el en paket, ker jih lahko tam dobiš kolikor hočeš. Vzela bom za vsak slučaj, če mi tisti iz P ne bi ustrezali. Drugače pa imam kupljene 3 pakete.

Mene pa nekaj znaima, včeraj sva šla z dragim podpisat očetovstvo. Tiste, ki niste poročene, kdaj ste povedale kako se naj piše otrok?

Janet - jaz bom naredila pomfri in pleskavice ter zeleno solato. Na vrh pa sladoled (si lahko danes privočim,ker sedaj ni 14 dni vaganja).

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.2.2008 13:15:26   
*medica*
pozdravljene punce..

najprej čestitke vsem ki ste melee preglede ..in ne se skirat zarad kg..
no se lahko danes pohvalim da sem spala ko user posted image samo 1×WC..user posted image drgač sem tud jest imela zjutraj neko čudno obliko bušija mi je blo prav čudno..na eni strani vse napeto na drugi strani pa ko da bi mela luknouser posted image user posted image ..drgač se pa zaenkat ok počutim

katy spraševala si glede priimka..no midva ko sva rihtala za očetovstvo sva že tam omenila ..pa zj me je tud vprašala v P ko sem bla na CTG kako se bo pisal otrok..namreč v torek ko sem bla na CTG sem bla tud mal sprašana..to je tist kar bi me spraševal ko bi prišla rodit..pa sva to že zj losale..tako da me je tu vprašala glede priimka otročka..

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.2.2008 14:19:50   
lucalu
Katy user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.2.2008 14:28:26   
Katy13
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 9 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +13 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 104 cm, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:101 cm, +9 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)

83 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

user posted image
Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob ?? uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image : 6
user posted image : 7

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 28.2.2008 14:30:36 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.