marty5
|
Junijčice pozdravljene Sicer sem se vam pridružila na začetku, potem pa se nisem kaj dosti javljala.....čas me zafrkava, vas pa redno berem. Glede na to, da neham delat s 7.3., bom upam imela tudi kaj več časa za RR . No, že zdaj sem v službi bolj na off in sama čakam, da mine še teh 8 delovnih dni . Potem imam nekaj študijskega dopusta, da končam magistrsko nalogo pred prihodom , pa še malo dopusta+bolniška in že bom na porodniški. Sicer je moj uradni PDP 2.6., ampak vse meritev kažejo na maj. In tudi sama bi skoraj stavila, da bom rodila 28.5. v jutranjih urah . Bomo vidli, če moj občutek kaj velja. Ampak ker sem začela pri junijkah, bi tudi nadaljevala tukaj, če nimate nič proti. Mi smo ok, veselo rastemo, dobili pa bomo - kot se za junijko spodobi - še enega fantka . Smo ravno včeraj dobili potrditev na 3Dju v Postojni, ki je mimogrede res lepa izkušnja. Tako bo naš prvorojenec dobil bratca Matijo - njegove slikce s 3D si lahko ogledate v mojem albumu (geslo je matija). Je čisto isti kot njegov starejši brat . Zaenkrat nima še kaj veliko pripravljenega - sicer večino imam, ker je moj prvorojenec star šele 2 leti. Kljub temu, da sta oba fantka, mi kaj veliko od prvega vsaj na začetku ne bo prišlo prav, ker se sezonsko ne ujemata....morda kasneje. Toliko na kratko, upam, da se mi bo uspelo vključit v tekočo debato in vas redneje spremljat pri skupnem odštevanju
< Sporočilo je popravil marty5 -- 26.2.2008 9:42:44 >