Kaja08
|
Dobro jutro! Alea, hvala za kavico No, včeri sem bila pri zobarju in nič fajnga ne kaže. Mi je dal antibiotike in upam, da bodo zalegl, ker mi drugače nič ne more narest zdej, ko sem še noseča. Je rekel, da če antibiotiki ne bodo pomagal, da mi lahko edino dlesen neki prereže Sem klicala ginekologinjo glede antibiotikov, kere lahko in kere ne, pa sem jo vprašala še za slikanje in je rekla, da ni panike - da če te zaščitijo s tistim predpasnikom, lahko komot. Da je še bolš, da greš slikat in se vse uredi, ker lahko tudi problemi z zobmi vplivajo na otroka. No, pa sem se odpravila slikat in me ni hotla Pa še na vratih imajo napisan, da pred slikanjem opozori, da si noseča, da te zaščitijo!!!! Je rekla, da hoče imeti potrdilo od ginekologinje. Kr neki.... Včeri ni bil moj dan, upam, da bo dons kej bolš... Aja, no ena dobra stvar, ki me čaka danes - PRIMOPREDAJA STANOVANJA!!! Jeeeeejjjjj!! Upam, da se bomo vse zmenil in da dobiva ključe, ker to pomenio, da se lahko potem počasi že začneva seliti!! Jeeeejjjj!! *Mojca*, v Sparu imajo Niveine ruzake za 32 evrov - sem včeri jih vidla in so res lepši, kot pa na tisti slikci, ki si jo pripopala
|